Alppipuisto tanssittaa kesäkansaa ilmaisissa koko perheen tapahtumissa heinäkuussa

Alppipuiston kesässä soi psytrance, jazz, funk ja indie-musiikki.

Kohta nautitaan taas Alppipuiston letkeästä tunnelmasta.
Kohta nautitaan taas Alppipuiston letkeästä tunnelmasta.

Ah, kesä ja Alppipuiston picnicit hyvän fiiliksen ja ihanien ihmisten ympäröimänä! Alppipuiston kesässä on jälleen tarjolla kansanmusiikkia, runoutta, funkya, teatteria, jazzia, rockia, konemusiikkia ja lastenohjelmaa. Kaikkiin upeisiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Pakkaa kori täyteen herkkuja ja juomaa ja suuntaa kesällä Lintsin kupeeseen Alppipuistoon.

Koko Jazz

Koko Jazz Club on mukana legendaarisessa Alppipuiston kesässä avaamalla konserttisarjan perjantaina 6. heinäkuuta kello 15.00. Tässä koko perheen tapahtumassa on koettavissa muun muassa Muumi Jazzia perheen pienimmille, ja päivän aikana Suomen jazzkentän osaavimmat taiturit esittelevät lahjojaan. Pianisti Lenni-Kalle Taipale, PLOP-yhtye, vokalisti Nina Mya, saksofonisti Joonatan Rautio ja PLOP-yhtye yhdessä Juhani ‘Junnu’ Aaltosen kanssa esiintyvät Koko Jazzissa.

Elephantasy

Tänä vuonna Elephantasy funkkaa launtaina 7. heinäkuuta. Tapahtumassa on svengaavaa rytmimusiikkia, kulttuurien välistä yhdessäoloa, katuruokaherkkuja maailmalta ja lämmintä tunnelmaa auringon alla. Omat eväät ovat toki sallittuja, mutta ei kannata sivuuttaa etnisten ruokakojujen herkullista tarjontaa. 

Resonaarifest

Sunnuntaina 8. heinäkuuta järjestettävä Resonaarifest on koko perheen musapicnic. Resonaarin musiikkikoulun järjestämä picnic tarjoilee Resonaarin omien muusikoiden lisäksi upeita vierailevia artisteja, jotka julkaistaan myöhemmin. Ohjelmaa on luvassa kello 12 alkaen.

Indiecon Indie picnic

IndieCo Ry toivottaa kaikki tervetulleeksi kuuntelemaan kotimaista indie-musiikkia lauantaina 14. heinäkuuta. Ohjelma ja artistit julkaistaan musiikintäyteiseen päivään myöhemmin.

AfroJazz Club goes Kilombo

Perjantaina 15. heinäkuuta Alppipuistossa bailataan ankarasti afrikkalaisten ja afrokuubalaisten rytmien parissa. Päälavalla musiikkia soittavat Tiempo Habana (Kuuba/Suomi), Faso Kan (Burkina Faso/Mali/Senegal/Suomi), Afrojazz Quintet feat. Charlotta Kerbs (Benin/Suomi), Afrika Akay Degg (Senegal/Suomi), Tripple 2 (Ghana/Suomi) ja DJ Hermanni (Afro Sunday). Leppoisa päivä koostuu tanssista, basaarista ja herkullisista mauista maailmalta.

Alppimuisto Free Open Air

Helsingin kaupunki tuki Alppipuiston suosituinta Alppimuisto-psytrancebileitä vuoteen 2017. Tuen loppumisesta huolimatta Original Pranksters -järjestö järjestää bileet tänäkin kesänä 21. heinäkuuta 2017. Rahoituksen Original Pranksters hoitaa jäsenmaksuilla, kannatusjäsenmaksuilla, myymällä ruokapaikkoja ja muiden tapahtumien tuotoilla. Ohjelma tämän vuoden bailuihin on vielä auki, mutta City seuraa, kuinka tilanne kehittyy.

Alppipuiston kesän päättävät Puistokarkelot ja Barokkipicnic 28. - 29. heinäkuuta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi