Odotus on pian ohi – Iron Sky The Coming Racen traileri tarjoilee dinosauruksia ja pähkähullua menoa

Iron Sky The Coming Race -elokuvaa työstettiin kuusi vuotta.

Kuva: Iron Sky Universe

Pitkään ja hartaasti työstetty Iron Sky The Coming Race -elokuva saapuu Suomen valkokankaille tammikuun 16. päivä. Juuri julkaistu traileri tarjoilee esimakua tulevasta – luvassa on dinosauruksia, toimintaa, huumoria, seikkailua ja pähkähullua menoa.

“Jännittää leffan vastaanotto. Viimeiset kuusi vuotta olemme työstäneet tätä elokuvaa, ja nyt on aika potkaista lapsi ulos pesästä ja katsoa mihin rahkeet todella riittävät”, ohjaaja Timo Vuorensola sanoo.

Elokuva tavoittelee maailmanlaajuista levitystä. Ensi-iltoja on luvassa Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa. Näiden maiden lisäksi elokuva on myyty muun muassa Puolaan, Ranskaan, Isoon-Britanniaan, Kiinaan, Koreaan ja Japaniin.

”Tavoitteemme on ottaa loikka eteenpäin Iron Skyn kanssa niin sisällöllisesti kuin levityksellisestikin. Aktiivinen yhteistyö fanien kanssa mahdollistaa yhteisöllisten elokuva-tapahtumien rakentamisen ensi-iltojen yhteyteen ja parantaa mahdollisuuksia löytää elokuvallemme elokuvateatterijakelu yhä useammissa maissa. Yhdysvallat on erittäin haastava markkina päästä elokuvateatterilevitykseen, mutta uskomme sen onnistuvan nimenomaan faniemme ansiosta”, tuottaja Tero Kaukomaa sanoo.

Elokuvan fanit osallistuivat Iron Sky The Coming Racen tekoon jälleen kerran mittavasti. He olivat rahoittamassa elokuvaa noin kahdella miljoonalla eurolla ja olivat mukana muun muassa elokuvan käsikirjoituksen viilaamisessa, leikkausversioiden kommentoinnissa sekä kuvauksissa taustanäyttelijöinä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi