Dr. Hauschkan uusi meikkisarja – rohtokasveja ja luomukosmetiikkaa

  • Cityn toimitus

Rakastettu luonnonkosmetiikkabrändi Dr. Hauschka täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi lanseerataan uusi, 83 tuotteen meikkisarja, joka toteuttaa Dr. Hauschkan periaatteita puhtaiden luonnon raaka-aineiden, rytmisten rohdosuutteiden, luomukosmetiikan ja laadun suhteen.

Merkki tunnetaan parhaiten ihonhoitotuotteiden valmistajana. Seerumit, voiteet ja öljyt ovat löytäneet tiensä vakkareiksi suomalaistenkin peilikaappeihin, mutta vaikka Dr. Hauschkan värikosmetiikkaa on valmistettu jo vuodesta 1999, ovat meikit brändin vähemmän tunnettuja tuotteita. Turhaan – sillä kuten voiteet, ne toimivat, ja ovat hintansa väärtejä.

Juhlavuoden uudet meikkituotteet ovat saaneet myös uudenlaisen ilmeen: tummat, dramaattiset pakkaukset henkivät korkeaa laatua ja luksusta. Poissa on kliininen apteekki-look, mutta korkea laatu on tallella.

Dr. Hauschkan tuotteet valmistetaan lähes poikkeuksetta sertifioiduilta luomuviljelmiltä saaduista raaka-aineista, ja ne ovat biodynaamisen ja reilun kaupan standardin mukaisia aina, kun mahdollista. Valmistuksessa hyödynnetään luonnon rytmisyyttä: valon ja pimeyden, lämpimän ja kylmän sekä liikkeen ja levon rytmejä. Kuulostaa hämärältä, mutta mielenkiintoiselta, ja ennen kaikkea se tuntuu toimivan. Lisää rytmisestä prosessista Dr. Hauschkan sivuilla. Lisäksi luonnollisten mineraalipigmenttien ansiosta meikki mukautuu käyttäjän omaan ihoon niin, että väri näyttää kullakin käyttäjällä erilaiselta.

Dr. Hauschkan uusi meikkisarja kaupoissa nyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus