PertuS

Blogissa syvennyn vaatteiden ja muodin maailmaan sekä tulen jakamaan kullan arvoisia vinkkejä siihen, kuinka sinä voit erottautua eduksesi pukeutumisella.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2016.

Kesän kuumimmat vaatemerkit, joita et varmasti tiennyt!

Vaatekaupat ja merkit tulevat ja menevät. Kuitenkin joka kesä, talvi, syksy ja kevät on tietyt trendimerkit, joita voi nähdä esimerkiksi maailman tähtien päällä. Tässä blogikirjoituksessa esittelen hieman kesän 2016 kuumimpia vaatemerkkejä niille, jotka haluavat ratsastaa muodin mukana.

Bench vaatteet

Bench on englantilainen 1980-luvulla perustettu vaatealan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Manchesterissa. Bench on ollut jo vuosia tunnettu erittäin laadukkaista, mutta myös todella tyylikkäistä vaatteistaan.

Benchin valikoimasta löytyy paljon upeita housuja ja paitoja sekä naisille että miehille, kuin myös naisten mekkoja ja tyylikkäitä hattuja. Lisäksi Benchillä on oma mallistonsa myös lapsille.


Bugatti

Bugattin tarina alkoi kauan sitten huippulaadukkaista kengistä, jotka ovat vielä tänäkin päivänä osa jokaisen muotitietoisen miehen vaatekaappia. Myöhemmin yritys kuitenkin laajensi valikoimansa housuihin, poolo- ja kauluspaitoihin ja esimerkiksi laukkuihin. Hienoa Bugattin tuotteissa on myös se, että ne ovat valmistettu pääosin Saksassa, joka osaltaan kertoo jonkin verran tuotteiden laadusta.

Tänä kesänä katutyyleistä voit löytää ainakin klassisia Bugatti nahkakenkiä, jotka tulevat olemaan kova juttu aina myöhäiseen syksyyn asti.

Jim Rickey

Jim Rickey on huippulaatua ja upeita kuoseja suoraan Tukholmasta. Tämä kenkiin ja kelloihin erikoistunut vaatealan yritys on kuuminta hottia myös tänä kesänä ja, jos haluat erottautua massasta positiivisesti, niin valintasi on tyylkkäät Jim Rickey kengät.

Pidätkö siitä, että kenkiäsi katsotaan? Upeat Jim Rickey kengät täydentävät kaikki elämäsi tyylit. Vastaa pukeutumisen haasteisiin tekemällä niistä innostavia mahdollisuuksia!