Suursuosioon noussut Pretty Boy Wingery palasi juurilleen - tällä kertaa pysyvästi!

Premium-kanansiipiä saa nyt myös Kampista.

Vuoropäällikkö Jenna Mäntylä (vas) ja ravintolapäällikkö Nora-Maria Tissari Pretty Boy Kampin avajaisissa
Vuoropäällikkö Jenna Mäntylä (vas) ja ravintolapäällikkö Nora-Maria Tissari Pretty Boy Kampin avajaisissa Kuva: Pretty Boy Wingery
  • Mikä: Suomen ensimmäisen wingeryn toinen toimipiste
  • Missä: Malminrinne 2-4, Helsinki
  • Milloin: Ma-to klo 11-21, pe-la klo 11-23, su klo 12-20

Viime heinäkuussa Espoossa iloittiin, kun ruokakärryn tuotteilla yleisön hurmannut Pretty Boy Wingery avasi ensimmäisen fyysisen ravintolan kauppakeskus Iso Omenaan.

Nyt reilu puoli vuotta myöhemmin myös Helsingissä hurrataan, sillä Pretty Boy Wingeryn toinen toimipiste avasi ovensa helmikuun lopulla Kamppiin.

LUE MYÖS: Huippuammattilaisten uusi konsepti rantautui Espooseen - Suomen ensimmäinen wingery tekee kanasta premiumia: " Lopputulos poikkeaa totutusta"

Kysyntää on riittänyt

Pretty Boy Wingeryn tarina sai alkunsa kesällä 2021, kun kaksi ravintola-alan huippuammattialista, Mikko Molberg ja Sami Rekola, parkkeerasivat kanansiipiä tarjoilevan ruokakärrynsä Töölöntorille. Kahden kuukauden reseptien hiomisen jälkeen Suomen ensimmäinen wingery avasi ovensa Espoon Iso Omenaan.

Sekä menestyskesä Töölöntorilla että ensimmäiset kuukaudet kauppakeskuksessa osoittivat, että konsepti toimii ja kysyntää riittää. Oli siis aika suunnata katseet tulevaan.

Pretty Boy Kamppi avasi ovensa helmikuun 25. päivä.
Pretty Boy Kamppi avasi ovensa helmikuun 25. päivä.

“Kysymyksiä laajentumisesta on tullut tasaiseen tahtiin eri kaupungeista, mutta selkeästi eniten meitä on kyselyiden perusteella kuitenkin kaivattu Helsinkiin”, ravintolan markkinoinnista vastaava Daniela Lagerström kertoo.

Monien toive toteutui 25. helmikuuta, kun uuden karhea Pretty Boy Wingery Kamppi avasi ovensa yleisölle.

“Pretty Boy on siis palannut takaisin juurilleen, tällä kertaa tosin pysyvästi.”

Kanta-asiakkaita ja mielettömiä asiakastarinoita

Kampin Pretty Boy Wingery toteuttaa Isosta Omenasta tuttua filosofiaa; kotimaista kanaa Kariniemen kotitiloilta, käsintehtyjä kastikkeita tuoreista raaka-aineista ja autenttisia makuyhdistelmiä maailmalta.

Kasvaneeseen kasvis- ja vegaaniruoan kysyntään Pretty Boy vastaa täysin vegaanisella NoChickenillä. Tyylikkään rento sisustus ja ammattitaitoinen palvelu kruunaavat kokonaisuuden.

Pretty Boy Wingery tekee kanasta premiumia.
Pretty Boy Wingery tekee kanasta premiumia. Kuva: Pretty Boy Wingery

Ainutlaatuisen ruoan ja tunnelman lisäksi myös asiakkailla on valtava rooli, ja Lagerströmin mukaan Pretty Boy Wingery on keränny lyhyessä ajassa lukuisia kanta-asiakkaita. Pretty Boyssa ollaan koettu myös mielettömiä asiakastarinoita, joista yksi on jäänyt lähtemättömästi mieleen.

“Eräs asiakas tilasi lounasta Ison Omenan wingerystä useita kertoja viikossa kuukausien ajan. Koko henkilökunta ikään kuin tiesi ja tunsi asiakkaan, vaikka emme koskaan fyysisesti kohdanneet hänen kanssaan. Eräänä päivänä kyseinen asiakas ilmoitti tilauksensa yhteydessä suurten kiitosten kera, ettei enää tilaa, sillä hän muuttaa Helsinkiin", Lagerström kertoo.

“Oli ihan mahtavaa päästä vastaamaan hänelle pienen kiitoksen kera, että seuraamme pian perässä! Tämän jälkeen asiakas on soittanut meille ja kysellyt avaamisajankohtaa."

Tällaiset tarinat lämmittävät Lagerstömin mukaan todella paljon koko tiimin mieltä, ja Pretty Boyssa odotetaankin innoissaan tämän ja kaikkien muidenkin asiakkaisen kohtaamista.

1 kommentti

Paavonen

11.4.2023 16:38

Kyllä vain.
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/miestenlehdet/
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/naistenlehdet/
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/nuortenlehdet/
https://www.lehtitarjouksia.com/tuote-osasto/puutarhalehdet/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi