City vie SYÖ!-viikot Tallinnaan – SÖÖ! Tallinn tarjoaa Tallinnan maut matalalla kynnyksellä

Ota lautta ja maista Tallinna tammikuun lopussa.

Tallinna on muuttunut. Kaukana on ne ajat, kun etelänaapurimme pääkaupunki tarjosi suomalaisturisteille vain tunkkaisen sataman halpoine viinoineen, toreineen ja aikuisviihteineen. Vuosien saatossa Tallinnasta on kasvanut kiinnostava ja värikäs eurooppalainen pääkaupunki, jonka ravintolakulttuuri pärjää erinomaisesti vertailussa minkä tahansa kaupungin kanssa.

Tallinnaan pääsee edullisesti ja siellä kannattaa käydä ympäri vuoden. Tammikuun lopussa se on kuitenkin erityisen kannattavaa, sillä Cityn legendaariset SYÖ!-viikot nähdään ensimmäistä kertaa vieraalla maaperällä. Tallinnan SÖÖ!-viikot tapahtuvat samaan aikaan Suomen SYÖ!-viikkojen kanssa ja Tallinnassa tarjolla on 20 ravintolaa ja yli 50 kympin annosta.

Kriitikot valittavat, että Tallinnan hintatasosta johtuen kympin pitäisi olla siellä vitonen. Viron erinomainen ravintolatarjonta yhdistettynä Suomea edullisempaan hintatasoon tarkoittaa kuitenkin sitä, että kymppi riittää Tallinnassa pitkälle. SÖÖ! Tallinnan tarjonnasta löytyykin huippupaikkoja ja kiinnostavia raaka-aineita, kuten villisikaa ja pelmeneitä.

SÖÖ! tarjoaa mahdollisuuden tutustua Tallinnan ravintolatarjontaan matalalla kynnyksellä. Info tarjonnasta löytyy etukäteen Cityn sivuila, hinta on tasainen ja tiedossa, joten reissun suunnittelu on helppoa etukäteen tehtyjä pöytävarauksia myöten. Kampanjan ravintolat ja tarjoukset julkaistaan samaan aikaan Suomen SYÖ!-tarjonnan kanssa 21. tammikuuta.

Kolmesti vuodessa järjestettävät SYÖ!-viikot ovat ottaneet vahvasti paikkansa jo neljässä suomalaisessa kaupungissa; Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat yhdestä kolmeen tarjousta 10 euron hintaan kahden viikon ajan. Ravintoloiden laaja skaala tarjoaa jokaiselle kulinaristille jotakin, kun mukana on ravintoloita pienistä piilotetuista gourmet-helmistä ketjuravintoloihin.

Kampanjan kansainvälistymistä luotsaa Cityn kanssa samaan konserniin kuuluva start up -yritys EatAndTheCity, joka on erikoistunut kansainväliseen media- ja ravintola-alan liiketoimintaan. SYÖ!-kampanjan lisäksi EatAndTheCity on vienyt suomalaista ravintola- ja mediaosaamista muun muassa Saksaan.

“SYÖ! on ikoninen ja laajan suosion kerännyt tapahtumakonsepti, joka on viety menestyksellä uusiin kaupunkeihin Suomessa. Täysin uuteen maahan laajeneminen on meille hieno mahdollisuus”, kertoo Cityn myyntipäällikkö Kim Koistinen.

City toivoo herättävänsä etenkin tallinnalaisen ravintolakansan löytämään kaupunkinsa ravintolat ja elävöittävänsä paikallista ravintolakulttuuria. Samalla toivomme, että mahdollisimman moni suomalainen käyttää mahdollisuuden hyväkseen ja lähtee kokemaan etelänaapurin herkut.
 

SYÖ!-viikot Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa: 25.1.–7.2.2019

SÖÖ! Tallinn: 25.1.–7.2.2019

Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjoukset julkaistaan Suomen SYÖ!-viikkojen tapaan maanantaina 21.1. (www.söö10.eewww.syö10.fi)

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi