Mikko Leppilampi

Suomi-filmin suuri Poika

Näyttelijä Mikko Leppilampea verrataan Tauno Paloon eikä se ole reilua. ”Mulla on takana vain yksi elokuva!”, hän parahtaa ja syyttää toimittajia keskittymisestä epäoleelliseen.

Keskiviikon lounaskuhina täyttää Korkeavuorenkadun Ristorante Gastonen kravateilla ja silmälasikehyksillä. Viereisen pöydän puvut puhuvat Sinkkuelämää - sarjan loppumisesta, salin toisella puolella istuva nainen huutelee: “Koska sä lähdet Vegasiin.” Mikko Leppilampi astuu sisään, hakee rauhallista pöytää, istuu, kuulostelee hetkeä.

Hei Mikko. Mikä fiilis?

“Hieno. Aurinko paistaa täysillä, ilmassa pientä pakkasta. Kävelyn jälkeen nenä ja posket punoittavat. Ilmassa on mieletöntä energiaa.”

Maistuisiko lounas? Syöt muistaakseni lihaa. Listalla näyttää olevan Bistecca con Pepeä, pippuripihviä…

“Ai, kato! Meinasin sanoa, että kato perkele, mutta en sanonut. Pippuripihvi-sanan intonaatiosta tulee perkele-mieleen. Pippuripihvi salaatilla olisi kevyempi kuin perunoiden kanssa?”

Hyvä valinta.

“Se oli helppoa!”

Sinun on sanottu muistuttavan Tauno Paloa.

“Hmm. Palo-vertauksen olen kuullut aikaisemminkin, ja onhan se hirveän imartelevaa. En jaksa hurskastella ja teeskennellä vaatimatonta. Se on ällöttävää. On parempi perustella. Kyse on Suomi-filmin uudesta noususta. Ilmassa on tuijottelua. Nyt haetaan uusia idoleita, ansaikosia ja taunopaloja.”

Analysoi omaa vetovoimaasi.

“Mulla on voimakkaat kulmakarvat ja vahvat silmät. Kuvien perusteella saatetaan verrata Tauno Paloon, mutta eihän ulkonäkö kerro mitään näyttelijäntaidoista. Jos olisin vaalea, kukaan ei tekisi samaa rinnastusta… Hei, tämä viini on vaikuttavaa. Vou. Viiniä kannattaisi maistella kello kahdeltatoista päivällä. Puolenpäivän aikaan makuaistit ovat herkkinä.”

Näyttelet Pekka Mandartin 50-luvun Kotkaan sijoittuvassa Keisarikunta-elokuvassa klassista kotimaisen elokuvan sankaria, nuorta heteromiestä. Voisitko kuvitella esittäväsi homoa?

“Olen niin tietoinen omasta seksuaalisuudestani ja siitä, mitkä asiat viehättävät, ettei pelottaisi kokeilla. Jos tykkäisin niin tykkäisin. Se olisi haastava työ. Mielenkiintoni rooleja kohtaan lähtee hienosta tarinasta ja käsikirjoituksesta. Ne ovat hyvän elokuvan perusta. Näyttelijä näyttelee, ohjaaja ajattelee taiteellista vaikutelmaa. Hän kuvaa kymmenentuhatta näyttelijää ja löytää päärooliin jonkun tuntemattoman tyypin. Siinä vaiheessa tuottajan puolelta saattaa tulla toive, että ainakin sivurooliin olisi saatava kassamagneetti. Markkinoinnissa mietitään suurta yleisöä, joten tarinan ja aiheen lisäksi mukana pitää olla vetonaula. Ihmiset menevät toisaalta katsomaan myös tietyn ohjaajan elokuvia. Stanley Kubrickin Eyes Wide Shut teki taloudellista ja muuta hyvää sekä ohjaajalle että Tom Cruiselle. Molemmat saivat lisää uskottavuutta.”

Sait tänä vuonna miespääosa Jussin Helmiä ja sikoja -leffasta, ja olet ollut tänä vuonna mukana kolmessa leffassa.

“Joo. Ensin tehtiin Aku Louhimiehen Paha Maa, sitten Keisarikunta ja viimeiseksi Timo Koivusalon Kaksipäisen kotkan varjossa. Se fiilis, joka tuli, kun tajusi tekevänsä kohtausta Vesa-Matti Loirin kanssa. Se otti syvältä vatsasta.”

Silloin kun noin iso taiteilija asui Kaapelitehtaalla, kiukutti miksei yhteiskunta pidä huolta parhaista voimistaan? Vesku on koonnut suomalaista sielua pala palalta?

“Kun taiteilija kuolee, poliitikkojen on myöhäistä pestä kätensä pystyttämällä muistomerkki hautausmaalle. Mun mielestä olisi aika erottaa urheilu ja kulttuuri toisistaan. Niillä ei ole mitään yhteistä, miksi niitä hoitaa sama ministeriö? Mikä on kansalle ja maalle tärkeämpää kuin kulttuurihistoria? Kun joku onnistuu, kaikki haluavat ratsastaa maineella, mutta miten turvata tulevaisuuden taiteilijoiden asema?”

Nyt kun kotimaisella leffalla menee hyvin, on kiva saada teattereihin keskenään erilaisia elokuvia?

“Jep. Tarvitaan sekä hattaraa että hardcorea. Aku sanoo, että fakta päihittää kuitenkin aina lopulta fiktion. Pahassa Maassa tapahtuu näin, ja niin, totta kai, tapahtuu myös elämässä. Helmiä ja sikoja -elokuvastakin sanottiin, ettei tuollaista voi tapahtua! Kyllä voi! Uskottavuus on pelkästään hienoa.”

Juorulehtiglamour on fiktiota. Lasi punaviiniä faktaa.

“Faktaa on myös se, että taiteilija on raadollisesti sanottuna silloinkin töissä, kun hän makaa silmät kiinni auringossa, tai kiipeilee Pohjois-Italian vuorilla aistiakseen asioita. No, tässä vaiheessa joku alkaa kysellä, ja mihin tuollainen fiilistely johtaa, että oikeissa töissä käyvillä ihmisillä ei ole aikaa fiilistellä tuoksuja tai värejä. Se on pelottavaa, koska muutama vuosikymmen sitten oli aikaa hakea vettä kilometrin päässä olevasta kaivosta. Sain juuri vähän aikaa sitten itseni kiinni miettimästä, kuinka kauan meillä menee tähän haastatteluun. Tiedän kyllä paljonko on aikaa, mutta mistä outo kiire, tunne, etten voi olla miettimättä puhelimeen tulevia viestejä ja aah, vain olla.”

Se on vaikeaa. Yritetään. Mikä olisi parasta olemista juuri nyt?

“Haluan puhua mediasta. Miksi toimittajat eivät halua kirjoittaa asioista, jotka merkitsevät jotakin, joiden kautta haastateltavan persoona tulisi oikeasti esille. Pian olen niin turhautunut, etten halua puhua mitään, vastata vain ei tai joo.

‘Mikko on sinkku, tykkää bailata kavereiden kanssa, lähteä biitsille diuu diuu, bimbo tsaugaduu.’ On masentavaa, että jutut pyörivät tällaisen ympärillä. Jos yritän esimerkiksi kertoa jostakin hyvästä tarkoituksesta, jolle haemme lätkämatsilla huomiota, lehdessä lukee: ‘Pelaa Pietarinkadun Oilersissa muiden julkkisten kanssa!’ Toimittajat ovat sitä mieltä, että paskan suoltaminen on väliaikaista, kyllä minusta tulee vielä oikea toimittaja.”

Kuule, eivät toimittajat ole ainoita turhia tyyppejä. Levy-yhtiöt ovat paisuneet täyteen markkinointi-ihmisiä, joiden ammattina on julkisuuden sääteleminen ja valvominen. Nuoria tähtiä tavattuani voisin väittää niiden duunina olevan artistien todellisuudentajun hämärtäminen.

“Reality-sarjoista elokuviin nousseilla tähdillä ei ole aina hajua siitä missä mennään. Kun on itse kouluttautunut näyttelijän ammattiin, ja tekee työtä laidasta laitaan, ei meinaa pysyä perässä, kun jonkun työ alkaa koko kansan edessä tv:ssä, jatkuu lehdissä, ja kehittyy jonkun toitottaessa vieressä kuinka ‘Sinusta tulee nyt suuri tähti. Luotat vain meihin ja varot kaikkia muita.’ Ero ammattinäyttelijän ja tv-tähden välillä näkyy, kun kohdataan vaikkapa ennen ravintolaesiintymistä. Tyyppi pyytää hotellihuoneeseen meikkaajan. Mitä? ‘En mä voi mennä ilman.’ ‘Kuule, sä et tarvitse sitä kapakassa.’

Mutta silti. ‘Missä mun maskeeraaja on?’ Täysin uskomatonta, eikä vika ole tyypissä vaan systeemissä. Realiteetit ovat alkaneet hämärtyä. Ja miksei voi käydä normaalisti kaupassa ja ajaa sporalla? Mihin tarvitaan tila-autoa ja henkivartijoita? ‘Tähtien’ ympärillä hääräävät ihmiset tietävät mitä tekevät. Kumpi olisi hedelmällisempää, selittää asia ystävänä, että tässä luodaan tällainen illuusio noille faneille.

Kun kansa saa äänestää parhaan laulajan tai näyttelijän, ykköseksi nousee se, joka on ollut eniten iltapäivälehdissä esillä. Ammattilaiset tajuavat tämän, mutta tajuavatko nuoret itse? Olen ollut aika paljon esillä, ja mua nolottaa toisen puolesta pirusti, kun se tulee ja sanoo: ‘Sä olet kaikissa sun leffoissa ihan loistava.’ Oikeasti, mulla on alla vasta YKSI elokuva!”

Tähtientekoportaan pitäisi kohdella taiteilijoita hellästi, koska he ovat herkimpiä kaikista. Rikki.

“Teatterikoulussa väitin kovasti olevani terve ja kokonainen, mutta parin vuoden päästä oli myönnettävä, että minäkin olen tietyllä tavalla rikki. Herkkyyden kautta. Sitä vaaditaan, jotta pystyy heittäytymään rooleihin. Luovuus vaatii tiettyä luovuttamista. Hyvää ei synny yltiöpäisestä itseluottamuksesta, vaan herkkyydestä ja tietystä hajalla olemisesta.”

Julkisuus luo ennakkokuvan ihmisestä. Millaisiin käsityksiin olet törmännyt kaupungilla?

“ ‘Sä olet lihavampi kuin miltä sä näytät telkkarissa!’, tai ‘Et sä olekaan niin hyvännäköinen.’ Tuosta ei pidä välittää, mutta eihän se kivalta tunnu. Olen surullinen siitä, etten voi enää kohdata ihmisiä puhtaalta pöydältä.”

Puhutaan lopuksi tulevasta leffasta, Keisarikunnasta. Laulat ja soitat musiikkielokuvassa rumpuja. Miksi lähdit mukaan?

“Halusin heittäytyä epookkiin, vetää hatun päähän ja puvun päälle. 50-luku oli hyvä vuosikymmen, ja Kotka, Suomen pommitetuin satamakaupunki, täynnä merimiehiä ja uusia tuulia. Laivojen mukana tuli uusia tuoksuja, hedelmiä ja musiikkia, uusia ihmisiä. Maailma aukesi, kun hypättiin laivoihin duuniin ja lähdettiin valloittamaan maailmaa. Bändi sai levyjä merimiehiltä ja ryhtyi jammaamaan. Jätkät ostivat Ravintola Fennian ja alkoivat soitella siellä.

Olli Miettisen Keisarikunta oli olemassa. Miettinen oli keisari siksi, että hän otti hommat tosissaan, muut jätkät bailasivat. Rempo, eli siis tämä jätkä jota esitän, on henkilökuva Reijo “Rempo” Tanista. Tapasin hänet Kotkan torilla. Junnu Vainio kuului samaan jengiin. Rempon rooli oli unelmarooli: rakkaus, tarina, rakkaus musiikkiin, jätkäporukka ja musa vastaan asettuminen, koti ja kompromissit. Nuori mies heiluu näiden maailmoiden välillä. Täysin universaalia.”

Nuoren Wertherin kärsimykset, ja ilot. Olet monelle ihailun kohde. Mitä mietit siitä?

“Idolilla on vastuu roolimallina. Yritän vastata fanimeileihin, heittää edes jotakin, muistuttaa inhimillisyydestä, erehtyväisyydestä. Vaikka fanittamisen kupla hajoaisikin, se hajoaa oikeasta syystä. ‘Toi otti muhun kontaktia, se myöntää oman erehtyväisyytensä, en ole sen huonompi.’ Ei siitä tarvitse taakkaa ottaa, kun ei ole neuvomisen ammattilainen, mutta ajattelen, että siinä on tavallaan inhimillisyyden asialla.”

Isäsi Jukka on muusikko. Millaisen kasvatuksen sait kotona?

“Suvaitsevaisen ja inhimillisen. Vanhemmat toivoivat, eivät käskeneet. Toivomisesta syntyi halu olla luottamuksen arvoinen. Vanhemmat näyttivät olevansa ihmisiä, tekivät virheitä ja uskalsivat keskustella vaikeistakin asioista. Sitä kautta karttuivat sosiaaliset taidot. Vietimme aikaa erilaisten ihmisten kanssa erilaisissa elämäntilanteissa, matkustelimme ja reissasimme faijan mukana keikoilla. Tajuttiin, että ihmiset ovat erehtyväisiä. Ei ollut suorittamisen pakkoa.”

FILE: Mikko Leppilampi

  • Ikä: 26
  • Pituus: 181 cm
  • Paino: 82 kg
  • Kello: Calvin Klein
  • Auto: Alfa Romeo 147
  • Tuoksu: Armani Mania
  • Siviilisääty: naimaton

37 kommenttia

Mizi

26.11.2004 20:48

Ihana mies. Fiksu mies. Tällä miehellä on ulkonäköä, älykkyyttä, karismaa ja lahjoja. Tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta hyvä että tässä kapisessa ja kataluuteen taipuvassa maassa on joitain näin lumoavia ja massasta erottuvia lahjakkuuksia ja Luonteita ja että Mikko Leppilampi on totta.
Kateus on supisuomalaisten helmasynti. Yrittäkää repiä irti tästä miehestä mitä saatte, ettekä saa varmasti irti mitään mikä menisi rikki!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Schizogirl

26.11.2004 21:30

Vau mikä tyyppi! Oon täysin myyty! Mistä tollasia miehiä löytyy?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eemeli111

27.11.2004 22:14

"Stanley Kubrickin Eyes Wide Shut teki taloudellista ja muuta hyvää sekä ohjaajalle että Tom Cruiselle. Molemmat saivat lisää uskottavuutta.”

Eikös Kubrick kuollut ennen ensi-iltaa. Kummallinen käsitys miekkosella "taloudellisesta ja muusta hyvästä". Mutta usein kuolema tuo toki lisää uskottavuutta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Delta

28.11.2004 11:17

Ihme haloo jätkästä joka on tehnyt yhden elokuvan. Nostetaan jo Tauno Palon tasolle. Herätkää nyt naiset jo!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mizi

28.11.2004 11:23

Delta - katso pintaa syvemmälle. :) Ja kiitos kommentista, tässä on herätty jo: ihanaan todellisuuteen=P

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-ips-

28.11.2004 21:14

Hyvä tyyppi se on. Jo inttiaikaan '98 se hoiti hommansa asiallisesti. Jäi hyvin mieleen kun loppuleirillä parikin skapparia tuli erikseen sanomaan että tälle kaverille ei enää vartiovuoroja, se on jo tehnyt niiden edestä hommia.

Toivottavasti ei menestys nouse pipoon. Hyvältä toki näyttää ainakin vielä tässä vaiheessa. Tsemiä Mikolle!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saaraz

29.11.2004 10:37

[LAINAUS]Delta kirjoitti 28.11.2004 klo 11:17:

Ihme haloo jätkästä joka on tehnyt yhden elokuvan. Nostetaan jo Tauno Palon tasolle. Herätkää nyt naiset jo!!![/LAINAUS]
naisena heräsin jo!ei yhdennäköisyys vielä tauno paloa tee!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

___

1.12.2004 13:07

[LAINAUS]Delta kirjoitti 28.11.2004 klo 11:17:

Ihme haloo jätkästä joka on tehnyt yhden elokuvan. Nostetaan jo Tauno Palon tasolle. Herätkää nyt naiset jo!!![/LAINAUS]

Oli kyllä helvetin hyvä leffa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jan_75

2.12.2004 15:34

Voisikohan nämä Cityn-toimittajat jättää nämä "Muistaakseni syöt lihaa..." tyyliset jutut vähän vähemmälle.

Lähes jokaisessa haastattelussa saa lukea miten ollaan (vai ollaanko?) kaveria haastateltavan kanssa.

Ketä kiinnostaa?
Ärsyttävää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_bile_hile_

5.12.2004 16:07

Mikko Leppilampi on ihQ

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

darklands

12.12.2004 23:51

Onneksi tästä maailmasta löytyy vielä ajattelevia ja syvällisiä ihmisiä kuten Mikko Leppilampi. Hän on tehnyt ajatuksillaan ja ammattitaidollaan suuren vaikutuksen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tru

15.12.2004 01:04

Haastattelun hienoin kohta oli viimeinen kysymys, kasvatus. Siinä ohjetta nykyisille ja tuleville vanhemmille! Olen liian usein törmännyt jyrkkiksiin, jotka eivät voi hyväksyä inhimillisyyttä. Ei aina voi olla loistava tai ehdottoman oikeassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkoRulez

18.12.2004 23:51

Kun ekan kerran tapasin Mikon, ajattelin:" toihan on se söpö kundi siitä helmiä ja sikoja- leffasta". Kun menin jututtamaan Mikkoa, paljastui että Mikko Leppilampi on muutakin kuin "söpö jätkä". Hän oli erittäin huumoritajuinen ja kohtelias. Eli Delta: ei Mikkoa turhaan ole nostettu Tauno Palon tasolle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rinzu

23.12.2004 11:49

ihan kauhean ihana ja sexikäs namupoika

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kisseli

28.12.2004 21:07

Mikko Leppilampi on ihana.Se on Hyvä näyttelijä.Näyttelee hyvin uudessa Keisarikunta elokuvassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikko-fani

31.12.2004 10:16

Mikko Leppilampi on paras! Mikko on maailman söpöin ja komein,ihanin ja hemmetin hyvä näyttelee!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JaneMikonoma

2.1.2005 21:20

Mikko on maailman PARAS näyttelijä! Se on niin hot ja kaikkee muutakin ihanaa!! Vaude mikä mies!! Nii ja tuol Mikon tiedoissa lukee että se ois 26..Mut se on 24!! Mikko!! Lovetan sua kympillä!! ♥♥♥

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Groovylicious

5.1.2005 22:22

Nuorista näyttelijöistä suurin suosikkini. Enough said.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JoOnKumma

10.1.2005 12:15

Kuulkaas kaikki muut Mikko-fanit! Mistä saa Mikon fani e-mail-osotteen?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fani89

26.1.2005 16:55

Mikko Leppilampi on MAAILMAN PARAS JA IHANIN näyttelijä. Ja niiiiiin söpö. Sanoinkuvaamaton! Oon käyny kattoos jo Helmiä ja sikoja ja Keisarikunnan ja oon menos huomen kattoo Paha maa -leffaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mintturi

27.1.2005 00:12

mä räjähdän ellen pääse kirjoittamaan mikolle. laittakaa osoite!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mintturi

27.1.2005 00:17

siis saa lattaa viestiä tulemaan kaikki mikko fanit

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pid

30.1.2005 18:55

Mikko on idolini , mä väännän siit esitelmää

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Irmeli91

30.1.2005 18:58

Olen tosi miko-fan ja vääntelen siitä jotain esseet

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sampostelija

31.1.2005 23:44

Nii mikä on Mikon fanipostiosote??!?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saddy

10.2.2005 00:07

niin nuo ahdasmileiset mikon haukkujat on vaan kateellisia kun ei oo ite yht haluttuja.
ja mä sentään tunnen mikon henkkoht et osaan kyl sanoo et se on viel parempiki ku mitä siit tiietää kirjottaa lehdis.joten olkaa hiljaa jos ei muut ku arvostelemista.
mut muuten kaikkea hyvää kaikille ja ollaan iloisia että on olemassa mies kuten mikko!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saddy

10.2.2005 00:08

[LAINAUS]Mizi kirjoitti 26.11.2004 klo 20:48:

Ihana mies. Fiksu mies. Tällä miehellä on ulkonäköä, älykkyyttä, karismaa ja lahjoja. Tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta hyvä että tässä kapisessa ja kataluuteen taipuvassa maassa on joitain näin lumoavia ja massasta erottuvia lahjakkuuksia ja Luonteita ja että Mikko Leppilampi on totta.
Kateus on supisuomalaisten helmasynti. Yrittäkää repiä irti tästä miehestä mitä saatte, ettekä saa varmasti irti mitään mikä menisi rikki![/LAINAUS]
niin tätä just tarkotan.kunpa kaikilla olis tää asenne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saddy

10.2.2005 00:09

[LAINAUS]Delta kirjoitti 28.11.2004 klo 11:17:

Ihme haloo jätkästä joka on tehnyt yhden elokuvan. Nostetaan jo Tauno Palon tasolle. Herätkää nyt naiset jo!!![/LAINAUS]
niinpä.ettei vaan kateus haittais?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walker-

8.3.2005 13:41

Olen kyllä itse ainakin todella ylpeä Mikko Leppilammen toiminnasta, ja siitä että hän on päässyt pitkälle niinkin lyhyessä ajassa. Miksi alkaa moittimaan kun miehellä selvästi on lahjakkuuksia näyttelijänä? Minusta Mikko on upea näyttelijä. Nautin joka hetkestä. Hyvä Mikko, jatka samaan malliin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

maissi_85

21.3.2005 13:44

mikko on ihana

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

LoveML

5.11.2005 14:45

oon ihan samaa mieltä kaikkien, jotka kehuu mikkoo, kanssa. mä oon nähny Helmiä ja Sikoja -elokuvan ja keisarikunnan. Hairsprayssa ki kävin ihailee mikkoo. mikko=tosi ihana ja söpö, hyvä näyttelee ja varmaan mukava luonteeltaan. eli ihan täydellinen. <3<3<3<3<3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

leppilampi-fani

31.12.2005 01:31

helmiä ja sikoja elokuva oli hyvä. ellei erinomainen;)
jotkut sanoo ettei leppilampi osaa näytelllä??!!!
osaahan! omalla tavallaan ja silti ihan pirun hyvin. suurin osa joka näin sanoo, ei ole varmaan nähnyt ainoatakaan kyseisen henkilön elokuvaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxox

31.12.2005 01:34

olet ihana!!!!!!
elokuvasi ovat huippuja!!!!!!
ihana on ainoa sana kuvaamaan mikko leppilampea

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyttö <3

25.4.2006 23:23

moi! mikko on paras!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

C U Promotion

18.6.2008 16:02

tyytyväinen kiitos elokuvista mikolle, *light of a lifelle*

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mikon fani

12.9.2008 17:09

No Todellakin Mikko Leppilampi osaa näytellä.Mikko on paras näyttelijä ja todellakin vaa paras ja ihana sanat kuvaavat Mikkoa.ja oon nähnyt ton ihanuuden livenä hänen keikallaan ja Mikko ossaa myös laulaaki tosi ihanasti.Pääsin siel keikalla keikan jälkee Mikon kaa lavan taakse juttelemaan yhteiskuvaan ja sain nimmarin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MiucuMaucu

25.9.2008 16:51

Ykkösluokan elokuvatähden kyllä tunnistaa jo uran alkumetreillä - - Onnea ja Menestystä Sinulle Mikko 1

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi