Kaupallinen yhteistyö
Kuohkea sämpylä, jonka välissä juusto sulaa rapean, vastapaistetun pihvin päälle. Näetkö tämän näyn silmiesi edessä? Jotain puuttuu? Aivan, majoneesi! Lusikallinen täyteläistä Hellmann’sia ja täydellinen makuelämys on taattu.
Ravintolat ympäri maailmaa luottavat keittiöissään Hellmann’siin, ja maailman myydyin majoneesi on kovassa käytössä myös huhtikuun 10. päivä käynnistyvässä Burger Finland Weeks -kampanjassa.
Yksi vannoutunut Hellmann’sin käyttäjä löytyy Espoosta. Burger Weeks Finland -kampanjaan osallistuva Dub Burger luottaa burgereissaan tunnetun majoneesibrändin tuotteiden voimaan - ja syystä!
“On turha tehdä itse majoneesia, kun Hellmann’s tekee parempaa”, Dub Burgerista kerrotaan.
Mausta hetkessä mieleiseksesi
Pitkän historian omaavan Hellmann’sin ehdoton valttikortti on sen monikäyttöisyys. Majoneesin täyteläinen, tasapainoinen ja pehmeä maku sekä kermainen ja vahva rakenne tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia käyttää tuotetta ruokaan kuin ruokaan aina salaateista burgereihin ja leivontaan.
Hellmann’s nostaa ruoat uudelle tasolle paitsi sellaisenaan, myös maustettuna. Dub Burgerissa Hellmann’s maustetaan juuri kullekin tuotteelle sopivaksi, mutta yksi maustamisvinkki toimii burgereiden välissä lähes poikkeuksetta.
“Suosittelemme erityisesti lisäämään paahdettua valkosipulia majoneesin sekaan. Ja hyvä tulee”, Dub Burgerista vinkataan.
Burger Weeks Finlandissa ravintolat pääsevät näyttämään omaa burgeriosaamistaan varta vasten kampanjaan luoduilla spesiaaliburgereilla. Dub Burger luottaa omassa spesiaaliburgerissaan Hellmann’sin ja valkosipulin pyhään liittoon.
“Burger Weeks Finlandissa Dubin Pulled Pork -burgerin väliin laitetaan Hellmann's majoneesiin tehty aioli, eli Hellmann's majoneesia, etikkaa, suolaa ja paahdettua valkosipulia”, Dub Burgerista paljastetaan.
Hellmann’sin käytössä vain mielikuvitus on rajana – miten sinä käytät Hellmann’sia?