Ravintola Caverna on luola Helsingin keskustassa

Uudessa ravintolassa nautitaan teppanyaki-avokeittiöstä, brasilialaisista lihavartaista ja äänieristetystä karaokesta.

Kuva: dlstudio / Fotolia

Brasilialaisia lihavartaita, teppanyaki-avokeittiö, eksoottisia makuelämyksiä - ja kaikki tämä luolassa. Kyllä, luit oikein: luolassa.

Helsingin Yliopistonkadulle avataan 22. kesäkuuta uutuusravintola Caverna, jossa uskotaan, että ihminen, ruoka ja luolat ovat aina kuuluneet yhteen.

"Halusimme luoda Helsinkiin jotain poikkeuksellista ja uutta. Tämä on ainoa luolaravintola Suomessa", Cavernan ravintolapäällikkö Antti Ruotanen kertoo. 

Caverna tarjoaa laajan kattauksen maailman keittiöiden herkkuja eksoottisessa ympäristössä. Tippukiviluolaa eksoottisemmaksi on kieltämättä vaikea mennä. Mutta miksi ihmeessä luola?

"Idea tuli itse tilasta, joka on kellarissa. Sitä, mitä ei voi piilottaa, täytyy korostaa, ja me teimme sen potenssiin kymmenen", Ruotanen kertoo.

Ravintola on varmasti kokemisen arvoinen. Ruotasen mukaan must-kokemuksia ovat buffetin teppanyaki-osaston lisäksi brasilialaiset vartaat. Aitoja brassiherkkuja Cavernassa valmistavat kaksi brasilialaiskokkia. Erikoisuunin vartaissa pyörii monipuolinen valikoima lihatuotteita, jotka maustetaan maan tavalla.

Ravintola aukeaa 22. kesäkuuta lounaalle, mutta brassivartaita saa vain illallisella. Lounaallakaan ei takuulla tarvitse nähdä nälkää: lounasbuffaan kuuluu 40 eri ruokalajia ympäri maailmaa.

Sen lisäksi, että Caverna on eksoottinen ruoka- ja juomaravintola luolassa, on siellä myös ainutlaatuinen, äänieristetty karaoketila, jota voi käyttää yksityistilaisuuksiin. Tilaan mahtuu 20 henkilöä ja sinne voi tilata ruokaa ja juomaa poistumatta huoneesta.

Ravintola Caverna, Yliopistonkatu 5. Avataan lounaalle 22.6.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi