Totta se on: 40 SYÖtävän edullista annosta valtaa Turun - maista ainakin nämä!

Huisin edullisilla tarjousannoksilla herkutellaan Turussa aina 7.9. saakka

Koulujen alku, pimenevät illat ja SYÖ!-viikot. Tässä kolme varmaa alkusyksyn merkkiä. Aina syyskuun seitsemänteen päivään käynnissä olevassa kampanjassa on mukana Turun seudulta 15 upeaa ravintolaa - eli toisin sanoen mukana on peräti 40 edullista 12 euron tarjousannosta. Kuinka monessa aiot käydä?

Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat löydät osoitteesta syöviikot.fi.

Poimimme lukuisten tarjousten joukosta suosikkiannoksia, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa testiin - etkä tule pettymään!

Sushia niin että napa paukkuu

Ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoilla mukana oleva Luckiefun’s tarjoaa kansalle edulliseen 12 euron hintaan laajan valikoiman susheja ja lämpimiä ruokia buffetista. Tähän Sokos Wiklundin toisessa kerroksessa sijaitsevaan ravintolaan kannattaa siis todellakin lähteä nälkäisenä. 

Jos taas haluat nautiskella sushisi kotona, saat samaan SYÖ!-rahaan 18 kappaleen take away -sushisetin.

Sushibuffasta tunnettu Luckiefun's on Turun SYÖ!-viikkojen uusin tulokas.
Sushibuffasta tunnettu Luckiefun's on Turun SYÖ!-viikkojen uusin tulokas. Kuva: Luckiefun´s

Sushien ja aasialaisen ruoan ystävien kannattaa suunnata myös China Thai Palaceen, jossa tarjolla on sushien lisäksi niin kiinalaista kuin thaimaalaista ruokaa - jälkiruokaa unohtamatta.

Burgereita jokaiseen makuun

Onko mitään parempaa kuin istahtaa työpäivän jälkeen alas ja haukata ah niin suussasulavaa burgeria? Eipä juurikaan! Juuri tästä syystä SYÖ!-viikoilla kannattaa ottaa testiin kaupungin parhaat burgerit, joista yksi löytyy panimoravintola SKAALista.

Ravintolan oma burgeri kätkee sisäänsä kotimaisen naudanpihvin lisäksi Jukolan cheddaria, olutpaneroituja sipulirenkaita, pekonia, majoneesia ja aiolia. Komeus tarjoillaan maalaisranskalaisten kera.

VINKKI: Pyydä burgerille juomasuosituksia. SKAALista löytyy muun muassa 24 vaihtuvaa hanaolutta.

SKAALissa kannattaa ehdottomasti kysellä tarjousannosten rinnalle myös juomasuosituksia.
SKAALissa kannattaa ehdottomasti kysellä tarjousannosten rinnalle myös juomasuosituksia. Kuva: SKAAL

Jos perinteinen burgeri on jo nähty, intialainen versio ei vielä ole! Naughty BRGR:n yksi SYÖ!-viikkojen tarjousannoksista on Indian Fried Chicken, joka kätkee sisäänsä muun muassa tandoorimaustettua broileria ja minttumajoneesia. Tämä herkku tarjoillaan Crispy Fries -perunoiden kera. 

Astetta tulisempaa tavaraa etsivät voivat suunnata suoraan Burger Companyyn, jossa ranskalaisten kera tarjoiltu Sriracha Smash vie kielen mennessään!

Vaihtoehtoja vegaaneille ja kasvissyöjille

SYÖ!-viikoilla on tarjolla taas joukko maukkaita annoksia niin vegeä kuin kasvisherkkuja etsiville.

Yksi herkullisimmista vegaanisista herkuista on käsintehtyjä nuudeleita, friteerattua tofua ja maukasta pitkään haudutettua lientä sisältävä Vege Chili Tonkatsu, jonka löydät sekä Skanssin että Yliopistonkadun Momotoko-ravintoloista.

Momotokon tarjousannokset vievät sinut hetkessä makumatkalle edulliseen hintaan.
Momotokon tarjousannokset vievät sinut hetkessä makumatkalle edulliseen hintaan. Kuva: Momotoko

Kasvisburgeria on puolestaan tarjolla Proud Mary Pubissa. Tuhti Marys Vegeterian Cheeseburger kätkee sisäänsä vegaanisen pihvin, cheddaria ja talon omaa majoneesia.

K-Citymarket Länsikeskuksen uusi Food Factory on paikka, jossa kannattaa siirtää nälkää vaikka ruokaostosten lomassa. SYÖ!-viikoilla saat 12 euron hintaan varsin herkullisen combon: kahden täytteen salaatin, Italian soodan, kahvin ja jälkkäri-macaronsin.

Asia on pihvi SYÖ!-viikoillakin

SYÖ!-viikot eivät olisi mitään ilman pihvitarjouksia ja sellaisia on luvassa tälläkin kertaa.

Tuhdeista annoksista tunnetussa MorriSon’sissa nautitaan paneroitua possunleikettä kermaisen pippurikastikkeen tai maustevoin kera tarjoiltuna. Annoksen kruunaa valitsemasi lisuke.

MorriSon'sin pihviannos vie taatusti nälän!
MorriSon'sin pihviannos vie taatusti nälän! Kuva: MorriSon's

Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä pihviä on tarjolla myös Yliopistonkadulla sijaitsevassa Pikku-Torressa. Tässä paikassa nautit hyvän tunnelman ja raikkaan juoman lisäksi 150 gramman porsaan lehtipihvistä, joka tarjoillaan perinteiseen tapaan maustevoin ja ranskalaisten kera.

Myös saaristotunnelmaa kauppatorin laidalla huokuva Saaristobaari tarjoilee SYÖ!-viikoilla pihviä hyvään 12 euron hintaan. Myös tässä ravintolassa herkutellaan perinteisellä lehtipihvillä, joka maistuu taatusti nirsoimmallekin syöjälle.

TUTUSTU MYÖS PK-SEUDUN TARJONTAAN: TOP10: SYÖ!-viikkojen kovimmat tarjoukset - älä ohita näitä!

Perinteisten pihvien lisäksi lihaisia herkkuja on tarjolla myös Lone Starissa. Pitkään haudutetut Sticky Ribsit tarjoillaan coleslawin kera ja kuitataan 12 euron edulliseen hintaan.

Pizzaperjantai on SYÖ!-viikoilla joka päivä

Turun rautatieaseman kupeessa sijaitseva rento korttelibistro Cup & Pint on paikka, jonne kannattaa pistäytyä vaikka junaa odotellessa. SYÖ!-viikkojen ajan tämä ravintola tarjoaa 12 euron hintaan kolmea herkullista pizzaa, joista City suosittelee testaamaan muun muassa marinoitua härkistä ja limeaiolia sisältävää vegepizzaa.

Cup & Pintin pizza maistuu vaikkapa junaa odotellessa.
Cup & Pintin pizza maistuu vaikkapa junaa odotellessa. Kuva: Cup & Pint

Pizza, tai tarkemmin sanottuna peltileipä, ei petä Niskassakaan. SYÖ!-viikkojen ajan tarjolla on herkulliset vaihtoehdot niin kasvisannosta kuin lihaisampaa herkkua etsiville.


Muistathan, että SYÖ!-viikot ovat käynnissä Turun lisäksi myös Tampereella, pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Tsekkaa kaikki mukana olevat ravintolat ja tarjoukset täältä.

1 kommentti

Marjaleena112

15.10.2023 15:21

Mahtavan näköistä :)

https://www.puhelinliittymä.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi