Pelimiesteoria

Walter de Campin hämmästyttävä selvitys iskemisen opista.

Naiset eivät voi kuvitellakaan, kuinka paljon miehet pohtivat pokaamiseen liittyvää ongelmakenttää. Pokaamisen kelaaminen on muuten yksinäistä aivotyötä, puutteen raskaimpina hetkinä. Toisinaan miehet puhuvat naisten iskemisestä keskenään, mutta juttu menee helposti voivottelemiseksi tai kehuskelemiseksi. Naisilta ei kannata kysyä neuvoa. Sitä virhettä pitää erityisesti välttää, sillä naiset toimivat toisin kuin puhuvat.

Pokaamisoppaista ei myöskään ole ollut hyötyä. Alan ensimmäinen historiaan jäänyt teos ilmestyi vuonna 1970. Sen kirjoitti Eric Weber -niminen ujo nuorimies. Eric osti 13 dollarilla nauhurin ja lähti kyselemään Manhattanin tytöiltä, mitä hänen kaltaisensa kaverin pitäisi tehdä pystyäkseen iskemään tyttöjä. Hän kirjoitti löydöksistään kirjan How to Pick Up Girls, jota myytiin miljoona kappaletta. Kirjan anti jäi kuitenkin köyhäksi. ”Ensimmäinen ja oikeastaan ainoa asia mitä tyttöjen iskeminen edellyttää on se, että puhuu heille. Ei se ole sen kummempaa. Jos sen pystyt tekemään, pystyt todella pokaamaan tyttöjä. Autolasteittain.” Tyypillistä jenkki bullshittia.

Vasta internetin syntyminen tarjosi miehille mahdollisuuden vaihtaa ja kerätä ajatuksia naisten pokaamisesta. Netin piiriin muodostui 1990-luvulla kansainvälinen keskustelufoorumi, alt.seduction.fast, jossa miehet kehittivät naisten iskemisen tietotaitoa.

He hahmottelivat tavoitteensa mahdollisimman kunnianhimoisesti. Oli selvitettävä, miten keskiverrosta naisenpuutteessa turhautuvasta jullikasta (Averige Frustrated Chump eli A.F.C.) voi tulla pelimies (Pick-Up Artist eli P.U.A.), joka vaivattomasti iskee kaunokaisia (Honey Bunny eli H.B).

Lukemattomat miehet eri puolilta maailmaa lähettivät kenttäraporttejaan. Miehet kommentoivat toistensa liikkeitä ja mokauksia. Viettelijöiden alakulttuurista alkoi nousta menestyviä pokaaja-artisteja eli pelimiehiä. Muutamat heistä ylsivät maailmanmaineeseen hahmottaessaan kanssamiestensä kokemuksista pokaamismenetelmiä.

Keskustelufoorumin toimintaan innokkaasti osallistunut Ross Jeffries kirjoitti kirjan How to Get the Women You Desire Into Bed; A Down and Dirty Guide to Dating and Seduction for the Man Who’s Fed Up With Being Mr. Nice Guy. Hän on sittemmin elättänyt itseään markkinoimalla kehittämäänsä Speed Seduction (pikaviettely) -menetelmää. Monet kuuluisat pelimiehet ovat käyttäneet salanimeä. Heitä ovat mm. Maniac High, Mystery, Juggler ja Formhandle. Eräät heistä ovat alkaneet pitää kaupallisia nettisivuja ja järjestää pokaamiskursseja. Heillä on kysyntää, sillä he tietävät miten mies pystyy hakkeroimaan itsensä naisen aivojen oikeaan puoliskoon, sinne missä tunne-elämän mystisimmät solukot väreilevät.

Okei, te olette tikahtumaisillanne ivanauruun. Ottakaa kuitenkin huomioon, että kyseisen keskustelufoorumin miehille kertyi aikamoista katu-uskottavuutta. He ymmärsivät, että heidän on kyettävä hahmottamaan naisen psyyken sisältöä. Miehen on tajuttava mikä naiseen kolahtaa. Tätä alkeellista asiaa miehet eivät usein tule edes ajatelleeksi. Miehet vain kelaavat jotain ulkonäköjuttujaan ja jotain avausrepliikkejä ynnä muuta jipposkeidaa. Samaan aikaan he eivät tajua naisen psyykestä mitään. He saavat silloin tällöin, mutta vain kahdesta syystä: naisetkin ovat puutteessa + säälistä.

Mystery, Formhandle ja muut veljekset (brothers) alkoivat tutkia H.B.:n, Honey Bunnyn aatostenjuoksua ja tunnemaailmaa. He kehittivät käänteentekevän idean pelimiehen käyttöön. Kun mies alkaa iskeä naista, hänen pitää ensin johdatella puhe lähes yksinomaan kyseiseen naiseen. Se ei ole vaikeaa, kukapa ei tykkäisi puhua itsestään. Tässä vaiheessa mies ei vielä kerro itsestään mitään. Miehen on ensin saatava selville, millaisesta miehestä nainen pitää, eli kuten eräs pelimies kirjoitti: ”Sinun pitää tietää kuka sinun täytyy olla päästäksesi panemaan häntä.” Udeltuaan millainen on naisen unelmamies pelimies antaa ymmärtää olevansa, kuinka ollakaan, juuri sellainen prinssi.

”Naiset haluavat tulla ymmärretyiksi”, kirjoitti muuan potentiaalinen pelimies. ”Jotta nainen tuntisi tulevansa ymmärretyksi, sinun täytyy kuunnella mitä hän sanoo, muotoilla sama asia uuteen malliin ja syöttää se takaisin hänelle (asiaa auttaa, jos olet samaa mieltä hänen kanssaan sanoipa hän mitä tahansa). Kuuntele mitä nainen sanoo, paina se mieleesi ja vielä viikkoja alkuperäisen keskustelunne jälkeen saat hänet tuntemaan yhteenkuuluvuutta kanssasi ja tuntemaan, että sinä ymmärrät häntä pelkästään toistamalla hänelle sitä, mitä hän alun alkujaan sanoi sinulle.”

Nerokasta, vai mitä? Huomattakoon kuitenkin, että miehen ei pidä vain nyökytellä ja mumista myöntävästi hunajapupun puhuessa, vaan hänen pitää innostuneesti tarjoilla naiselle samaa tarinaa uudessa kuosissa. Jos nainen esimerkiksi sanoo, että kauniina kesäpäivänä häntä huvittaisi hypätä autoon ja lähteä viilettämään pitkin maita ja mantuja, miehen pitää haltioituneesti kuvailla, miten ihanaa hänestä olisi avata auton ikkunat selkosen selälleen ja tuntea tuulen hyväilevän kasvojaan ja pöyhöttävän hiuksiaan. Silloin H.B. tuntee löytäneensä hengenheimolaisen.

Laajan kokemuksensa pohjalta pokaajaveljet opettavat, että naisen kanssa puhuessa on hyvä käyttää myös ns. transsisanoja. Jos edellä kuvaillun kaman sekaan heittää muutaman transsisanan, ”nainen levitoi silmiesi edessä.”

Toisin sanoen, kuunnellessaan tarkkaan pokattavaa naista mies huomaa, että nainen toistaa usein muutamaa hänelle erityisen merkittävää sanaa. Ne ovat hänen henkilökohtaisia transsisanojaan. Kun mies on tunnistanut naiselle tärkeitä sanoja, hän alkaa sisällyttää niitä omaan läppäänsä. Ne kolahtavat suoraan naisen alitajuntaan, ja H.B. tuntee kohdanneensa sielunkumppanin.

Pystyn näkemään, miten tämän lukeminen kismittää teitä naisia. Siitä vaan! Tämä on kuitenkin faktaa, väittävät jätkät.

Tuntea on muuten lähes jokaisen naisen transsisana. Miehen pitää erityisesti tarkkailla, mitä sanoja nainen liittää positiivisessa hengessä tuntea-verbiin. Sitten pelimies alkaa syöttää takaisin samoja sanoja tuntea-verbiin yhdistäen, jolloin nainen olettaa, että mies TUNTEE SAMOIN KUIN HÄN.

Tässä on kuitenkin eräs vaikeus, johon miehet jatkuvasti törmäävät. Nainen ei kirjaimellisesti ottaen tarkoita sitä mitä hän sanoo. Miehen onkin saatava selville, mitä nainen todella tarkoittaa.

Otan esimerkin, oppilaat. Mies kysyy naiselta, millaisesta miehestä tämä pitää. Se on hyvä kysymys, koska sen avulla pääsee eteenpäin paljon paremmin kuin kysymällä, miten usein käyt täällä. Nainen vastaa esimerkiksi, että hän pitää pitkistä miehistä. Se ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että nainen olisi valmis lähtemään kenen tahansa pitkän miehen matkaan. Se ei myöskään tarkoita, että häntä parhaillaan pokaava 178-senttinen puolipitkä ei voisi valloittaa häntä.

Miehen pitää esittää uusi, vielä tärkeämpi kysymys: miltä naisesta tuntuu pitkän miehen seurassa? Silloin alkaa tulla todellista aineistoa. Nainen sanoo tuntevansa olonsa pitkän miehen seurassa esimerkiksi turvalliseksi. Nainen ei siis kaipaa pitkää miestä vaan miestä, joka saa hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi. Pituudella on vain välinearvoa, jonka avulla nainen pääsee loppuarvoon eli tavoitteeseen. Nyt pelimies alkaa syöttää hunajapupulle tuntea ja turvallinen sanoja siten, että ne liittyvät pelimieheen itseensä.

Viettelijäveljesten kansainvälisen alakulttuurin jäsenet ovat havainneet, että naiset eivät suinkaan aina lähde sänkyyn miellyttävän nice guyn kanssa, vaikka he nimenomaan väittävät etsivänsä sellaista. Menestyäkseen naisten iskemisessä miehen pitää olla niin sanottu alpha male, he väittävät. Termi on peräisin luonnontieteestä. Laumassa on aina yksi uros, jota kaikki naaraat haluavat. Se uros on alpha male. Muut, alistuvat urokset joutuvat valitsemaan niistä naaraista, jotka alpha malelta jää ylitse.

Uskottele itsellesi, että olet juuri tällainen dominoiva alpha male, pokaaja-artistit kehottavat. Aivopese itseäsi. Hoe mielessäsi, että naiset haluavat antautua juuri sinulle. Mitä enemmän uskottelet sitä itsellesi, sitä alpha male -mäisemmin alat käyttäytyä.

Kuulostaa Jari Sarasvuolta, mutta pakkohan on myöntää, että hyvin herkullisia naisia katoaa usein yönselkään mitä järkyttävämpien dominanttien käsipuolessa. Pelimiesten mukaan miehen ei kuitenkaan tarvitse muuttua karkeaksi, hänen pitää vain olla voimakas ja uskoa itseensä. Hänen pitää olla turvallinen ja samalla jännittävä. Safe ’n dangerous.

Kaikkeen edellä kuvattuun liittyy kuitenkin huolestuttavia näköaloja pelimiehelle itselleen. Millainen on pelimiehen tulevaisuus? Onko kasanoovien ja raa-raa-rasputiinien elämässä happy endiä?

Kun mies alkaa esittää naiselle olevansa juuri sellainen unelmamies, jota nainen etsii, hän ei pokaa naista rehellisesti omana itsenään, vaan näyttelee milloin mitäkin hahmoa. Siitä seuraa, että mies ei naisen saatuaan pysty kunnioittamaan häntä. Nainenhan meni hänen virittämäänsä vipuun. Pelimies alkaakin vähitellen halveksia naisia. Kun hän ei esiinny rehellisesti, hän ei koskaan pääse tuntemaan, että häntä itseään haluttaisiin ja rakastettaisiin. Pikakelaus kymmenen vuotta eteenpäin… yksinäinen, silmäpussein varustettu alkoholisoitunut pelimies ravintolan kaljan syövyttämällä baaritiskillä yrittämässä pokata tuhannetta naistaan.

Mutta tarina ei pääty tähän. Pokaajien keskustelufoorumilla hahmottui 90-luvun mittaan muitakin tepsiviä hunajapupujen iskemiskeinoja, jotka soveltuvat mitä parhaiten rehdille suomalaiselle pokaajaveljelle.

Mr. Smooth -tekniikka

Maailmanmaineeseen noussut pokaaja-artisti Maniac High asui nuorena useita vuosia Tokiossa ja vietti hauskaa aikaa japanilaisia naisia pokaillen. Kun hän eräänä iltana notkui tokiolaisessa yökerhossa, häntä lähestyi melko tavallisen näköinen mutta itsevarma japanilainen kaveri, Mr. Smooth, joka ehdotti, että he ryhtyisivät yhdessä iskemään naisia. Hän tietäisi, miten se onnistuu.

Maniac High’lla ei ollut mitään sitä vastaan, ja Mr. Smooth vei hänet muitta mutkitta lähellä seisovan tyttöryhmän luokse ja alkoi selittää yhdelle tytöistä, että hänen hyvä kaverinsa, tämä tässä, on kovasti ihastunut tähän tyttöön. Hän alkoi ylistää tytölle, miten loistava tyyppi hänen kaverinsa on (vaikka he eivät koskaan ennen olleet edes tavanneet.) Seuraavana päivänä Maniac High lähetti keskustelufoorumille raportin, joka on jäänyt pelimiesten tietopankkiin. Lainaan siitä otteen.

”Se japanilainen alkoi kuvailla tytöille erilaisia tiloja käyttäen minua sisältönä. Hän saattoi sanoa, että minä pidän tytöstä, koska tämän hiukset ovat niin pehmeät ja kauniisti kihartuvat jne. jne. Samalla hän kosketti tytön hiuksia. Hän selitti miten suurenmoinen jätkä minä olin ja miten söpö tuo tyttö mielestäni oli. Hän sanoi että meidän kaikkien pitäisi tutustua toisiimme. Hän otti tyttöä ja minua kädestä ja laittoi kätemme yhteen ja sanoi että oli mukavaa nähdä miten hyvin meillä menee ja että meidän pitäisi antaa toisillemme suukko. Samalla hän itse oli vaivihkaa siirtynyt sen tytön viereen jota hän halusi ja kiertänyt kätensä hänen vyötäisilleen. Kaikki tytöt nauroivat ja nyt olin minäkin jo kiertänyt käteni oman tyttöni vyötäisille…”

Maniac High käytti japanilaisesta nimitystä Mr. Smooth, koska miehen iskemistyyli oli niin pehmeä, ettei naisille tullut tarvetta ryhtyä vastustelemaan. Kehun-toista-miestä-ja saan-itsekin-naisen -tekniikan tehokkuus piilee siinä, että on paljon helpompi kehua muita kuin itseään. Menetelmä soveltuu hyvin myös naisille.

Zun-temppu

Jokainen lienee kokenut tapauksen, jolloin iskuhommeli ei useiden kohtaamisten jälkeenkään rullaa toivottuun suuntaan. Sänkyä ei ole näy ja ilmassa leijuu välitön vaara suistua ollaan-vain-ystäviä (OVY) -territorioon.

Tällaisessa tilanteessa tavallinen jeppe saattaa sanoa naiselle: ”Ajattelen sinua yötä päivää. Olet niin kaunis ja kaipaan sinua. En malttaisi odottaa sitä hetkeä, jolloin näemme taas.” Nämä sanat kuultuaan nainen ahdistuu ja toteaa kaverille: ”OVY.”

Eräs Zun keksi pelimiehille paremman tavan ilmaista asia: ”Ajattelen sinua yötä päivää. Olet niin kaunis ja kaipaan sinua. Mutta nyt minun täytyy lähteä. Olet koskettanut minua hyvin syvältä enkä pysty kestämään sitä. Olen voimaton muiden naisten houkutusten edessä ja tulisin vain loukkaamaan sinua. En voi tavata sinua enää.” Tämän sanottuaan pelimies häipyy.

Zun vakuuttaa lukuisiin kokemuksiinsa perustuen, että ei kestä kuin hetken, kun nainen soittaa pois lähteneelle miehelle tai aloittaa kymmenien tekstareiden lähettämisen. Hedelmä on kypsä poimittavaksi. Sänky on sijattu.

Lainaan tähän bonuksena Zunin huippuverbaaliakrobatian: ”(Suutelen naisen kaulaa ja puhun hyvin matalalla äänellä) Tiedätkö mikä minä olen, H.B.? Olen sinun kyynelesi. Minut on pantu alulle sinun sydämessäsi. Olen syntynyt sinun silmissäsi. Elän sinun poskillasi. Ja kuolen sinun huulillasi. (Sitten suutelen hänen huuliaan kevyesti ja heitän sen jutun, että en voi enää tavata häntä, ja häivyn.)”

3 sekunnin sääntö

Missä tahansa urbaanissa tilassa kuljeskelevan miehen eteen tupsahtaa tuon tuostakin häikäisevä kaunotar, joka vain hetken miehen näkökenttää sulostettuaan katoaa historian havisevaan roskikseen. Ehkä mies viiden minuutin kuluttua keksii, mitä hänen olisi pitänyt tehdä ja sanoa.

Pokaaja-artistit väittävät, että miehen ja naisen huomatessa ensimmäisen kerran toisensa, miehellä on kolme sekuntia aikaa reagoida. Jos hän menee naisen luokse kolmen sekunnin sisällä, nainen ymmärtää hänen toimineen spontaanisti naisen vetovoiman pakottamana. Silloin on samantekevää, vaikka mies ei osaisi heti sanoa mitään. Nainen suhtautuu miehen lähestymiseen silti myönteisesti. Häntä imartelee huomata, miten rajusti hän on kolahtanut mieheen.

Jos mies sen sijaan empii puoli minuuttia, päästää tilanteen ohitse ja ryntää sitten naisen perään selittämään jotain älytöntä soopaansa, hän on pokaajien kokemuksen mukaan ratkaisevasti huonommassa asemassa. Nainen on unohtanut edes nähneensä häntä, ja säikähtää takaansa putkahtavaa otusta.

Neghit

Alt.seduction.fast -keskustelufoorumin kuuluisimpia älynvälähdyksiä on Mysteryn keksimä neghit. Se liittyy pelimiesten yrityksiin iskeä kaikkein parhaimman näköisiä naisia, esimerkiksi mallityttöjä. Pelimiehethän pisteyttävät puput asteikolla 1-10, ja heidän mielestään bileissä tulee lähteä aina liikkeelle ysin ja kympin naisista.

Suomessa superkauniit naiset väittävät, että miehet eivät edes uskalla lähestyä heitä. Muualla maailmassa 9-10 pisteen H.B.:et ovat jatkuvan iskennän kohteina. Miehet tulevat vuoron perään lausumaan kohteliaisuuksia ja tarjoamaan drinkkejä. Coolit kuningattaret nauttivat mahdollisuudesta dumpata mies toisensa jälkeen.

Mystery ehdottaa pelimiehelle toisenlaista menettelytapaa. Mies menee kaunottaren lähelle, mutta ei ole huomaavinaankaan häntä. Jos naisen seurueessa sattuu olemaan miehiä, hän ryhtyy juttusille heidän kanssaan. Jonkun ajan kuluttua hän kääntyy H.B.:n puoleen ja heittää neghitin. Se on aavistuksen verran negatiivinen kommentti, joka ei kuitenkaan ole herja. Jos naisella on esimerkiksi hienot, pitkät tekokynnet, pelimies sanoo: ”Ovatko nuo tekokynnet?” Ällistyneenä kaunotar myöntää asian ja tuntee coolinsa rapistuvan. ”Ihan hyvän näköiset kumminkin”, pelimies sanoo ja kääntyy taas muualle. H.B. on suistunut raiteiltaan. Hän ihmettelee, mitä mies oikein tarkoittaa. Onko hänessä jotain vikaa? Hetken kuluttua nainen lähtee vessaan tarkistamaan ulkonäköään. Kun hän palaa baariin, pelimies ryhtyy juttelemaan hänen kanssaan. Nyt pelimies on toisessa asemassa kuin muut pokaajat. Nainen ei voi dumpata häntä, koska hän ei ole varma, onko hän saanut miehen valtaansa.

Neghit ei siis ole herja. Ysin ja kympin naisethan ovat tottuneet kuulemaan miehiltä sekä kohteliaisuuksia että herjoja. Miehet lausuvat yleensä ensin kohteliaisuuden ja tultuaan torjutuksi nakkaavat loukkaantuneena herjan. Neghit on siltä väliltä. Se on pieni näpäytys, joka tähtää naisen luontaisen epävarmuuden herättämiseen. ”Kuinka usein käyt kampaajalla?” Neghitin tarkoitus on tehdä cooli narttu epävarmaksi itsestään ja pudottaa hänet jalustalta tavallisten kuolevaisten tasolle. Pokattavaksi persikaksi.

Näin puhui pelimies.

Seuraava

159 kommenttia

Balzac

16.6.2004 22:58

[LAINAUS]UUSI_Pelimies kirjoitti 13.06.2004 klo 05:29:

vai niin MUKA!

Olen vuosia turhaan yrittänyt iskeä itselleni vakituista tyttöystävää, jolle todellakin olisin halunnut antaa paljon hellyyttä ja rakkautta, ja jos olisin omana itsenäni löytänyt, mitä etsin, niin sellaisen tytön olisin mielelläni ottanut vaimokseni, ja kohdellut koko elämäni rakkaudella ja hellyydellä.

Mutta ikäväkseni jouduin huomaamaan, että hellä ja rakastava mies ei kiinnosta naisia pätkääkään! Päinvastoin, sellainen saa lähinnä halveksuntaa osakseen naisilta. Eikä tämä johdu siitä, ettei hellä ja rakastava osaisi olla myös kiihkeä! Päinvastoin: yksikin tyttö totesi, että on ihanaa, kun olen sekä hellä että kiihkeä! Tämä tyttö vietti kanssani yhden yön (kun oma poikaystävänsä oli kuulemma huono sängyssä). Mutta ei kuulemma uskaltanut jättää poikaystäväänsä, joka oli kuulemma uhannut vetää typyä näköön jos tulee jätetyksi.

Noh, ryhdyttyäni pelimieheksi olen saanut parissa kuukaudessa enemmän naisia kuin edeltävänä 5 vuotena yhteensä!

Mutta: ei voi todeta, että naiset saavat juuri, mitä ansaitsevatkin: kun kerran aito hellyys ja rakkaus herättää naisissa pelkkää halveksuntaa, niin kertakäyttöpano on ainoa, mitä tuollainen nainen ansaitsee! Samasta syystä muuten: Siinä missä aiemmin rakastavana miehenä olin kiinnostunut naisen nautinnosta ja innokas myös esileikkeihin (ilmankos ne harvat tytöt, jotka silloin halusivat minut edes yhdeksi yöksi, olivat edes sen yhden yön innolla mukana), nykyään tyylini on "rojut ränniin ja menoksi" !

Pelimiehenä saa suomitypyiltä pimppaa. Mutta vaimokseni aion etsiä jonkun ulkomaalaisen naisen. Esim. kiinatar tai japanitar kuulostaisi oikein hyvältä. Te tympeät suomitypyt kelpaatte näköjään vain pimppaa jakamaan, ette mihinkään muuhun!

Aiemmin, kun vielä turhaan etsin sitä oikeaa, olisin laittanut tähän mailiosoitteen yhteydenottoja varten, mutta enää en laita. Pimppaa saa rafloistakin, ja tosirakkauteen ei suomitytöstä ole!

Maistakaa tytöt omaa lääkettänne![/LAINAUS]

Oot kyllä aivan oikeessa että pelimiehenä saat joka ilta kun lähdet sitä hakemaan. Mutta ei hemmetti sitten kun oot oma ittes; haluat tutustua naiseen etkä ole etsimässä yhden illan juttua, vaan haluat todella panostaa asiaan niin on se niin hemmetin vaikeeta. Eikä tässä puhuta pelkästään mistään ravintola keikoista vaan ihan yleensäkin. Itse en kyllä ole vielä tossa kostamis ja katkeruus vaiheessa mutta hyvää vauhtia siihen ajautumassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nicole123

17.6.2004 00:56

"Ja muistakaa se, että vaikka nainen nauraa teidän jutuille
jne niin se ei todellakaan tarkota sitä että kiinnostais,
kumma kun nykyään ei voi edes jutella ilman että heti
aletaan kähmiä ja oletetaan että antaa. Huhhuh!"

Niimpä!Kaikki ei sieltä baarista sänkyseuraa etsi.

"Ne kiltit tytöt, joita sä "rankaiset",
ei tosiaankaan tiedä, mikä niihin iski.
Ja mitä he olivat tehneet ansaitakseen moisen käytöksen."

Myöskin niimpä..."sivulliset" joutuu vaan kärsimään!menkää kostamaan niille naisille jotka teille on pahasti tehny!Ei niille kilteille tytöille...Muuten niistäkin tulee ajan mittaan niitä naisia,joita te niin kovasti halveksutte.

Ja onko siinä mitää järkeä,että jos miehiä ärsyttää naisten "helppous",että miehet siinä sitten entistä enemmän niitä naisia alkaa iskemään?Ehkä kannattaisi sitä toista puolta etsiä jostain muualta kuin baarista/yökerhosta,jos kerran jotai pysyvämpää haluaa.harvoin sitä baarista löytää...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MgH

17.6.2004 01:13

[LAINAUS]Balzac kirjoitti 16.06.2004 klo 22:58:
....Mutta ei hemmetti sitten kun oot oma ittes; haluat tutustua naiseen etkä ole etsimässä yhden illan juttua, vaan haluat todella panostaa asiaan ...[/LAINAUS]

Naulan kantaan, tästä juuri on kysymys. Pelimiehenä oleminen lienee paljolti sitä, että keräillään muruja pöydän alta jos pääruoka jää joka tapauksessa saamatta. On totta, että juuri se uusi vastaan tuleva nainen (tai mies) ei ole varmaan tehnyt mitään pahaa. Mutta jo se, että hän lähtee pelimies-minän juttuun mukaan riittää murentamaan arvostuksen ja raastaa sielua riivinraudan lailla JOS asialle uhraa ajatuksen.Vastaan tulemista ei hirveästi ole, hommassa ollaan mukana minimipanoksella. Kaiken pitää olla helppoa, viihteellistä ja sujuvaa. Sielusta on seuran saannin kannalta haittaa, koska se ei aina ole viileän itsevarma eikä tykkää epärehellisyydestä. Myös älyllisyydestä on haittaa, se pelottaa helposti ihmiset pois. Hellyydestä ja esileikeistäkin voi olla haittaa, koska ne 'kertovat miehen heikkoudesta ja epätoivosta' tai saavat naisen ajattelmaan, ettei hän ole ansainnut tämmöistä. Pelimieheksi ryhdytään, kun todellisesta minästä tulee taakka. Kyllä sitä hintaa varmaan arvioidaan. Tuskin kukaan ryhtyy pelimieheksi voidakseen olla kusipää tai kostaakseen vaan siksi, että sillä konstilla saa seuraa! Kyllä siihen täytyy liittyä kiistattomia etuja - ei kai tästä tarvitsisi keskustella, jos se olisi sosiaalinen itsemurha. Aluksi toimitaan sen perusteella, mitä on opetettu ja ilmoitettu kotona, naistenlehdissä ja koulussa totuudeksi. Sitten ruvetaan toimimaan omien havaintojen pohjalta. Toimii, valitettavasti. Ei siksi, että naiset olisivat 'tyhmiä' vaan siksi, että naiset ovat naisia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Duality

17.6.2004 01:28

UUSI_Pelimies jos mahdollista niin laita E-mail osoittees mulle. Olis kiva vaihtaa ajatuksia, koska tunnut olevan samoilla linjoilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

FuckIt

17.6.2004 03:24

Voi herranjumala!! jos te kiltit miehet käyttäydytte niin että teidän yli voi ja saa talloa, niin sitten käy silleen!! Se on pitkälle omasta käyttäytymisestä kiinni. Sitä on mahdollista olla mukava ja silti dominoiva..jos olet sitä mieltä että olet hyvä saalis..muutkin näkevät sinut niin!! ja epätoivo paistaa läpi..
luonnevikaisia naisia on muuallakin..jos te siellä yleistätte kerran että se on naisten luonteessa..tietääkseni niillä ulkomaisilla naisilla on pillu siinä missä suomalaisilla...
helvetin säälittävää touhua..ja naiset bytheway pitävät itsevarmoista ja itseensä tyytyväisistä miehistä..eikä tollaisista säälittävistä runkkareista :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Amelian

17.6.2004 09:13

Oletteko miettineet UUSI PELIMIES ja kumppanit, miten itse omalla käytöksellänne karkotatte kaikki kivat tytöt ylipäätänsä pois poikien luota?
Minä ja monet ystäväni olemme lopen kyllästyneitä siihen, että suurimmalla osalla miehistä on ravintoloissa jokin ihmeellinen "haluan naisia vain tänään"- teema menossa. Usein miehet tulevat ravintolassa juttelemaan ja keskustelut ovat ihan mielenkiintoisia ja hauskoja sekä flirttailu osa asiaa, mutta kun teen selväksi että; ei, en aio lähteä tänään mukaasi, mutta olisi kiva nähdä ehkä myöhemmin, poistuu mies paikalta iskemään seuraavaa. Enää en edes jaksa kiinnittää ravintoloissa huomiota miehiin sillä silmällä sillä vaikka tiedän, että siellä jossain ovat ne ihanat "kiltimmät" miehet, niin silti suurin osa on näitä yllämainittuja ilkeitä ihmisiä. Kadulla taas voisi hyvinkin törmätä kiinnostaviin kunnollisiin poikiin, mutta keskusteleun aloittamien tuosta vain SELVIN PÄIN Suomessa ei ole kovin luontevaa. Valitettavasti:(
Kehottaisin todella miettimään kun seuraavan kerran ISKETTE seuraavaan uhriin, että mitä jos hänkin on vain kiltti ja ystävällinen ihminen eikä ketä enää yhtään ilkeää ja kylmää ihmistä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Bullo

17.6.2004 09:39

[LAINAUS]Amelian kirjoitti 17.06.2004 klo 09:13:

mutta kun teen selväksi että; ei, en aio lähteä tänään mukaasi, mutta olisi kiva nähdä ehkä myöhemmin, poistuu mies paikalta iskemään seuraavaa.[/LAINAUS]

Tiedätkö, että tuo on hienotunteinen tapa sanoa "ei kiinnosta".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Just_niin

17.6.2004 13:11

Hei Uusi pelimies!

Voit olla ihan varma, että en tule olemaan yksi sun panopupuista parin vuoden sisällä enkä koskaan muulloinkaan. Mä nimittäin seurustelen maailman ihanimman, KILTIN, REHELLISEN, RAKASTAVAN miehen kanssa, joka myös tietää mun olevan samanlainen. Ei ole kummallakaan pelkoa petetyksi tulemisesta.

Kyllä mä olen vahvasti sitä mieltä, että sussa on ollut jotain muutakin vikaa kuin kiltteys, kunnollisuus jne., jos et ole kunnollista naista onnistunut pokaamaan/pitämään. Nimittäin mun ystväpiirissä JOKA IKISELLÄ naisella on poikaystävänä/aviomiehenä kunnollinen ja rehti mies, joka ei ole koskaan vajonnut pelimiehen tasolle. KETÄÄN mun kavereista ei edes kiinnosta sellaiset pellet kuin sä nykyään ilmeisesti olet, joten voit laskea heti noin kymmenen panoa pois tulevista vuosistasi.

Tarkoitin kysymyksellä miten aiot saada sen ulkomaisen naisen, kun käyttäydyt noin, sitä että kai ne ulkomaalaisetkin huomaavat käytöksesi MUITA naisia kohtaan. Sinulle voi soitella pettyneitä, katkeria entisiä hoitoja, niitä tulee (puheistasi päätellen) kaupungilla vastaan joka kulman takaa, ja ravintolla jos erehdyt pokaamaan sitä ulkomaista ihanaista, hän varmasti huomaa käytöksesi muita kohtaan. Ja kyllähän juorut ja huhut kulkevat. Maineesi voi hyvinkin estää sen ulkomaisen naisen valloituksen. Ymmärrätkö? Vai ajattelitko ihan postimyynnin kautta itsellesi naisen tilata? Tietty myös Thaimaan-lomalta raahattu nainen on ihan innoissaan, kun elintaso kohenee, mutta siinä suhteessa ei silloin varmastikaan ole AITOA rakkautta, vaikka nainen kiitollisuuttaan sinun paitasi silittäisikin ja makaisi allasi patjana.

Ihan totta, mä en vaan ymmärrä, miten joku voi olla noin katkeroitunut... Tolla pelillä sun ei tartte huolehtia siitä ulkomaisesta naisesta tai meistä muistakaan hirvittävistä, pettävistä haahkoista, koska sä luultavasti kuolet hyvin nuorena johonkin sydän- ja verisuonisairauteen. Sen verran ahdistuneen ja "tukkoisen" oloinen olet. Kai sä nyt "hyvä" mies ymmärrät, ettet voi yleistää omia huonoja kokemuksiasi koskemaan KAIKKIA suomalaisia naisia?! Sä et kuule ole tavannut kovinkaan isoa osaa tämän maan naispopulaatiosta. Onhan munkin tielleni sattunut ikäviä miehiä, mutta silti pysyin avoimena rakkaudelle, ja kuinkas ollakaan, sehän löytyi. Ja kiltin miehen sain.

Sitten vielä siihen kostamisasiaan. Yritän (ehkä hieman epäselvästi) ilmaista ihmetykseni, että miksi sun on sitten ihan pakko koko ajan olla paneskelemassa niitä naisia, jos kuitenkin heitä vihaat? Etkö sä voi olla omissa oloissasi tukahdutettua raivoa pihisten ja odotella sitä ulkomaan kaunotarta (koska muuten ajattelit sen suhteen saada aikaiseksi, sitten kun olet "tarpeeksi" paneskellut ympäriinsä ja kostanut tarpeeksi monelle viattomalle naiselle?)? Tätä tarkoitan sanoessani sun olevan pahempi kuin niiden naisten. Sinä suunnitelmallisesti käytät ihmisiä hyväksesi ja todella yrität tehdä heille pahaa. Mikä pakko koko ajan on naiskennella? Ethän sä ennenkään sitä päässyt niin usein kokemaan =). Ei se ole mikään "kansalaisoikeus", jota kaikkien miesten on pakko päästä tekemään. Sun juttu on mun mielestä hyvin ristiriitainen. Olen pahoillani puolestasi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

40v

17.6.2004 13:15

[LAINAUS]UUSI_Pelimies kirjoitti 13.06.2004 klo 05:29:
Pimppaa saa rafloistakin, ja tosirakkauteen ei suomitytöstä ole!

Hyvä havainto. Samanlainen historia minullakin, kasvoin pojasta aikuiseksi uskoen 70 luvun feminismiin ja yritin olla hellä ja oikeudenmukainen. Eipä tietenkään toiminut naisten kiinnostuksen herättämiseki. Sitten lähdin vain iskemään ja mukavaahan se oli vähän aikaa.

Nyt olen jo ollut 10v naimisissa ulkolaisen kanssa ja hyvin toimii. Hän ei pelkää olla nainen eikä ole liikaa Cosmopolitan-hömppää lukenut.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Just_niin

17.6.2004 13:17

"1. "MÄ en ole koskaan tehnyt sulle enkä kenellekään muullekaan mitään pahaa"
Niinhän sä LUULET!
kuinka monta hellän ja mukavan miehen lähentelyä oletkaan torjunut? Vain siksi, että pääsisit seuraavaksi jakamaan itseäsi jollekin kusipäiselle (tai sellaista leikkivälle, kuten minä muutoksen jälkeen) miehelle."

Pitäisikö sitten antaa kaikkien miesten LÄHENNELLÄ, ettei olisi sun mielestä kamala akka? Mulla ei ole ollut tapana antaa kenenkään lähennellä itseäni, ei kilttien eikä ns. pelimiesten. Mikä ihmeen velvollisuus naisilla on antaa esim. baarissa joka ikisen haluavan miehen lähennellä itseään? Vaikka torjuisi kiltin miehen lähentelyt (huom. KOHTELIAASTI), ei se tarkoita, että olisi seuraavalla hetkellä jakamassa itseään yhtään kenellekään. Kaikkia naisia eivät vain kaikki miehet kiinnosta, riippumatta siitä, ovatko he kilttejä vai kusipäisiä. Eikös se nyt ole ihan selvä asia, jopa sinulle?

Onko sulla nyt ihan kaikki kotona? Vai tarkoititko ihan sitä mitä sanoit? Toivon todella, että se oli jonkinlainen lipsahdus vaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Just_niin

17.6.2004 13:26

"Amelian kirjoitti 17.06.2004 klo 09:13:

mutta kun teen selväksi että; ei, en aio lähteä tänään mukaasi, mutta olisi kiva nähdä ehkä myöhemmin, poistuu mies paikalta iskemään seuraavaa.
--------------------------------------------------------------------------------

Tiedätkö, että tuo on hienotunteinen tapa sanoa "ei kiinnosta". "

Ai jaha!!! Siis jos nainen ei heti ensimmäisenä iltana anna pimpsaa, häntä ei kyseinen mies kiinnosta??? Olen järkyttynyt moisesta potaskasta. Toisaalla sitten haukutaan, että jos nainen "suostuu" miehen matkaan lepertelyjen jälkeen, menee arvostus kokonaan. Voisitteko arvon miehet pikku hiljaa päättää, MITÄ TE HALUATTE???!!! Onko se se perinteinen kuvio, että kotona on madonnamainen lasten äiti, ja sen lisäksi on huoramainen rakastaja? HERÄTKÄÄ TÄHÄN PÄIVÄÄN! Pistää vihaksi...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Amelian

17.6.2004 13:49

[LAINAUS]Bullo kirjoitti 17.06.2004 klo 09:39:

Tiedätkö, että tuo on hienotunteinen tapa sanoa "ei kiinnosta".[/LAINAUS]

Aika outoa, että sun mukaan ihmisten pitäisi näyttää kiinnostus toista kohtaan hyppimällä sängystä toiseen. Että aina jos joku ihminen vaikuttaa kiinnostavalta, niin tutustua saa vain, jos eka vähän pannaan;)Seuraus?
Sitä paitsi eka kerta uuden kumppanin kanssa on aina paljon kiehtovampaa, jos siitä on jo etukäteenkin haaveillut:)
Nyt en olekaan ollenkaan yllättynyt siitä, että noin monet miehet pitävät naisia kylminä, mikäli ajattelevat noin. Että jos sanoo suoraan, että ei halua harrastaa seksiä heti vaan nähdä myöhemmin, koska toinen vaikuttaa kiinnostavalta, niin se tarkoittaakin "ei kiinnosta".
Kylmä kylmä maailma...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

40v

17.6.2004 13:59

[LAINAUS]Amelian kirjoitti 17.06.2004 klo 13:49:
Kylmä kylmä maailma...[/LAINAUS]

Joo vastakkaisen sukupuolen metsästyshän on jääkylmä neuvotteluprosessi panoksena geenit. Vaikkakin luontoa usein käytännössä huijataan ehkäisyllä toimivat ihmisen vaistot näin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Christen

17.6.2004 15:53

Kyllä se niin on että tämä pelimiesteoria toimii jos pelkkää pillua haluaa. Eikä siinä tarvitse edes ketään välttämättä vedättää, itse olen henkilökohtaisesti lähes aina ollut varma/varmistanut että ihan samaa se nainen on halunnut; seksiä ilman sitoumuksia, samat tarpeet naisillakin on.
Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Eikö se nyt jo aisiasta vihjaa jos ei edes vaihdeta yhteystietoja. Ja kyllä sekin pitäisi huomata mitä se pelimies eleillään haluaa. Turha itkeä sitten aamulla. Aina voi sanoa Ei. Eikä ne miehet ole siellä ravintolassa joka kerta ainoita lääppijöitä.

Se on turha uskoa että jos 2-4 h:n tutustumisen jälkeen raottaa haarojaan niin tästähän se parisuhde lähtee rullaamaan.
Jos minä haen vakituista seuraa silloin kyllä noi pelimiehen elkeet jää ihan muualle ja olen oma itseni. Eiköhän siinä parisuhteen muodostamisessa pitäisi toista oppia vähän enemmän tuntemaan ja käyttää aikaa tutustumiseen. Siihen tarvitaan työtä.

Niin että ne jotka täällä väittää että toi on täyttä potaskaa seksin saamisen suhteen, olette kyllä aika väärässä. Tai sitten ootte niin saamarin katkeria kun olette olleet yksinkertaisia ja luulleet että mies on tullut ravintolaan avioliittoa perustamaan juuri teidän kanssa( pienellä todennäköisyydellä voitte kuulua siihen pieneen vähemmistöön joihin tuo ei toimi/tai olette frigidejä). Sitäpaitsi kyllä teitä pelinaisiakin löytyy.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kuura

17.6.2004 17:50

[LAINAUS]Bullo kirjoitti 17.06.2004 klo 09:39:

Tiedätkö, että tuo on hienotunteinen tapa sanoa "ei kiinnosta".[/LAINAUS]

Ei me naiset olla niin monimutkaisia, kuin osa tuntuu kuvittelevan. Jos sanomme että, juuri nyt ei kiinnosta lähteä yökylään, mutta olisi mukava tavata myöhemmin, niin usein myös tarkoitamme sitä....

Totuushan on se, että harvemmin baareista löytää pysyvää suhdetta. Joten jos juhlimaan on eksynyt tyttöpolo, joka haluaa pitää hauskaa, jutella uusien tuttavuuksien kanssa menemättä sen pidemmälle, niin usein joutuu pettymään. Mies kääntää selän, kun selviää ettei pääse pesälle.

Kuitenkaan en ole vielä katkeroitunut, uskon että jossain on mukava poika joka on kiinnostunut myös yläpäästä.

Katkereoituneita henkilöitä täältä palstalta kyllä tuntuu löytyvän. Ja olen pahoillani, että teitä on satutettu, mutta on monia muitakin loukattu. Loppujen lopuksi kaikki on itsestä kiinni miten suhtautuu toisiin ja ympäristöön...
jne...Blaa...Blaa! =)

Ja kyllä me naiset edelleen haemme kilttejä miehiä, mutta miehessä tulee olla muutakin kuin kiltteys. Ainakin minulle huumorintaju on yksi ratkaisevampia tekijöitä.

Kuitenkin keskustelu tuntuu siirtyneen (taas vaihteeksi)naisten ja miesten väliseen ikuiseen sotaan...Aihehan lähti sinäänsä ihan hauskasta artikkelista...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mieli

18.6.2004 00:35

[LAINAUS]JJ___ kirjoitti 12.06.2004 klo 18:26:

Psykopaatit saattavat olla älykkäitä G-factorilla mitattuna, mutta ihmissuhdetaidoissa eli ns. tunneälykkyydessä (johon tässä älykkyydellä viitattiin, mutta jolla ei G-factorin eli yleisälykkyyden kanssa ole ainakaan kovin suurta korrelaatiota) yleensä idiootin tasolla...

Mitä itse artikkeliin tulee, niin voisin veikata että toimii hyvin toteutettuna maailmalla, muttei Suomessa... Average suomalaisnainen on kyllä mentaalisesti/tunnetasolla aivan friikkiotus maailman mittakaavassa tarkasteltuna (lähinnä joku miehen ja naisen välimuoto, muttei kuitenkaan androgyyni), ettei siihen mitään kosmopoliittisia teorioita edes kannata yrittää soveltaa.[/LAINAUS]

Mielenkiintoisia näkemyksiä. Varmasti vinha perä. Kun tätä keskustelua lukee pidemmälle, alkaa löytyä jo hyviäkin kirjoituksia.

Hyvä iskijähän on taitava kommunikaattori. Jos iskijä herättää negatiivisia tunteita, kuten moni edellä kirjoittanut kuvailee, kyseessä ei ole taitava iskijä vaan jonkinasteinen tunari.
Tosin harjoitus tekee mestarin. Jokainen on tunari aluksi.
On hyvä, että on tällaisia oppaita kuin www.fastseduction.com/guide, koska se yksinkertaisesti opettaa kommunikaatiota. Miten herättää itsen kannalta hyödyllisiä tunteita kanssaihmisissä. Jotkut ihmiset oppivat nuo taidot kotona. Hyvä kommunikaatiotaito ja joustavuus katsoa asioita muiden ihmisten näkökulmasta tulee opittua vanhemmilta.
Oppaiden myöta on mahdollista myös kellarissa kasvaneiden parantaa kommunikaatiotaitoa. Kenellepä muulle se on tärkeämpää kuin suomalaiselle miehelle? Kysyn vaan.
Harjoitus tekee mestarin ja ajan myötä tekniikat katsoa asioita toisen näkökulmasta (peilaus) ja herättää tunteitä menevät selkäytimeen. Siinä vaiheessa voidaan sanoa, että luonne on kehittynyt parempaan suuntaan. Tunneäly on kasvanut.

t.
Mieli

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Just_niin

18.6.2004 08:17

Miksi muuten miehillä on oikeus saalistaa sitä pimpsaa niin paljon kuin sielu sietää, mutta annas olla, kun joku tyttöpolo lankeaa heidän lirkutteluihinsa, hän onkin heti halveksittava jakorasia? Eikö ne seikkalijamiehet ole sitten muka yhtä pahoja jakorasioita ja pukkeja kun kerran itse touhuavat koko ajan ja kaikkialla ja kaikkien halukkaitten kanssa? Mikä oikeus heillä on halveksua naisia, jotka niitä reisiään raottavat? Eikö silloin miestenkin pitäisi hillitä halujansa ja odotella sitä tosirakkautta? Ei näillä miehillä mun mielestä edes ole oikeutta meihin kunnollisiin naisiin. Rypekööt loassaan loppuelämänsä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikaVip

18.6.2004 16:50

[LAINAUS]Just_niin kirjoitti 18.06.2004 klo 08:17:

Miksi muuten miehillä on oikeus saalistaa sitä pimpsaa niin paljon kuin sielu sietää, mutta annas olla, kun joku tyttöpolo lankeaa heidän lirkutteluihinsa, hän onkin heti halveksittava jakorasia? Eikö ne seikkalijamiehet ole sitten muka yhtä pahoja jakorasioita ja pukkeja kun kerran itse touhuavat koko ajan ja kaikkialla ja kaikkien halukkaitten kanssa? Mikä oikeus heillä on halveksua naisia, jotka niitä reisiään raottavat? Eikö silloin miestenkin pitäisi hillitä halujansa ja odotella sitä tosirakkautta? Ei näillä miehillä mun mielestä edes ole oikeutta meihin kunnollisiin naisiin. Rypekööt loassaan loppuelämänsä.[/LAINAUS]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikaVip

18.6.2004 16:51

[LAINAUS]Just_niin kirjoitti 18.06.2004 klo 08:17:

Miksi muuten miehillä on oikeus saalistaa sitä pimpsaa niin paljon kuin sielu sietää, mutta annas olla, kun joku tyttöpolo lankeaa heidän lirkutteluihinsa, hän onkin heti halveksittava jakorasia? Eikö ne seikkalijamiehet ole sitten muka yhtä pahoja jakorasioita ja pukkeja kun kerran itse touhuavat koko ajan ja kaikkialla ja kaikkien halukkaitten kanssa? Mikä oikeus heillä on halveksua naisia, jotka niitä reisiään raottavat? Eikö silloin miestenkin pitäisi hillitä halujansa ja odotella sitä tosirakkautta? Ei näillä miehillä mun mielestä edes ole oikeutta meihin kunnollisiin naisiin. Rypekööt loassaan loppuelämänsä.[/LAINAUS]

Mä en ainakaan naista halveksi jos nainen haluaa seuraani, vaikka se johtaisikin seksiin suht. pian.
Mutta kun ei ole noiden seikkailijamiesten iskutaitoja, niin kai se on turha haavaillakaan, että joku nainen innostuisi pelkästään siitä, että pidän hellästi ja rakkaudella, ja toki osaan myös kiihkeästikin pitää.

Niin että: annetaan nyt teille naisille vielä pari vuotta aikaa näyttää, että osaisiko teistä kukaan arvostaa hellää ja rakastavaa miestä, vai onko todella asiat niin kauhealla tavalla, että on pakko seurata tuon uuden pelimiehen jalanjälkiä, jos naisen mielii saada. Ikävää asiassa tosin on se, että tuolla tavalla saa ehkä pimppaa, muttei rakkautta!

Jos jotakuta kiinnostaa, niin etsikää MikaVip deittinetistä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jade6

18.6.2004 18:24

>[LAINAUS]UUSI_Pelimies kirjoitti 13.06.2004 klo 05:29:
>Pimppaa saa rafloistakin, ja tosirakkauteen ei suomitytöstä ole!

Itseasiassa yksi tunnetuimmista pelimiehistä tuolla FastSeduction foorumeissa (ja asuu Suomessa) toteaa usein tarkalleen samaa. Sitä kuulee sekä täällä että kavereilta niin paljon, että se ei yksinkertaisesti vaan VOI olla mitään satunnaisten katkerien miesten tilitystä. Suomalainen nainen kelpaa seksiin, mutta ei parisuhteeseen; syyksi ym. pelimies esittää että suomalainen nainen yrittää aina hallita suhdetta, ja kun hän onnistuu siinä, seksi loppuu koska nainen ei voi haluta miestä jota ei kunnioita. Olisiko tämä nyt sitten sitä feminismiä; jossain vaiheessa siitä että miehiltä viedään munat tuli yleinen käytäntö.

Vielä tuosta psykopaattiasiasta sen verran, että mä tunnen yhden sellaisen ja sille ainakin irtoaa ihan uskomatonta tahtia! Tyyppi on matemaattisesti hyvin älykäs, mutta empatia on tasan nolla. Se saa naisia pääasiassa koska A) sitä ei todellakaan kiinnosta yhtään mitä muut ajattelee siitä tai miltä niistä tuntuu, ja B) koska se osaa näytellä hyvin kun ei ole oikeita tunteita tiellä. Se tarkkailee miten ihmiset yleensä reagoi mihinkin, päättelee siitä yleisiä trendejä, ja kääntää ne sitten edukseen. Psykopaatti jos kuka tietää kuinka samanlaisia ihmiset loppujenlopuksi on; jos näin ei oikeasti olisi, tuskinpa olisi mitään trendejäkään. Joskus tulee vastaan poikkeus, mutta sillä ei taida olla pahemmin väliä jos 99% ajasta homma toimii.

Hänellä on vaikeuksia lähinnä loppuvaiheen kanssa, kun nainen pitäisi saada petiin; hän ei muodosta minkäänlaista henkistä yhteyttä, joten naiset ei alitajuisesti luota häneen. Mutta senkin esteen ympäri pystyy yleensä pelaamaan. Kaveri pokailee yleensä nättejä mutta huonon itsetunnon omaavia naisia, koska niitä saa kyykytettyä ja satutettua helpoimmin. Hän kun nauttii erityisesti ihmisten satuttamisesta; mitä pahemmin, sen parempi. Siitä hän kai pääasiassa saa kiksinsä; se on peliä jonka hän voittaa jos saa tuhottua toisen ihmisen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HelenHunt

21.6.2004 11:05

[LAINAUS]Bullo kirjoitti 17.06.2004 klo 09:39:

Tiedätkö, että tuo on hienotunteinen tapa sanoa "ei kiinnosta".[/LAINAUS]

Todellako? Näin naisen näkökulmasta se, että nainen ehdottaa epäsuorasti kahville menoa myöhemmin on nimenomaan sitä kiinnostuksen osoitusta (siis ihmistä, ei vaan mitään hetken seksihetkeä kohtaan)!! Se, ettei halua heti lähteä baarista tuntemattoman miehen mukaan (vaikka vaihtoehtoja olisi millä mitalla) osoittaa itsensä arvostusta sekä sitä, ettei ole yksi niistä "kusipää-hyväksikäyttäjänaisista" jotka nyt ilmeisesti on suuri aiheuttaja uusien pelimiesten syntymiselle.

Itse kerään baarissa katseita ja seuraa on tyrkyllä joka viikonloppu pelimiehistä ja kiltemmistäkin. Ainoa yhdistävä tekijä näillä suomalaisilla herrasmiehillä tuntuu olevan tämä (kun lasketaan pois ne jotka suoraan ehdottaa seksiä / pyytää mukaan): pyydetään numeroa mukavan keskustelun päätteeksi ja valotetaan näkymää yhteisestä kahvihetkestä tms. - eikä soittoa sitten kuulukaan... paitsi 3 viikkoa myöhemmin 4.30 aamulla viikonloppuna tyyliin "moi, voinksmä tulla sinne...?"

Eli kiitos vaan, se etten lähde mukaan baarista suoraan ei tarkoita sitä, että kun kännissä puutteessa kaivaa kännykän muutaman viikon päästä esiin ja soittaa perään (kun kerran tuli luvattua..?) että sitten silloin irtoaisi. Ei, kyllä tämä kiltti ja kiihkeä nainen päästää itsensä täysillä irti (ja mielellään) sellaiselle mukavalle, itsevarmalle miehelle, jolla riittää pelisilmää soittaa selvinpäin ja tavata muutaman kerran ennen sänkyyn päätymistä.

Eikä johdu siitä etteikö seksiä tekisi mieli vaan siitä, ettei yhden yön jutut kiinnosta. Joten mieluummin minä itse, kuin otan sikaa säkissä yössä mukaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rastaparta

22.6.2004 14:50

Koko keskustelu tuntuu menevän outoon suuntaan. On rinnastettu yhden illan baaripanot ja vakavat seurustelusuhteet, jotka on kaksi täysin eri asiaa. Valitettavasti useat ihmiset eivät tätä ymmärrä. En usko että monikaan lähtee baariin mitään vakavampaa hakemaankaan. Itse ainakin lähden baariin pitämään hauskaa, ja jos ilta päättyy naisen kainalossa (niin kuin joskus jopa tapahtuu) niin aina parempi. Pelimies(tai pelinais) touhu pysyy terveenä siihen asti kun kumpikin osapuoli pelaa samoilla säännöillä ja on vain pitämässä hauskaa.

... mut toisaalta jos johonkin naiseen on tutustumassa niin tiettyjä pelimiehen kykyjä on kyllä omattava. "Tavis" ei näet ainakaan baarissa kerta kaikkiaan pysty herättämään naisen mielenkiintoa. Kuten joku jo kirjoitti, on työpaikkaa vaikea saada jos ei pääse edes haastatteluun.

Joskus kyllä surettaa kun näkee sellaisen oikeasti fiksun ja mukavan tytön ns.pahan pelimiehen uhrina. Kerronpa tarinan eräästä puolitutustani. Hänellä tuntuu olevan minusta käsitys juuri sellaisena herkkänä ja kilttinä miehenä. Kerran pikkupäissään tämä henkilö avautui minulle jätkästä jonka kanssa hän oli viikko pari aiemmin ollut. Miltei itkunsekaisesti hän kertoi miten kauheaa oli kun kerrankin oli tavannut jonkun niin ihanan, itsevarman ja erikoisen miehen, joka oli sitten osoittautunut pelaajaksi. Kyseistä juttua sivustaseuranneena olisin voinut kyllä sanoa että olihan tuo heti alussa nähtävissä, sillä kyseisestä jätkästä tajusi kyllä heti minkä alan miehiä sitä ollaan. Mutta, kummanpa kanssa tämä tyttö päätyi jossain vaiheessa lakanoiden väliin? Minun, jota hän piti kilttinä ystävänä, vai tämän pelimiehen? Niinpä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pihlaja

22.6.2004 21:45

Mitä käy sitten niille naisille jotka on sitä alle ysin luokkaa ja jää alpha-uroksilta yli?
Huokaus vaan teille.

Kyl on kumma ettette miehet ymmärrä että helppoa pillua riittää, jos vaan lähtee liikkeelle ikähaarukasta "alle-18".

Tääl olis helppoo ja vaivatonta pillua, ottakaa joo miehet yhteyttä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ujopoikanen

23.6.2004 08:30

Näyttäisi että täällä on monelta unohtunu kokonaan, että pelimiehellä ja tavallisella pillun vonkaajalla on yks selkeä ero.

Tavis vonkaaja ei valehtele, eikä esitä olevansa ihan muuta, kuin oikeasti on tai ei ainakaan määrätietoisesti, että saisi neidin petiin:) Jos käyttää kaikkein smootheimpia iskutaktiikoita, mutta on kumminkin rehellinen, niin se ei tee ihmisestä vielä pelimiestä.

Pelimies taas määrätietoisesti tarjoaa iskettävälle, sitä mitä kuvittelee kohteen haluavan... kaikki keinot on sallittuja.

Itse oon huomannu, että mulla on normaalissa kommunikoinnissa jonkin verran nuita flirttijuttuja (peilausta, sun muuta) mukana, vaikka erittäin ujo oonki. Siihen en oo ikinä kumminkaan lähteny valehtelemaan neideille sen takia, että pääsisin sänkyyn. En tunteista enkä siitä mikä oon tai, että mitä teen... toisaalta ikävä kyllä rehellisyydelläki saa loukattua ihmisiä, mutta ei niin pahasti mitä valehtelemalla.

Tottakai tämä ei koske kaikkia naisia, mutta kokemuksella voin sanoa, että taitavaa pelimiestä näyttelijää ei voi juuri mitenkään erottaa tavallisesta rehellisestä sielunveljestä. Paitsi siinä vaiheessa kun on jo myöhäistä katua... usein tosi pelimies kumminki lämmittelee vaikeita tapauksia pidempään, koska niissä on enemmän haastetta. Usein tytöt myös haluavat tulla huijatuiksi.

Sen voin vielä loppuun sanoa, että jos vaan on valmis valehtelemaan sinisilmäsesti ja yrittämään, niin pillun saanti on varmaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HelenHunt

23.6.2004 11:10

Rastaparta hei - miksi puolituttu tyttö, joka pitää sua kilttinä ystävämiehenä olisi hypännyt sun kanssa sänkyyn? Ystävyyttä kannattaa harvemmin nussia pilalle... Siinä tulisi pettymyksen lisäksi hyvän ihmisen menetys, joten jos joku "kusipää-leima otsassa" -tyyppi aikansa vokottelee niin onhan se todennäköisempää että ottaa sen riskin olla vaan hetken hoito sen miehen kuin sen kiltin ystävän kanssa. Tietääpä etukäteen mitä jää (tai siis ei jää) käteen... Tietty jos kiltti ystävämies onkin oikeasti kiinnostunut, niin se on sitten eri juttu mitä siitä voi seurata ;)

Sit on näitä naiveja itseriittoisia naikkosia jotka kuvittelee kesyttävänsä villeimmät miehet ja sikamaisimmat pelaajat pelkästään sillä ihanuudella kuin hyvää seksi just sen kanssa on. Ei voi kuin pettyä sillä asenteella - ja sitten ne naiset rupeaa itse pelaamaan kun kerran miehetkin pelaa tai vaihtoehtoisesti katselee kyynisesti kaikkia äijiä, myös niitä kilttejä. Sitä saa mitä tilaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JulleA

23.6.2004 19:12

Keskustelu kaipais naisnäkökulmaa.. Eli miten naiset pokaavat ne oikeat miehet. Ns. alfa-uroksiahan ei ihan kaikille riitä. Eli onko näin ettei muijien tartte kuin odottaa että oikeanlainen mies sattuu kohdalle? En ole ainakaan kovin usein nähny naisen aloitetta tekevän (poislukien känniset ja ei niin mairittelevan näköiset). Miten on?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

heksuli

28.6.2004 22:35

[LAINAUS]Nathalia kirjoitti 14.06.2004 klo 22:52:

Harmi että tässä keskustelussa on sekoitettu pillunkipeät tavikset ja hyvännäköiset hurmurit.
Todelliset pelimiehet ovat aivan jotain muuta.

Kyse ei ole ravintolakaadoista, seksisuhteista tai parisuhteista. Pelimies ei välttämättä ole edes hyvännäköinen. Kunnon pelimies ei myöskään saa tyydytystä pelkästä seksistä, vaan seksi on vallankäytön ja manipuloinnin konkreettinen tulos ja vain pieni osa koko kuviota. Todellisen nautinnon pelimies saa siitä todellisuudesta/illuusiosta, että toinen henkilö on hänen leikkikalunsa. Leikkikaluja on samalla kierroksella usein monta samanaikaista, yksi viettelyvaiheessa, yksi kaatovaiheessa ja yksi jälkihoidossa (hyvin pelimiestä tyydyttävä vaihe). Pelimiehen leikkikalut edustavat usein myös hyvinkin erilaisia ihmistyyppejä, tällä osittain pyritään välttämään samanaikaisten hoitojen "törmääminen". Pelimies on usein hyvin älykäs, mutta emotionaalisesti häiriintynyt. Pelimies ei kykene parisuhteeseen ja piilottaa oman vajaavaisuutensa pakkomielteisen käytöksensä taakse.

Olis mielenkiintoista saada aiheesta kunnon keskustelua aikaiseksi, eikä pelkkää höpö-löpö p***** jauhamista.[/LAINAUS]

Piti kommentoida, vaikka viesti vähän vanhempi onkin.

Nathalia; osuit mielestäni naulan kantaan. Pelimies ei _välttämättä_ kuitenkaan ole kykenemätön parisuhteeseen. Hän saattaa kyllä olla nopeammin tyytymätön toimimattomaan suhteeseen, kun muutosta ohjaa muiden asioiden lisäksi halu päästä taas "pelikentälle". Ja se miten uskollisuus parisuhteessa koetaan on paljolti ihmisestä kiinni - pelimies tai ei.

Pelimiehen (ja naisen) toiminta syntyy usein tarpeesta saada ihailua ja arvostusta, sekä saavuttaa tunne omasta tärkeydestä. Kaikki ihmiset toivovat sitä pohjimmiltaan (mitenkäs se menikään; ihmistä ohjaa kaksi asiaa: seksuaalinen halu ja tarve saada arvostusta [D. Carnegie]). Pelimiehet ja naiset käyttävät näitä seikkailuja juuri noiden tarpeiden täyttämiseen.

Nimim. pelimies pelikierteessä
(se aivan tavallisen näköinen kaveri, jolla ei ole saantivaikeuksia...)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

urmas666

29.6.2004 19:45

tuli tätä ketjuu lukeneena sellainen olo että ehkä
kannattais kääntyy homoks tai käyttää prostitoituja:D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pihtarialfa

4.7.2004 18:23

Minä miehenä ainakin saan suunnatonta henkistä tyydytystä, kun jo vakioseksikaverin omaavana (en siis ole puutteessa) tutustun sulavalla käytökselläni naiseen, herättän hänen kiinnostuksensa ja halunsa, vien hänet kotiini kotiini iltateelle luvaten yöpaikkaa ja JÄTÄN ANTAMATTA! “Iskemisvaiheessa” tietysti tutustun ja keskusten missään vaiheessa kuitenkaan vihjaamatta seksiin sanallisesti kehon kielen puhuessa toista. Shown paras osa alkaa, kun osoitan naiselle todellakin lupaamani oman erillisen nukkumapaikan ja menee itse omaan sänkyyni jättäen naisen epäuskoisesti puolipukeissaan hokemaan:"Ek sä tosiaan aio antaa." Sitten tietysti voin vielä tietysti vääntää puukkoa haavassa muistuttaen, etten missään vaiheessa EHDOTTANUT tai VIHJANNUT seksistä.

Pokata, mut ei antaa. Antaa ymmärtää, mutta viattomasti olla ymmärtämättä antaa. Aivan herkkua ja narsismiani satasella hivelevää henkistä tyydytystä!

Usein nainen on siitä kuitenkin rauhoittunut ja aamulla on syöty iloisesti aamiaista yhdessä. Välillä on kuitenkin seurannut myös aika hauskoja kohtauksia, joita on sitten voinut muistella huvittuneena kavereiden kanssa vuosienkin päästä. (Vihjeeksi: Kannattaa kuitenkin sen verran seurata toisen reaktioita, ettei saa nyrkistä…)

Nimim. Minäkö muka itseäni täynnä oleva paska? *silmiäni viattomasti pyöritellen*

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ID10M

5.7.2004 21:52

[LAINAUS]Pihtarialfa kirjoitti 04.07.2004 klo 18:23:
ja JÄTÄN ANTAMATTA![/LAINAUS]

Tein aikanaan samaa, uskomatonta miten nainen reagoi :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HB10-

7.7.2004 20:06

KYSYMYS KAIKILLE MIEHILLE!
Tätä asiaa ollaan jo pitkään tyttöporukassa mietitty. Etenkin minä kärsin tästä ongelmasta.

Mitä mielessä liikkuu kun käytte naisen takamukseen kiinni baarissa/yökerhossa? Onko taka-ajatuksena iskeminen? Millä perusteella ajatelette sen sitten toimivan?

Itselle käy näin monta kertaa illassa. Olen miettinyt siihen syitä, tuloksetta. Ei ole ollut mitään vaikutusta onko ollut farkut, mekko tai liituraitahousut jalassa. Varmaa on vain että jossain vaiheessa iltaa joku mies kouraisee takapuolta!
Mikä siinä pepussa niin viehättää?

Ei se OIKEASTI ole kivaa naisten mielestä!

Tulee mieleen vaan että mies pitää vain lihanpalana. Olen myös yrittänyt erilaisa suhtautumistapoja, huumoria, välinpitämättömyyttä, saarnaamista, kerran jopa sateenvarjolla hakkaamista..

Lopettakaa hyvät ihmiset se puristelu!

Ei sillä ainakaan keskustelua kannata avata eikä sillä ei ainakaan fiksuja naisia isketä.

Kertokaa ihmeessä miehet mitä tämän ilmiön takana piilee? Ja käyvätkö nämä puristelijat tietyn näköisten naisten periin kiinni, vai onko se tietty miestyyppi joka puristelee kaiken näköisiä periä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Isle

9.7.2004 13:51

[LAINAUS]BellaBella kirjoitti 05.06.2004 klo 06:29:

Pelimiesten takia naiset tappavat itseluottamuskensa ja elämän halunsa, tuollainen roska sakki täytyisi saada sukupuuttoon tältä pallolta. Aamen.[/LAINAUS]

Tätä en ole koskaan ymmärtänyt. Yhteiskunnassa on vallalla mielipide, että naisten käsitys suhteiden rakenteesta on se oikea. Mikseivät naiset yrittäisi ymmärtää miesten näkökulmaa seksistä. Se on tarpeiden tyydytystä. En tarkoita että sen tarvitsisi olla tunteetonta, mutta ärsyttää, kun naiset pitävät miesten ajattelutapaa sikamaisena.

Nyky-yhteiskunnassa, varsinkin vähän suuremmassa kaupungissa nainen pystyy tyylikkäästi ja hienotunteisesti (saamatta lutkan mainetta) saamaan itselleen tyydyttävän sukupuolielämän. Ja jos nainen tulee pokattua ja herää aamulla tyhjästä sängystä, ei pidä loukkaantua, koska molemmat saivat mitä lähtivät hakemaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kisalli

9.7.2004 14:33

[LAINAUS]Pihtarialfa kirjoitti 04.07.2004 klo 18:23:

Minä miehenä ainakin saan suunnatonta henkistä tyydytystä, kun jo vakioseksikaverin omaavana (en siis ole puutteessa) tutustun sulavalla käytökselläni naiseen, herättän hänen kiinnostuksensa ja halunsa, vien hänet kotiini kotiini iltateelle luvaten yöpaikkaa ja JÄTÄN ANTAMATTA! ...lupaamani oman erillisen nukkumapaikan ja menee itse omaan sänkyyni jättäen naisen epäuskoisesti puolipukeissaan hokemaan:"Ek sä tosiaan aio antaa." narsismiani satasella hivelevää henkistä tyydytystä!

Pihtarialfa. You're My God! :) Valtaa josta kaikki miehet unelmoi, koska se valta on aina ollut naisilla, koska miehet on ollu heikkoja lihan edessä. :)

Todellinen Player ei koskaan valehtele naiselle ei koskaan petä lupauksiaan. Vain siksi, että todellinen pelimies saa naisen tuntemaan olonsa kotoisaksi, kertomatta itsestään mitään tai lupaamatta mitään. Vaikka kehonkieli lupaisi jotain aivan muuta. Jättää naisen yksin aamulla. Sillä milloinkaan ei ollut puhetta mistään muusta. :) Jos nainen loukkaantuu niin tuff luck; koittaisi ymmärtää miesten näkökulman seksiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ketale-poika

11.8.2004 17:29

No enpä osaa vastata tuohon puristelukysymykseen, mutta voin sanoa, että tapahtuu sitä miehillekin. Varmaankin nauttisin jos joku kaunis tyttö puristaisi minua, koska se olisi hänen tapansa kertoa että hän pitää minua seksikkäänä. MUTTA, ikävä kyllä kaikki puristelijat ovat keski-ikäisiä umpikännissä olevia naisia.. Kyllä sinäkin HB10 tulet ymmärtämään puristelun salat, kunhan ensin täytät 50..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dullboy

16.8.2004 20:15

ei helvetti.
paras pysyä tietokoneen ääressä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

toopi

5.12.2004 02:36

Toi jaden alfa ja beta juttu oli hauska.mulla on muijakaveri mut ei yhtään rahaa.täytyy kysästä siltä että onks sillä joku rahamies piilossa jossain,jos se äijä antais mullekin vähän rahaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nove

5.12.2004 03:32

Olen seurustellut jo kuusi vuotta saman naisen kanssa,on se ihanaa kun ei tarvi miettiä tollasia juttuja.Tuntuu kuin ihmiset olis jotenkin katkeria nykyään,puhutaan vaan täysin turhista irtosuhteista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JokuJätkäVaa79

17.4.2006 16:05

Lueskellessani tämän foorumin viestejä olen monesti huomannut olevani samaa mieltä kommenteista, joiden mukaan "ujot" ja "kunnolliset" miehet eivät naisseuraa saa. Ei yhden illan juttujen osalta, eikä tosimielessä. Ehkäpä monen kirjoittajan katkeruus ja pettymys vastakkaiseen sukupuoleen pääsi vaikuttamaan itseenikin vähän liikaa; niistä tulee hyvin helposti mieleen huonot kokemukset, mitä meillä kaikilla kaiketi on. Ja henkilökohtaisesti minua inhottaa kaiken maailman pelimiesteoriat -- ehkäpä juuri siksi, että tiedän niiden toimivan, mutten oikein itse ole koskaan omaksunut niitä. Myös ajatus siitä, että parin löytäminen onkin tosimielessä niin kyynistä, kun tässä foorumissa on väitetty, ei auta asiaa.

Mutta kun oikeasti ajattelen ja muistelen niitä hyviä kokemuksia elämässäni, niin voin kyllä rehellisesti sanoa, että ei se naisen "saaminen"(sekä pinnallisessa että tosimielessä) kyllä vaadi tuommoisten pelimies-taktiikoiden opettelemista. Ne saattavat varmastikin toimia, mutta eivät ne ole välttämättömiä.

Mikään pelimies en ole koskaan ollut, en ole koskaan osannut "lukea" enkä "iskeä" naisia sanan varsinaisessa, määrätietoisessa merkityksessä. Itseasiassa olen siinä omasta mielestäni erittäin huono.

Ja silti, jostain kumman syystä, olen monta kertaa olen ehtinyt seurustella elämäni aikana vakavasti erittäin ihastuttavien, nättien, fiksujen ja sydämellisten naisten kanssa, tunteet täysillä mukana. Ja minä jos kuka olen melko ujo ja kiltti kundi, suht fiksukin. Joten jos tämän foorumin viesteihin olisi 100% uskominen, niin maailmankirjat olisivat kohdallani varsin sekaisin: tavatessani minun ei ole koskaan tarvinnut olla kuin oma itseni -- tosin olen joutunut potkimaan itsestäni esille positiivisuutta, reippautta ja rohkeutta. Mutta teeskentelyä se ei ole koskaan vaatinut. Kaikki "on vain tapahtunut" niin sanoakseni. Eikä kyse ole mielestäni omasta ulkonäöstänikään. Mutta ehkä vitsi onkin siinä, että "niitä hyviä naisia" en ole koskaan tavannut baarissa.

Uskon silti, että ulkona on liikenteessä henkeäsalpaava määrä naisia, joihin kyseiset pelimiestaktiikat tehoavat. Koska olen tällä hetkellä sinkku, mielen valtaa helposti pienoinen epätoivo siitä, että "olivatko ne kaikki hyvät naiset sitten tässä". Haluan uskoa, että näin ei ole; en todellakaan jaksa opetella pelin sääntöjä.

Hyvää kevättä kaikille! Pitäkää toivo yllä. Ei kaikki elämä koostu City-lehdestä tai Cosmopolitanista. Luojan kiitos.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Korpraali Laine

13.6.2006 14:40

Iskemisohjeita on turha kauhistella niiden, jotka saavat seuraa muutenkin. Tai naisten itsensä, jotka voivat valita ylitarjonnasta koska tahansa.

Enkä ymmärrä mitä iskemisohjeet kuuluvat onnellisessa parisuhteessa eläville.

Pohja-artikkelissa on pari aivan oleellista juttua. Olemalla oma itsensä saavat pillua harvat ja valitut. Muiden täytyy tekeytyä muuksi - eli sellaisiksi, joita naiset haluavat heidän olevan.

Siitä, onko se sitten fiksua tai moraalisesti hyväksyttävää etc etc on turha keskustella. Ne jotka haluavat pimppiä tekevät niin, tai ovat ilman. Yksinkertaista.

Eikä siinäkään ole mitään yllättävää, että naiset kiistävät, että tällainen menee läpi. Voin vakuuttaa että se puree. Jos ei halua itse kokeilla, voi seurailla lähietäisyydeltä, miten käyttäytyvät ne miehet, joiden matkaan daamit irtoavat.

Ja aivan kuten artikkelissa sanotaan - naisilta on turha kysyä kuinka heitä isketään. Ne naiset, jotka ovat potentiaalisia kohteita, eivät yleensä mielellään kerro miksi lähtivät viimeisten viiden pokansa matkaan. Ainakaan miehille, toisilleen ehkä.

Artikkelin ohjeistus suuntautuu ylemmän tason daamien iskemiseen. Suomalainen perusmaatiainen hoidetaan, käymällä reippaasti kiinni, paljon hymyä, puhutaan pelkästään myönteisiä asioita, katsotaan koko ajan silmiin, kysellään jatkokysymyksiä kaikesta mitä nainen sanoo, eikä hellitetä missään vaiheessa.
Naiset nimittäin lukevat naistenlehtiä, joissa kaikki ovat saatanan fiksuja ja kaikilla aivan kaikki asiat aivan älyttömän kivasti ja fiksut kaverit ja kakarat ja golfmailat vimosen päälle ja just nyt on elämän parasta aikaa.

Ja kun ne vetävät jurrin ja haluavat irrtoitella, ne haluavat kuvitella hetken, että niiden oma elämä on semmoista kanssa. Pätee siis ainakin 30 vee ja siitä ylöspäin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fall 66

26.12.2006 10:55

Toivomukseni on huumorintaiuinen mimmi ikäinkun 50 - 70 vuotta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

wewe

16.1.2007 20:01

Amelian kirjoitti 17.06.2004 klo 09:13:

mutta kun teen selväksi että; ei, en aio lähteä tänään mukaasi, mutta olisi kiva nähdä ehkä myöhemmin, poistuu mies paikalta iskemään seuraavaa.

Bullo 17.6.2004 09:39
Tiedätkö, että tuo on hienotunteinen tapa sanoa "ei kiinnosta".

***************

Se on minunkin mielestä hienotunteinen tapa sanoa asia että painu ny siit sit.

Mutta jos vastaat:

ei, en aio lähteä tänään mukaasi, mutta olisi kiva nähdä vaikka huomenna (ja hyvä olisi sopia paikkakin heti). Sopisiko sinulle? Ja olet välittömästi kysymässä numeron ja tarjoat tottakai omasikin.

Turha ruveta empimään ja yrittää alkaa järkeilemään kannattaako. Silloin tulet varmasti päätökseen, ei tällä kertaa, ei oikeen kolahtanut silloin eikä kolahda kyllä varmaan jatkossakaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

josko_viimesen_kerran

21.1.2007 09:55

Lievästi offtopikkia, mutta pistetään kuitenkin..Olen onnellisessa parisuhteessa elävä kohta kolmikymppinen mies, rakastan naistani yli kaiken ja olenkin ajatellut viettäväni tulevaisuuteni hänen kanssaan ...mutta jostain syystä mieleni halajaa vielä yhden viimeisen kerran yötä jonkun toisen naisen kanssa. En olisi vaihtamassa naistani ikinä kehenkään, seksikin hänen kanssaan on mahtavaa, mieli tekisi vain viimeisen kerran saada tuntematonta pesää, täysin ilman tunteita.
Ajatus siitä että lopun ikäni rakastelisin vain tämän yhden naisen kanssa tuntuu jotenkin tavallaan kahlitsevalta. Tekisi mieli vielä viimeisen kerran kokeilla miltä ruoho maistuu aidan toisella puolella.
Mitä tässä nyt kannattaisi tehdä - käydäkkö nyt vieraalla pesällä vai ei?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Henkka1234

8.2.2007 23:03

Tuossa on jonkin verran ristirritaisia asioita Nils Straussin, "Pelimies" kirjan kanssa. Koska koska siinä nimen omaan kerrotaan, että Alfauros "alpha male" on pelimiehen pahin vihollinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sulle josko_...

19.2.2007 15:01

sulle josko..

sama kuin kaikilla muilla 'riippuvaisilla', viimeistä kertaa ei koskaan voi suunnitella. kun se on ohi, haluaa sen vielä uudelleen.

jos haluat olla sen tytön kanssa onnellinen, sun
viimeisen kerran tulee aina olla menneisyydessä, ei tulevaisuudessa.

lopeta haaveilu. unohda seksi muiden kanssa. mutta älä ajattele, ettet enää saa ketään muuta. älä ajattele sitä sillä tavoin, vaan pikemminkin että haluat vain tätä tyttöä ja olet sen kanssa.

sitten vuosien päästä, kun mietit ettet oo rakastellu viimeiseen 40 vuoteen ketään muuta kuin vaimoasi, ei se tunnu yhtään pahalta!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

harald fagerström

1.3.2007 16:44

Oya yhteys.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Observeraattori

8.6.2007 03:02

Ei millään jaksanut lukea koko läppää, mutta olettaisin että naiset ovat kevyesti loukkaantuneella, linjalla "ei tuollainen toimisi meidän piireissä", oivaltamatta että pelimiehet lopulta iskevät heidät käyttämällä juurikin kyseisiä keinoja. Joskin hienoviritteisemmin ja ajan kanssa tai modifioiden.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Itseänsä kunnioittava nainen

4.9.2007 14:59

No, iskevät ja iskevät. Viisasta naista ei pelimieskään iske. Jotkut naiset ehkä haluavat itsekin vaan pelata, vaikka sisimmissään tietävät, että siinä pistetään naiseutta halvalla. He nauttivat halpana olemisesta, "huonoudesta". He ehkä halveksivat ajatusta hyvästä naisesta.

Pelimiehet itse pitävät omaa kehoaan halpana välineenä, koneena, jota käyttää nautintoon. Vaikuttaa siltä, että tällaisilla miehillä on yhteys katki omien tunteiden ja oman fysiikan kanssa. Tunteet ovat heille jotakin äärimmäisen ahdistavaa, joita he yrittävät säännöstellä seksin ja vaihtelun avulla.

Jotenkin he eivät uskalla kiintyä yhteen ihmiseen ja nauttia henkisestä kasvusta toisen ihmisen kanssa. He eivät ehkä pysty pitämään puoliaan ja pelkäävät toisen syövän hänet suhteessa, joutuvansa naisen maailman uhriksi. Ja usein he käyttäytyvät suhdeyrityksissään juuri niin ja valitsevat juuri sellaisen naisen, että kadottavat itsensä suhteessa ja kokevat tulleensa taas syödyksi.

Neuvoisin pelimiehiä miettimään rehellisesti, nauttivatko he tästä pelistään aidosti. Mikä siinä on parasta? Naisen "tahdon voittaminen"? Jättäminen? Sosiaalisten normien raiskaaminen? "Tosimiehuus"? VIHA? Raivo naisia, yhteiskuntaa ja sen normeja, koko mieskulttuuria kohtaan? Pettymys? Läpikäymätön suru? Ulkopuolisuuden tunne? Sisäinen rikkonaisuus?

Näihin viimeksimainittuihin ei seksi auta. Seksi on pikku asia loppujen lopuksi eikä sillä ratkota sisäistä kaaosta. Eikä sekään auta, että sisäisestä kaaoksesta tehdään ulkoinen kaaos. Pitää lähteä omasta itsestä. Pitää kestää viha, raivo, pettymys, suru, kaikki tunteet. Ne pitää kestää kuin mies. Tosimies hakee apua, kun sitä tarvitsee. Tosimies ei häpeä tosiasioita. Jos on kokenut rankkoja, tarvitsee tukea selvitäkseen kokemuksistaan. Jos on sisältä sekaisin, tosimies lähtee selvittämään kaaosta ja käyttää miehen loogisia kykyjä itsensä kasaamiseen. Tosimies pystyy tähän, kun tahtoo pystyä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Peli1

29.9.2007 07:39

Naurattaa oikein nää kommentit että nämä jutut ei toimi fiksuihin naisiin.

Vaikkakin se on niinpäin että nämä toimivat fiksuihin, mutta ei niin hyvin vähän tyhmempiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MissPeachy

8.12.2009 17:37

Kunpa joku kirjoittaisi vastaavan miehen mieltä luotaavan artikkelin naisille. Walter?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bongausopas

8.2.2010 20:16

Googlettakaa Ross jeffries, pick up, seducing, seduction, maniac high

Hakusanoja keksitte itsekin lisää kun luette ensin noita.

Youtuben Dicabrio escalation ladder on hyvä.

Mä voin myydä elektronista Ross jeffries:in speed seduction(yli kolmesataa sivua) dokumentaatiota, jolla netti hinta monia satoja euroja, aivan pilkkahintaan. Siis oikeesti sellasella hinnalla että siinä säästää satasia jo baarilipuissa kun tulosta tulee heti ensimmäisellä käynnillä.

Aivan upeeta matskua. Silloin kun jaksaa heittää sitä replaa jota opuksessa on, niin tulosta tulee.

Eli jokaista asiaa voi oppia. Myös viettelyä. ja vaikka ei koskaan oppiskaan saamaan just niitä kaikkein kauneimpia naisia niin ainakin tuloksiaan voi parantaa.

En laita hintaani tuolle opukselle tähän näkyviin ihan tietystä syystä, mutta kysykää tarjous laatikosta wallperi@suomi24.fi.

Todella kuumaa materiaalia, ja avaa ajtukset sellaisille asioille joita ei itse ole tullut ajatelleeksi. Jos olisin itse osannut tuumia noi jutut niin olisin viettänyt sinkkuaikoja nuoruudessani huomattavasti vähemmän.

Niin ja sit vielä kommentti noihin 'hyi saa()/&&/' kommentteihin. Bongausoppaiden tarkoitus ei todellakaan ole muuttaa miestä naisia syljeskeleväksi pedoksi, vaan tunteelliseksi ja tunteitaan kuvaavaksi naista huomiovaksi mieheksi joka ymmärtää ja tietää mitä nainen haluaa(eri asia kuin mitä nainen luulee haluavansa) ja siksi tulee toimeen naisten kanssa ja pystyy tarjomaan naiselle enemmän ja parempilaatuista seuraa.

Siis kyllä jotkin naiset ihan oikeastikin nauttii siitä että josku niitä läiskitään perseelle ja vähän komennellaan sängyssä. Se on siihen tavanomaisen rutiiniin tervetuulutta vaihtelua ja oikeanlainen mies osaa tehdä sen ottaen huomioon myös naisen toiveet ja satuttamatta oikeasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bongausopas

8.2.2010 22:53

Pieni tarkennus vielä. Tyypillisesti Walter de Camp oli ymmärtänyt tämän "tuntea" sanan käytön, joskin osaltaan oikein, hieman vaillinaisesti. Vai oliko?

Walter oli kyllä hokannut idean toisen puolen(tai sitten oli itse ymmärtänyt, ja ei edes halunnutkaan yrittää esittää liian monimutkaista kokonaisuutta asiassa jossa on olemassa väärinymmärtämisen mahdollisuus), mutta sanan "tunne" ideologian toinen puoli jäi kokonaan esittämättä.

Ennenkuin luet eteenpäin, mieti hetki millainen merkitysero on sanapareilla "tuntea" ja "tunne", " haluta" ja "halua", "herättää" ja "herätä" ja "herää", "mennä" ja "mene", "hakea" ja "hae"?

Ja miten nuo sanaparit ilmenevät englanninkielessä?

Kussakin sanaparissa selkeästi jälkimmäinen muoto on sellainen että sitä voi käyttää komentosanana, eikö? "Hae vettä", "herätä Mikko", "mene pois", "halua enemmän" ja "tunne itsesi".

Komentosanoja käytetään silloin kun halutaan komentaa, eli käskeä toista tekemään jotain. NLP eli Neuro Lingvistic Programming käyttää lauseisiin piilotettuja komentoja, jotka toimii siten että komennettava ei niitä edes huomaa.

Mahdotontako? Oletko koskaan kokeillut mitä tapahtuu jos koiralle jonka olet opettanut istumaan sanoessasi "istu", sanotkin "elä istu".

Jos juuri nimenomaan et ole opettanut koiraasi "ei istumaan" ja sanot tuon sanan "istu" yhdessä sanan "elä" kanssa samalla äänenpainolla ja ilmeikkyydellä kuin normaalistikin kun haluat koirasi istuvan, koira kyllä istuu(jos opetuksesi on ollut yleensäkään toimivaa).

Sitten kuvaan tulee vielä se pieni ero kirjoitetun ja puhutun tekstin välillä, että puhutussa tekstissä välimerkkejä ei juuri huomaa.

Nyt pitää sitten osata ajatella yhdessä nuo kolme mainittua asiaa, 1) jotkin sanat esiintyvät joskus komentomuodossa, 2) komennot muun sanasäilän seassa toimivat kuten komennot ja 3) puhutun sanan seassa ei välimerkit näy.
(Ei kait ihmekään jos Walter olisi valinnut olla esittämättä tätä asiaa...)

NLP käsittelee mm. niin sanottuja hypnoja eli hypnootttisia tapoja esittää komentoja muiden sanojen seassa, siten että noiden komentojen kohde ei edes huomaa tulevansa komennetuksi. Näiden komentojen kohde yleensä kiinnitetään pisteen jälkeisellä sanalla(joka aloittaa taas uuden lauseen). Näin saadaan lauseiden sekaan ujutettua hypnoottisesti vaikuttavia osia.

Esimerkkejä:

Muistat varmaan kun sinulla oli se tunne että olet juuri tavannut sen oikean. Minut sai tänne tulemaan....

TUNNE ETTÄ OLET JUURI TAVANNUT SEN OIKEAN MINUT

Tällainen tilanne on juuri omiaan herättämään halua saada välittömästi sen mitä himoitset. Minua taas itseäni kiinnostaa enemmän...

HALUA SAADA VÄLITTÖMÄSTI SEN MITÄ HIMOITSET MINUA

Juuri näin keväisin useimmilla ihmisillä alkaa herätä tunne että sielusi kaipaa jotain erityistä, uutta ja jännittävää. Kuten minä olen aina sanonut...

HERÄTÄ TUNNE ETTÄ SIELUSI KAIPAA JOTAIN ERITYISTÄ KUTEN MINÄ

No, noista nyt saattaa jo saada kevyen käsityksen siitä että kuinka NLP hypnot ujutetaan tavallisen puhesolinan sekaan.

Aivan yhtä tärkeää kuin komennon jakaminen on myös sen kiinnittäminen eli suuntaaminen oikeaan kohteeseen. Loppuunsa hiotut hypnot voivat olla todella vaikuttavia.

"tuossa kuvassa tiivistyy se tunne kuinka nämä kaksi ihmistä kuuluvat yhteen. Me voisimme olla tuossa kuvassa"
(erään nuoren miehen kommentti seinällään roikkuvasta taulusta)

TUNNE KUINKA NÄMÄ KAKSI IHMISTÄ KUULUVAT YHTEEN ME

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Bongausopas

8.2.2010 22:55

JatQ

Sujuvasti käytettynä hypnot kuulostavat tältä:

"tuleeko sinulle joskus sellainen tunne että joku osaa sanoa juuri ne oikeat asiat joita aina olet halunnut kuulla, löytää ne positiiviset ja iloiset asiat elämässä jotka saavat sinut janoamaan lisää. minua ilostuttaa elämässä ne tilanteet joissa kaksi ihmistä löytää ne yhteiset mukavat jutut, joille jaksaa hymyillä ja joita muistelet myös silloin kun ikävöit niitä ihania hetkiä"

Lue nyt tuo sama pätkä uudestaan, monta kertaa. Etsi sieltä komentosanat, kommentit, pisteen jälkeiset sanat, viestin sisältö, aihealue. Tuo pätkä on itsessään romattisuuden tiivistymä.

Eli kyseessä ei ole pelkästään nuo komennot/kommentit(näistä ei ollutkaan vielä puhetta) jotka ujutetaan sanojen sekaan, vaan myöskin sisällöstä. Loppupelissä tarkoituksena ei ole opetella ulkoa joitakin sirkustemppuja joilla hypnotisoidaan nainen haluamaan jotain mitä hän oikeasti ei haluaisi, vaan muuttua tuoksi "oikeaksi" mieheksi ja olla sitä jotta nainen saa juuri sen mitä haluaakin.

Jotta asia ei menisi liian yksinkertaiseksi ja epäilijät pääsisi avaamaan suutansa liian köykäisin perustein, käydään vielä läpi hypnojen pisteytys ja kommenttien painoarvo.

Jokaisesta komentolauseesta hypnossa saa yhden pisteen, jokaisesta kommentista puolikkaan. Hypnot ovat usein päällekkäisiä ja samassa lauseessa voi hyvinkin esiintyä useampi komentosana ja kommentti.

Mitä suurempi pistemäärä sitä tehokkaampi hypnoottinen vaikutus.

"Sometimes you may get the feel that you have just met the rigth one. I like to come here because..."

otin esimerkiksi tämän englanniksi olevan lauseen koska sen avulla haluan näyttää kaksi eri asiaa. 1) hypnoottisten tekijöiden päällekkäisyyden ja 2) eron suomenkielisessä ja englannin kielisessä hypnoamisessa.

Aukaisen tuossa lauseessa olleet hypnot:

1) you may get the feel that you have just met the rigth one. I

2) get the feel that you have just met the rigth one. I

3) feel that you have just met the rigth one. I

4) you have just met the rigth one. I

Kohta 1 on kommentti, kohdat 2 ja 3 ovat komentoja ja kohta 4 on taas kommentti. kohdista 1 ja 4 puoli pistettä ja kohdista 2 ja 3 piste molemmista, eli kyseessä on kolmen pisteen hypnolause.

Englannin kielessä tämä on vallan normaalia sillä englanniksi nämä komentosanat ovat aivan samassa taivutusmuodossa kuin komenttimuodossaankin(englannin kielessä sanat eivät taivu).

Sinulle saattaa tulla tunne että olet tavannut sen oikean. Minä
Saa se tunne että olet tavannut sen oikean. Minut
Tunne että olet tavannut sen oikean. Tässä minä olen istumassa kanssasi nyt koska..
Olet tavannut sen oikean. Juuri äsken kuulin muuten jännän jutun...

Edelliset neljä lausetta viittasivat sen englanniksi oleen lauseen sisältä löytyviin käännöksiin ja siihen oli samalla sisälletty myös uudenlaisia variaatioita kohdistamiseen. Voi olla siis että jos haluat todella ymmärtää tämän koko viestin niin sinussa saattaa herätä halua tulla uudelleen ja uudelleen tämän mielenkiintoisen ja niin kiehtovan asian pariin. Minun mielestä nää jutut oikeasti toimii...

Tietenkään mikään sirkustemppu ei toimi jos sitä ei jaeta juuri oikeanlaisella tavalla, oikealla äänenpainolla, oikealla hetkellä, ympäristöön sovitettuna jne.

Suomenkielinen hypnous on siis huomattavasti hankalampaa kuin hypnoaminen englanniksi, koska suomenkielessä sanat taipuvat. Tämä saattaa olla syynä siihen että itse Walter De Camp, gurujen kuningas, ei huomannut NLP vaikutusta.

Jos olet kiinnostunut hypnoista, varsinkin jos olet kiinnostunut niiden suomenkielisistä versioista ja haluat tietää niistä lisää, voit laittaa postia minulle osoitteeseen wallperi@suomi24.fi.

PS: huomasitko muuten...

1) herätä tunne että sielusi kaipaa jotain erityistä, uutta ja jännittävää. Kuten minä
2) tunne että sielusi kaipaa jotain erityistä, uutta ja jännittävää. Kuten minä
3) sielusi kaipaa jotain erityistä, uutta ja jännittävää. Kuten minä

=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MestariKeisari

11.2.2010 09:36

Ime känttyä teinipelle!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MissUnderworld

11.2.2010 09:42

Kiva että maailmasta löytyy näin paljon psykopaatteja. Mitään muutahan tuo ei ole kuin psykopatiaa. Jos sen reiän pökkimisen eteen pitää puhua noin paljon paskaa ja esittää, kannattaa mennä käymään lekurilla. Ei se nainen ole mikään karkkipussi, jota yritetään varastaa kaupasta.
Sääliksi käy ihmisiä, jotka tämän roskan mukaan elävät.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

omapikkunalle

19.2.2010 15:33

Alamaailman missille: No ehkä sinä et olekaan sellainen namunen joka olisi poimimisen arvoinen, mutta kyllä niitä tuolla maailmassa muutamia on.

Asenteesi kertoo kireydestäsi, ahdistuneisuudestasi ja siitä ettet edes yritä ymmärtää ihmismielen suuruutta ja kapasiteettia.

Kenties lukiessasi tuota sinussa saatta herätä paha olo, tunne että voit pahoin. ihollasi kulkee useita erilaisia väreitä, etkä edes halua tuntea olosi aivan paskaksi ja mitättömäksi. Nyt, kun ajattele asiaa, sisuskalusi pettävät ja mahasi velloo jotain epämääräisen inhaa ylös ja alas kunnes tuo tunne että sinun pitää mennä oksentamaan voittaa tahtosi.
kenties haluat lukea tämän viestin uudestaan ja uudestaan ja uudestaan kunnes olet aivan varma siitä ettei se voi sinuun vaikuttaa. ylimääräinen voima joka saisi sinut voimaan pahoin, jos olisit edes sen arvoinen, valitsisi sinut kumppanikseen.

Väittäkääs vielä ettei sanoilla ole merkitystä ???

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dimma

22.11.2012 15:18

Pahaltahan tää näyttää naisen silmästä, mutta tottahan tää on! Vaikka about joka mimmi tietää miten tää juttu toimii ja niin kiva ku ois kuvitella että on tän kaiken yläpuolella, nii on se silti raakaa myöntää että ainaki ite oon langennu näihin kaikkiin. Tän takia naiset vihaa miehiä, mutta juttuna aivan loistava de camp. Ja toisaalta jos yhtään lohtduttaa nii toimii noista osa ainaki myös vastapuoleen..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

muhaha

4.10.2013 17:16

Hyvii pointtei mitkä toimii!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nykyhetkiläinen

6.10.2013 21:43

Tämä juttu on jotain 10 vuotta vanha. Yleisestikin pelailu on mennyt jo muodista.

Uutisissa vilisee ihania lukuja, kuinka jo 2-kymppisillä vähintään kolmasosalla on kroppa kondyssa ja muutakin mukavaa tautia. Pitänyt alkaa seuraavaa polvea jo ehkäisevästi rokottaa, ettei kohdunkaulan syövät/ lievemmät muutokset pamahda käsiin. Lisäksi mm. Michael Douglas epäili kurkkusyöpänsä syyksi levinnyttä sukupuolitautia pillun lipittelystä.

Eli siitä vain pelailua jotkin mattimyöhäiset käyntiin :D. Mukaan tarttuu varmaan juuri noita kondyja ym. jo saaneita akkoja/äijiä, "Äh ei menetettävää".

Nykyään kun oman kroppansa palvominen on noussut yhä enemmän muotiin ja tapetille, ei ole kauhean vaikea ajatella, kuinka seksiä suunnittelevat menevät suosista yhdessä ensin klinikalle tarkastamaan molempien tilanteen...

Itseä ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa mies, joka ei ota kuuleviin korviinsa ehdotusta. Siinä aika äkkiä voi päätellä toisen olevan jo pelkkää damaged goodsia. Kavereilta kuullut esim. juuri kondyn hoidon helvetistä, ja olen niin ikionnellinen, että olen siltä säästynyt, vaikka 9 miehen kanssa olen koko elämäni aikana räpeltänyt. Eli periaatteessa todennäköisyyslaskentaa vastaan käynyt säkä aivan kympillä.

Voisin kuvitella nykyään muidenkin kuin vain itseni pitävän taudittomuutta parempana kuin yhtään mitään seksiä. The ultimate player viihtyy ihan yksin ilman toisten pönkitystä egolleen/strategiataidoilleen ilman seksiäkin (vink vink joillekin ylempää silmiin osuneiden pihtarialfojen kaltaisille).

Täytyy myöntää pyörin silti välillä baarielämässä lähinnä katselemassa laittautuneita ja ylipäätään vimmalla liikenteessä olevia ihmisiä. Jonkintasoinen harmittava player löytyy ehkä kaikesta tästä ylläolevasta paasauksesta huolimatta jopa itsestä, sillä en voi sanoa, etteikö coolerina toimiminen olisi hauskaa, huah.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi