SYÖ!-ravintoloita ylistetään Tampereella - nämä paikat vakuuttavat sinutkin: “Ruoka oli täydellistä”

Edulliset SYÖ!-annokset ovat saatavilla tällä erää aina 7.9. saakka.

SYÖ!-viikkojen ajan herkutellaan taas huippuannoksilla 12 euron hintaan.
SYÖ!-viikkojen ajan herkutellaan taas huippuannoksilla 12 euron hintaan. Kuva: Downtown Bar & Kitchen

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa arki kesähurvittelujen jälkeen kuin SYÖ!-viikot? Aivan, ei mikään! Edullisilla 12 euron hintaisilla annoksilla herkutellaan Tampereella 20 ravintolan voimin aina 7.9. saakka.

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjousannokset löydät tuttuun tapaan osoitteesta syöviikot.fi.

Nyt ei kannata jäädä odottelemaan, vaan suunnata kipin kapin maukkaiden SYÖ!-annosten äärelle. Jotta se kävisi mahdollisimman sujuvasti, kannattaa tutustua alta löytyviin tärppeihin - saatat löytää uuden suosikkisi!

3 x Uudet ja kehutut SYÖ!-tulokkaat

LAM Ravintola

Vaikka SYÖ!-viikot ovat liikuttaneet ihmisiä jo useamman vuosikymmenen ajan, aina mukaan mahtuu tuttujen suosikkien lisäksi myös uusia tulokkaita. Tämän kertaisen kampanjan yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on hongkongilaisia ja kantonilaisia makuelämyksiä Hämeentiellä tarjoileva LAM. Ravintola kerää ylistäviä arvioita niin somessa kuin Googlen arvosteluissa:

“Ruoka oli täydellistä!” “Teki vaikutuksen!” “Asiakaspalvelussa hehkuu ilo ja intohimo.”

Paistettua riisinuudelia ja naudanlihaa on yksi SYÖ!-annoksista.
Paistettua riisinuudelia ja naudanlihaa on yksi SYÖ!-annoksista. Kuva: LAM

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan 12 eurolla tämän kehutun ravintolan kolmea maukasta annosta, jotka tarjoavat vatsan täytettä niin seka- kuin kasvissyöjille. Tutustu annoksiin täältä.

Crispy Company

Tampereen rapeimmat kanat, pizzat ja ranskalaiset paistava Crispy Company marssii SYÖ!-viikoille nimensä mukaisesti rapeiden annosten voimin. Tämä SYÖ!-tulokas on ehtinyt pitää oviaan auki vasta parisen kuukautta, joten kyseessä on uutuus isolla U:lla.

Kampanjan ajan pääset testaamaan kahta herkullista pizzaa, joiden salaisuus piilee käsin leivotuissa pizzapohjissa ja huolella valituissa täytteissä. BBQ Chicken ja Chicken San Miguel -pizzojen reunat dipataan talon erikoisuuteen, eli omaan makuusi maustettuun majoneesiin.

Crispy Companyssa majoneesit tuunataan oman maun mukaan maustekastikkeilla.
Crispy Companyssa majoneesit tuunataan oman maun mukaan maustekastikkeilla. Kuva: Crispy Company

Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä Crispy Companyn kolmas SYÖ!-annos pitää sisällään valintasi mukaan joko Hot Wingsejä tai kukkakaaliwingsejä, rapeita ranskalaisia ja tuunattua majoneesia.

HUOM! Kaikki Crispy Companyn SYÖ!-annokset on saatavilla myös vegaanisena!

Momotoko

Kolmas SYÖ!-viikkojen uutuusravintola löytyy Koskikeskuksesta. Kyseessä on japanilaisia makuja jo vuodesta 2015 asti tarjoillut Momotoko, joka on tullut tunnetuksi erityisesti itse tehdyistä ramen-nuudeleista sekä pitkään haudutetuista maukkaista liemistä.

Toukokuussa Tampereelle vihdoin rantautunut ravintola ilahduttaa SYÖ-kansaa kolmella kovalla tarjousannoksella.

Momotokon ramen-keitot valmistuvat kymmenen tuntia hautuneeseen liemeen.
Momotokon ramen-keitot valmistuvat kymmenen tuntia hautuneeseen liemeen. Kuva: Momotoko

Perinteinen porsaanlihalla höystetty Tonkatsu Ramen, teriyakikanaa sisältävä donburi-kulho sekä vegaaninen Chili Tonkatsu lähtevät matkaasi 12 euron hintaan aina syyskuun 7. päivään saakka.

Kaveri kainaloon ja katuruoalle

Tico taco! Sorsapuiston taco-kärryrstä alkunsa saanut Paloma Kitchen & Bar ammentaa inspiraationsa Meksikosta, ja tämä näkyy myös tarjousannoksissa. Rapealla kotimaisella kanalla tai talon possulla täytetyt tacot vievät makumatkalle  kaukomaille. Kasvissyöjät ilahtuvat paahdettua selleriä, vuonankaalia ja misovoita sisältävästä annoksesta, jonka hinta laskee SYÖ!-viikoilla peräti kymmenen euroa (ovh. 22 e).

Paloman tacot lähtevät nyt SYÖ!-hintaan.
Paloman tacot lähtevät nyt SYÖ!-hintaan. Kuva: Paloma

Paloma on selvästi lumonnut myös pöytävarauspalvelu TableOnline-käyttäjät.

“Positiivinen yllätys ja hinta-laatu-suhde aivan mainio.” “Viihdyimme taas joka aistilla”, arvosteluissa kehutaan.

Jos taas ajatuskin ylikypsistä ribseistä korealaisen BBQ-kastikkeen ja coleslaw-kastikkeen kera tarjoiltuna saa veden kielelle, ei kannata jäädä nuolemaan näppejään vaan suunnata Downtown Bar & Kitcheniin. Kampanjan ajan saat nimittäin tämän herkun huokeaan 12 euron hintaan.

Downtown Bar & Kitchenin ribsit sulavat suuhun.
Downtown Bar & Kitchenin ribsit sulavat suuhun. Kuva: Downtown Bar & Kitchen

Tässä ravintolassa kannattaa laittaa testiin myös toinen herkullinen SYÖ!-annos, joka pitää sisällään ranskalaisia, ylikypsää possun niskaa ranskalaisten ja talon omaa BBQ-kastiketta.

Back to Basics

Vaikka uudet makuelämykset piristävät mieltä, toisinaan tuttu ja turvallinen sapuska on enemmän kuin paikallaan.

Tätä herkkua on tarjolla myös SYÖ!-viikoilla. Koko kansan kortteliravintola Ohranjyvä tarjoaa kampanjan ajan edullisesti nautaa, possua, herkkusieniä ja salaisia mausteita sisältävää haudutettua lihapataa. Myös toista Ohranjyvän tarjousannoksista voidaan kutsua lohturuokien aateliksi. Kyseessä on nimittäin kermainen, saaristolaisleivän kera tarjoiltu lohikeitto. 

Lohikeittoa on tarjolla edulliseen SYÖ!-rahaan myös Tisle Gastrobarissa, jossa se ottaa paikkansa burgeritarjousten joukossa.

Tisle Gastrobarin tarjonta saa hymyn huulille.
Tisle Gastrobarin tarjonta saa hymyn huulille. Kuva: Tisle

Pihvien klassikko on puolestaan tarjolla tuhteihin tanskalaisherkkuihin erikoistuneessa Tivolissa. Kyseessä on tietenkin 150 gramman lehtipihvi ranskalaisten, lohkoperunoiden ja pippurikastikkeen kera tarjoiltuna.

Älä unohda näitä

SYÖ!-viikoilla herkutellaan totta kai myös Speakeasyn wingseillä ja burgereilla, Il Poston suussasulavilla pizzoilla, Naughty BRGR:n tuhmilla burgereilla ja Pokèn havaijilaisilla kulhoilla.

Naughtyn tarjousburgeri on saanut inspiraationsa Intiasta.
Naughtyn tarjousburgeri on saanut inspiraationsa Intiasta. Kuva: Naughty BRGR

Mukana on myös nepalilaiseen ruokaan keskittynyt Aama, ylistetty burgerimesta Social Burgerjoint, Pirkkalan K-Citymarketin ravintolamaailma Birk ja Finlaysonin Il Siciliano. Tsekkaa ravintolat ja tarjoukset täältä.

PS. Muistathan, että SYÖ!-viikkoja vietetään Tampereen lisäksi Turussa, pääkaupunkiseudulla ja muissa Suomen kaupungeissa. Katso kaikki mukana olevat ravintolat täältä.

2 kommenttia

Marjaleena112

15.10.2023 15:25

Upean näköistä.

https://www.halvinliittymä.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi