City-käytävän koekeittiö Foodlab lopettaa toimintansa

S-ryhmän testiravintola on tullut tiensä päähän.

Foodlabissa testattiin muun muassa uudenlaista keittoravintolaa, Suupia.
Foodlabissa testattiin muun muassa uudenlaista keittoravintolaa, Suupia. Kuva: Tiia Rantanen

SOK:n ja HOK-Elanto liiketoiminta Oy:n yhteiskehittämishanke testiravintola Foodlab lopettaa nykymuotoisen toimintansa kauppakeskus Citycenterissä 16. joulukuuta.

Foodlab on toiminut yhteisökehittämisen alustana vuoden 2013 huhtikuusta lähtien, ja sen kautta on kulkenut valtava määrä ideoita, joita on jalostettu tai hyödynnetty S-ryhmän sisällä.

"Kaikki keräämämme tieto on hyvissä käsissä ja lupaamme viedä tutkimiamme asioita S-Ryhmän ravintoloihin myös jatkossa", vakuuttaa kehityspäällikkö Marita Parkkari.

"Nykymuotoinen Foodlab-toiminta on tullut kuitenkin tiensä päähän ja lopetamme Citykäytävän tiloissa upealla vegaanisella keitto- ja kulhoruokakonseptilla suosiomme huipulla. On tullut aika haastaa Foodlabin oppeja uusissa käyttötarkoituksissa."

Foodlabin tiloissa on ihastuttu muun muassa vegaaniseen ruokaan ja mocktaileihin, Suup-keittoihin, jäätelötötteröihin ja moneen muuhun. Matka ei lopu kuitenkaan kokonaan tähän, vaan yhteiskehittämistä asiakkaiden kanssa tullaan tekemään jatkossakin. Vuoden 2017 alussa Foodlabin toiminta muutetaan uudenlaiseen formaattiin, joka mahdolistaa myös digitaalisen kehittämisen. Jäämme odottamaan. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi