Uutta ja odotettua Blade Runneria ennakoidaan kolmella lyhytelokuvalla – Katso niistä ensimmäinen päästäksesi tunnelmaan

Synkkä ja dystooppinen Blade Runner 2049 nähdään ensi-illassa syksyllä.

Uutta Blade Runner -elokuvaa on odotettu kieli pitkällä siitä lähtien, kun ensimmäinen traileri leffasta julkaistiin. Tieteiselokuvien aateliin kuuluvan leffan jatko-osa sijoittuu vuoteen 2049, kaksikymmentä vuotta ensimmäisen elokuvien tapahtumien jälkeen. Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltana syksyllä.

Ridley Scottin alkuperäinen Blade Runner vuodelta 1982 on scifin merkkiteos. Uuden leffan trailerit ovat luvanneet hyvää ja saaneet fanit uskomaan, että tuore tapaus saattaa jopa tavoitella alkuperäisen tasoa. Lyhyistä trailereista on kuitenkin tippunut vähän tietoa siitä, mitä leffa tulee pitämään sisällään. Nyt ohjaaja Dennis Villeneuve raottaa salaperäisyyden verhoa lyhytelokuvilla, joissa kerrotaan, mitä elokuvien välisenä parinkymmenen vuoden jaksona on tapahtunut.

Ensimmäinen kolmesta lyhäristä on 2036: Nexus Dawn, jonka Collider-lehti sai ensiesitykseen. Siinä keskitytään Jared Leton ja hänen vaikuttavien silmämuniensa tarinaa Niander Wallacena. Sen on ohjannut Ridley Scottin poika Luke Scott ja se heittää katsojan suoraan Blade Runnerin synkkään tulevaisuuskuvaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi