Suomalaisketju pokkasi Euroopan parhaan burgerin palkinnon jo toista kertaa peräkkäin

Social Burgerjointin Brookdale burger vakuutti maailman suurimman katuruokatapahtuman tuomarit.

Brookdale burgerissa briossisämpylän välistä löytyy naudanlihapihvi, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia.
Brookdale burgerissa briossisämpylän välistä löytyy naudanlihapihvi, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia. Kuva: Social Burgerjoint

Suomea edustanut Social Burgerjoint voitti maailman suurimman katuruokatapahtuman European Street Food Festivalin burgerisarjan jo toisena peräkkäisenä vuonna.

Voitokkaan Brookdale burgerin briossisämpylän väliin tulee kotimainen naudanlihapihvi, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia. Raati arvosti erityisesti burgerin vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita.

”Vähemmän on enemmän. Burgerimme makumaailma on hiottu huippuunsa, ja olemme valinneet Brookdaleen parhaimmat raaka-aineet", Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen sanoo.

Sama hampurilainen valittiin kesällä Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla parhaaksi lihaburgeriksi.

"Kilpailun voittaminen jo toista kertaa on hienoa. Olemme ylpeitä, että olemme nousseet voittajaksi näin kovatasoisessa kansainvälisessä kilpailussa.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi