Kungfu Kitchenin aasialaisista keitoista lämpöä syksyyn: “Nyt on viritetty semmoiset liemet, että varmasti maistuu”

Miro Kurvinen toi syksyn kunniaksi Kungfu Kitchenin listalle uusia aasialaisia tapaksia sekä aromaattisia keittoja.

Miro Kurvinen halusi tuoda uudelle listalle lisää makuja ja helppoutta annosten jaettavuuteen.
Miro Kurvinen halusi tuoda uudelle listalle lisää makuja ja helppoutta annosten jaettavuuteen.

Yhteistyössä Kungfu Kitchen

Kungfu Kitchenin fuusiokeittiöstä nousee syksyn mittaan entistäkin kattavampi valikoima aasialaisia tapaksia sekä lämmittäviä keittoja. Ravintoloitsija Miro Kurvinen haluaa tuoda uudella listallaan lisää valinnanvapautta sekä helppoutta annosten jaettavuuteen.

Alkupalojen valikoimasta voi nyt valita vaikkapa vain yhden kampasimpukan, pari erilaista satay-varrasta, setin gyosa-nyyttejä ja mitä ikinä mieli tekeekään. Uudelta listalta on helpompi hahmottaa minkä kokoinen annos on, jolloin se on myös helpompi jakaa.

“Aiemmin ihmiset joutuivat pohtimaan ja kyselemään, kuinka monta kampasimpukkaa annokseen sisältyy, ja kuinka paljon mitäkin pitää tilata, että kaikille riittää jaettavaa”, Kurvinen selittää.

Nyt useammankin hengen porukan on helpompi kasata itselleen mieleisensä valikoiman naposteltavaa.

Aasialaisten tapasten lista on kasvanut niin laajaksi, että jokaiseen makuun löytyy varmasti omat suosikkinsa. Rapua löytyy niin kekseinä, rapeaksi paistettuina rapukakkuina kuin tempuranakin, gyosa dumplingit voi valita sekä kasvis- että lihatäytteillä, ja satay-vartaitakin on kolmea eri sorttia. Myös kasvissyöjien suosikki rapeaksi friteerattu tofu löytyy uudelta tapaslistalta edamamepavuilla ja granaattiomenalla höystettynä.

“Alusta saakka ihmiset ovat paljon tulleet syömään kaikkea pientä hyvää ja nyt haluttiin tarjota selkeästi siihen lisää ja ehkä vähän helpompaa ja monipuolisempaa.”

Syksyn kunniaksi myös lämpimien ruokien listalta löytyy uutta keittojen muodossa.

“Haluttiin tuoda tosi paljon lisää lämpöä, joten tuotiin listalle keitot ja paneuduttiin vähän ramenien maailmaan. Nyt on viritetty semmoiset liemet, että varmasti maistuu.”

Japanilaisten ramen-keittojen lisäksi Kurvinen palautti listalle oman soppasuosikkinsa, thaimaalaisen tom yumin.

“Siinä on tosi voimakkaat maut. Kunnioitetaan sitä thaimaalaista tulisuutta ja happamuutta, mutta samalla aika voimakasta makeutta. Se on tosi aromaattinen ja hyvä.”

Kungfu Kitchen, Lönnrotinkatu 18

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi