Yksinkertaiset ja tyylikkäät japanilaiset asut

  • katherined

Jotkut naiset eivät ole kovin vanhoja, mutta he näyttävät aina vanhanaikaisilta haaroissa. Seuraavat japanilaiset asut kannattaa ottaa opiksi: mukavuuden takaamiseksi naiset voivat kaunistaa ulkonäköään pukeutumalla, joka on antelias ja tyylikäs.

01

Värikäs polven yli ulottuva hame on helppo hallita ja vähentää ikää

Vaatekaappi on täynnä perusvaatteita.Vaikka se voi vähentää vaatteiden yhteensovittamisen vaikeutta ja vähentää yksittäisten esineiden virheellisen yhteensopivuuden riskiä, ​​se näyttää myös saman visuaalisen vaikutelman, joten pukeutumistyylissä ei tapahdu läpimurtoa eikä uusia ideoita. Naisille, jotka haluavat muuttaa pukeutumistapaansa, heidän vaatekaappissaan voi olla muutama värikäs polven yli ulottuva mekko. Se ei tukahduta ihoa, ja se on hyvin ikääntymistä alentava.

Tämä armeijanvihreä hame, sen muoto on hyvin yksinkertainen ja tunnelmallinen, ei ainuttakaan tuotetta, joka paljastaa puutteita, yksinkertaisesti sovi harmaaseen hihaton toppiin, anna hillitty väri auttaa tätä asua muuttumaan erittäin matalaksi. Vaikka värien valinta ei ole kovin kirkas, se on aina mielenkiintoisempaa kuin näiden perinteisten värien yhdistelmä.

Vihreä polven yli ulottuva hame on ehdottomasti hieno esine ikääntyville naisille. Tämä johtuu siitä, että värin hallinta ei ole vaikeaa. Myös jatkovaatetussovituksissa on monia oikoteitä. Voit yhdistää tavallisia värejä vihreisiin hameisiin Yhdessä.

Tässä vihreässä polven yli ulottuvassa hameessa on selkeät ääriviivat naisten vyötärön ja lantion asennosta, joten se tuo enemmän pidättyväisyyttä kuin tavalliset leveät hameet, jotka sopivat naisille, jotka haluavat näyttää naisellisuutta.

Polven yli ulottuvissa hameissa on ominaisuuksia ja etuja, joita leveissä hameissa ei ole, sillä se voi selventää naisen vartalon ääriviivoja ja kuvata selvemmin vartalon linjoja.

Kuten tämä hedelmänvihreä polven yli ulottuva hame, se näyttää selkeästi lantion asennon.Kevyen kypsän vaiheen naiset voivat myös valmistaa tämän esineen vaatekaappiin vahvistamaan naisellisia ominaisuuksia ja naisellisuutta. Ylävartaloon sopivien vaatteiden ei tarvitse olla liian omaperäisiä, vaan yksinkertaisia ​​ja monipuolisia valkoisia esineitä voidaan käyttää.

Värin valinnassa ei tarvitse olla liian tarkka, etenkään polven yli ulottuvassa hameessa, joka ei vaikuta jalkojen peittävyyteen värilisäyksen vuoksi, riippumatta siitä, valitsetko kylmiä vai lämpimiä värejä, yksinkertainen värit tai Erityisen hienot sävyt voivat oikein luoda tyylikkään viehätyksen.

Värillisten hameiden valikoimassa on vielä paljon valinnanvaraa. Voit valita vihreitä tuotteita, jotka ovat erittäin eloisia, tai voit käyttää tätä sinistä hametta osoittamaan hiljaista luonnetta. Jos haluat yhdistää yksinkertaisuuden tunteella, voit yhdistää samanvärisiä ja eri sävyisiä T-paitoja ylävartaloon. Käytä kahta runsasta vaatekappaletta sovittaaksesi asuihin, jotka korostavat luonnettasi ja peittävät lyhyen kasvusi.

Vaikka ne olisivat samanvärisiä hameita, hameen pinnan eri värikylläisyys tekee hameesta epäjohdonmukaisen visuaalisen vetovoiman. Suhteellisesti sanottuna ihmiset jättävät helposti huomiotta nuo hillityt ja hillityt värit, kun taas korkean profiilin ja kirkkaiden hameiden visuaalinen ilme on epäjohdonmukainen. On helpompi saada yleisön huomio.

Värikäs polven yli ulottuva hame ei juurikaan vaikuta naisten ihonvärin taittumiseen. Pukeutumisessa, kunhan valitset leveyden ja pituuden ja sitten tasapainottaa väriä, se saa sinut periaatteessa käyttämään erityistä muotia . Kuten tämän oranssin polven yli ulottuvan hameen, sen väri on korkealaatuisempi, ja se voidaan yhdistää maanväristen esineiden kanssa.

02

Nosta vyötäröäsi hameella

Oversize-pukeutumistyyli oli jonkin aikaa erittäin suosittu. Tällä pukeutumismenetelmällä pyritään saamaan asusta ilmeisin mukavuus, mutta juuri siksi leveä siluetti peittää vartalon linjat, mikä ei saa naisia ​​näyttämään kauniilta. mittasuhteet ja siro figuuri. Aikuiset naiset voivat yrittää lisätä hameen vyötärölinjaa ja optimoida kontrastisuhteen mukavuutta tuhoamatta.

Esimerkiksi tämä yksinkertaisen värinen lantio yli polven hame sopii topin helmaan, mikä auttaa jäljittämään vyötärön ja lantion linjan selkeämmin. Koko asussa käytetyt värit eivät ole vaikuttavia, mutta niissä on selkeä ylellisyyden tunne.

Kun ylä- ja alaosa säilyttää terävän värikontrastin, vyötärölinja on selkeämpi yhdellä silmäyksellä. Yhdistä omasi valkoiseen toppiin ja mustaan ​​polven yli ulottuvaan hameeseen korostaaksesi mittasuhteita entisestään.

Nainen käytti mustaa henkselit, jossa on hyvin yksinkertainen muotoilu, ja tämän tyyppisten vaatteiden on tuettava helma, jotta vaatteiden sijoittelu näyttää anteliaalta ja siistiltä. Hameen ylöspäin suuntautuvan liikkeen ja säädön myötä myös vyötärön asennon sijoituskohta kohoaa, mikä voi saada jalat näyttämään pidemmiltä.

03

Ohut toppi + löysät alaosat

Kaikki tyylisarjassa käytetyt esineet ovat erityisen löysät, mikä ei anna mahdollisuutta näyttää vartalon käyrää.Voit halutessasi käyttää yhdistelmää yksi leveys ja yksi kireys. Jos sinulla on hoikka ylävartalo ja päärynän muotoinen figuuri, voit käyttää kapeaa yläosaa ja löysää alaosaa.

Esimerkiksi tämä valkoinen neulottu lyhythihainen hiha voi paljastaa aaltoilevat linjat, ja yhteensopivat housut ovat hieman muodollisia, yksi leveä ja yksi tiukka tasapainottaa toisiaan, ja niissä on pituussuuntaista venytystä lahkeen muotoon, mikä tekee siitä entistä korkeammat.Read more at:cheap prom dresses uk | short prom dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus