Tämä on todellinen ikä, mitä vanhempi käytät

  • katherined

Monissa tapauksissa isoäitien sukupolvien kauneutta estävä tekijä ei ole ikä tai luku, vaan asenteemme pukeutumiseen. Jos asetamme aina pukeutumisrajoituksia ja käytämme ikää tekosyynä pukeutua vanhanaikaisesti, niin mitä vanhempi, sitä vanhempi, vaikeampaa on muodin käyttäminen.

Todellinen fashionista ei pidä ikää lukuna asuja käyttäessään, vaan osaa myös käyttää asuja iän hyödyntämiseen. Esimerkiksi ulkomaalainen isoäiti Grece Ghanem, joka on täällä kertomassa kanssasi tällä kertaa, on yli 60 -vuotias Mutta hän käytti asuja näyttääkseen yleisölle, mikä on todellista muotia. Tämä on todella sitä vanhempi, mitä enemmän voit käyttää sitä. Jos sinulla ei ole aavistustakaan vastaavuudesta toistaiseksi, suosittelen, että katsot häntä. 60 -vuotias voi olla yhtä trendikäs kuin 20 -vuotias!

1. Pukeutumistyyliä ei ole rajoitettu

Useimmat mummisukupolvet käyttävät hillittyjä ja konservatiivisia vaatteita, koska he ajattelevat, että vanhukset voivat käyttää vain sellaisia ​​vaatteita. Itse asiassa muotia ei ole koskaan rajoitettu iän mukaan. Kun valitsemme esineitä tai jopa päätämme pukeutumistyyleistä, meidän ei tarvitse yksinkertaisesti ja vanhanaikaisesti hallitsevat sokeasti.

1. Maukas ja tyylikäs tuuli

Ottaen esimerkkinä ulkomaalaisen mummon Grece Ghanemin, voidaan nähdä, että pukeutumisessa hän arvostaa omia tunteitaan enemmän kuin ulkomaailmaa ja omaksuu pohjimmiltaan muodikkaita ja moderneja pukeutumistapoja, eikä pukeutumistyylillä ole rajoja . Tämä tekee hänen pukeutumisestaan ​​silmiinpistävämmän kuin ikätoverinsa ja jopa jännittävämmän kuin monien nuorten katuvarusteet.

Esimerkiksi syksyllä hän tykkää käyttää pitkiä trenssitakkeja, mikroprofiilipukuja tai erilaisia ​​lyhyitä takkeja luodakseen tyylikkäitä ja tyylikkäitä visuaalisia tehosteita, jotka ovat kokonaisuudessaan erittäin komeita ja muodikkaita.

2, äiti mies tasapainottaa tuulta

Tietysti pelkkä viileä ja komea ei ole hänen yllään. Sen lisäksi, että tämä muodikas mummo näyttää komean puolensa trenssitakilla, se seuraa myös muotitrendejä ja osaa luoda tasapainoisen tyylin tyylin sovittelutekniikoiden avulla.

Tämä pukeutumistyyli on muotisuunnittelijoiden suosima, koska siinä otetaan huomioon sekä komea että tyylikäs ja naisellinen älykkyys. Esimerkiksi länsimaisten hameiden, korkeakorkoisten nahkavaatteiden jne.

3. Rento persoonallisuus

Syy siihen, miksi Grece Ghanemista on tullut muotimalli monille ihmisille, joilla on lukemattomia faneja pukeutumispiirissä, johtuu myös siitä, että hän uskaltaa yrittää ja on aina utelias ja innostunut muodista. Hän voi olla vahva ja komea, mutta myös rento.

Esimerkiksi raidalliset paidat, puserot, Bermuda-shortsit tai leveät lahkehousut ovat kaikki hänen työkalujaan rento tyyli.

Toiseksi yksi tuotevalikoima, joka ei näytä vanhalta eikä näytä tarjoukselta

Vaikka pukeutumistyyli muuttuu jatkuvasti, Grece Ghanem käyttää harvoin liian korkean profiilin ja liioiteltuja esineitä yksittäisten tuotteiden valinnassa ja valitsee pohjimmiltaan joitakin muodikkaita malleja, jotka sopivat hänelle ja voivat hallita.

1. Tuulitakki

Loppujen lopuksi 60-vuotiaalle naiselle haluamme pukeutua muodin tunteeseen, ei muotiin muodin vuoksi.Jos käytetyt esineet ovat liian liioiteltuja, muoto ei miellytä silmiä.

Pitkä trenssitakki on erittäin sopiva valinta tavallisille ihmisille. Siluettiversio osoittaa suoraviivaisuuden ja kurittomuuden kauneuden. Klassisilla tyyleillä ja väreillä se on käytännöllinen eikä korkea profiili.

2. Siniset farkut

Vapaa-ajan, muodin ja ikääntymisen suhteen on luonnollista mainita siniset farkut, erityisesti leveälahkeiset farkut, jotka ovat erittäin suosittuja tämän muodikkaan eliitin keskuudessa.

Syksyllä voit yhdistää muodikkaita kimalluksia riippumatta siitä, yhdistätkö puseroita, puseroita, neuletakkeja, tuulitakkeja tai farkkutakkeja.

3. Puvut

Jos emme halua näyttää vanhalta pukeutuessamme emmekä halua olla muodikkaita muodin suhteen 60 vuoden jälkeen, voimme käyttää pukuja ulkoasun luomiseen.

Kuten mustat, valkoiset tai khakkipohjaiset mikroprofiilipuvut, ne eivät ole vain kykeneviä ja siistejä, vaan niissä on myös voimakas puoli. Se on yksinkertainen ja kätevä käyttää kadulla ja näyttää voimakkaan auraa.

3. Paranna tunnistusta kollokaation avulla

Grece Ghanem voi pukeutua yleisiin tyyleihin muodin tunteella, ei ylivoimaisten kasvojensa vuoksi, vaan siksi, että hän uskaltaa kokeilla erilaisia ​​pukeutumistekniikoita ja tietää, miten korostaa pukeutumistaan. Tämä kannattaa oppia.

1. Sekoita ja yhdistä

Vaikka yleiset mallit ovat käytännöllisiä ja monipuolisia, niitä ei voida erottaa sekoitus- ja ottelutaidoista, kun he ovat kadulla.

Olitpa pukeutunut pukuun, tuulitakkiin tai puuvillatakkiin, hupulliset villapaidat sekoittavat ja sopivat yhteen, mikä korostaa entisestään rentoa ja muodikasta pukeutumistyyliä.

2. Värijärjestelmä

Keinoja muodon tunnistamisen parantamiseksi ovat värillisten esineiden tai muotiasusteiden, kuten vaaleanpunaisten, keltaisten, vihreiden tai sinisten, käyttö, jotka ovat yleisempiä tässä muodikkaassa isoäidin asussa.

Syksyllä voimme laventelin violetilla puserolla siirtää painopistettä ylöspäin kuten hän, ja voimme myös käyttää kontrastiväriä visuaalisen vaikutelman parantamiseksi.

3. Kengät, asusteet

Muodikas ja tyylikäs pukeutuminen liittyy läheisesti kenkien ja asusteiden käyttöön.Syksyllä 60-vuotiaat naiset voivat käyttää värikkäitä kenkiä tai laukkuja keventääkseen tyyliään tai käyttämällä aurinkolaseja auransa parantamiseen.Read more at: yellow prom dresses uk | purple prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus