Ennennäkemättömiä makuyhdistelmiä! Nämä uutuusburgerit ovat pian kaikkien huulilla - mutta vain hetken

Burger Weeks Finlandissa nähdään joukko uusia, ravintoloiden loihtimia spesiaaliburgereita.

Burger Weeks Finlandin spesiaaliburgerit tarjoavat ainutkertaisia makuelämyksiä.
Burger Weeks Finlandin spesiaaliburgerit tarjoavat ainutkertaisia makuelämyksiä.

Olethan jo virittänyt burgerinälkäsi ylimmileen, sillä Cityn ja Burger Lovers Finlandin yhteistyön tuloksena syntynyt Burger Weeks Finland -tapahtuma starttaa ihan näillä näppäimillä!

Tämän tapahtuman suola ja pippuri ovat ravintoloiden kampanjaa varten loihtimat spesiaaliburgerit, joiden joukkoon mahtuu toinen toistaan herkullisempia makuelämyksiä. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä nämä erikoisherkut lähtevät kaiken kukkuraksi matkaasi tasarahalla!

LUE LISÄÄ: Burger Lovers Finland ja City yhdistivät voimansa: Tällaista ravintolatapahtumaa ei ole ennen Suomessa nähty!

Listasimme Burger Weeks Finlandin tarjonnasta spesiaaliburgerit, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa testiin pääkaupunkiseudulla. Nämä erikoisuudet ja muut kampanjaherkut ovat saatavilla 10.-24.4.2024.

Astetta tulisempia burgerielämyksiä

Ullanlinnan klassikko, jo vuodesta 1971 toiminut Amigo on loihtinut kampanjaa varten espanjalaisia makuja hivelevän burgerin. Kahden smash-pihvin ja paistetun sipulin lisäksi makunautinnosta vastaavat chorizoviipaleet, chilijuusto ja savuaioli. Burgerin hintaan (15 €) kuuluvat myös timjamiranskalaiset ja limu.

Amigon spesiaaliburgerista ei makua puutu!
Amigon spesiaaliburgerista ei makua puutu!

Naughty BRGR kannattaa ottaa puolestaan suunnaksi silloin, jos chipotle-korianteriaiolin, jalopenon, pekonihillon, tuplacheddarin ja naudanpihvin yhdistelmä nostaa veden kielellesi. Tämä spesiaaliburgeriannos (15 €) sisältää Cruchy Friesit. Burgeri on saatavilla pääkaupunkiseudulla Lönkan, Sturenkadun, Leppävaaran ja Iso Omenan ravintoloista.

Triplassa sijaitseva Burgers & Wine on puolestaan loihtinut tulisen ruoan ystäville Habanero Smash Burgerin (15 €), jonka salaisuus piilee habaneromausteessa, habaneromajoneesissa, pekonikuutioissa ja pikkelöidyssä sipulissa.

Kanaburgereita jokaiseen makuun

MorriSon’sin spesiaaliburgeri tuo vaihtelua naudanlihapihveille! Tämä burgeri sisältää nimittäin parmesanpaneroitua kanaa, limemajoneesia ja marinoitua punasipulia. Herkullinen yhdistelmä tarjoillaan ranskalaisten ja limun kera, ja hintaahan tälle setille tulee kampanjan ajan 15 €.

MorriSon'sin spesiaalissa rapea kanaleike ja limemajoneesi kohtaavat.
MorriSon'sin spesiaalissa rapea kanaleike ja limemajoneesi kohtaavat.

Bonelessin loihtimissa spesiaaliburgereissa nautitaan puolestaan korealaisia makuja jokaisella puraisulla. Spicy Korean Chicken Burger (15 €) saa täytteeksi rapeaksi friteeratun broilerin koipireiden, tulista gochujang-kastiketta, kimchiä, kevätsipulia, seesaminsiemeniä ja kewpie-majoneesia. Burgeri on saatavilla Töölön ja Ullanlinnan ravintoloista.

Draft Sport Barin Draft Chicken Burgerissa (15 €) briossisämpylä kätkee puolestaan sisäänsä rapean kanapihvin, pikkelöityä chiliä, jogurtti-avokadoguacamolea, korianteria ja aiolia.

Dratf Sport Barin spesiaaliburgerin välistä löytyy rapeaakin rapeampaa kanaa.
Dratf Sport Barin spesiaaliburgerin välistä löytyy rapeaakin rapeampaa kanaa.

Nämä yhdistelmät räjäyttävät tajuntasi

Haluatko kokea makuyhdistelmiä, jollaisista et ole osannut edes unelmoida?

Bites Burgers Kallio ja Vallila ovat kohteita sinulle, joka uskallat maistaa rohkeasti uusia makuelämyksiä. Näiden ravintoloiden Bacon &  Egg Smash -spesiaaliburgeri (15 €) kätkee nimittäin sisäänsä smash-pihvien ja Monterey Jack -juuston lisäksi chili-maustekurkkua, talon pekonihilloa, viskillä glaseerattu päärynää ja omenaa sekä paistettua kananmunaa.

Entäpä sitten Happy Days Streetfoodin Miami Vice Burger (10 €), jossa yhdistyvät Floridan ja latinalaisen Amerikan maut. Tämä spesiaaliherkku kätkee sisäänsä kotimaisen rotukarjan mediumiksi grillatun naudanpihvin, kypsytettyä cheddaria, chorizo-rosmariinimajoneesia, pikkelöityä paprikaa, sipulia ja rucolaa.

Spesiaaliburgereita voi bongata myös kauppakeskus Suuriksesta Espoosta.
Spesiaaliburgereita voi bongata myös kauppakeskus Suuriksesta Espoosta.

Lihaa, enemmän lihaa

Jos lihaisat burgerit ovat sinun juttusi, kannattaa ottaa suunnaksi Helsinki Bryggeri Brewhouse, jonka Beef & pork briosch burger sisältää lihaa kaksin kappalein. Tämä spesiaaliburgeri (15 €) on nimittäin täytetty kotimaisen naudan burgeripihvin lisäksi porsaankyljellä.

Vai miltä kuulostaisi riistaburgeri (15 €), jonka välistä löytyy muun muassa peuranlihasta valmistettu pihvi ja puolukka-pekonimajoneesia? Tätä herkkua voit lähteä nauttimaan Eerikinkadulla sijaitsevaan Pub Peräkammariin.

LUE LISÄÄ: Burgeripihvien edelläkävijänä toimiva Tamminen luottaa kotimaisen lihan voimaan. Asia on pihvi, vai mitä?

Speakeasy Itiksen ranskalaisten kera tarjoillun Smash Burgerin (15 €) kanssa ei voi myöskään mennä pieleen, sillä kahden täyslihapihvin lisäksi sämpylään väliin on taiottu BBQ-majoneesia ja savupekonia.

Pekonin voimaan luottaa myös TLB Tripla, jonka Lucky BLT -burgeri kätkee sisäänsä pihvin ja juuston lisäksi pekonia ja karamellisoitua sipulia. Tähän kun lisätään ranut kylkeen ja hinnaksi lyödään 15 euroa, niin kaikki on hyvin.

TLB Triplan spesiaali iskee jokaisen lihan ystävän hermoon.
TLB Triplan spesiaali iskee jokaisen lihan ystävän hermoon.

Espoossa lihan voimaan luottaa Dub Burger, jonka revittyä smash-possua, cheddaria, coleslawta, punasipulia, suolakurkkua, sinappia ja aiolia sisältävä Pulled Pork Burger (10 €) maistuu tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Lisää burgerielämyksiä löydät Burger Weeks Finlandin kampanjasivuilta, täältä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi