Lukemattomia kympin annoksia ja lyömättömiä juhlatarjouksia! SYÖ!-viikot juhlivat pääkaupunkiseudulla 110 ravintolan voimin

Juhlavuoden ensimmäisiä SYÖ!-viikkoja vietetään 11.-24.3.2022.

25-vuotista taivaltaan juhlivat SYÖ!-viikot kutsuvat herkuttelemaan edullisilla kympin annoksilla 11.-24. maaliskuuta. Pääkaupunkiseudulta mukana on huikeat 110 ravintolaa, joten valinnanvaraa ei tästä kampanjasta tule puuttumaan! Tuttujen suosikkien lisäksi mukana on jälleen kerran valtava määrä uusia SYÖ!-ravintoloita - peräti 22 kappaletta!

Tutustu pääkaupunkiseudun herkulliseen SYÖ!-tarjontaan, valitse suosikkisi ja valmistaudu SYÖmään. Perjantaina mennään eikä meinata!

LUE MYÖS: Legendaariset SYÖ!-viikot täyttävät 25 vuotta - näin Suomen rakastetuin ravintolakampanja on muuttunut

PS: Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja annokset löydät kampanjasivuilta täältä.

Uudet SYÖ!-ravintolat pääkaupunkiseudulla

Ahaan Tam Sang

Itäkeskuksessa sijaitseva Ahaan Tam Sang keskittyy tarjoamaan asiakkailleen aitoa thaimaalaista katuruokaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Ravintolan keittiossä hapan, suolainen, makea ja tulisuus näyttelevät pääosaa - niin yhdessä kuin erikseen.

SYÖ!-viikoille Ahaan Tam Sang tuo tarjolle neljä herkullista kympin annosta, joiden joukkoon mahtuu vaihtoehtoja niin kasvissyöjille, eksoottisten makujen ystäville kuin tutumpien suosikkien faneille.

Bastion Bistro

Suomenlinna on vierailun arvoinen paikka myös talvella - ja SYÖ!-viikoilla. Tästä pitää huolen vanhassa jalkaväen kasarmissa sijaitseva Bastion Bistro.

Mutkatonta bistroruokaa tarjoilevaan viihtyisään ravintolaan voit lähteä nauttimaan kympin viikoilla edulliseen hintaan kermaista lohikeittoa, skagenin kera tarjoiltua bliniä tai vuohenjuustosalaattia.

Bunit

Jos et vielä ole tutustunut suosittuun aasialaiseen katuruokaan, täytettyihin hörysämpylöihin, nyt on sen aika! Kympillä pääset valitsemaan ravintolan ruokalistalta kaksi juuri sinun makuhermosi miellyttävää bunia lukuisten vaihtoehtojen joukosta.

Täytetyt höyrysämpylät maistuvat tilanteessa kuin tilanteessa.
Täytetyt höyrysämpylät maistuvat tilanteessa kuin tilanteessa. Kuva: Bunit

Espoolaisravintolaan kannattaa lähteä testaamaan myös paikan muita kotiruokia, kuten juustoisia ramyunia  -annoksia, jotka on saatavilla joko possulla tai kasviversiona. SYÖ!-viikkojen 25-vuotisen taipaleen kunniaksi Bunit tarjoaa lisäksi friteerattua kanaa, KFC Korean fried chickeniä, hanalimun kera juhlavuoden tarjoushintaan.

Döner Harju Vuosaari

Vartiosaaressa sijaitseva ravintola avasi ovensa syksyllä 2021, jolloin siitä tuli suositun Döner Harjun kolmas ravintola. Döner Harjun tavoitteena ei ole enempää tai vähempää kuin tarjota asiakkailleen Suomen parasta döneriä. Pitävätkö kovat lupaukset paikkansa?

Tätä voit lähteä testaamaan SYÖ!-viikoilla edulliseen hintaan. Kympillä pääset maistamaan Melt-leipää yrttilampaan, chilikanan tai vegedönerin kera. Hintaan sisältyy myös juoma.

Eat Poke Helsinki, Kaivopiha, Kallio, Kamppi

Helsingin ensimmäinen kokonaan poke-kulhoille omistettu ketju, Eat Poke, on mukana myös SYÖ!-viikkojen juhlahumussa. Neljässä toimipisteessä toimivan ketjun ruoka perustuu tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä raikkaisiin Hawai-henkisiin makumaailmoihin.

Kympin viikoilla pääset kokoamaan edullisen hintaan juuri sinun makuusi sopivan kulhon. Annokseen kuuluu kolme valitsemaasi pääraaka-ainetta, riisiä sekä kastikkeita ja vihanneksia valintasi mukaan. Ei voi mennä pieleen!

Haiku Autotalo

Laatusushilla herkutellaan tällä kertaa myös upouudessa, 8.3. ovensa avaavassa Autotalon Haiku-ravintolassa.

Sushin ystävät eivät taatusti pety tämän ravintolan tarjoukseen, sillä pääset nyt nauttimaan monipuolisesta iltabuffetista todella edulliseen kymmenen euron hintaan. Buffetista pääset kokoamaan juuri sinun makuusi sopivan sushisetin - etkä taatusti jää nälkäiseksi!

Upouusi Haiku Autotalo avaa ovensa yleisölle 8.3.
Upouusi Haiku Autotalo avaa ovensa yleisölle 8.3. Kuva: Haiku

Karaz

Syyrialaisen katuruoan saloihin sinut siivittää SYÖ!-viikoilla Lönnrotinkadulla sijaitseva ravintola Karaz.

Kampanjan aikana pääset maistamaan kympillä syyrialaista sujuk-lihaa, syyrialaista juustoa, dippiä ja kasviksia sisältävää Toushka-annosta. Vai onko valintasi sittenkin filotaikinan sisään käärittyä kanaa ja karamellisoitua sipulia sisältävä Popsicle Musakhan? Kolmas kympin annos koostuu kolmesta perinteisestä fattehista, eli pita-leivän kanssa syötäävästä tahnasta.

Konnichiwa Tikkurila

Konnichiwa on monelle sushin ystävälle tuttu paikka, ja nyt herkullista sushia pääsee syömään myös Tikkurilassa. Upouusi ravintola on mukana myös SYÖ!-viikoilla, joten nyt todellakin on erinomainen hetki lähteä testaamaan uutuusravintolan tarjonta edulliseen hintaan.

Kympillä pääset herkuttelemaan kolmella erilaisella sushisetillä, joista yksi sopii myös vegaaneille. Juhlatarjouksena Konnichiwa tarjoaa kympillä myös maukasta kiinalaista riisikulhoa.

Krung Thep Thai Bistro Kalasatama

Aitoja Thaimaan makuja etsivän kannattaa ottaa SYÖ!-viikoilla suunnaksi Krung Thep Thai Bistro, joka on tässä kampanjassa mukana myös uuden Kalasatamassa sijaitsevan ravintolan voimin. Ravintola tarjoaa sekä perinteisiä thaimaalaisia street food -annoksia että eksoottisempia, autenttista thairuokakulttuuria kunnioittavia annoksia.

Uutuusravintola tarjoaa SYÖ!-viikkojen ajan kaikki curry- ja wok-annokset kympillä. Annokset saat valita joko kanalla tai tofulla.

Lopez y Lopez Kamppi, Punavuori, Siltasaari, Teurastamo

Makumatkalle Meksikoon pääset Lopez y Lopez -ravintoloissa Kampissa, Punavuoressa, Siltasaaressa ja Teurastamolla. Aivan ainutlaatuisen tunnelman lisäksi Lopez y Lopezeihin kannattaa tietenkin suunnata herkullisen ruoan vuoksi.

Kympillä pääset testaamaan kolmen tacon herkullisia settejä. Valittavanasi on marinoitua kanaa adobo-kastikkeella, tempurapaistettua turskaa vai marinoitua jakkihedelmää sisältävät versiot. Eikä tässä vielä kaikki, sillä ravintolan juhlatarjous kruunaa herkkuhetken - tarjolla on nimittäin churroja!

Lopez y Lopezin tacoilla pääsee herkuttelemaan SYÖ!-viikoilla neljässä eri toimipisteessä.
Lopez y Lopezin tacoilla pääsee herkuttelemaan SYÖ!-viikoilla neljässä eri toimipisteessä. Kuva: Lopez y Lopez

Pretty Boy Wingery Kamppi

Iso Omenaan viime kesänä ovensa avannut Pretty Boy Wingery valtasi helmikuun lopussa Helsingin - ja nyt myös SYÖ!-viikot! Premium-kanansiipiä, itse tehtyjä kastikkeita ja rentoa tunnelmaa tarjoava ravintola on mukana kampanjassa kolmen kympin annoksen sekä juhlatarjouksena olevan gyroksen voimin.

Kympillä pääset herkuttelemaan niin omavalinteisella kastikkeella kuin Nashville-tyyliin maustetuilla siivillä (8 kpl) ranskalaisten kera. Kympin tarjousten joukkoon mahtuu myös karamellisella chili-valkosipulikastikkeella höystetyt siivet (12 kpl).

LUE MYÖS: Suursuosioon noussut Pretty Boy Wingery palasi juurilleen - tällä kertaa pysyvästi!

RA’AMEN

RA’AMEN on nimensä mukaisesti erikoistunut japanilaisiin ramen-keittoihin, jotka sopivat erinomaisesti lämmittämään kylmän talven keskellä. SYÖ!-viikoilla pääset testaamaan viime joulukuussa Kämp Galleriaan ovensa avanneen uutuuden tarjontaa kolmen tarjousannoksen voimin.

Kympillä voit herkutella joko jättikatkarapuja sisältävällä Scampi togarashi ramenilla, kasvissyöjiä ilahduttavalla Tofu ramenilla tai mausteista sienillä höystettyä Mushroom ramenia. Ramenien lisäksi pääset testaamaan edullisesti myös höyrytettyjä bao bun -sämyplöitä, jotka saat nyt valitsemallasi täytteellä juhlatarjoushintaan vitosella.

Ravintola Ageno

Vallilassa aitoja nepalilaisia herkkuja tarjoileva Ageno on mukana myös SYÖ!-viikkojen juhlakampanjassa.

Yli kymmenen vuoden kokemuksella maistuvaa ruokaa tuoreista raaka-aineista valmistava Ageno tarjoaa kympillä monien suomalaisten suosikkiannokset: Malai Kofta, Butter Chicken ja Lamb Masala. Juhlatarjouksena pääset maistamaan Ageno Special Chicken -annosta tarjoushintaan.

Ravintola Wäiski

Sen lisäksi, että rakastettu ravintolalaiva Wäiski on palannut palvelemaan asiakkaita, tämä Hietalahden klassikko on mukana myös vuoden ensimmäisillä SYÖ!-viikoilla.

Ainutlaatuisessa miljöössä merellisten maisemien keskellä sijaitseva ravintola kattaa kympillä pöytiin taskurapumätitahnalla täytettyjä tortelliineja, paistettua ankanrintafileetä punaviini-karpalokastikkella sekä gratinoitua päivän kalaa. Kuulostaa aivan mielettömältä, vai mitä?

Nämä Wäiskin annokset hurmaavat niin maullaan kuin ulkonäöllään.
Nämä Wäiskin annokset hurmaavat niin maullaan kuin ulkonäöllään. Kuva: Ravintolalaiva Wäiski

Restaurant Old Durbar

Ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoilla mukana on myös Annankadulla sijaitseva Old Durbar, joka vie asiakkaansa hetkessä autenttisten nepalilaisten makujen äärelle.

Unescon maailmanperintökohteen mukaan nimetty ravintola tarjoaa kympillä Butter Chicken-, Lamb Kofta- ja Tofu Masala -annokset. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä juhlavuoden erikoistarjouksena pääset testaamaan lisäksi kympillä Fish Chiliä.

Waffdaddy

Henri Heinosen ja Arto Rastaan perustama Waffdaddy on jokaisen vohveleita rakastavan unelmakohde! Tämä Kämp Galleriassa sijaitsevan ravintolan listalta löytyy laaja kattaus sekä suolaisia että makeita vohveleita, jotka sopivat moneen ruokavalioon; ne on valmistettu nimittäin gluteenittomista kaurajauhoista.

Kympillä pääset testaamaan kympillä kolmea suolaista vohvelia, joiden täytteistä löytyy niin kanaa, skagenia kuin uppomunaa. Jos sokerihammasta jäi kolottamaan, ei hätää, sillä juhlatarjouksessa oleva MansikkaWaff pelastaa tilanteen!

Muut SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ovat:

Aangan
Aangan Iso Omena
Addis Ethiopian Kitchen
Annapurna
Bangkok 9 CityCenter
Bangkok 9 Kallio
Bangkok 9 Tripla
Bangkok 9 Iso Omena
Bastardo
BBQ Royale
Bistro Kamppi
Bistro Koi
Cafe & Bistro Piritta
Deluxe Burger & Pizza
Dim Sum House
Döner Harju City
Haiku Lasipalatsi
Hard Rock Cafe
Helsinki Bryggeri Brewhouse
Il Siciliano Redi
Ismet Jätkäsaari
Itsudemo
Junk y Vegan Sanomatalo
Junk u Vegan Kallio
K-Citymarket Jumbo Foodcourt
Kampin Pippuri
Kantsun Sävel
Konstan Möljä
Konttiravintola Morton
Krung Thep Thai Bistro Jätkäsaari
La Maza
Levant Bulevardi
Levant Redi
Levant Töölö
Maharaja Mannerheimintie
Mei Lin
Momotoko Ainoa
Momotoko Citycenter
Momotoko Iso Omena
Momotoko Jumbo
Momotoko Kamppi
Momotoko Kluuvi
Momotoko Sello
Morrison’s
Mount Everest Kamppi
Naughty BRGR Iso Omena
Naughty BRGR Lönkka
Naughty BRGR Sello
Naughty BRGR Sturenkatu
Navi Noodle Bar
Niska Helsinki
Noodle Story Hertsi
Noodle Story Iso Omena
O’learys Iso Omena
O’learys Sello
Ônam Forum
Ônam Tripla
Pancho Villa Sello
Pancho Villa Tripla
Pizzorante BRO
Pretty Boy Wingery Iso Omena
Raan Khao Gaeng
Ravintola Hausman
Ravintola Kosi
Ravintola Siddhartha
Ravintola Swagatam
Rax Aleksanterinkatu
Rax Dixi
Rax Itis
Rax Kamppi
Roslund Teurastamon Portti
Satkar
Siam Thai Modern
Simrik
Speakeasy Itis
Speakeasy Kluuvi
Street Canteen
Sunkosi
Sävel Kallio
Taco Bell Kamppi
Tandoori Flames
Thai Orchid Villa Kamppi
The Lucky Bastard Itis
The One Thai Kitchen
The Red Koi Thai
Vapiano Itis
Veturitallit
Xiao Mei Lin Dumplings
 

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi