Ravintoloiden pääsiäisherkut kotiin: Nämä take away -menut kruunaavat kevään suurimman juhlan!

Kokosimme yhteen pääkaupunkiseudulla pääsiäiskasseja ja pääsiäisen take away -menuja tarjoavat ravintolat. Tutustu tarjontaan ja laita oma herkuttelupaketti tilaukseen.

Pääsiäinen lähestyy kovaa kyytiä, ja viimeistään nyt kannattaa uhrata muutama ajatus juhlapäivien ruokailulle. Jos haluat nauttia hyvästä ruoasta ilman stressiä, valmis pääsiäismenu on sinun valintasi. Alta löydät tahot, jotka tarjoavat kotiin noudettavia tai kuljetettavia pääsiäsikasseja pääkaupunkiseudulla.

Bellevue

Klassikkoravintola Bellevuen take away -menu tuo pääsiäispöytään venäläisvivahteisia herkkuja. Alkuruoaksi ravintolan kotiin noudettava kassi sisältää sokerisuolattua kirjolohta, perunabliniä ja savustettua jogurttia. Pääruoaksi nautitaan karitsan lapaa, yrttivoita ja juureksia. Ateriakokonaisuuden kruunaa muscovadokakku rahkakreemin ja säilöttyjen mandariinien kera. Annokset ovat valmiita, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan esillelaitto ja lämmitys. Menun mukana tulee ohjeet, joiden avulla et voi mennä pieleen!

Hinta: 46e/hlö
Tilaukset t klo 23 mennessä, nouto pe-la klo 12-19.
Lue lisää ja tilaa.
 

Toca

Ravintola Toca on luonut pääsiäiseksi neljän ruokalajin take away -menun, jossa esivalmistelut on hoidettu puolestasi. Alkuruuat ovat esillelaittoa valmiina ja pääruuan lämmität helposti uunissa - helppoa ja vaivatonta! Tämä menu pitää sisällään parsavanukasta ja karitsatartaria, miedosti savustettua lohta ja perunaa, juustolla täytettyjä uunilettuja sekä suklaista pannacottaa. Menun mukaan on mahdollista saada myös viinisuositukset.

Kotiinkuljetus Helsinki-Espoo-Vantaa- Kerava-Kauniainen alueelle saatavilla kymmenen euron lisämaksusta.

Hinta: 55 e/hlö
Nouto 2.4. klo 13-15, kotiinkuljetus klo 15 alkaen. Nouto 3.4. klo 12-14, kotiinkuljetus klo 14 alkaen.
Lue lisää ja tilaa.
 

Finland Caviar

Jos haluat nauttia pääsiäisenä astetta paremmista herkuista, kannattaa ehdottommasti laittaa tilaukseen Finland Caviarin tyylikäs kolmen ruokalajin pääsiäismenu. Take away -menu sisältää alkuruoaksi lumirapu-bouillabaissekeittoa, pääruoaksi nautitaan puolestaan tryffelivoilla, tryffelikaviaarilla ja Finlandia Caviar Selection-kaviaarilla höystettyä pastaa. Menun kruunaa suklaaosteri maitosuklaamoussen ja aidon kaviaarin kera nautittuna.

Hinta: 45 e/hlö (minitilaus kahdelle hengelle)
Noudot 2.4, 3.4. & 5.4. klo 11-20.
Lue lisää ja tilaa.
 

Penélope

Haluatko nauttia pääsiäisestä herkullisen tapas menun äärellä? Siinä tapauksessa Penélopen Easter tapas bag on sinun valintasi! Runsas take away -kassi sisältää muun muassa erilaisia leipiä ja täytteitä, kuten pita- ja mallasleipää, hummusta, rapuskagenia ja tomaattidippiä. Leipien lisäksi pääsiäisenä nautitaan mausteisia egyptiläisiä katkarapukroketteja, lohilohisashimia, suolasitruunalla maustettua burratajuustoa ja passionvanukasta. Lisäksi kassi pitää sisällään tietysti myös erilaisia leikkeleitä, oliiveja ja lisukkeita, kuten riisiä ja kvinoaa.

Lähde makumatkalle espanjalaisiin tunnelmiin ja varaa oma kassisi pian. Saatavilla vain rajoitettu erä! Menun mukana tulee myös viinisuositukset.

Kuva: Penélope

Hinta: 55 e/hlö (minimitilaus kahdelle hengelle)
Noudot 1.4. klo 15-18.
Lue lisää ja tilaa.

 

W30

Ranskalais-skandinaaviseen keittiöön nojaava W30 on loihtinut pääsiäiseksi neljän ruokalajin take away -menun. Alkuun menussa herkutellaan maa-artisokkakeitolla ja paahdetulla artisokalla. Väliruokana maistuu minttu-sokerisuolattu kirjolohi ja paahdettu mallasleipä. Pääruokana tämä pääsiäiskassi tarjoilee paahdettua karitsan paahtopaistia fermentoidulla valkosipulilla maustetun perunapyreen ja hapankaalin kera. Aterian kruunaa talon oma mämmi ja mallas-maitosuklaamousse.

Hinta: 45 e/hlö (minitilaus kahdelle hengelle)
Tilaukset viimeistään 30.3. mennessä. Noudot 1.-3.4 klo 12-19.45.
Lue lisää ja tilaa.
 

Esther

Miltä kuulostaisi kolmen ruokalajin upea pääsiäismenu, jonka eteen sinun ei tarvitse nähdä vaivaa - ainoastaan nauttia! Ravintola Estherin keittiömestari Lari Timonen on suunnitellut pääsiäisen kunniaksi suussa sulavan, esillelaittoa ja lämmitystä vaille olevan pääsiäiskokonaisuuden. Menu sisältää alkuruoaksi vihreää parsasalaatti ja ryytisinappi-vinaigrettea, pääruoaksi nautitaan haudutettua karitsanpotkaa, parmesan-perunagratiinia ja rosmariini-punaviinikastiketta. Menun kruunaa vaniljainen passionhedelmäpannacotta.

Hinta: 59 e/2 hlö (minimitilaus kahdelle hengelle)
Tilaukset 1.4. klo 12 mennessä. Nouto pe 2.4. Kotiinkuljetus lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Yes Yes Yes

Vegeruokiin panostava Yes Yes Yes on luonut pääsiäiseksi oman kotona nautittavan menun. Täysin valmis, viimeistelyä vaille valmis menu sisältää laajan kattauksen erilaisia ruokalajeja, jotka ovat parhaimmillaan jaettuina. Menu pitää sisällään muun muassa sitruunatahinia, parsaa hollandaise-kastikkeen kanssa, palmunydinsalaattia, misolla glaseerattua munakoisoa, kevätrisottoa ja passionjuustokakkua. Kassi on suunniteltu kahdelle hengelle.

Hinta: 96 e/ 2hlö
Nouto 1.4 ja 2.4. Kasseja saatavilla rajoitettu määrä.
Lue lisää ja tilaa.
 

Tommi's Kitchen

Espoon Leppävaarassa toimiva Tommi's Kitchen tarjoaa herkullista pääsiäsimenua joko noudettuna tai kotiinkuljetettuna Woltin kautta. Menu pitää sisällään alkuruoksi kurpitsaa ja semikuivattua tomaattia, talon kotijuustoa ja harissapaahdettua keltajuurta, loimutettua siikaa parsa-perunasalaatin ja uppomunan kera. Pääruokana nautitaan puu-uunissa kypsennettyä karitsan entrecotea, paahdettua valkosipulikastiketta ja dukkahilla maustettua maa-artisokkaa. Ateriakokonaisuuden kruunaa vaniljalla maustettu rahkamousse ja manteliakku. Mukaan kuuluu yös talon auringonkukkaleipää.

Hinta: 30e/hlö (minimitilaus 2 hlö)
Tilaukset viimeistään 31.3. klo 12 mennessä. Nouto 1.4. klo 11-17, kotiinkuljetus Woltin kautta 1.4. klo 10.30-15.
Lue lisää ja tilaa.
 

Bistro o Mat Tapiola

Bistro o Matin pääsiäiskassin voit koota joko kolmen ruokalajin menuksi tai rakentaa siitä runsaan pääsiäispöytäkokonaisuuden omien tarpeidesi mukaan. Kaikki ruoat on esivalmisteltu ja pakattu helposti kotona viimeisteltäviksi annoksiksi. Menun valmistelu kotona ei siis vaadi paljoa aikaa keittiössä, vaan voit keskittyä enemmän seurusteluun ja nauttimiseen.

Pääsiäsikassi sisältää muun muassa kuohkeaa parsakeittoa ja marinoitua kampasimpukkaa, karitsanliha-kasvisvartaita ja appelsiini-caramel pääsiäisleivoksia. Jos päsiäisruoat eivät maistu, saatavilla on lisäksi myös Burgeri Boxeja.

Hinta: kassi 48e/hlö
Nouto to 1.4. klo 13-18  tai  la 3.4. 12-15.
Lue lisää ja tilaa.
 

Albina

Albinan pääsiäsikassi kätkee sisäänsä useamman herkullisen alkuruoan. Ensimmäiseksi nautitaan burrataa ja pistaasia, härkätartaria, kevyesti savustettua siikaa ja Albinan hapanjuurileipää. Väliruoaksi kassi tarjoaa parsarisottoa. Pääruoaksi nautitaan karitsan paahtopaistia ja Pecorino-polentaa. Aterian kruunaa raparperi-Brita.

Kassi on saatavana gluteenittomana sekä lihattomana.

Hinta: 118 e/2 hlö
Tilaukset viimeistään 30.3. klo 15 mennessä. Nouto to 1.4. klo 15-20 ja pe 2.4. 10-12.
Lue lisää ja tilaa.
 

BRO

Ota pääsiäinen rennosti herkutellen oman kodin tunnelmassa ja nouda BRO:n valmis herkkupaketti. Annokset ovat esille laittoa tai lämmitystä vaille valmiita - kaikki muu on hoidettu puolestasi. Mukana tulevat selkeät ohjeet, joiden avulla et voi epäonnistua.

Pääsiäiskassi sisältää alkuruoaksi timjamigraavattua lohta ja kampasimpukkaa. Pääruokavaohtoehtoja on kolme; liha, kala ja kasvis. Voit valita kassiisi joko grillattua karitsanpaahtopaistia, rosmariinipunaviinikastiketta ja tryffeliperunakakkua tai rapumoussella täytettyä kuhaa, rapukastiketta ja tryffeliperunakakkua tai paahdettua myskikurpitsaa ja kasvisohrattoa. Aterian kruunaa suklaa-aprikoosikakku.

Kuva: BRO

Hinta: 53 e/hlö
Tilaukset 26.3. klo 12 mennessä. Nouto Hilton Helsinki Strand -hotellista 1.4. klo 12–16.
Lue lisää ja tilaa.
 

Bruket Cafe

Bruketin keittiömestarin loihtima herkullinen menu tekee pääsiäisateriastasi juhlavan elämyksen! Menu sisältää alkuruokasi punajuurihummusta, rapeita kikherneitä ja Bruketin leipää sekä fenkolisalaattia. Pääruokana nautitaan karitsan karetta, suolasitruuna-labnehia ja minttupestoa ja sumakilla maustettua paahdettua perunaa. Aterian kruunaa sitruuna-polentakakku. Menu on saatavilla myös kasvisversiona.

Hinta: 34 e/hlö
Tilaukset ke 31.3. klo 12 mennessä, nouto Bruketista 3.4. klo 11-14.
Lue lisää ja tilaa.
 

Ravintola Lasipalatsi

Ravintola Lasipalatsin pääsiäiskassi tuo juhlapöytääsi laajan kattauksen juhlaherkkuja vähällä vaivalla. Kaikki kassin sisältämät tuotteet ovat täysin valmiita, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan lämmittäminen ja esillelaitto. Pääsiäsikassin alkuruokatarjonta koostuu hiillostetusta merilohesta, marinoiduista jättikatkaravun pyrstöistä, appelsiinikanasta, paahdetusta kukkakaalisalaatista ja tomaattisesta linssisalaaitista.

Pääruokana tarjolla on ylikypsää karitsanpaahtopaistia ja sitruunarisottoa. Aterian päättää sitruunarisotto.

Hinta: 46 e/hlö
Tilaa viimeistään 25.3. klo 20. Nouto ravintolasta 1.4. klo 12 -17 välillä ja kotiinkuljetus ennakkotilauksesta 1.4 klo 11-17 välillä.
Lue lisää ja tilaa.
 

Makumatka

Pääsiäisenä Makumatka siivittää sinut ikuiseen kaupunkiin, Roomaan, neljän ruokalajin muodossa. Italialainen ateria alkaa aina antipasteilla, joka tässä menussa tarkoittaa maukkaita tonnikalarillettejä. Ensimmäisenä varsinaisena ruokalajina, Primi Piattina, päästään nauttimaan Orzo-pastalla kevään kasviksien ja parmesanin kera. Raikkaan keväisen aterian jälkeen siirrytään toiseen pääruokaan, Secondi Piattinaan. Pääruokana herkutellaan pääsiäisen ykköslihalla, karitsan potkalla, joka saa seurakseen tryffelöityä valkopapumuhennosta. Aterian kruunaa hasselpähkinöillä viimeistelty suklaamousse.

Hinta: alk. 44,90 e/hlö
Toimitus torstaina 1.4. klo 8-14 tai perjantaina 2.4. klo 8-14. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan.
Lue lisää ja tilaa.
 

Anton & Anton

Anton & Antonin suosittuja pääsiäsikasseja on saatavilla joko liha- tai kalaversiona kahdelle tai neljälle hengelle. Alkuruoaksi kassi sisältää vihreää gazpachoa ja mätimoussea. Pääruokana maistellaan kotimaista mureaa karitsan paahtopaistia tai vaihtoehtoisesti punaisella pestolla täytettyä siikarullaa. Aterian päättää suklainen mudcake keväisellä passionkreemillä. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kassi sisältää raaka-aineet seuraavan päivän brunssiin. Osa tuotteista vaatii pientä valmistusta, kuten paistamista, osa tuotteista on esillelaittoa vaille valmiita.

Kassien lisäksi myynnissä on kotimaista luomukaritsaa, kalatuotteita, juustoja, mämmiä, pashaa ja muita herkkuja.

Kuva: Anton & Anton

Hinta: 149 e/2 hlö
Kuljetus pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella, Sipoossa ja Porvoossa torstaina 1.4. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan.
Lue lisää ja tilaa.

 

Theron Catering

Theron Catering tarjoaa pääsiäsiherkkuja isommallekin perheelle. Herkullisen menun alkuruokana maistellaan minttu-graavilohiruusuketta ja pikkelöityä porkkanaa. Pääruokana tämä paketti pitää sisällään yön yli haudutettua karitsan paahtopaistia ja valkosipuliperunakakkua. Jälkiruoaksi nautitaan keittiön omaa kinuskirahkaa ja mämmi-salmiakkisiirappia.

Hinta: 26,50 e/hlö
Tilaukset 4 arkipäivää aikaisemmin, minimimäärä 4 henkilöä. Nouto Pitäjänmäestä tai kotiinkuljetus.
Lue lisää ja tilaa.
 

Muru

Murun pääsiäismenu sisältää neljän ruokalajin menun kahdelle henkilölle. Ruoat ovat täysin valmiita tai esivalmisteltu, joten sinun tarvitsee vain viimeistellä herkut kotona kassin mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Pääsiäismenu sisältää alkuruoaksi parsakeittoa ja savulohirillettiä, pääruoaksi nautitaan haudutettua karitsanniskaa ja valkosipuli-yrttiperunoita. Ennen varsinaista pääruokaa nautitaan juustoja, jonka jälkeen aterian kruunaa rahka-tuorejuustobavaroise ja mango-ananaskompotti.

Kuva: Muru

Hinta: 99 e/2 hlö
Toimitus Helsinki, Espoo ja Kauniainen toimitamme kassin 1.4. kotiisi klo 16-20.00 välisenä aikana.
Lue lisää ja tilaa.
 

Saslik

Venäläinen ravintola Saslik on luonut pääsiäisen kunniaksi kaksi erilaista menua. Blinimenun tilaamalla nautit Saslikin kuuluisia blinejä erilaisten täytteiden ja tietenkin jälkiruokapashan kera.

Perinteisempi pääsiäismenu sisältää puolestaan alkuruoaksi kylmäsavulohipiirakkaa ja pääruoaksi Ahvenanmaan karitsaniskaa ja pinaatti-perunapyreetä. Jälkiruokana nautitaan Saslikin pääsiäispashaa tähtianishillokkeen kera.

Hinta: Blinimenu 39 e/hlö, pääsiäismenu 48 e/hlö
Tilaukset viimeistään 2.4. klo 12 mennessä. Noudot 2.4. klo 10-15 ja 3.4. klo 10-14.
Lue lisää ja tilaa.
 

Pastis

Neljän ruokalajin esivalmisteltu ja kotona viimeisteltävä menu kruunaa pääsiäisen! Menun alkuruokina maistellaan marinoituja jokirapuja ja briossia sekä kuohkeaa parsakeittoa. Pääruoaksi menu tarjoaa yön yli haudutettua karitsan entrecôtea, Le Puy -linssejä ja tummaa minttukastiketta. Aterian kruunaa sahramisavariini marinoitujen aprikoosien kera. Ruokien mukana tulevat kattavat ohjeet ruokien viimeistelyyn.

Hinta: 95 e/2 hlö
Toimitus 1.4. Klo 16-20 välillä tai noudettuna 1.4. kello 13-17 Ravintola Pastiksesta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Finnjävel

Finnjävel tarjoaa pääsiäiseksi “pirun hyvää” kahden hengen menua. Neljän ruokalajin herkullinen kokonaisuus on esivalmisteltu, sinun tehtäväksi jää pelkästään viimeistely ja tietysti nauttiminen.

Menu sisältää alkupalaksi lepuskaa ja graavattua kalaa, pääruoaksi nautitaan pääsiäisen kunniaksi yön yli haudutettua karitsanniskaa ja emmervehnää. Väliruoakana toimii Finnjävelin cheddarjuusto ja aterian kruunaa mallasvanukas rahkavaahdon kera.

Kuva: Finnjävel

Hinta: 98 e/2 hlö, kotiinkuljetus lisämaksusta
Toimitukset 1.4. klo 16-20 tai noudettuna 1.4. kelo 12-17.
Lue lisää ja tilaa.

 

Backas

Lämmitystä vaille valmis Backaksen noutomenu tuo helpotusta pääsiäspöytään. Tässä menussa alkuruoaksi nautitaan hiillostettua siikaa, tillipiimää ja marinoitua sipulia. Pääruoaksi Backas kattaa pöytään yön yli haudutettua karitsan potkaa ja valkosipuliperunaterriiniä. Aterian kruunaa talon oma pasha.

Pääsiäisen herkuista voi take away -kassin lisäksi nauttia myös kartanolla. Muistathan pöytävarauksen!

Hinta: 44 e/hlö
Take away noudot 3.4. klo 12.00-14.00.
Lue lisää ja tilaa.

 

Levain

Töölön ja Punavuoren Levain-ravintolat ovat luoneet pyhäpäiviksi erilaisia herkkuja, joiden avulla pääsiäisen viettäminen sujuu kuin vettä vain. Yksi vaihtoehto on noutaa mukaan Easter Treats -kassi, joka sisältää muun muassa pääsiäslimppua, pääsiäismarengeja ja herkullisen pääsiäsikakun.

Kotona viimeisteltävä kolmen ruokalajin take away -menu pitää puolestaan sisällään mausteista kurpitsakeittoa, pitkään haudutettua karitsaa ja jälkiruoaksi suklaabrownieta suklaamoussen kera.

Kuva: Levain

Hinta: 75 e/2 hlö
Noudot Töölöstä ja Punavuoresta 1.-4.4. Tilaukset viimeistään kaksi vuorokautta etukäteen.
Lue lisää ja tilaa.

 

Ravintola Base

Espoolainen ravintola Base tuo pääsiäisen kunniaksi tarjolle kolmen ruokalajin kotona nautittavan menun. Take away -menun alkuruokana herkutellaan toast skagenilla. Pääruokana menu sisältää mureaa kotimaista karitsapotkaa, tummaa timjamikastiketta ja valkosipuliperunoita. Aterian kruunaa appelsiini-juustokakku.

Hinta: 35 e/hlö
Tilaukset ti 30.3. klo 12 mennessä. Nouto lauantaina 3.4. klo 14-16.
Lue lisää ja tilaa.
 

Kannelmäen Rumpu

Kannelmäessä sijaitseva Ravintola Rumpu tarjoaa helpotusta pääsiäiskiireisiin kahden, neljän ja kuuden hengen ruokapakkausten muodossa. Kotiin noudettava pääsiäsmenu sisältää punaviinissä haudutettua lammaspataa, kermaisia valkosipuliperunoita, voissa paistettuja vihreitä papuja ja porkkanaa. Jälkiruoaksi nautitaan sitruunaista juustokakkua.

Hinta: 25 e/2 hlö, 48 e/4 hlö, 68 e/6 hlö
Tilaukset 26.3. klo 14 mennessä. Nouto 1.4. klo 13 mennessä.
Lue lisää ja tilaa.

 

Story

Pääsiäisenä pitää herkutellaan oikein kunnolla, ja siksi Story onkin luonut juhlapyhien kunniaksi viiden ruokalajin juhlamenun. Menu alkupaloina nautitaan mausteista kanaa "Corn dog", tryffelillä maustettua parsakeittoa ja grillattua mustekalaa. Pääruokana herkutellaan karitsankylkiconfitilla mausteisen melanzanen kera. Aterian kruunaa sitruunainen crème brûlée raparperin ja maitosuklaakreemin kera. Menu on saatavilla myös kasvisversiona.

Ruuat toimitetaan kuumennusta ja viimeistelyä vaille valmiina, joten sinun tehtäväksesi jää ainoastaan esille viimeistely.

Hinta: 49 e/hlö, minimitilaus 2 hlö
Tilaukset ma 29.3 klo 12 mennessä. Toimitus to 1.4 klo 12-14 tai 16-18 välillä.
Lue lisää ja tilaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi