Teurastamolle avataan uusi tislaamobaari

Helsinki Distilling Companyn tislaamobaarin nimi on osuvasti Tislaamo.

Kuva: HDCO

Kirjoitimme jo lähes vuosi sitten Teurastamolla toimivan The Helsinki Distilling Company -tislaamon suunnitelmista avata tiloihinsa baari ja sauna. Kuten rakennusprojekteilla on tapana, baarin avautuminen viivästyi hiukan, mutta nyt sen aika on vihdoin tullut. Perjantaina 2. joulukuuta Teurastamolle avataan Tislaamo-niminen baari. 

Tislaamo Distillery Bar sijaitsee Helsinki Distilling Companyn yläkerrassa, ja sieltä saa HDCO:n omien tuotteiden lisäksi muiden valmistajien viskejä ja ginejä - ja huipputason mezcalia ja tequilaa. Tarjolla on olutta lähipanimoilta ja tietenkin myös viiniä. Parasta on, että baarista pääsee kurkkimaan tislaamon puolelle, missä juomia valmistetaan – kuten tislaamobaarissa kuuluukin.

”Oman baarin perustaminen on ollut suunnitelmissamme alusta pitäen. Tila on upea ja saamme esiteltyä tuotteitamme asiakkaille. Mutta meille on myös tärkeää, että baarimme ei ole pelkkä showroom, vaan täysimittainen cocktailbaari, jossa on tarjolla myös juomiemme laatua vastaavaa ruokaa. Tavoitteenamme on luoda maailman paras tislaamobaari!”, kertoo Kai Kilpinen, The Helsinki Distilling Companyn perustajaosakas.

Juomatarjonnasta huolehtii palkittu baarimestaritiimi ja ruokapuolesta Michelin-keittiöissä työskennellyt porukka. 

Tislaamo – Distillery Bar, Työpajankatu 2 A R5. Avoinna ke–to 17–00, pe–la 17–02.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi