Jenni Banerjee

Jennin oppivuodet

Hymypoika-elokuvan 25-vuotiaasta Jenni Banerjeesta koulitaan ensimmäistä suomalaista maailmanluokan leffatähteä legendaarisella New Yorkin Actors Studiolla. Hän on käynyt Ralph Fiennesin ja Willem Dafoen kanssa samoilla joogatunneilla, törmää kadulla jatkuvasti Julianne Mooreen ja maksaisi mitä vaan päästäkseen Quentin Tarantinon elokuvaan.

Jenni Banerjee sukii hiuksiaan. Tukka on tupeerattu iltapäivälehden kuvauksissa kohti kattoa. Banerjee huokaa tyytyväisenä. On kiva olla Helsingissä.

Opiskelet näyttelemistä Actors Studiossa ja täällä käymässä markkinoimassa kivikauteen sijoittuvaa Unna ja Nook -seikkailuelokuvaa. Stadi lienee pikkukaupunki verrattuna New Yorkiin?

"Joo. Oltuani viisi kuukautta kaupungissa, joka ei koskaan nuku oli uskomaton fiilis saapua Suomeen. Laskeuduttuani lentokoneesta ajattelin: ah mikä mieletön rauha."

Missä asut New Yorkissa?

"West Villagessa. Asun yhden australialaisen mimmin kanssa. Saimme tosi hyvän diilin, ja jaamme vuokran. Meitä yhdistää musta huumori ja ironia, joista kumpikaan ei oikein kuulu jenkkikulttuuriin. Naureskelemme jenkkien reaktioille. Jos niille sanoo, että: voi vitsi kun mä olin tyhmä, ne vastaavat: Ei sinussa ole mitään vikaa, et ole tyhmä! Jenkit ovat vähän vakavia..."

Miten New Yorkin energia vaikuttaa suhun?

"Se kaupunki nostattaa. Ihmiset ovat positiivisia ja kannustavia, mutta uskon että New York voi olla rankka masentuneelle. Menestyksen perässä juokseva kaupunki voi olla raskas, ja siellä voi tuntea olevansa todella yksinäinen. Jos New Yorkissa käy jotenkin huonosti, selkään taputtelijat kaikkoavat nopeasti. Tällainen fiilis on aistittavissa. Ehkä se on amerikkalaisesta unelmasta kilpailemisen kääntöpuoli."

Kova kilpailu sen vaatii. Paras kaverikin voi olla pahin vihollinen siinä vaiheessa.

"Hyötyajattelu on siellä voimissaan. Tuon menestyjän peesissä kannattaa olla tai tuota luuseria kannattaa välttää."

Olet varmaan itsekin kaupungissa toteuttamassa unelmaasi? Hyötyajatteluahan me harrastamme kaikki enemmän tai vähemmän. Hyväksikäyttöhän on jännä sana, käytetään hyväksi eikä pahaksi. Paikallisiin tähtiin tutustuminen on varmaan hyväksi?

"Olen tutustunut muutamiin. Ralph Fiennesiin ja Willem Dafoehin."

Missä tapasit heidät?

"Molemmat joogasalilla! Tosi nöyriä jätkiä molemmat, ei mitään egoja. Ralph Fiennes asuu Lontoossa, mutta oli tekemässä jotain juttua New Yorkissa Susan Sarandonin kanssa."

Varmaan kivaa?

"Onhan se siistiä."

Suomessa ei oikein ole filmitähtikulttuuria?

"Ei, meillä on enemmän rock-starakulttuuri."

Totta. Ville Valo ja Andy Mc Coy ovat tähtipersoonia. "Filmitähdet" ovat enemmänkin pelkkiä näyttelijöitä.

"Näyttelijät pelkäävät ehkä etteivät saa rooleja, jos alkavat starailla."

Pitäisi olla joku, jonka koko olemus huutaisi: Mä olen vitun kova, tapelkaa musta! Kuka olisi sellainen? Leea Klemola oli ja on varmasti yhä?

"Joo! Mä rakastan sen tyyliä."

Löytyisikö miehistä joku?

"Kukkosen Juha on ihan mahtava. Sen koko olemuksesta näkyy kuinka se rakastaa Jacques Brelia ja Tom Waitsia. Sen maailma on Brelin ja Waitsin maailma tuotuna näyttämölle. Vähän räkäinen ja rock. Juha ajattelee ja lukee paljon. Opettajana se vaatii oppilailta mielipiteitä. Ohjaajana se on myös loistava. Jos se ei ole tyytyväinen se sanoo: Näytelkää paremmin!"

Olet tehnyt Kukkosen kanssa yhdessä ainakin Shakespearea ja Tšehovia. Mutta palataan Actors Studioon. Keitä teillä on opettajina?

"Paikallisia teatteristaroja. Esimerkiksi Angels of Americanin Ron Lehmann. Kun se puhui meille syksyllä, mä aloin itkeä. Se kertoi tarinan. Näytellessään Lee Strasbourgin kanssa Kirsikkapuistossa Ron ei saanut aikaan kyyneleitä. Lee pyysi miettimään omaa kotia. Ron kertoi ajatelleensa Brooklyn Bridgea ja alkanut saman tien itkeä. Juttu toimi joka kerta. Tämä on hyvä stoori metodinäyttelemisen ytimestä."

Kuinka paljon Actors Studioon oli pyrkijöitä?

"Meille ei kerrottu. Sanottiin vaan, että sisään otettiin kaikki jotka haluttiin. Pyrkijöitä oli mun mielestä aika paljon. Alempi korkeakoulututkinto varmaan vähän rajoitti pyrkijöiden määrää."

Kerro ryhmästänne.

"Euroopasta on kaksi, minä ja yksi roomalainen mimmi. Muita on mm. Austaliasta, Koreasta. Neutral american speech -opiskelijoista on muodostunut oma jengi. Amerikassa on sen verran paljon murteita, että kaikki, myös jenkit opiskelevat neutral american speechin. Me ‘ulkomaalaiset’ opiskellaan se ensimmäisenä vuotena."

Missä paikoissa teidän jengi käy vapaa-aikanaan?

"Pastis Meatpackingdistrictillä on sellainen paikka, jossa mä viihdyn. Pastis on vähän samantyyppinen kuin ranskalainen bistro. Ravintola ja baarin puoli, joissa voi molemmissa syödä, puulattiat ja tällaiset pienet viinilasit. Se on tosi suosittu ja aina täynnä. Olen jutellut siellä Kidsien käsikirjoittajan kanssa ja bongannut Titanicin sivuosanäyttelijöitä."

Oletko jo nähnyt Sarah Jessica Parkeria kadulla?

"Hmm. Meryl Streepin olen nähnyt, samoin Hillary Swankin muutaman kerran. Julianne Mooreen mä törmään koko ajan, koska me asutaan samalla alueella. Sarah Jessica Parker asuu myös siellä, mutta vähän hienommalla kulmalla. Onhan se iso stara, mutta ei siihen kukaan kiinnitä mitään huomiota New Yorkissa."

Ei liene kovin khuul juosta jonkun nimikirjoituksen perässä...  

"Ei."

New York on kallis. Miten pärjäät taloudellisesti?

"Sain apurahaa."

Millaisella summalla elät kuukauden?

"Osuuteni vuokrasta on 850, enkä tule ilman joogaa toimeen. Joogaan uppoaa 200. Ihan minimisafkan saa 15 päivässä, mutta 25:lla pärjää hyvin. Ei mun tili ole ollut vielä kertaakaan nollilla."

Actors Studio sai alkunsa 1940-luvulla. 50-luku oli Marlon Brandon ja Studion kukoistuksen aikaa. Mitä sen jälkeen on tapahtunut?

"Sen jälkeen oli aika hiljaista. Metodissa on sisäänpäinkääntymisen vaara, ettei näyttelijä huomioi enää katsojaa vaan alkaa vetää omaa terapiaa. Tätä meille teroitetaan jatkuvasti."  

Nykyelokuvien erikoistehosteet tuntuvat syövän näyttelijän tonttia.

"Totta. Tarinan kertominen on siirtynyt muualle kuin dialogiin. Näyttelijän työstä on tullut koko ajan simppelimpää."

Liian monessa leffassa näyttelijä kertoo tärkeimmän osan tarinasta heittämällä vaatteet pois ja sekoilemalla jotain.  Pääosassa on seksi ja väkivalta. Onneksi jotkut osaavat tehdä siitä taidetta. Kuten Quentin Tarantino?

"Joo! Tarantino on käsittämättömän hieno ohjaaja. Maksaisin mitä tahansa päästäkseni näyttelemään hänen ohjauksessaan."

"New Yorkissa on joutunut miettimään omaa mahdollista työntekoa. Pohjoismaiset elokuvat ovat menneet siellä aika hyvin, Lars von Trier ja muut. Von Trier on tosi rankka. Se pistää sellaisia piikkejä ihmisten lihaan että huh, moni ei moiseen pysty. Hollywood-meininki on tosi sentimentaalista. Mitään asioita ei sanota suoraan."

Se on sokerikusetusta.

"Juustoa. Vaikka täällä pohjoisessa on karmeat itsemurhaluvut ja pitkä pimeä talvi, ne tuovat elokuvaan tietyn syvyyden. Sellainen elementti puuttuu suurimmasta osasta amerikkalaisia elokuvia. Amerikkalaiset tykkäävät kyllä katsoa skandinaavistyyppisiä elokuvia."

Oletko jo nähnyt Woody Allenin Match Pointin?

"Se on tosi hyvä! Samalla tavalla kuin David Lynchin Mulholland Drive oli suuren yleisön elokuva Match Point voi olla samanlainen veto Allenilta."

Joogaatko myös New Yorkissa? Opetit vielä stadissa ollessasi Helsingin astangajoogakoulussa.

"Joo. On tosi pyhä fiilis mennä joogaamaan aamulla, kun kynttilät  palavat. New Yorkin joogasali on myös tosi ihana. Joka-aamuinen matka Intiaan."

Isoisäsihän oli intialainen. Vaikuttiko osittain intialaisuutesi joogan valitsemiseen?

"Kyllä varmaan. Kun menin käymään sukulaisten luo Intiaan, perheen vanhimmat olivat ihan vaikuttuneita kun lausuin niille sanskritinkielistä mantraa!"  

Missäpäin sukulaisesi asuvat?

"Kalkutassa. Ne ovat ihan mielettömän sydämellisiä ja lämpimiä ihmisiä. Banerjee on korkeinta kastia. Mulla on kytköksiä Gandheihin ja muuhun. Isoisoäitini oli älyttömän voimakas naishahmo. Se taisteli Gandhin rinnalla, vietti yli kymmenen vuotta vankilassa ja lahjoitti kaikki varansa vapautusliikkeelle."

Haa, vallankumouksellista. Olet melkein intialainen prinsessa. Mielenkiintoista sukua.

"Todella. Pidän yhteyttä isän serkun sukuun. Nekin ovat jänniä persoonia. Yksi meni alempikastisen kanssa naimisiin, toinen lehti-ilmoituksen perusteella."

Ethän vaan kuuluu Äiti Amman lahkoon?

"En. Joogaguruni asuu Mysoressa, käyn siellä joogaamassa, mutta en ole missään tekemisissä ammalaisten kanssa. Ärsyttää kun New Yorkissakin joogasta on tullut pelkkää muotia."

Löysin netistä alastonkuviasi. Kuvia ryydittävät kommentit tyyliin Jenni Banerjee has shown bush. Saitit olivat, yllätys yllätys, amerikkalaisia. Mitä ajattelet moisesta kaksinaismoralismista?

"En ole onneksi nähnyt kuvia, enkä halua nähdä. Hymypoika oli kuitenkin pornoa vastaan."

Olisitko ottanut naispääroolin Levottomat 2 tai 3:sta, jos sellaista olisi tarjottu?

"En, en pitänyt kummastakaan elokuvasta."

Rohkeaa. Eikö Suomen kokoisessa maassa kannata olla aika hiljaa saadakseen edes paskoja rooleja?

"Ikävä kyllä, mutta mä haluan tehdä sellaisia elokuvia, joita ei tarvitse katua."

FILE: Jenni Banerjee

  • Syntynyt: Ylöjärvellä 1981
  • Pituus: 165 cm
  • Paino: 50 kg
  • Tuoksu: Sauna
  • Kello: Diesel
  • Siviilisääty: Seurustelee

16 kommenttia

paaria0

24.1.2006 21:29

On se hienoa, että on korkeinta kastia... Eikös kastilaitos ole lopetettu jo, vaikka kyllähän se vaikuttaa vielä ihmisten mielissä.

Mutta että nuori, liberaali, "sosiaalidemokraatti" Suomesta, nainen ja vieläpä näyttelijä käyttää tuollaista retoriikkaa.

No, parhaimmat näyttelijäthän ovat nöyriä, "ei mitään egoja"...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marko1900

28.1.2006 02:22

Nyt taitaa tytöllä olla haaveet turhan korkealla. Takaisin maanpinnalle!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

*itun kateelliset

29.1.2006 20:00

Hyvin paistaa taas suomalaisten mieltön kateellisuus noissa ekoissa kommenteissa. Jos joku menestyy ja on pärjännyt elämässä, niin ihmiset alkaa heti ampua alas. "Hei palaa maan pinnalle", "taitaa olla haaveet liian korkeella".
Antakaa hyvät ihmiset ihmisen pärjätä hyvin jos niin menee. Lukekaa tuo: kaksi euroopasta! Hitto mikä suoritus. Jos tommoseen marginaaliin pääsee niin sillon voi jo pitää vähän melua itsestään. Menkään kateelliset tekemään elämästänne jotain ja lopettakaa toi toisten alas ampuminen. HUS!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

onnea vaan

30.1.2006 22:37

Hienoa, että suomalainen näyttelijä on maailmalla. Toivottavasti tulee menestystä jossain elokuvassakin eikä vaan koulussa...
Hieman kuitenkin paistaa läpi tarve olla 'älykäs' ja 'sofistikoitunut'.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

clueless

1.2.2006 17:14

Eikös Sanna Saarijärvikin ole ollut jonkin aikaa Studiossa?
850 euroa vuokrasta on hirveä summa. Täytyy olla aikamoiset apurahat ja/tai säästöt, mikäli pystyy vuokran jälkeen maksamaan vielä ruoat, joogat, liikkumisen ym.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

clueless

1.2.2006 17:16

Sitä vielä vaan, että kyllä itse olisin ainakin iloinen ja ylpeä, mikäli joku suomalainen aidosti menestyisi maailmalla. Toisin kuin esim. Franzen ja Björklund, joiden Amerikan-läpimurto jäi ruumiin esittämiseen ja sahan soittamiseen..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

harlem

2.2.2006 22:13

Onkohan Manny´s carwash vielä pystyssä?
Robert de niron Nobussa tribecassa ok safkat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hessu666

5.2.2006 09:48

Ihan turha odottaa suomalaisista hollywoodtähtiä.
Paljon "isommissakin" maissa yritetään samaa, tosi
isoin resurssein, eikä siitä tahdo tulla mitään.
Ranskalaiset ja espanjalaiset ovat jossain määrin
pärjänneet (jokunen nainen ja mies). Joillain
saksalaisilla hepuilla on kysyntää
"pahoina saksalaisina heppuina", ja siinä se,
sen pidemmälle ei tuollainen riitä. Voitte
itse laskeskella kuinka paljon kysyntää on
roolihahmolla "suomalainen nuori/vanha mies/nainen".
Jos on moitteeton englanti (syntyperäinen
ääntämys), elokuvallisesti vakuuttava ulkonäkö,
ja osaa näytellä hollywoodilaisittain hyvin
niin on tietysti jonkinlainen marginaalinen
mahdollisuus olemassa. Moniko suomalainen
näyttelijä täyttää nämä edellytykset?
Niinpäniin. Ehkä englanti ranskalaisittain
tai espanjalaisittain äännettynä on kiinnostavaa,
suomalaisittain äännettynä se ei sitä ole.

Kuka on Jenni Banerjee?

Kyllä suomalaiset maailmalla menestyvät:
heitä on töissä ulkomaisissa McDonaldseissa,
valokuvauttamassa itseään italialaisiin
anttilakatalogeihin (= "maailmalla menestynyt
suomalainen valokuvamalli"), ja tavallisemmissa
ammateissa.

Katri Helena tms. konsertoi Kaliforniassa..
(..paikallisen Suomi-seuran juhannusjuhlilla.)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

paavo_saarijarvi

6.2.2006 12:36

miksi lähes joka kommentissa kitistään näyttelijän virheellisistä / ei-riittävän-nöyristä kommenteista??

kun kerran narisette, niin kertokaapa ainakin samalla, miten mielestänne näissä haastatteluissa pitää vastata. on yleensä asiallista antaa paitsi kritiikkiä myös ehdotus asiaintilan korjaamiseksi.

olen huvittunut tästä toistuvasta ilmiöstä. ensin lehdessä haastatellaan suomalaisittain julkkikseksi luettavaa henkilöä x. jos tämä henkilö haastattelussa ilmentää minkään valtakunnan itseluottamusta, kunnianhimoa tms. niin jostain löytyy oitis liuta nimimerkkejä narisemaan, miten "haaveet taitaa olla turhan korkealla" yms.

oletteko samaa mieltä myös siitä, että Kimi Räikkösen ja vaikka HIMin jätkien haaveet ovat olleet turhan korkealla? vai pitääkö menestys saavuttaa tuurilla, ilman suunnitelmia saati niiden ääneen lausumista.. heh.

minua kiinnostaisi itse asiassa kuulla, mikä on mielestänne oikea haaveiden taso ja millä asiantuntemuksella kukakin puhuu. ties vaikka Jennikin lukisi näitä vastauksia - saisitte parhaimmillaan näkemyksenne myytyä hänellekin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jos ei yritä...ei voi onnistua

8.2.2006 14:04

On tietyllätavalla tyhmää parjata tyttöä keskustelussa... Kyllähän noita Eurooppalaisia Hollywood tähtiäkin on vaikka muille jakaa. Koko Britannian seudulta ja Irlanntista on tietysti kotoisin lukemattomia arvostettuja nayttelijöitä. Espanjasta ja Ranskasta todellakin loytyy eirttäin arvostettuja näyttelijöitä Hollywoodissa. Keski- Euroopastakin on muutamia, mutta siellä markkinoiden ollessa niin suuret vain harva pyrkii Hollywoodiin. Hiukan sama on juuri esimerkiksi vaikka Germaanisen musiikin kanssa. Ei heidän tarvitse laulaa englanniksi. Olen varma että jokaisessa isossa Euroopan maassa on paljon työtä oman maidensa näyttelijöille joka on myös hyvin arvostettua. Miksi lähteä Hollywoodiin? En olisi todellakaan niin varma että kaikki näyttelijät haluavat Hollywoodiin? Ei Hollywood ole se mihin kaikki menestyneet näyttelijät menisivät jos olisi mahdollisuus. On olemassa ero Eurooppalaisen ja Hollywood elokuvien välillä ja se riippuu mitä näyttelijät haluavat itse tehdä. Rahaa ja mainetta varmasti he voivat saada molemmissa... Mutta kuitenkin onhan myös Tarusormusten Herrasta tuttu mr. Viggo Mortensen, joka on yksi Hollywoodin uusista isoista tähdistä ja on kotoisin Tanskasta. Eli kyllähän näitä löytyy kun hiukan kaivelee. Hyvät voivat pärjätä. On mielestäni melko saman tekevää onko näyttelijä kotoisin Siberiasta tai vaikka Espanjasta. Onkin hiukan omituista sanoa ettei Jenno Banerjee voisi menestyä koska on kotoisin juuri Suomesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

girl from NY

12.2.2006 21:01

"Mutta kuitenkin onhan myös Tarusormusten Herrasta tuttu mr. Viggo Mortensen, joka on yksi Hollywoodin uusista isoista tähdistä ja on kotoisin Tanskasta."

Taitaa Viggo olla ihan amerikkalainen... tanskalaiset sukujuuret on ihan eri asia kuin olla syntyperaisin tanskalainen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marica222

16.2.2006 19:47

Saa unelmoida ja tehdä töitä menestyksensä eteen ihan vapaasti, sitä tuskin kukaan arvostelee. Suomalaisena se on vaan hiukan kyllästyttävää kun näitä Amerikkaan lähtijöitä on vuoskymmenien mittaan riittänyt vaikka millä mitalla. Joskus toivoisi, että he puhuisivat vasta sitten kun menestystä jo on.

Jennistä tulee - ikävä kyllä - mieleen surullisen kuuluisa Sara La Fountain, joka oli huippuravintolakoulussa Nykissä, koska sinne pääsi ihan puhtaalla rahalla. Sitten jäi koulu kesken, edessä paluu Suomeen, jossa häntä automaattisesti nimitetään huippukokiksi, vaikka koulu on kesken, eikä takana ole yhtäkään päivää töitä missään ravintolassa. Ihmetyttää että kuinka tyhminä tavan kansaa oikein pidetäänkään.

Jennin haastattelussa pisti silmään leuhkiminen kuulumisella ylempään kastiin. Todella, todella mautonta ja rasistista. Uskomatonta, että jonkun ego voi vielä nykypäivänäkin pönkittyä tuollaisesta ja itse vielä samassa haastattelussa puhuu näyttelijästä, joka on "nöyrä, eikä ole egoa". Siinä kohtaa rupes naurattamaan. Niin hölynpölyä, sanat tyhjää täynnä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kotikokki

21.8.2007 06:54

Sara mainittiin täällä epäonnistujana. Wikipediassa kerrottiin, että hän nyt suorittaa maisterin tutkintoa etäopiskelijana, valmistuakseen samasta oppilaitoksesta jota on ennenkin käynyt. Ja eikös Sara äskettäin voittanut jonkin kansainvälisen palkinnonkin taidoistaan, en nyt muista minkä nimisen. Ei tämä nätti tyttö siis mikään varsinainen mokaaja ole, vai mitä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MINÄ

25.9.2007 23:26

Monet arvostelivat, kuten Marica222, Banerjeen juttuja Intiasta, kuulumisestaan korkeimpaan kastiin ja "julkkistutuistaan". Monilta vastanneilta taisi mennä ohi Jennin maininneen mieltymyksestään ironiaan. Kun joku puhuu Minulle ironiasta, Minä ymmärrän, että hän tarkoittaa sillä myös itseironiaa. Näin Minä ajattelen, olenhan sentään Minä.

Lukiessani tekstiä minua harmitti haastattelijan hienovaraisuus ja teennäisyys, vaikka kysymykset olivatkin omintakeisia ja hän reagoi kyborgimaisen inhimillisesti. Haastattelija olisi mielestäni voinut olla eri mieltä asioista, "have an attitude", niin kuin me korkeakastisimmat sanomme. Jos minä olisin ollut haastattelija, olisin pistänyt amerikkalaistuneen tyttösen koville huumorin keinoin.

Kun Jenni mainitsi "nöyrät jätkät" Willemin ja Ralphin, minkä perään kertoi nähneensä tosijulkkiksia, olisin vain pyöritellyt päätäni ja tokaissut: "Kuka se ego nyt onkaan?" Hänen suurta tukkaansa olisin elehtinyt sukimalla teennäisesti omiani, vain parhaalla ja hienoimmalla ja kalleimmalla sampoolla hemmottelemiani ihania hiuksiani. Jennin kiusoittelu ei olisi jäänyt näin lempeäksi.

Jenni kertoi tapaavansa päivittäin filmistaroja, ikään kuin se olisi kuuluisuuden mukana tuoma velvollisuus. Jos olisin ollut haastattelija, hänen puheenvuoronsa olisi loppunut siihen. Olisin ironisoinut Jennin kertomuksia aloittamalla nousujohteisen elämäni selostuksen, kuinka kaikki lähti hiekkalaatikolta, kuinka kaikki tytöt keskittyivät minun hiekkakakkuuni. "Voi olla Jenni, että sinä tunnet Merylin ja mustavalkoisen miehen, mutta minä sentään, minä tunnen Essolla tankkaavan snägärin omistajan Reinon. Reinolta saan ylimääräiset sinappi- ja kurkkusalaattilusikalliset joka kerta - ilmaiseksi!"

Ja lopuksi vielä, kaikkein parhaimmalla ja hienoimmalla ja kalleimmalla kermalla päällystettynä, olisin "viimeistellyt" Jennin. Sovelias haastattelija oli maininnut netissä olevista Jennin alastonkuvista, mutta eipä älynnyt ottaa niitä mukaansa. No, haastattelijana olisin ottanut kyseiset kuvat mukaani, tietenkin, ja pyytänyt Jennin nimikirjoitusta jokaiseen. Nimikirjoitusten lisäksi Jenni saisi punata huulensa ja suudella vasta allekirjoittamiaan kuvia. Se olisi niin "khuulia".

Mitä luulette lukijani? Juoksisiko Jenni perääni vai antaisiko hän numeronsa heti? Hänen tulisi tietenkin kertoa oikea painonsa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

moi enkeli

2.10.2007 16:29

on siina kaunis otus

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Huvittavaa

26.5.2014 19:57

Hauskaa lukee tätä juttua nyt 8 vuotta myöhemmin ku Banerjee näyttelee Salkkareissa. :D Ei tainnu ihan onnistua Amerikan vallotus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi