Lounasta kotiovelle: Nämä paikat toimittavat kotiruokaa Helsingissä

Etätöihin siirtymisen ei tarvitse tarkoittaa purkkihernekeiton syömistä päivästä toiseen. Seuraavat paikat toimittavat kotiruokalounasta kotiovellesi.

Perinteinen kotiruokalounas on asia, jota moni on jäänyt kaipaamaan työnteon siirryttyä kotikonttoreihin. Ei huolta, sillä monet tahot toimittavat maukasta ja rehellistä lounasta kotiovellesi.

Soppakoura

Soppakoura-palvelu toimittaa ravintola Mekaanikon lounaita Herttoniemeen, Roihuvuoreen ja -peltoon, Laajasaloon sekä Kulosaareen 3,50 euron hintaan. Viikon lounaslistalta valitun annoksen lisäksi ateria sisältää runsaan salaattiannoksen ja tuoretta, itse leivottua leipää.

Lounaslistalta löytyy niin keitto-, liha- kuin kasvisruokavaihtoehtoja, esimerkiksi linssikeittoa, moussakaa ja kasvispastavuokaa. Jos haluat tilata ruokaa koko perheelle, se onnistuu, sillä kaikkia ruokia on saatavilla myös kiloittain.

Tilaukset edellispäivään klo 14 mennessä.

Lue lisää ja tilaa.

Amica

Amica tarjoaa liikkuvasta ruoka-autosta noudettavia tai kotiinkuljetettavia kotiruoka-annoksia. Viikoittain vaihtuvasta tarjonnasta löytyy niin lihapullia, possunpihvejä kuin pinaattilettuja.

Kotiruoka-annokset tuovat kaivattua helpotusta niin lounasruokailuun kuin illallisen valmistamiseen. Joulun ajan voit lisäksi tilata Amicalta jouluisia herkkuja, kuten piparkakkutaikinaa, sienisalaattia ja joululimppua. Kotiinkuljetuksen hinta on 7 e/toimitus.

Lue lisää ja tilaa.

BaseCatering

Itäisessä Helsingissä toimiva BaseCatering tarjoaa lämmitysvalmiita aterioita joko noudettuna tai kotiintuljetettuna. Aterioita on saatavilla joko perhepakkauksena neljälle hengelle (38 e noudettuna, 42 e kotiinkuljetettuna) tai yhden hengen pakkauksissa (10,50 e noudettuna, 14,50  kotiinkuljetettuna).

Ruokalistalta löytyy kotiruokia aina lohipastasta kasvispyöryköihin. Halutessasi voit tilata ruokaa kerralla reilummankin satsin, sillä ruoka toimitetaan pakastuksen ja mikron kestävissä pakkauksissa. Tilaukset edellispäivään klo 14 mennessä.

Kuva: Base Catering

Lue lisää ja tilaa.

Mummon muonitus

Kuten nimikin jo kertoo, tarjolla on perinteisiä kotiruokaherkkuja, kuten mummon lihapullia, makaronilaatikkoa ja nakkikastiketta. Annoksia voi tilata kotiin joko yksittäin tai perhekoossa. Perhepaketista annoksia on neljä, joten siitä riittää koko perheelle tai useampaan ruokailuhetkeen. Mummon muonituksesta voit lisäksi tilata kotiin leipää, jälkkärikarkkeja ja juomia.

Tilaukset maanantaista lauantaihin Woltin ja Foodoran kautta.

House of Sandwiches

Hofs tarjoaa joukon erilaisia kotiinkuljetettavia ruoka-annoksia joko ilmaiseksi tai toimitusmaksua vastaan kotiosoitteestasi riippuen. Tarjolla on arkipäiviin niin annospakattuja lounaita kuin isompia perhepakkauksia helpottamaan iltapäiväkiukkua. Ravintolasta voit tilata kotiin myös käteviä eväspusseja, leivonnaisia ja salaatteja.

Tilaukset edellispäivään klo 15 mennessä.

Lue lisää ja tilaa.

Ruokaboksi

Jos haluat valmistaa ruokasi itse, mutta pääsi lyö tyhjää ideoista ja kaupassakaan ei ehdi käymään, on ratkaisu kotiovelle toimitettava ruokaboksi. Ruokabokseja voit valita oman mielesi mukaan joko pienenä tai isona, kasvisversiona tai lapsiperheelle sopivana.

Boksi sisältää valintasi mukaan joko kolme tai neljä reseptiä niihin tarvittavien raaka-aineiden kera. Sinun tehtäväksesi jää siis vain luoda aineksista helpon reseptin mukainen annos.

Kuva: Ruokaboksi

Pakkaus toimitetaan aina maanantaisin, ja toimitus on ilmainen.

Lue lisää ja tilaa.

Ruokaa Kotiovelle

Kahden huippukokin perustama Ruokaa Kotiovelle -palvelu tarjoaa koko perheelle maistuvaa, ravitsevaa ruokaa, josta ei taatusti jää nälkä. Pääruokaa on varattu aina puoli kiloa per syöjä. Asiakas voi valita kahdesta pääruoasta ja lisätä tilaukseen halutessaan salaatin tai vaikkapa välipaloja. Kuljetuksen yhteyteen on tilattavissa myös Alppilan Safkan tuotteita, kuten sinappia, hilloa ja öljyä.

Ruokatilaus toimitetaan Helsingissä torstaisin 4,95 euron kuljetusmaksulla, tai vaihtoehtoisesti voit nouttaa tuotteet Alppilasta. Tilaukset keskiviikkoon klo 8 mennessä.

Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Perho

Ravintolan Perhon ruokarekka kiertää maanantaista perjantaihin lounasaikaan ympäri Helsinkiä toimittaen nälkäisille asiakkaille vaihtuvia lounaita. Lounaaksi voit valita liha- tai kasvisruokaa, keittoa tai päivän salaattia. Aterian kylkeen saa myös lisukesalaatin ja jälkiruoan. Annokset noudetaan rekasta kylmänä, joten sinun ei tarvitse kuin lämmittää annos silloin kun nälkä iskee.

Tilaukset edellispäivään klo 16 mennessä.

Lue lisää ja tilaa.

Konstan Möljä

Suomalaisia perinneherkkuja tarjoavan ravintolan ruokia voi tilata myös kotiin lounaaksi. Woltin kautta voit tilata lounaaksi joko kinkkupekoniruukkua, peruna-purjososekeittoa tai pinaattilettuja. Jälkiruoaksi tarjolla on köyhiä ritareita. Lounasaikojen ulkopuolella Wolt kuljettaa kotiin myös muita ravintolan ruoka-annoksia, kuten perinteistä vorscmarkia.

Tilaukset Woltin kautta.

Kuva: Konstan Möljä

Lue lisää ja tilaa.

Pitopalvelu Pilke

Pitopalvelu Pilke tarjoaa ratkaisun niille, jotka haluavat saada säännöllisesti kotiruokaa ovelle toimitettuna. Pilke toimittaa aterian lisukesalaatteineen kiinteällä kuukausihinnalla riippuen haluamasi annosten määrästä. Kuukausisopimuksen lisäksi Pilkkeen kautta voit tilata kotiin yksittäisiä ruoka-annoksia. Tilaukset edellispäivään klo 12 mennessä.

Viikon ruokalistalta löytyy muun muassa uunimakkaraa, poro-juurespaistosta ja avokadokeittoa.

Toimitusalue: Tapuli, Puistola, Suutarila, Tapanila, Heikinlaakso, Tikkurila ja Malmi.

Lue lisää ja tilaa.

SOUP+MORE

Kulhollinen lämmintä keittoa tekee terää etenkin viileinä talvipäivinä. Kun keitto tarjoillaan vielä tuoreen Gateaun Grand Blanc -leivän ja talon yrttiöljyn kera, ei voi mennä pieleen! Hakaniemen Kauppahallissa sekä Vanhassa Kauppahallissa toimivan sopparavintolan ruokia voi tilata kotiin Woltin ja  Foodoran kautta.

Tarjolla on muun muassa kermaista lohikeittoa, rustiikki lammaskeittoa ja papukeittoa.

Lue lisää ja tilaa.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi