Ravintola Magun uusi ruokaboksi on ainutlaatuinen innovaatio: “Luonnosta välittämistä alusta loppuun asti”

Kasvisravintola Magun uutuus on vegaaninen ruokaboksi, jonka ideana on koota pala palalta yksilöllinen makuelämys.

Kuva: Magu

Vaikka ravintolasulku on laittanut ravintoloitsijoiden kekseliäisyyden koville, lopputuloksena on syntynyt monia innovatiivisia ja herkullisia ratkaisuja. Yksi uusimmista luomuksista on helsinkiläisravintola Magun vegaaninen Be More Plant -ruokaboksi, jonka avulla jokainen voi luoda juuri oman näköisensä ruokaelämyksen. Ruokaboksissa yhdistyvät Magun suosikkiannokset ja vastuulliset, huolellisesti valikoidut raaka-aineet.

“Tämän boksin avulla jokainen on gastronomian taitaja, ja se on Magun missio ja päämäärä”, yrityksen toimitusjohtaja Mihkel Vaht kertoo.

LUE MYÖS: Klassikkoravintola keksi korona-ajaksi uuden konseptin - otti myyntiin poikkeuksellisen tuotteen: “Palaute on ollut mitä parasta”

Ravintolan mukaan kyseessä on “kulinaristinen palapeli”, joka ei sido asiakasta mihinkään tiettyyn kaavaan, vaan jokainen voi koota ja yhdistellä boksin raaka-aineita makunsa ja tilaisuuden mukaan. Boksin sisällön avulla onnistut luomaan niin rennon piknikin kuin romanttisen kynttiläillallisen. Valinta on sinun!

Ruokaboksi tukee ravintolan ideologiaa

Herkullisen ruokaelämyksen lisäksi boksi on suunniteltu insporoimaan asiakkaita vastuullisuuteen laadukkaiden tuotteiden ja tyylikkään ja ekologisen paketoinnin avulla.

Yksi Magun ideologioista liittyy ilmastorasitteen minimointiin, ja tästä syystä uusi ruokaboksi onkin täysin muoviton kokonaisuus.

“Päätavoitteenamme on luoda mielenkiintoisia ja herkullisia makuelämyksiä. Haluamme myös vastata asiakkaidemme odotuksiin pakkausmateriaalien ekologisuudesta ja niiden käytön jälkeisestä vaikutuksesta luontoon. Joten on tärkeää, että Magun ideologia minimaalisesta hävikistä sekä ilmastonsuojelusta jatkuu myös pakkausmateriaaleissa. Voimme siis ylpeänä sanoa Be More Plant -ruokaboksi tukee kestävää kehitystä aivan alusta loppuun”, Vaht kertoo.

Kuva: Magu

Ravintola toivoo pakkauksen herättävän keskustelua ja muistuttavan ihmisiä tekemään tietoisempia valintoja mitä tulee ruoan paketoinnista aiheutuviin ympäristöhaittoihin.

“Be More Plant on luonnosta välittämistä alusta loppuun asti; se on rakkautta ruokaan ja heihin, kenen kanssa jaat ateriasi.”

Ensimmäinen boksi vappu-teemalla

Ensimmäisen Be More Plant -ruokaboksi lanseerataan vapun kunniaksi piknik-teemalla. Jotta voisit nauttia herkuista missä ja milloin vain, ruokaboksin kaiki tuotteet on suunniteltu syötäviksi sellaisenaan ilman valmisteluja tai kuumennusta. Kaikki maut toimivat erinomaisesti yhdessä, päätitpä nauttia boksista sitten vappupiknikillä, -brunssilla tai illallisella.

Kahdelle hengelle suunniteltu boksi sisältää kuusi käsintehtyä kauraperunarieskaa sekä runsaan valikoiman täytteitä, kastikkeita sekä makuöljyjä, joista voit loihtia omaan makuusi täydellisen kombon. Lisäksi kokonaisuus sisältää kaksi jaettavaa annosta; paahdettua perunaa sisältävän salaatin sekä runsaan kvinoa poke bowlin.

Kuulostaako hyvältä? Laita oma boksisi tilaukseen jo tänään!

Tilaa
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi