Jazz-musiikki hivelee aisteja kesäpäivässä Espalla tällä viikolla – seuraavaksi Espalla soi etno

Suomen Jazzliitto Ry järjestää ilmaisen konserttisarjan Jazz-Espan Musiikin edistämissäätiö MESin sekä Helsingin kaupungin tuella.

Jazz-Espa-festivaali on mainio tapa tutustua ja nauttia marginaalimusiikista.
Jazz-Espa-festivaali on mainio tapa tutustua ja nauttia marginaalimusiikista. Kuva: kallerna/Wikimedia Commons

19. kertaa järjestettävä Jazz-Espa-festivaali soi Espan lavalla tämän viikon ajan. Konserttisarjan käynnisti ravintolalaiva Merikerhon Suvilahti Jazz -tapahtuma viime sunnuntaina ja tunnelmalliselle Merikerhon terassille tapahtuma myös päättyy. Tässä välissä ehtii kuitenkin vielä nautiskella ihanasta ulkoilmasta ja jazzin hivelevistä sävelistä.

Livejazz soi ravintola Kappelin terassille melkein koko päivän ajan, sillä tällä kertaa luvassa on myös lounaskonsertteja. Viikon aikana esiintyy peräti 17 kotimaista yhtyettä. Konsertteja on tarjolla joka päivä kello 12.00, 16.00 ja 17.30. Poikkeuksen tekee tuleva lauantai: kello 12.00 lounaskonserttia ei ole tarjolla. Sunnuntaina tapahtuma päätetään Merikerholle kello 15.00 alkaen.

Etnomusa valtaa Espan lavan, kun jazzit on jazzailtu. Luvassa on kahden viikon ajan kansanmusiikkia alkuillan konserteissa, joissa kuullaan miten monipuolisia ja kiinnostavia muotoja joskus tylsänäkin pidetty kansanmusiikki voi saada.

Jazz-Espa-festarin esiintyjät nähtävissä täällä. Etno-Espan ohjelman löytyy täältä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi