Yksinkertainen mutta loistava kesän kollokointi

  • katherined

Kiistojen ja kauneuden kesä on yksinkertaisesti liian epäystävällinen sisarpaperille, joka ei osaa pukeutua. Erityisesti joillekin nuorille tytöille muodin tavoittelu on ikuinen tavoitteemme.Vaikka päivittäinen kuluminen ei voi olla liian kaunista, ainakin ohikulkijoiden pitäisi nähdä se. Ja tänään tämä yksinkertainen mutta loistava kesäottelu, joka istuttaa ruohoa kaikille, voi vastata perustarpeisiisi. Sinun tarvitsee vain muistaa nämä vinkit pukeutumiseen ja sovittamiseen, vaikka Xiaobai voi helposti vastahyökkäyksen.

Yksi, edistää vahvuuksia ja välttää heikkouksia

Yksinkertainen sovittaminen kesällä, T-paita + farkut on epäilemättä hyvin yleinen, mutta on helppo pukeutua muotityyliin, ei vahva luonne, hyvä figuuri tai arvokas sisarpaperi, jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole kaikkea, vain se voi vain muodostuu pukeutumisesta. Ensinnäkin meidän on opittava käyttämään vahvuuksiamme ja välttämään heikkouksia. Ota tämä asu esimerkkinä. Nuorten tyttöjen ikä on vahvuutemme. T-paidan valitseminen, joka voi tuoda esiin elinvoiman, voi helposti muuttua voimakas tyttö.

Tietenkin, kun osoitat nuorekkaan ja energisen puolesi, on helpompi parantaa katseenvangitsijaindeksiäsi, jos esität hyvän figuurisi. Esimerkiksi tämä vartaloottelu, valitse korkeavyötäröinen ottelu, joka optimoi hahmon osuuden, ja valitse sitten tyyli, joka voi pidentää jalan pituutta, se todella osoittaa kehon luonteen. On huomattava, että jos valitset tyylin, voit käyttää myös kollokaatiotaitoja vahvuuksien edistämiseen ja heikkouksien välttämiseen. Lyhyt hame jalkojen vasemmalla puolella on hoikka ja suora, viileä ja huomiota herättävä; O-muotoinen, X-muotoiset tai norsun jalat, yhdeksän pisteen leveät lahkeet oikealla Täydelliset housut ovat myös korkeat ja ohuet.

Toiseksi pitkien jalkojen viehätys

Sanotaan, että kauneus riippuu jaloista, tämä lause koskee myös kollokaatiota. Puhumattakaan siitä, että jokainen sisarpaperi haluaa saada parin suoria ja ohuita jalkoja. Jos olosuhteet eivät riitä, ne voivat vain sovittaa ne yhteen. Helpoin tapa on käyttää pikkumiesten rakastamaa korkeaa vyötäröä. Sanotaan vain, että tämä joukko kollokaatioita, yhteinen A-linjainen hame, joka sopii yhteen perusvärisen T-paidan kanssa, sai kapean vyötärön ja pitkät jalat sekunnissa, ja sillä oli virkistävä ja puhdas kesäilme.

Korkean vyötärön sovituksen lisäksi hameen pituus tai housujen pituus voi näyttää myös avaimen jaloista. Tässä sijoittelusarjassa kymmenen senttimetrin pituus polven yläpuolella on vaikuttavin, ja naisellisuutta ja korkeutta lisäävät korkokengät auttavat jalkasi pituutta yli muutaman senttimetrin. Voit kuitenkin käyttää sitä korkealla vyötärölinjalla päivittäin, ja jalkojen pituuden vaikutus voidaan kaksinkertaistaa.

Kolmanneksi, pienten lisävarusteiden maaginen vaikutus

Seuraavaksi katsotaan, miten lisävarusteiden avulla tulkitaan muodin tyyliä. Toisin sanoen, katsotaanpa yleisimpiä T-paita + farkut -paikkoja kesällä. Olemme huolissamme liian tavallisen tyylin kauneudesta. Vyötärölaukun lisääminen voi auttaa sinua käyttämään trendikästä ulkoasua. Valitsin erityisesti tässä yhdistelmässä myös takin pukeutumisen vyötärölle, mikä auttaa sinua kuluttamaan pitkien jalkojen näkökyvyn sekunnissa ja temperamentin tunteen nousun!

Itse asiassa tällaiset sukat ovat ehdottomasti yksi viime vuosien suosituimmista lisävarusteiden sijoitteluista. Olipa kyseessä metsän sukat tai korkeakoulutyyliset sukat, voidaan sanoa, että se on muodon viimeistely. Kuitenkin kesällä, kun näytät hahmosi, sukat ovat erittäin nirsoja. Esimerkiksi tällä paljaiden jalkojen ryhmällä ei ole paria kauniita jalkoja. Sukat siirtävät ohikulkijoiden huomion jalkoihisi ja paljastavat puutteesi. Ja hoikkajalkainen sisarpaperi kuluu näin, siitä tulee muodikasta ja hienostunutta sekunneissa!

Neljänneksi, pysy trendin mukana

Kun olemme hallinneet tiettyjä vastaavuustaitoja, meidän on pysyttävä trendissä. Jos sanomme, että se on suosittu kesällä, kuinka meiltä voi puuttua kaikenlaisia ​​pieniä hamepapereita? Kaudella, jolloin hameet lentävät, hameiden viehätys on meille liian suuri. Erityisesti mekot, jotka ovat käteviä ja aikaa säästäviä eivätkä vaivaudu yhdistämään niitä, on evankeliumi sopia pieniin valkoisiin. Ja jos haluat käyttää muodikasta vaikutelmaa, voit katsoa tämän vuoden muotitrendiä, toisin sanoen, tällainen pukuhame ei saisi olla liian suosittu tänä vuonna.

Jokaisella sisarpaperilla on erilainen tavoite pukeutua. Jotkut ihmiset harrastavat muotia ja toiset mukavuutta. Siksi sinun on otettava huomioon myös omat tekijät, kun pysyt muodin mukana. Esimerkiksi tämä asu tykkää yksinkertaisesta ja mukavasta tyttöpaperista, ylimitoitetusta T-paitahameesta vasemmalla, helppokäyttöisestä rento-muodista; ja tykkää tyylikkäästä ja muodikkaasta tyttöpaperista, tyyli, joka hahmottaa kauniin hahmon oikealla, voi auttaa sinua enemmän Ryhdy jumalattareksi sekunnissa.Read more at:formaldressuk.com | yellow prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus