Mene: deittimurhamysteeri (myös varatuille)

Jännittävä murhamysteeri on erikoinen tapa tutustua uusiin ihmisiin - oli sinkku tai ei.

Kuva: Olaf Speier / Fotolia

Pukukoodi: 1920-luku. Miljöö: salakapakka. Tapahtuma: murha. Mahdollisuus: rakkaus. 

Tätä kaikkea tarjoilee mystinen Deittimurhamysteeri-ilta tiistaina 18. lokakuuta. Ja ennen kuin ajattelet, ettet pääse mukaan, koska olet suhteessa, pysähdy. Tämä ilta on tarkoitettu kaikille siviilisäädystä riippumatta. Murhamysteeri on kiinnostava ja jännittävä tapa tutustua uusiin ihmisiin, oli sitten sinkku tai ei. Illan kulku tulee takuulla yllättämään kaikki, ainakin jos tapahtuman kuvausta on uskominen:

Jazz-laulajan karhea ääni leikkaa sikarinsavun täyttämää ilmaa, kun salakapakassa kohtaavat kaupungin silmäätekevät ja gansterit. Vaikka kieltolaki on voimassa, toimii kapakka ansaintamahdollisuutena niin virkavallalle, rötösherroille kuin salakuljettajillekin. Pimeän viinan korit vaihtuvat setelisalkkuihin peräpöydissä ja laululintuset puuhkissaan siemailevat drinkkejä, joiden vahvuisia nykypäivän mieskään ei pystyisi kumoamaan.

Murhamysteeri-iltaan osallistuvat saavat etukäteen ohjeet saapua paikalle ja roolihahmon, jonka mukaan käyttäytyä. Mitään ei tarvitse osata tai tietää, mutta illan aikana on tarkoitus tutustua ihmisiin - ensin heidän roolihahmoihinsa ja mysteerin ratkettua heihin itseensä. Illan hintaan kuuluu pientä naposteltavaa ja yksi cocktail, ja lisää juotavaa on tarjolla omakustanteisesti. 

Koska tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki siviilisäädyt, pyydetään osallistujia pukeutumaan statuksensa mukaisesti: punaiseen pukeutujat ovat varattuja, keltaiseen pukeutuneet vähän niin ja näin (it's complicated) ja vihreään tai ei mihinkään edellä mainituista pukeutunut on sinkku, joka haluaa tutustua uusiin ihmisiin. Näin myös rakkaudelle annetaan tilaa roihahtaa, mikäli niin on sattuakseen. 

Illan jälkeen tapahtumajärjestäjä voi saattaa ihmisiä yhteen, jos he niin toivovat.

Deittimurhamysteeri-ilta 18.10. klo 18.30-21.30, liput 65 €. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi