Pelimiesteoria

Walter de Campin hämmästyttävä selvitys iskemisen opista.

Naiset eivät voi kuvitellakaan, kuinka paljon miehet pohtivat pokaamiseen liittyvää ongelmakenttää. Pokaamisen kelaaminen on muuten yksinäistä aivotyötä, puutteen raskaimpina hetkinä. Toisinaan miehet puhuvat naisten iskemisestä keskenään, mutta juttu menee helposti voivottelemiseksi tai kehuskelemiseksi. Naisilta ei kannata kysyä neuvoa. Sitä virhettä pitää erityisesti välttää, sillä naiset toimivat toisin kuin puhuvat.

Pokaamisoppaista ei myöskään ole ollut hyötyä. Alan ensimmäinen historiaan jäänyt teos ilmestyi vuonna 1970. Sen kirjoitti Eric Weber -niminen ujo nuorimies. Eric osti 13 dollarilla nauhurin ja lähti kyselemään Manhattanin tytöiltä, mitä hänen kaltaisensa kaverin pitäisi tehdä pystyäkseen iskemään tyttöjä. Hän kirjoitti löydöksistään kirjan How to Pick Up Girls, jota myytiin miljoona kappaletta. Kirjan anti jäi kuitenkin köyhäksi. ”Ensimmäinen ja oikeastaan ainoa asia mitä tyttöjen iskeminen edellyttää on se, että puhuu heille. Ei se ole sen kummempaa. Jos sen pystyt tekemään, pystyt todella pokaamaan tyttöjä. Autolasteittain.” Tyypillistä jenkki bullshittia.

Vasta internetin syntyminen tarjosi miehille mahdollisuuden vaihtaa ja kerätä ajatuksia naisten pokaamisesta. Netin piiriin muodostui 1990-luvulla kansainvälinen keskustelufoorumi, alt.seduction.fast, jossa miehet kehittivät naisten iskemisen tietotaitoa.

He hahmottelivat tavoitteensa mahdollisimman kunnianhimoisesti. Oli selvitettävä, miten keskiverrosta naisenpuutteessa turhautuvasta jullikasta (Averige Frustrated Chump eli A.F.C.) voi tulla pelimies (Pick-Up Artist eli P.U.A.), joka vaivattomasti iskee kaunokaisia (Honey Bunny eli H.B).

Lukemattomat miehet eri puolilta maailmaa lähettivät kenttäraporttejaan. Miehet kommentoivat toistensa liikkeitä ja mokauksia. Viettelijöiden alakulttuurista alkoi nousta menestyviä pokaaja-artisteja eli pelimiehiä. Muutamat heistä ylsivät maailmanmaineeseen hahmottaessaan kanssamiestensä kokemuksista pokaamismenetelmiä.

Keskustelufoorumin toimintaan innokkaasti osallistunut Ross Jeffries kirjoitti kirjan How to Get the Women You Desire Into Bed; A Down and Dirty Guide to Dating and Seduction for the Man Who’s Fed Up With Being Mr. Nice Guy. Hän on sittemmin elättänyt itseään markkinoimalla kehittämäänsä Speed Seduction (pikaviettely) -menetelmää. Monet kuuluisat pelimiehet ovat käyttäneet salanimeä. Heitä ovat mm. Maniac High, Mystery, Juggler ja Formhandle. Eräät heistä ovat alkaneet pitää kaupallisia nettisivuja ja järjestää pokaamiskursseja. Heillä on kysyntää, sillä he tietävät miten mies pystyy hakkeroimaan itsensä naisen aivojen oikeaan puoliskoon, sinne missä tunne-elämän mystisimmät solukot väreilevät.

Okei, te olette tikahtumaisillanne ivanauruun. Ottakaa kuitenkin huomioon, että kyseisen keskustelufoorumin miehille kertyi aikamoista katu-uskottavuutta. He ymmärsivät, että heidän on kyettävä hahmottamaan naisen psyyken sisältöä. Miehen on tajuttava mikä naiseen kolahtaa. Tätä alkeellista asiaa miehet eivät usein tule edes ajatelleeksi. Miehet vain kelaavat jotain ulkonäköjuttujaan ja jotain avausrepliikkejä ynnä muuta jipposkeidaa. Samaan aikaan he eivät tajua naisen psyykestä mitään. He saavat silloin tällöin, mutta vain kahdesta syystä: naisetkin ovat puutteessa + säälistä.

Mystery, Formhandle ja muut veljekset (brothers) alkoivat tutkia H.B.:n, Honey Bunnyn aatostenjuoksua ja tunnemaailmaa. He kehittivät käänteentekevän idean pelimiehen käyttöön. Kun mies alkaa iskeä naista, hänen pitää ensin johdatella puhe lähes yksinomaan kyseiseen naiseen. Se ei ole vaikeaa, kukapa ei tykkäisi puhua itsestään. Tässä vaiheessa mies ei vielä kerro itsestään mitään. Miehen on ensin saatava selville, millaisesta miehestä nainen pitää, eli kuten eräs pelimies kirjoitti: ”Sinun pitää tietää kuka sinun täytyy olla päästäksesi panemaan häntä.” Udeltuaan millainen on naisen unelmamies pelimies antaa ymmärtää olevansa, kuinka ollakaan, juuri sellainen prinssi.

”Naiset haluavat tulla ymmärretyiksi”, kirjoitti muuan potentiaalinen pelimies. ”Jotta nainen tuntisi tulevansa ymmärretyksi, sinun täytyy kuunnella mitä hän sanoo, muotoilla sama asia uuteen malliin ja syöttää se takaisin hänelle (asiaa auttaa, jos olet samaa mieltä hänen kanssaan sanoipa hän mitä tahansa). Kuuntele mitä nainen sanoo, paina se mieleesi ja vielä viikkoja alkuperäisen keskustelunne jälkeen saat hänet tuntemaan yhteenkuuluvuutta kanssasi ja tuntemaan, että sinä ymmärrät häntä pelkästään toistamalla hänelle sitä, mitä hän alun alkujaan sanoi sinulle.”

Nerokasta, vai mitä? Huomattakoon kuitenkin, että miehen ei pidä vain nyökytellä ja mumista myöntävästi hunajapupun puhuessa, vaan hänen pitää innostuneesti tarjoilla naiselle samaa tarinaa uudessa kuosissa. Jos nainen esimerkiksi sanoo, että kauniina kesäpäivänä häntä huvittaisi hypätä autoon ja lähteä viilettämään pitkin maita ja mantuja, miehen pitää haltioituneesti kuvailla, miten ihanaa hänestä olisi avata auton ikkunat selkosen selälleen ja tuntea tuulen hyväilevän kasvojaan ja pöyhöttävän hiuksiaan. Silloin H.B. tuntee löytäneensä hengenheimolaisen.

Laajan kokemuksensa pohjalta pokaajaveljet opettavat, että naisen kanssa puhuessa on hyvä käyttää myös ns. transsisanoja. Jos edellä kuvaillun kaman sekaan heittää muutaman transsisanan, ”nainen levitoi silmiesi edessä.”

Toisin sanoen, kuunnellessaan tarkkaan pokattavaa naista mies huomaa, että nainen toistaa usein muutamaa hänelle erityisen merkittävää sanaa. Ne ovat hänen henkilökohtaisia transsisanojaan. Kun mies on tunnistanut naiselle tärkeitä sanoja, hän alkaa sisällyttää niitä omaan läppäänsä. Ne kolahtavat suoraan naisen alitajuntaan, ja H.B. tuntee kohdanneensa sielunkumppanin.

Pystyn näkemään, miten tämän lukeminen kismittää teitä naisia. Siitä vaan! Tämä on kuitenkin faktaa, väittävät jätkät.

Tuntea on muuten lähes jokaisen naisen transsisana. Miehen pitää erityisesti tarkkailla, mitä sanoja nainen liittää positiivisessa hengessä tuntea-verbiin. Sitten pelimies alkaa syöttää takaisin samoja sanoja tuntea-verbiin yhdistäen, jolloin nainen olettaa, että mies TUNTEE SAMOIN KUIN HÄN.

Tässä on kuitenkin eräs vaikeus, johon miehet jatkuvasti törmäävät. Nainen ei kirjaimellisesti ottaen tarkoita sitä mitä hän sanoo. Miehen onkin saatava selville, mitä nainen todella tarkoittaa.

Otan esimerkin, oppilaat. Mies kysyy naiselta, millaisesta miehestä tämä pitää. Se on hyvä kysymys, koska sen avulla pääsee eteenpäin paljon paremmin kuin kysymällä, miten usein käyt täällä. Nainen vastaa esimerkiksi, että hän pitää pitkistä miehistä. Se ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että nainen olisi valmis lähtemään kenen tahansa pitkän miehen matkaan. Se ei myöskään tarkoita, että häntä parhaillaan pokaava 178-senttinen puolipitkä ei voisi valloittaa häntä.

Miehen pitää esittää uusi, vielä tärkeämpi kysymys: miltä naisesta tuntuu pitkän miehen seurassa? Silloin alkaa tulla todellista aineistoa. Nainen sanoo tuntevansa olonsa pitkän miehen seurassa esimerkiksi turvalliseksi. Nainen ei siis kaipaa pitkää miestä vaan miestä, joka saa hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi. Pituudella on vain välinearvoa, jonka avulla nainen pääsee loppuarvoon eli tavoitteeseen. Nyt pelimies alkaa syöttää hunajapupulle tuntea ja turvallinen sanoja siten, että ne liittyvät pelimieheen itseensä.

Viettelijäveljesten kansainvälisen alakulttuurin jäsenet ovat havainneet, että naiset eivät suinkaan aina lähde sänkyyn miellyttävän nice guyn kanssa, vaikka he nimenomaan väittävät etsivänsä sellaista. Menestyäkseen naisten iskemisessä miehen pitää olla niin sanottu alpha male, he väittävät. Termi on peräisin luonnontieteestä. Laumassa on aina yksi uros, jota kaikki naaraat haluavat. Se uros on alpha male. Muut, alistuvat urokset joutuvat valitsemaan niistä naaraista, jotka alpha malelta jää ylitse.

Uskottele itsellesi, että olet juuri tällainen dominoiva alpha male, pokaaja-artistit kehottavat. Aivopese itseäsi. Hoe mielessäsi, että naiset haluavat antautua juuri sinulle. Mitä enemmän uskottelet sitä itsellesi, sitä alpha male -mäisemmin alat käyttäytyä.

Kuulostaa Jari Sarasvuolta, mutta pakkohan on myöntää, että hyvin herkullisia naisia katoaa usein yönselkään mitä järkyttävämpien dominanttien käsipuolessa. Pelimiesten mukaan miehen ei kuitenkaan tarvitse muuttua karkeaksi, hänen pitää vain olla voimakas ja uskoa itseensä. Hänen pitää olla turvallinen ja samalla jännittävä. Safe ’n dangerous.

Kaikkeen edellä kuvattuun liittyy kuitenkin huolestuttavia näköaloja pelimiehelle itselleen. Millainen on pelimiehen tulevaisuus? Onko kasanoovien ja raa-raa-rasputiinien elämässä happy endiä?

Kun mies alkaa esittää naiselle olevansa juuri sellainen unelmamies, jota nainen etsii, hän ei pokaa naista rehellisesti omana itsenään, vaan näyttelee milloin mitäkin hahmoa. Siitä seuraa, että mies ei naisen saatuaan pysty kunnioittamaan häntä. Nainenhan meni hänen virittämäänsä vipuun. Pelimies alkaakin vähitellen halveksia naisia. Kun hän ei esiinny rehellisesti, hän ei koskaan pääse tuntemaan, että häntä itseään haluttaisiin ja rakastettaisiin. Pikakelaus kymmenen vuotta eteenpäin… yksinäinen, silmäpussein varustettu alkoholisoitunut pelimies ravintolan kaljan syövyttämällä baaritiskillä yrittämässä pokata tuhannetta naistaan.

Mutta tarina ei pääty tähän. Pokaajien keskustelufoorumilla hahmottui 90-luvun mittaan muitakin tepsiviä hunajapupujen iskemiskeinoja, jotka soveltuvat mitä parhaiten rehdille suomalaiselle pokaajaveljelle.

Mr. Smooth -tekniikka

Maailmanmaineeseen noussut pokaaja-artisti Maniac High asui nuorena useita vuosia Tokiossa ja vietti hauskaa aikaa japanilaisia naisia pokaillen. Kun hän eräänä iltana notkui tokiolaisessa yökerhossa, häntä lähestyi melko tavallisen näköinen mutta itsevarma japanilainen kaveri, Mr. Smooth, joka ehdotti, että he ryhtyisivät yhdessä iskemään naisia. Hän tietäisi, miten se onnistuu.

Maniac High’lla ei ollut mitään sitä vastaan, ja Mr. Smooth vei hänet muitta mutkitta lähellä seisovan tyttöryhmän luokse ja alkoi selittää yhdelle tytöistä, että hänen hyvä kaverinsa, tämä tässä, on kovasti ihastunut tähän tyttöön. Hän alkoi ylistää tytölle, miten loistava tyyppi hänen kaverinsa on (vaikka he eivät koskaan ennen olleet edes tavanneet.) Seuraavana päivänä Maniac High lähetti keskustelufoorumille raportin, joka on jäänyt pelimiesten tietopankkiin. Lainaan siitä otteen.

”Se japanilainen alkoi kuvailla tytöille erilaisia tiloja käyttäen minua sisältönä. Hän saattoi sanoa, että minä pidän tytöstä, koska tämän hiukset ovat niin pehmeät ja kauniisti kihartuvat jne. jne. Samalla hän kosketti tytön hiuksia. Hän selitti miten suurenmoinen jätkä minä olin ja miten söpö tuo tyttö mielestäni oli. Hän sanoi että meidän kaikkien pitäisi tutustua toisiimme. Hän otti tyttöä ja minua kädestä ja laittoi kätemme yhteen ja sanoi että oli mukavaa nähdä miten hyvin meillä menee ja että meidän pitäisi antaa toisillemme suukko. Samalla hän itse oli vaivihkaa siirtynyt sen tytön viereen jota hän halusi ja kiertänyt kätensä hänen vyötäisilleen. Kaikki tytöt nauroivat ja nyt olin minäkin jo kiertänyt käteni oman tyttöni vyötäisille…”

Maniac High käytti japanilaisesta nimitystä Mr. Smooth, koska miehen iskemistyyli oli niin pehmeä, ettei naisille tullut tarvetta ryhtyä vastustelemaan. Kehun-toista-miestä-ja saan-itsekin-naisen -tekniikan tehokkuus piilee siinä, että on paljon helpompi kehua muita kuin itseään. Menetelmä soveltuu hyvin myös naisille.

Zun-temppu

Jokainen lienee kokenut tapauksen, jolloin iskuhommeli ei useiden kohtaamisten jälkeenkään rullaa toivottuun suuntaan. Sänkyä ei ole näy ja ilmassa leijuu välitön vaara suistua ollaan-vain-ystäviä (OVY) -territorioon.

Tällaisessa tilanteessa tavallinen jeppe saattaa sanoa naiselle: ”Ajattelen sinua yötä päivää. Olet niin kaunis ja kaipaan sinua. En malttaisi odottaa sitä hetkeä, jolloin näemme taas.” Nämä sanat kuultuaan nainen ahdistuu ja toteaa kaverille: ”OVY.”

Eräs Zun keksi pelimiehille paremman tavan ilmaista asia: ”Ajattelen sinua yötä päivää. Olet niin kaunis ja kaipaan sinua. Mutta nyt minun täytyy lähteä. Olet koskettanut minua hyvin syvältä enkä pysty kestämään sitä. Olen voimaton muiden naisten houkutusten edessä ja tulisin vain loukkaamaan sinua. En voi tavata sinua enää.” Tämän sanottuaan pelimies häipyy.

Zun vakuuttaa lukuisiin kokemuksiinsa perustuen, että ei kestä kuin hetken, kun nainen soittaa pois lähteneelle miehelle tai aloittaa kymmenien tekstareiden lähettämisen. Hedelmä on kypsä poimittavaksi. Sänky on sijattu.

Lainaan tähän bonuksena Zunin huippuverbaaliakrobatian: ”(Suutelen naisen kaulaa ja puhun hyvin matalalla äänellä) Tiedätkö mikä minä olen, H.B.? Olen sinun kyynelesi. Minut on pantu alulle sinun sydämessäsi. Olen syntynyt sinun silmissäsi. Elän sinun poskillasi. Ja kuolen sinun huulillasi. (Sitten suutelen hänen huuliaan kevyesti ja heitän sen jutun, että en voi enää tavata häntä, ja häivyn.)”

3 sekunnin sääntö

Missä tahansa urbaanissa tilassa kuljeskelevan miehen eteen tupsahtaa tuon tuostakin häikäisevä kaunotar, joka vain hetken miehen näkökenttää sulostettuaan katoaa historian havisevaan roskikseen. Ehkä mies viiden minuutin kuluttua keksii, mitä hänen olisi pitänyt tehdä ja sanoa.

Pokaaja-artistit väittävät, että miehen ja naisen huomatessa ensimmäisen kerran toisensa, miehellä on kolme sekuntia aikaa reagoida. Jos hän menee naisen luokse kolmen sekunnin sisällä, nainen ymmärtää hänen toimineen spontaanisti naisen vetovoiman pakottamana. Silloin on samantekevää, vaikka mies ei osaisi heti sanoa mitään. Nainen suhtautuu miehen lähestymiseen silti myönteisesti. Häntä imartelee huomata, miten rajusti hän on kolahtanut mieheen.

Jos mies sen sijaan empii puoli minuuttia, päästää tilanteen ohitse ja ryntää sitten naisen perään selittämään jotain älytöntä soopaansa, hän on pokaajien kokemuksen mukaan ratkaisevasti huonommassa asemassa. Nainen on unohtanut edes nähneensä häntä, ja säikähtää takaansa putkahtavaa otusta.

Neghit

Alt.seduction.fast -keskustelufoorumin kuuluisimpia älynvälähdyksiä on Mysteryn keksimä neghit. Se liittyy pelimiesten yrityksiin iskeä kaikkein parhaimman näköisiä naisia, esimerkiksi mallityttöjä. Pelimiehethän pisteyttävät puput asteikolla 1-10, ja heidän mielestään bileissä tulee lähteä aina liikkeelle ysin ja kympin naisista.

Suomessa superkauniit naiset väittävät, että miehet eivät edes uskalla lähestyä heitä. Muualla maailmassa 9-10 pisteen H.B.:et ovat jatkuvan iskennän kohteina. Miehet tulevat vuoron perään lausumaan kohteliaisuuksia ja tarjoamaan drinkkejä. Coolit kuningattaret nauttivat mahdollisuudesta dumpata mies toisensa jälkeen.

Mystery ehdottaa pelimiehelle toisenlaista menettelytapaa. Mies menee kaunottaren lähelle, mutta ei ole huomaavinaankaan häntä. Jos naisen seurueessa sattuu olemaan miehiä, hän ryhtyy juttusille heidän kanssaan. Jonkun ajan kuluttua hän kääntyy H.B.:n puoleen ja heittää neghitin. Se on aavistuksen verran negatiivinen kommentti, joka ei kuitenkaan ole herja. Jos naisella on esimerkiksi hienot, pitkät tekokynnet, pelimies sanoo: ”Ovatko nuo tekokynnet?” Ällistyneenä kaunotar myöntää asian ja tuntee coolinsa rapistuvan. ”Ihan hyvän näköiset kumminkin”, pelimies sanoo ja kääntyy taas muualle. H.B. on suistunut raiteiltaan. Hän ihmettelee, mitä mies oikein tarkoittaa. Onko hänessä jotain vikaa? Hetken kuluttua nainen lähtee vessaan tarkistamaan ulkonäköään. Kun hän palaa baariin, pelimies ryhtyy juttelemaan hänen kanssaan. Nyt pelimies on toisessa asemassa kuin muut pokaajat. Nainen ei voi dumpata häntä, koska hän ei ole varma, onko hän saanut miehen valtaansa.

Neghit ei siis ole herja. Ysin ja kympin naisethan ovat tottuneet kuulemaan miehiltä sekä kohteliaisuuksia että herjoja. Miehet lausuvat yleensä ensin kohteliaisuuden ja tultuaan torjutuksi nakkaavat loukkaantuneena herjan. Neghit on siltä väliltä. Se on pieni näpäytys, joka tähtää naisen luontaisen epävarmuuden herättämiseen. ”Kuinka usein käyt kampaajalla?” Neghitin tarkoitus on tehdä cooli narttu epävarmaksi itsestään ja pudottaa hänet jalustalta tavallisten kuolevaisten tasolle. Pokattavaksi persikaksi.

Näin puhui pelimies.

Edellinen

159 kommenttia

playah_01

3.6.2004 16:26

Osa edellä esitellyistä tekniikoista varmasti toimii oikealla kundilla, mutta ei yökerhoissa. Valitettava totuus on, että yökerhot ovat peliympäristönä niin erilaisia, että paikan valinnalla on oikeasti merkitystä, mikäli halajaa saada tulosta aikaiseksi kyseisillä tekniikoilla.

Oli jännä lukea juttua pelimiesten tekniikoista ja samalla huomata, että Walter De Camp melkeinpä toisti Sami Kuuselan kirjoittaman jutun SK Mies-lehdessä jo jokin aika sitten. Esitellyt tekniikat ovat nimittäin ihan samat eikä mitään vallankumouksellista löydy.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Runo_

3.6.2004 16:33

Artikkelia lukiessani tuli mieleen kaverini joskus lukioaikoina laukoma viisaus: Kyllähän hienolla autolla naisia saisi, mutta ei sellaisia naisia halua, jotka saa autolla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KyynineNaenen

3.6.2004 17:25

Koneellani on Ross Jeffries'siä 138 fileä mp3sina, joista 70% speedseductionia. Pitäisköhän kuunnellakin joskus mitä miehet OIKEASTI ajattelevat naisista, ja miten ne yrittävät uida liiveihin.
Sitä kun voi käyttää myös toiseen suuntaan... ja moiset pelimiehet ei kyl vähempää vois kiinnostaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

en_mina_ymmara

3.6.2004 18:54

Annatsä Walter de Camp noihin pokaamis oppeihin jonkinlaista takuuta.
Tarkoittaen että kun 9...10 honey bitch antaa viiletä pakit ja koko baari nauraa mulle, niin saanko mä vuorostaan vetää sua Walter de Camp, sun haarojen väliin kunnon vapaapotkun niin ettet enää taatusi kirjoita riviäkään paskaa tällä palstalla!!!!!

Hyvää kesää kaikille pokaajille ja mokaajille :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tku

3.6.2004 22:09

Runo_: Nimenomaan...

Ja muuten jos saan sanoa, ei jeesus mitä paskaa...nyt tippu pisteet cityltä..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-PLAYA-

3.6.2004 22:27

Ihan hauskaa läppää.....ei kannata kaikkien ottaa niin tosissaan!! =) HYVÄÄ KESÄÄ!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dalai22

3.6.2004 23:23

Se nyt vaan on niin että jotkut saa naisia, jotkut ei. Aivan sama lukeeko jotain iskuoppaita. Jotkus miehet vaan miellyttävät naisia ja me loput emme.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ahha

3.6.2004 23:38

joo. huumorilla koko city -lehti kiitos!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CLOSER

4.6.2004 09:13

lainaus:"nyt tippu pisteet cityltä...

Saanen udella: Mistä ne city-lehdelle antamasi pisteet aikaisemmin tulivat?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

cortez

4.6.2004 09:36

nerokasta!

juuri sopivan leppoisaa juttua luettavaksi näin vkonlopun alla!

valittajille: nää jutut saa kai ottaa huumorilla, vai..?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AdonisStadium

4.6.2004 09:55

WAU- Loistavaa! Näin se menee, kiitti Waltteri kun lihallistit kaikki (and then some) aavistukseni ja intuitioni naisten pokaamisesta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eionnistu

4.6.2004 10:37

Miten tyhmä nainen saa olla, että tollaiset etukäteen mietityt tai oppaista luetut "olen kyynel poskellasi" tai ärsyttävästi yleistynyt "sattuko sua kun putosit taivaasta" -läpät tehoavat? Itse käännän selkäni saman tien sellaisen kohdalle osuessa.
Uskoisin myös, että japanilaisia tai yhdysvaltalaisia naisia pokatessa on hyvin eri "säännöt" kuin meitä suomalaisia.

Jos mies näyttää, että on todella kiinnostunut juuri siitä naisesta, ketä tulee pokailemaan, tehoaa se aina varmemmin kuin selvästi harjoitellut, kohdettaan vaihtavat iskulauseet.

HB8

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AdonisStadium

4.6.2004 10:51

Artikkelin luettua tulisi ymmärtää, että Waltteri nimenomaan ei kannusta harjoittelemaan mitään avausreplikkejä. Ne kun tuntuvat, niin kuin HB8 mainitsee, niin harjoitelluilta ja vain kohdettaan vaihtavilta kliseiltä. Päinvastoin tulee miettiä miten tai millä tavalla saa naisen jakamattoman huomion. Waltteri sanoi sen itsekin:

"Miehen on tajuttava mikä naiseen kolahtaa. Tätä alkeellista asiaa miehet eivät usein tule edes ajatelleeksi. Miehet vain kelaavat jotain ulkonäköjuttujaan ja jotain avausrepliikkejä ynnä muuta jipposkeidaa. Samaan aikaan he eivät tajua naisen psyykestä mitään."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Egipt

4.6.2004 10:52

Juttu edustaa erittäin tiivistä esitelmää täältä:
http://www.fastseduction.com/guide/

Tosin aihe kokonaisuudessaan toimii lähinnä, mikäli osaa NLP:n (neurolingvistiikan), jossa siis hypnotisointi osa-alueena.

Onnistunut case menee siis niin, että naisen mieli tosiaan vallataan juuri hänen haluamallaan tavalla, mutta se ei ole niin yksinkertainen asia kuin jutussa annetaan ymmärtää.

Opitut ym. "lauseet ja runot" tulevat lähinnä luonnostaan, eikä niitä voi silleensä käyttää.

Silti varoituksen sana, vaikka asian harjoittelulla (laajemmin) voidaan tosiaan saada aikaiseksi vaikka mitä, se on kuitenkin hyvin totuuden vastaista ja effektit harvoin kestävät kauemmin kun mitä jaksaa soopaa suoltaa. Eli se on hyvin kaukana "toimivasta" parisuhteen aloittamisesta.

Tämän takia menetelmät korostavatkin vain pillun saamista...mutta pidemmällä aikavälillä tosiaan melko varma tapa pysytellä sinkkuna.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HB9

4.6.2004 11:56

Tämän artikkelin ongelma on se, ettei sitä ole tehty suomen ympyröihin. Samaa paskaa jauhava pelimies tulee keskikokoisen suomalaisen kaupungin ravintoloissa äkkiä tutuksi. Voin ehkä uskoa että tekniikka saattaa harjoiteltuna ja äärimmilleen hiottuna toimiakin, mutta vain sellaisissa kaupungeissa missä naisia on vähintään 5 miljoonaa...
Toisaalta olen itse jo niin tottunut täkäläisten äijien iskuyrityksiin, että tälläinen 'olen kyynel, joka on syntynyt sydämessäsi' -soopa vaikuttaisi kyllä jotenkin ällöttävän imelältä ellei suorastaan homolta.
Artikkelia lukiessani tajusin vasta ehkä kunnolla kuinka paljon miehet voivat nähdä vaivaa pelkkään pillun saannin tähden. Vaikka näillä keinoilla tähdätäänkin mallitasoisiin naisiin. Onnea vain pojat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tauno-76

4.6.2004 12:46

Itse ainakin olen huomannut mielenkiintoisen säännön. Homma menee omalla painollaan. Jos tytössä on jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja sellaista joka kolahtaa, homma hoituu kuin itsestään. jos se on "vaan" kaunis kuin enkeli, hommaa ei saa toimimaan kirveelläkään.

Pokaa vain naisia jotka todella kiehtovat. Älä runno.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PerferctAngel

4.6.2004 13:55

itsevarma mies joka on oikeesti kiinnostunut mita naisen paassa liikkuu, eika vain hopota typeraa insinoorilappaa itsestaan ja rahoistaan kolahtaa.
kyllahan baarista aina sankykumppani irtoaa ja varmaan noi kliseet johonkin ulkonaollesesti 9-10 pimuihin kolahtaa, joille ulkonako todella on se kaiken a ja o, mutta itse todella lahinna oksentaisin jos joku tulisi heittamaan 'olen kyynel sinun poskillasi'-lappaa. mielummin mies joka ottaa minka tahtoo kuin saalittavia sepustuksia ja syvaaluotaavia keskusteluja baaritiskilla. parisuhdetta et baarista saa.

homma toimii tosiaan toiseenkin suuntaan; itse en jaa odottelemaan jatkien saalittavia pokausyrityksia vaan toimin itse. niiden hyvien jatkien ei tarvitse pokata, koska ne tulee pokatuiksi. alpha malet on kiinnostavampia, kuin nama pelitekniikoitaan hiovat poikaset jotka yrittavat kuulua tahan joukkoon.

ihan vinkiksi kaikille, ettei kannata sitten koko baaria kayda lapi. yx pokaus/ baari, silla naiset ei oo tyhmia. niille jatkille lahinna nauretaan jotka on alottanut narikasta ja paatyy vessajonoon itkemaan omaa pillunnalkaansa.

mutta hyva artikkeli, hauska ja viihdyttava:) ei tata lehtea pitais raamattuna lukeakaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HB8

4.6.2004 13:56

... Tässä kun nyt oikein asiaa mietin, niin eipä mieleeni tule yhtäkään kertaa, että joku olisi saanut minut "iskettyä" ilman että olisin jo iskenyt silmäni häneen. Tietenkin se on siinä vaiheessa ihan hauska seurata, millä keinoin tämä mies lähestyy (ja todelliset urpot eivät kovin lähelle pääse), mutta tosiaan suunnilleen sen kolmen sekunnin kuluessa teen päätöksen siitä, onko miehellä mitään mahdollisuuksia. Ja vaikea sitten sanoa, kuka iskee kenet.

Ystäväni ovat aika pitkälti samoilla linjoilla.

Turhaa siis suomalaisten naisten kohdalla ainakaan käyttää loputtomasti aikaa tällaisten asioiden miettimiseen. Suomalainen perusnainen kun ihailee suomalaisissa perusmiehissä juuri sitä tiettyä ujoutta, rehtiyttä ja puheita ilman makeiluja.

Deitti.net:issä pyörivät, copy-pastella sataan viestiin imelillä runopätkillä vastaavat jäävät varmasti viime kädessä ilman naista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nlights

4.6.2004 15:15

Ihan asiaa Walter puhuu. Monet naiset ei allekirjoita ajatuksiasi, mutta he eivät välttämättä vielä ole törmänneet kundiin, joka sanoo oikealla hetkellä oikeat asiat, ei kerro itsestään juuri mitään, vie naisen sänkyyn ja nainen kokee sen jälkeen olevansa vielä kiitollisuuden velassa. Nämä kundit ovat niitä valloittajia, jotka vievät naisen jalat alta huomaamatta, ja joista tytöt monesti salaa tai vähemmän salaa uneksivat. Ne kundit eivät ole, kuten Walter sanoi, oma itsensä ja helposti jäävät valloituskierteeseen.

Monet miehet kuitenkin ovat turhautuneita naisten torjuntaan. Jos sitten iskuyritys nro. 8 onnistaa, naisen on turha kuvitella olevansa erityisasemassa miehen mielessä, paitsi seksin antajana.

Mikäli tavis-kundi löytää itsestään pelimiehen, hän alitajuisesti tai tietoisesti haluaa pokata naisia mahdollisimman paljon hyvittääkseen itselleen ne kerrat, jolloin on tullut torjutuksi.

Loppujen lopuksi monien ongelmien taustalla on nuoruuden pettymykset toiseen sukupuoleen ja niiden kohdistaminen muihin kyseisen sukupuolen edustajiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Operaattori

4.6.2004 15:35

Mr. Smooth-tekniikka puree! Käytämme sitä kaverini kanssa joka kerta. Hyvin usein jompi kumpi lähtee naisen kanssa kotiin. 1. naisen kohdalla harvoin tärppää, mutta siellä 4.-6. yrityksen kohdalla joku jää nalkkiin.

Kerromme naisille esim., että kaveri tekee työkseen/harrastaa jotain jännittävää. Se herättää naisen mielenkiinnon. Asian pitää olla sellainen, mistä kaveri tietää jotain ja mielellään paljon, vaikkei koskaan olisi sitä itse tehnytkään.

Samat jutut eivät toimi kaikkialla. Työ/harrastus pitää valita sen mukaan, mikä voisi juuri kyseisessä paikassa herättää kiinnostusta harvinaisuutensa vuoksi. Voit selittää esim. Pohjanmaalla kaverisi olevan SM-tasolla kohtuullisesti menestyvä alppihiihtäjä yms., mutta Lahdessa ei kannata yrittää esitellä kaveriaan mäkihyppääjänä. Lahdessa niitä lienee omastakin takaa.

Sil tappaa. Kokeilkaa vaikka. Kaverille on paljon helpompi iskeä nainen kuin itselle!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

guugaa

4.6.2004 15:42

Valitettavan usein se torjumisen pelko on suurempi kuin iskuyrityksen onnistavuus, ja yritys taitaa jäädä väliin. Torjutuksi tuleminen on paljon vittumaisempaa, mitä moni nainen voisi kuvitella.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nalkanenvaris

4.6.2004 16:09

Joo. Musta iskeminen on näyttelyä ja roskaa koska sillon vedetään roolia varsinkin jos halutaan toinen sänkyyn vaa. Ketä yleensä kiinnostaa joku iskemisen oppiminen, jos nainen tykkää susta niin se tykkää susta sillon kun oot oma itses etkä näyttele. Sitäpaitsi onhan se maailman parasta kun on oma prinsessa for ever eikä joku harppu jostain kadunkulmasta niin et seuraavana päivänä onkin jo yksin ja ihan tyhjä fiilis. Iskeminen on pellejen hommaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JJac

4.6.2004 17:00

[LAINAUS]HB8 kirjoitti 04.06.2004 klo 13:56:
Suomalainen perusnainen kun ihailee suomalaisissa perusmiehissä juuri sitä tiettyä ujoutta, rehtiyttä ja puheita ilman makeiluja.
LAINAUS]
Noinhan ne naiset sanoo, mutta ujona, rehtinä perusmiehenä voin sanoa, ettei noilla avuilla ei naista saa.

Väittäisin, että suomalainen nainen on helpompi nakki kuin monet ulkomaiset kanssasisarensa. Sen voi jokainen todeta vaikka lomareissuilla esim. Kreikassa.

Voi olla, että suomalainen nainen ihailee "rehtejä, ujoja ja makeilemattomia" miehiä, mutta yhden yön suhteeseen hän ottaa mieluummin juuri sen vastakohdan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MgH

4.6.2004 17:30

[LAINAUS]HB8 kirjoitti 04.06.2004 klo 13:56:

... Suomalainen perusnainen kun ihailee suomalaisissa perusmiehissä juuri sitä tiettyä ujoutta, rehtiyttä ja puheita ilman makeiluja. [/LAINAUS]

Voi olla että ihailee paperilla. Koska noilla ominaisuuksilla ei kuitenkaan naista saa, syntyy ympärillemme joka minuutti uusi pelimiehiä. Minäkin ajattelin ryhtyä sellaiseksi. Siinä nielee yksi jos toinenkin mies rehellisyytensä, kun näkee tehon ja tulokset. Mies on tuote, joka ei valitettavasti markkinoi itse itseään kovin hyvin ilman pelimieselkeitä. Pointtihan on siinä, että onnistuessaan pelimies ei vaikuta pelimieheltä vaan pohjattoman luotettavalta ja samanhenkiseltä. Ei naista kiinnosta kamppailla tosimiehen aivoitusten kanssa - miksi kiinnostaisi: aina on tarjolla helppoja, mukavia, viihdyttäviä pelimiehiä, jotka ovat kehittäneet huippuunsa miellyttävyyden ja osaavat olla ärsyttämättä naista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bfegtwbf

4.6.2004 18:31

Mies jolla on selkärankaa, ei alennu tuollaiseen pillua saadakseen. Ennemmin on ilman.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Liidia

4.6.2004 19:20

Juuri tuollainen opas tulisi tehdä myös naisille, jotta voisimme paremmin vastata pelimiesten heittämään haasteeseen. Toimeksi siis, Walter.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vituttaa

4.6.2004 19:55

kyllä tota "pelimies"tyyliä on alettava harjoittelemaan. Ikävä myydä sielunsa, mutta jos ei muuten irtoa niin se tehdään. Kyllä verbaalisesti lahjakkaat yksilöt ne naiset baareista vievät. Piste. Ulkonäöllä ei puhepuolella lahjaton juurikaan mitään tee - se on fakta, jonka olen näinä muutamana baareiluviikkona oppinut. Asia korjataan....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KyynineNaenen

4.6.2004 21:21

[LAINAUS]guugaa kirjoitti 04.06.2004 klo 15:42:

Valitettavan usein se torjumisen pelko on suurempi kuin iskuyrityksen onnistavuus, ja yritys taitaa jäädä väliin. Torjutuksi tuleminen on paljon vittumaisempaa, mitä moni nainen voisi kuvitella.[/LAINAUS]

Niinkö?
Miks mua ei haittaa jos mies joka on kiinnittäny mun huomioni ei ookaan valmis lähtemään kahville kanssani, ku MÄ sitä ehdotan.
Mä itseasiassa pidän siitä et varattu sanoo olevansa varattu, eikä oo pelkästään pilden perään.

Joo, ja mähän olin lihava ja susiruma.. mut kun ei pidä paikkansa, vaan mä etsin tiettyä suoraa katsetta ja omanarvontuntoa miehissä. Sääli vaan et ne miehet on yleensä silloin jo onnellisia suhteessansa, mut MÄ kyllä päätän mitä mä haluan, ja etenen sen mukaisesti.. enkä odota miehen lähestyvän..
Joku ei kiinnostava-hyyppiö kuitenkin pyörähtää viereen ja sit taas pitäis odottaa sen poistumista, enkä mä oo niin kärsivällinen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BellaBella

5.6.2004 06:29

Pelimiesten takia naiset tappavat itseluottamuskensa ja elämän halunsa, tuollainen roska sakki täytyisi saada sukupuuttoon tältä pallolta. Aamen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Liisa1980

5.6.2004 06:32

[LAINAUS]BellaBella kirjoitti 05.06.2004 klo 06:29:

Pelimiesten takia naiset tappavat itseluottamuksensa ja elämän halunsa, tuollainen roska sakki täytyisi saada sukupuuttoon tältä pallolta. Aamen.[/LAINAUS]

Juuri näin, ja vielä lisään että ovatko todellakin miehet noin hyväksikäyttäjiä naisten suhteen, ainoastaan sillä on merkitystä että saa pillua???? Siinä meni se viimeinenkin toivo...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Guttenberg

5.6.2004 14:36

Olihan tää siinä mielessä hyvä kirjoitus, että tälläiset asiat on hyvä tiedostaa mutta jos etsii muuta kuin pildeä niin miltäs kuulostaisi tälläinen täktiikka. Etsii niin kauan, että törmää naiseen joka ihan oikeasti tuntee edes jotakuinkin samalla lailla kuin itse. Silloin ei tarvitse esittää mitään. Joskus yksinkertaisimmat ratkaisut ovat parhaita. Älkää myykö itseänne pirulle koska vielä tulee hetki jolloin pirukaan ei teitä osta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jade6

5.6.2004 14:48

>Juuri tuollainen opas tulisi tehdä myös
>naisille, jotta voisimme paremmin vasta-
>ta pelimiesten heittämään haasteeseen.

Sellanen opashan on ollut kierrossa jo jostain 60-luvulta saakka; naisilla on ns. "säännöt", ja joka ikinen naistenlehti tarjoilee aina iskuvinkkejä ja kaikenlaisia ohjeita miten miehiä saa pelattua. On varmasti vittumaista huomata että miehet on viimein tajunneet miten niitä käytetään hyväksi; oli se jo aikakin. Eli tukehtukaa vaan muijat pullaanne. ;-)

Itse artikkelista sen verran, että se perustuu aika vanhaan materiaaliin; nykyinen tekniikkaa on jotain aivan muuta kuin makeilua, esim. lähestymisvaiheen toimivimpia tekniikoita on ns. C&F, eli "Cocky and Funny". Tekniikan oppii esim. katsomalla vanhoista James Bond leffoista miten muijia käsitellään, ja Agentti XXX antaa siitä kanssa hyvän esimerkin. Ei siinä mitään makeilua käytetä, noi tunnetason jutut toimii vasta kun ollaan muutenkin jo tosi syvässä keskustelussa.

Fast Seduction jätkät vannoo "Fight Club" elokuvan nimeen; sen päähenkilö Tyler Durden on niin ihailtu hahmo että yksi parhaista nykyisistä pick-up artisteista käyttää samaa nimeä. Siitä leffasta voi itse kukin oppia millainen on oikean PUA_n asenne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mikatus

5.6.2004 18:28

aika mageeta.. pilluhan se on se mikä tätä palloa pyörittää... kaikki on jotenkin sidoksissa pilluun.. jopa öljyn kallistunut maailmanmarkkinahinta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

H_B_

5.6.2004 21:45

Henkilökohtaisesti pidän eniten miehistä jotka tulevat suoraan juttelemaan "mukavia" ilman tunnin tuijotussessioita ja etukäteen harjoiteltuja repliikkejä. Kundit jotka pistävät ison show'n pystyyn putoavat heti nollille. Kuka haluaisi miestä, jolla ei ole tarpeeksi luonnetta/aitoa itseluottamusta tulla juttelemaan omana itsenään - eihän sellaisella voi olla itseluottamusta (=taitoa) makuuhuoneen puolellakaan.
Ja miehet jotka välttämättä haluavat aina pokata koppavia, itsekeskeisiä ja teennäisiä naisia (ja nämä luonteenpiirteet näkee kyllä usein jo päältä päin), saavat kyllä syyttää itseään jos ei onnista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fried

5.6.2004 21:49

Itseasiassa kaikki nuo temput toimii ihan hyvin. Älkää lukeko noita niin kirjaimellisen tarkasti. Suoraan nuo voivat toimia siinä maassa josta alkuperäinen kirjoittajakin on, muttei suomessa. Kannattaa ottaa huomioon suomalainen kulttuuri. Imelyydet ja epärehellisyys ehkä kannattaa jättää täällä kokonaan poies. Ideana nuo ovat toimivia, mutta vaativat ensin sovittelua suomalaiseen kulttuuriin. =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

venlamaaria

5.6.2004 22:18

oon varmaan liian skeptinen miesten suhteen, mut tällainen kysymys nousee mieleen: jos tapaa baarissa mukavalta ja symppikseltä tuntuvan kaverin, niin mistä sen tietää, et onko se sitä oikeesti vai vaan pelimies, joka näyttelee sellasta saadakseen naisen pokattua? Pelkkään intuitioonsako sitä pitää luottaa? Mun luottamus miehiin ei kovin korkeella tasolla...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

arrete

6.6.2004 02:24

miten yli 60-vuotias runkkari VOI olla lukijoiden lemmentohtori??

haloo!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

guttenberg

6.6.2004 02:46

Oletko Venlamaaria miettinyt, että varsinkin jos olet hyvännäköinen niin sinulle saattaa joku tulla teeskentelemään ja voi hyvinkin jatkaa sitä koko elämän. Miettikää nyt kaikkia Robbie Williamseja ja muita. Millä ilveellä ne lopulta tietää kuka niistä oikeasti välittää. Ei ne pinnalliset jutut tee ihmisen elämästä parempaa rakkausmielessä mutta varmaan tiettyjä muita bonuksia irtoaa. Mutta nää sankarilliset alpha miesten metsästäjät. Tehän vasta ootte täyttä nadaa. Siis eikö teillä ole OMAA makua ollenkaan vaan jahtaatte samoja veijareita kun muutkin naiset? Voi pyhä keskinkertaisuus. Monessa suhteessa naiset on sellainen luonnonilmiö, että vaikka niiden käytös kirjoitettaisiin paperille ja koko ajan saisi luntata paperista niin silti surraa tyhjää. Se nyt tosin ei ole kenenkään muun vika kuin miesten, että eivät naisia ymmärrä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Erik Forss

6.6.2004 10:28

jaa..aa onkohan se nyt oikeasti niin vaikea tietää milloin ihminen ei näyttele... herätys pahvi...
tai oikeastaan jos sinä tapaisit henkilön, joka käyttäytyisi niin kuin huvittaa, ei siis olisi kohtelias, ts. hänellä ei olisi käytöstapoja, sinä pitäisit häntä sekopäänä, mutta kyllä sen huomaa osaako hän olla luonnollinen käyttäytyessään, mutta jos joku ei osaakaan käyttäytyä, hän saattaa olla vain epävarma, no siitä ei naiset tunnetusti tykkää, mutta sellaiset on yleensä kilteimpiä. Mutta modernit naiset tykkäävät epävarmoista miehistä, koska he eivät näyttele, ts. ovat rehellisiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pelinainen79

6.6.2004 11:01

Oletteko koskaan miettineet tätä seksiseuran pokailua toiselta kantilta. Sinkkunaisen näkökulmasta siis. Itse en ainakaan lähtisi kovin kiltille / ujolle / kunnolliselle perusjampalle antamaan. Miksikö? Siksi, koska he etsivät hyvin usein tyttöystävää. Eroon pääseminen on todella hankalaa jos on erehdyksissään jättänyt miehelle jotain yhteystietojaan. Rotukissa tunnistaa hyvin nopeasti pelimiehet muiden joukosta ja antaa useammin pelimiehille kuin harmaille hiirulaisille, koska pelimiehet haluavat vain sitä yhtä asiaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tokio

6.6.2004 12:55

Kävin viime viikolla Tokiossa, ei siellä tarvitse hirveästi tyttöjä iskeä. Valitsee vain itselle mieluisimmin ja menee tämän kanssa tanssimaaan, sitten vähän järkevää keskustelua niin se on siinä :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-koma-

6.6.2004 18:16

[LAINAUS]bfegtwbf kirjoitti 04.06.2004 klo 18:31:

Mies jolla on selkärankaa, ei alennu tuollaiseen pillua saadakseen. Ennemmin on ilman.[/LAINAUS]

Asiaa!
Mun mielestä maailma on jo muutenkin tarpeeks raadollinen. Keep it real, bitches!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Levymies

6.6.2004 18:35

Piireissä puhutaan että DJ saa aina joka ei kyllä pidä paikkaansa =) joka tapauksessa nopea ja helppo keino on (jos vain mahdollista, koska joka paikassa ei voi tehdä näin) pyöräyttää soimaan vielä kerta kiellon päälle ja etsiä se nainen joka sinua on kiinnostanut. Spiikkaat että kipale soi häntä varten ja ylistätä hieman. sitten vain rohkeasti hakemaan tyttö tanssiin. kevyt ote lanteen ympäri ja katse koko tanssin ajan silmiin ja hieman tutustuvaa puhetta. Tässä tapauksessa toimii parhaiten perus jutut hieman ehkä huumorilla höystettynä. "miten illan prinsessan nimi oikein tavataaan?", "Kuinka noin nätti tyttö on eksynyt juuri tänne?" kerro myös että olit tiputtaa levysi tai jotain muuta vastaavaa kun tämä hehkeä neitonen ilmestyi paikalle. muistat antaa myös tytölle suun vuoron. hieman ennen kuin kappale loppuu pahoittele että joudut lähtemään takaisin koppiisi ja että olisi vielä vaikka muutaman tanssinut mielellään. kun nyt pyydät häntä odottamaan hetken ni homma on taattu. ainoa ongelma on siinä että tästä eteenpäin nainen määrää ja joudut tehdä hänen pillin mukaan (nainen tietää olevansa niskan päällä ja haluaa ehkä pompottaa sinua nähdäkseen oletko tosissasi kiinnostunut) mutta sänky ja kova kyyti on taattu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jupi-

6.6.2004 19:19

[LAINAUS]KyynineNaenen kirjoitti 03.06.2004 klo 17:25:
Sitä kun voi käyttää myös toiseen suuntaan... ja moiset pelimiehet ei kyl vähempää vois kiinnostaa.[/LAINAUS]

Hehe! :D Tuo on juuri se asenne jota on niin uskomattoman helppo käyttää hyväksi. "Ei ei, mä olen kiltti ja jaardi-jaa..."

Naiset väittävät että miehet ovat helppoja, mutta kyllä naiset ovat aivan yhtä helppoja kunhan heille vaan puhua osaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

spkki

6.6.2004 23:15

Jos kummatkin ovat yhtä helppoja, ja etsivät seksiseuraa, miksi pitää olla peliä..hmm tyhmää tietenkin siksi, ettei seksiseura ole hyvää jos se toinen ei osaa pelata.
Eli etsitäänkin peliseuraa, eikä seksiseuraa, ja voi vitura, mitäs kummaa... ei voi olla sekään totta, en tiedä, mitä hyötyä on kylläkään etsiä seksiseuraa, ei kai mitään, kun se on vaan vaistojen varassa toimintaa. Mutta jos siitä tekee peliä, eikä tunteet ole täysillä mukana, niin se on sitten peliä. Jotkut ehkä tykkää pelata, eli leikkiä, mutta on se kyllä huomattavan paljon tylsempää kuin oikea rakkaus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KyynineNainen

7.6.2004 00:40

[LAINAUS]Jupi- kirjoitti 06.06.2004 klo 19:19:

Hehe! :D Tuo on juuri se asenne jota on niin uskomattoman helppo käyttää hyväksi. "Ei ei, mä olen kiltti ja jaardi-jaa..."

Naiset väittävät että miehet ovat helppoja, mutta kyllä naiset ovat aivan yhtä helppoja kunhan heille vaan puhua osaa.[/LAINAUS]

Joo, vaan ettei oo kertaakaan tapahtunut - vielä.
Mutta eräänkin kerran sanoin et "sulla lukee otsassa että "nai mua yks yö", eikä sussa oo sitä mikä kiinnostais"
Kyllä mä edelleenkin ennemmin teen itse valinnan ja lähestyn miestä ku olen jonkun limanuljaskan uhrina.

nii.. ja missäs vaiheessa mä sanoin olevani kiltti? =D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

asfo

7.6.2004 01:58

Vielä koittaa se päivä jolloin naiset makaavat hajareisin tien vieressä ja me miehet kuljemme keskellä tietä ja vedämme käteen!!

Naisten itsetunto on muutenkin liian korkealla kun joutuu tuolla lailla sitä pillua vonkaamaan. Joka vitun kotka luulee olevansa joku Jennifer Lopez veroinen honeypupu ja sit pihtaa niinkuin nunna.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

paljon_nain

7.6.2004 02:53

mr. smooth ainakin toimii.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

773

7.6.2004 09:11

Juttu menisi ehkä helpommin jakeluun jos puhe olisi vaikka putkimiehistä. Kuka tahansa voi korjailla putkia ilman kokemusta, toiset paremmalla ja toiset huonommalla menestyksellä. Ne jotka eivät heti onnistu, voivat käyttää seuraavan vuosikymmenen kehittämällä omin päin oman putkitekniikkansa, toiset taas voivat käväistä kouluttautumassa putkimieheksi vuodessa parissa. Erinäisten vuosien jälkeen edellämainitut voivat esiintyä putkimiehinä, paitsi ne huonommalla menestyksellä putkia korjailleet jotka eivät tehneet mitään asialle. Asiakkaille kelpaavat kuitenkin vain putkimiehet jotka osaavat asiansa, jolleivät ole niin epätoivoisia että kuka vain kelpaa. Ja putket ovat lopulta aika samanlaisia kaikkialla.

Sama juttu naisten kanssa, kokenut vie näitä kuin pässejä narussa ja naisesta kaikki vain tuntuu niin ihanalta, luonnolliselta ja oikealta jne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Petiruusu

7.6.2004 11:04

Jäipä mietityttämään. Pelkän pillun persässä juoksevat äijät, pelimiehet ja muut alfaurokset. Useasti olen miettinyt, kumpi teille on tärkeämpää, kunnon kyyti vaiko se, että panokumppani on mahdollisimman standardihyvännäköinen, se 9-10:n pimu?

Naismaailmasta nimittäin terveisiä, että tyttöjen kesken asioista jutellesta näteimmät ovat yleensä kaikkein konservatiivisimpia. Jopa suvaitsemattomia. (Suuseksiä, yök!) He ovat ottuneet, että kun halukkaita miehiä joka tapauksessa riittää, siitä vaan petiin seljälleen ja antaa miehen näyttää kykynsä. Jos se kaunis kampela kelpaa, niin siitä vain. Lisäksi meikit eivät leviä eikä hiki roisku, kun mies tekee työt.

Mutta keskiverron näköinen tyttölapsi paljastuu usienmiten siksi, joka likkojen kesken kuvailee parhaan suihinottovinkit ja kertoo miltä tuntuu seksi Näsinneulan hississä. Vaikka muutama painokilo ei haittaa, kun asenne on kunnossa, taidot hallussa eikä hikoileminen pelota. Ja kun joku mies sitten kiinnostuu, on tosissaan halua näyttää, mistä pesee.

Jos siis kiinnostaa reilu kyyti, väitän että kannattaa valkata rivistä joku muu kuin kärkipään kaunotar. Ja katsoa hänen puhkeavan kukkaan makuuhuoneessa (tai keittiön pöydällä).

Naisiakin iskenyt nainen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HB8

7.6.2004 13:00

No kyllä edelleenkin allekirjoitan väitteeni siitä, että lipevät, yli-itsevarmat mielistelijät häviävät ujommille, rehellisille miehille 6-0, vaikka sainkin epäilyjä osakseni. Ujolla en tarkoita tässä nyt kuitenkaan ujouden ääriesimerkkejä, jotka pelkäävät kaikkia ihmisiä, vaan lähinnä miehiä, joiden itsetunto on ok, mutta ei ylikorostunut. Ylipäätään ihmettelen, mihin tällaiset yli-itsevarmat pelimiehet tarvitsevat naisia, kun heille riittäisi varmaan peili katossa ja purkki kosteusvoidetta.

Kyseessä on kuitenkin tietenkin loppujen lopuksi oma subjektiivinen kokemukseni vahvistettuna ystävieni kokemuksella. Seuran tarvetta on yhtä monenlaista kuin sen tarjoajiakin. Toivoa vaan sopii, että kysyntä ja tarjonta kohtaisivat näissä asioissa edes joskus toisensa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_KitKat

7.6.2004 13:51

Naiset tahtoo kiltin ja kunnollisen miehen..totta! kunnon suhteeseen..mutta muuten ei..mitä sitten jos päädyt jonkun "pelurin" mukaan..mitä väliä sillä on kenen mukaan päädyit..pelurin vai tavallisen kundin matkaan..etenkin jos on baarista mukaan lähteny, en usko että sieltä kovin montaa "sitä oikeaa" on löytyny=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

synckk

7.6.2004 17:10

hei annetaas nyt miehille vähän tilaa hengittää!
on mustavalkosta miettiä että naisten perässä juokseminen tapahtuu vain seksin takia. moni mies haluais jutella naiselle että vois lähtee kahville ja tutustuu paremmin.

monilla miehillä on kuitenkin paljon itsevarmuusongelmia. miten voi uskaltaa jutella naisille yökerhoissa kun helposti leimautuu dorkaksi? sitä ei kunnon mies halua. se ja torjutuksi tulemisen pelko estää kaikki jutteluyritykset.
kaikkien miesten pitäisi jotenkin oppia tervettä itsevarmuutta naisten suhteen.. sekä tietysti hieman sosiaalisia taitoja.. en usko että naiset puree jos käyttäytyy kunnolla, ainakaan kovaa.. ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HB6

7.6.2004 17:32

Halusin kommentoida tota Neight-tekniikkaa. Eräs tuttava käytti sitä aina kolleegoihin (minuunkin) eikä pillua koskaan tippunut. Ei todellakaan huvita viedä jätkää panolle jos se kritisoi sun hiuksia. Pienemmästäkin voi ottaa nokkiinsa. Tämänhetkiseen tuttavapiiriini kuuluu eräs mies joka jatkuvasti kritisoi naisia (kuten Spearsia tai Aguileraa) minut mukaanlukien ja puhuu hiustyyleistä (no munhan hiustyyli ei ole todellakaan kummallinen...). Pilluahan se äijä haluaa aina silloin tällöin, mut toisen mollaaminen on vaan huono keino pukille pääsemiseen. Oonmä sille kerran antanu säälipillua. Tuntuu siltä että tää äijä nauttii siitä että normaalipainoinen nainen istuu vieressä ja kuuntelee se solvaamisia sanomatta mitään. En mä viitsi vaivautua väittelyyn tollaisessa. Makuasioista ei vaan voi väitellä. Silti on raskasta kuunnella sen omahyväisen äijän juttua. Se varmaan pitää mua tosi itseriittoisena.
Eiks muka hyvänäköisilläkin riitä tarpeeksi ongelmia esim. itsetunnon kanssa? Ehkä asiat tosiaan ois toisin jos olis hyvännäköinen. Silloin vois ehkä sydämensä kyllyydestä jälkeenpäin hekottaa sen baarijätkän kommentille. Ehkä juuri tällaista porukkaa liikkuu kapakoissa. Kiitos Walter erittäin mielenkiintoisesta raportista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HAH!

12.2.2015 18:17

Ensin väität, että kyseinen tekniikka ei toimi ja sitten kuitenkin myönnät "antaneesi" tälle kundille. Ristiriitaista, eikö vain?

JorgeBoy

7.6.2004 18:26

Vähän aiheen vierestä(pahoittelen), mutta naiset oletteko oikeesti antaneet säälipillua(antaneet siis pelkästä säälistä ilman omaa panetusta, viehätystä mieheen jne.)? eiks se kuuluisa Säpi oo aikalailla teinipoikien hihittelyklisee?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

huvittunut

8.6.2004 02:22

[LAINAUS]BellaBella kirjoitti 05.06.2004 klo 06:29:

Pelimiesten takia naiset tappavat itseluottamuskensa ja elämän halunsa, tuollainen roska sakki täytyisi saada sukupuuttoon tältä pallolta. Aamen.[/LAINAUS]

Heh hee... juuri naisethan ne varmistavat pelimiesten ikuisen säilymisen tällä pallolla, koska suosivat niitä pillunantopolitiikallaan, jonka seurauksena pelimiesgeenit säilyvät ja sen kuin vahvistuvat evoluution saatossa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jelpu

8.6.2004 09:07

"HB6: Ehkä asiat tosiaan ois toisin jos olis hyvännäköinen."

Hommahan tosiaan meni niin että toi neghit juttu on tarkotettu "mallien" ja muiden missityyppien pokaamiseen. Lukekaa ihmiset ja sisäistäkää.
Walterilta jälleen hyvä kirjoitus, tosin saman tyyppinen juttu oli juuri Mies-lehdessä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

12Peluri

8.6.2004 12:20

Praise the player... Kaikkea voi lukea ja silti olle ymmärtämättä. Artikkelihan oli pelaamisesta ja pelaajista, niillä on hyvinhyvin harvoin tekemistä seurustelun ja suhteiden kanssa... Pelaaminen on harrastus... Ja jos peluri saa pakit ni ei se mitn aina kannattaa yrittää... Kyllä joku menee aina siihen "sattuko se kun tipuit taivaasta"- juttuun ja muihin. Ihan sama ootko herrasmies vai peluri...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sini

8.6.2004 12:40

hah, aina puhutaan vaan siitä kuinka miesten on pakko saada!! mulla on monta naispuolista kaveria jotka joka viikonloppu lähtevät baarista eri miesten matkaan, tuntematta morkkista aamulla. kyllä naisillakin on halut, jotenkin on vaan niin eri asia jos nainen sanoo et panettaa, kuin et mies sanois sen... TASA-ARVOA!!! artikkeli pelinaisista kans=)!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Niin_just

8.6.2004 14:19

Anteeksi nyt vaan, mutta kommentit tyyliin "jos ei pillua muuten ala herua niin ryhdytään sitten pelimiehiksi" ovatko kuta kuinkin oksettavia. Mikäs ihmeen "oikeus" muka miehillä on saada sitä pillua? Koetteko maailmankaikkeuden olevan hyvinkin epäoikeudenmukainen, jos teille ei heru just silloin ja niin usein kuin haluatte?

Varmasti on niitä naisia paljonkin, jotka myös itse haluaa vain sitä yhtä, ja jotka ei miehestä muuta etsikään kuin sänkykumppania, mutta uskallan väittää että aika monella on kuitenkin taustalla (myöntävät tai eivät) se romanttinen kuvitelma ja halua löytää oikea rakkaus. Näitä sitten vedätetään ja ollaan vielä ylpeitä siitä. Hyi hitto! Menkää itseenne. Jos kovasti panettaa, niin tervekätiset hoitelevat homman ihan helposti itsekin. Mistä lähtien ihmisetn hyväksikäyttö ja kusetus on ollut sallittavaa, jopa ihailtavaa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Reunaatulloo

8.6.2004 23:42

Mitä kaikkea sitä onkaan tullut selitettyä...jotta...
Hehehhehh
Turha sitä on itkeä jos todellisuus on karu ja ihana prinssi halusikin vain painaa
Ja noi artikkelin mainitsemat trikit on perseestä...ei siinä muuta kuin saavutaan paikanpäälle ja valintaprosessi käyntiin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jade6

9.6.2004 00:00

Jengi tuntuu kovasti korostavan että parisuhteet on eri asia, ja onhan se totta - mutta totuus on melko karmea. Lukekaa hyvät ihmiset evoluutiopsykologiaa, siellä sitä on ns. mustaa valkoisella. Nainen etsii periaatteessa kahta miestä, alphaa jolta saa geenit ja betaa jolta saa rahat. Kumpi haluat olla, alpha joka hoitelee petihommat, vai beta jonka vaimoa se alpha hoitelee selän takana, samaan aikaan kun beta ei saa mitään? Näin se vaan kuulkaa luonto toimii.

Jenkeissä on tapana tehdä isyystesti kun avioero pistetään vireille; luin jostain että jopa 30%:ssa tapauksista osoittautuu ettei lapsi ole "isälleen" lainkaan sukua, vaikka herra luulikin aivan muuta. Yhdelläkin tyypillä oli peräti neljä lasta, kunnes osoittautui että yhdellä niistä oli perinnöllinen sairaus jota ei ole kummallakaan vanhemmalla. Mies teetätti vähän testejä, ja selvisi että yksikään lapsista ei ollut sille sukua; lisäksi ne olivat vain äitinsä puolelta sukua edes toisillensa.

Kannattaa vilkaista tilanne Jenkkilässä:

http://www.nomarriage.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-iira-

9.6.2004 15:40

no miten niitä buenoja miehiä sitten isketään?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MgH

9.6.2004 16:06

[LAINAUS]huvittunut kirjoitti 08.06.2004 klo 02:22: ....juuri naisethan ne varmistavat pelimiesten ikuisen säilymisen tällä pallolla, koska suosivat niitä pillunantopolitiikallaan.... [/LAINAUS]

Totta varmaan, mutta pätee myös juttelu- ja seurapolitiikkaan. Täällä on ihan liikaa korostettu pillun saamista. Kyllä se homma joka tapauksessa lähtee juttuseurasta, päätyipä sitten sänkyyn tai seurusteluun. Pelimiehen kepeä, viihdyttävä, hivenen salaperäinen ja rauhallisen itsevarma lähestyminen lienee ihan toista kuin tosimiehen, joka näyttää lataavan koko elämänsä yhteen farssiksi muuttuvaan lähestymisyritykseen. Miksi naista kiinnostaisi mies, joka näyttää olevan naurettavan kiinnostunut hänestä? Kyseessä ei voi olla alpha, korkeintaan turvallinen ja hyväksikäytettävä beta... Minusta ei pidä liikaa erotella iltaelämän peliä ja 'todellista seuranhakua'. Eiköhän se nainen ole ihan samoilla aivoilla liikenteessä molemmissa - kuten mieskin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jepi

9.6.2004 18:02

[LAINAUS]Jade6 kirjoitti 09.06.2004 klo 00:00:

Jenkeissä on tapana tehdä isyystesti kun avioero pistetään vireille; luin jostain että jopa 30%:ssa tapauksista osoittautuu ettei lapsi ole "isälleen" lainkaan sukua, vaikka herra luulikin aivan muuta. [/LAINAUS]

Aika samanlainen tilanne on Suomessakin. "Isä tiedetään vain niiltä joille on testit tehty." totesi perinnöllisten sairauksien parissa työskentelevä tuttu lääkäri.

Itsellekin selvisi totuus vasta 17-vuotiaana. Biologista isääni en kylläkään tunne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

truth_hurts

9.6.2004 21:14

Jos laitetaan helvetin hyvännäkönen pelimies ja tavallinen ei -minkään-näkönen hissukka vierekkäin niin eipä tartte kauaa miettiä kumman ottaa. Ihmisiä on erilaisia, toiset valitsee ne hyvät ja kunnolliset miehet ja toiset ne jotka saa sukat pyörimään jaloissa, se on jokaisen oma valinta! Itsekin pahimmanlaatuiseen playeriin langenneena tiedän kyllä miltä tuntuu kun se unelmien prinssi paljastuukin kusipääksi petturiksi. Siinä vaiheessa voi vaan kiittää onneaan ettei olla naimisissa tms.

Harva nainen on niin tyhmä, että kuvittelisi ulkokuoren olevan todellista; se vaan on niin paljon kiehtovampi ja kiihottavampi kuin joku naapurin kundi. Itsensä pettämistä isolla I:llä ja seurauksista jokainen vastaa itse. Tyhmyydestä sakotetaan! Silti on mun mielestä käsittämätöntä ja järjetöntä miten pillusta, sen saamisesta tai saamattomuudesta voidaan tehdä näin helvetinmoinen ongelma. Kyllä on asiat hyvin jos suurin ongelma on se, ettei saa. Olkaa onnellisia jos näin on.

Ja voi kauheeta jos nyt baarissa nainen ei heti lähekään matkaan. Voin omasta ja monen muun puolesta sanoa että toi 3 sekunnin sääntö toimii, jos ei heti nappaa niin ei sitten tunninkaan päästä ja siinä on ihan turha alkaa lässyttää yhtään mitään. Ja muistakaa se, että vaikka nainen nauraa teidän jutuille jne niin se ei todellakaan tarkota sitä että kiinnostais, kumma kun nykyään ei voi edes jutella ilman että heti aletaan kähmiä ja oletetaan että antaa. Huhhuh!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

e_e

9.6.2004 22:42

jaa.. Kaveri sano tästä pleieri palstasta niin piti lukea. En kyllä niin tiedä jos noi toimii kun itte yleensä juon kossupullon ja lähden kapakkaan ja useimmiten saa naisen matkaan kun haluu, vaikka sitten sanoo suoraan että "hei, tulet mun luo yöks"
Yhtä lailla naisia panettaa kun miehiäkin!

Oli kiinnosatava palsta kyllä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

fantastic

10.6.2004 12:04

Itsevarmuus toimii aina. Kaikki muu enemmän tai vähemmän turha kikkailu tulee vasta sen jälkeen. Toisaalta ainakin itselläni sinkkuaikoina toistuu sama kuvio, että iskeminen alkaa olla liian helppoa eikä kenestäkään naisesta ole enää oikeaa haastetta. Silloin alkaa kaipaamaan pysyvämpää suhdetta, jossa on jotain muutakin sisältöä pillun saamisen lisäksi. Ja oikeastaan vasta silloin se pelimiehen mieheys mitataan, eli kenestä on seikkailujen jälkeen tasavertaiseen suhteeseen naisen kanssa ihan aitona itsenään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BrWa

10.6.2004 21:51

Vaikuttaisi siltä että tilanne on hieman sama kuin mainoksien kanssa. Tutkimuksien mukaan juuri ne ihmiset ostavat eniten mainostettuja tuotteita, jotka väittävät etteivät mainokset heihin tehoa.

Karu totuus on ettei nyt puhuta vain naisten manipuloimisesta vaan kaikkien ihmisten. Niin ikävää kuin se onkin, ihminen on biologisesti varsin yksinkertainen otus. Muutama oikea sana oikeassa paikassa saa tunteet jylläämään riippumatta siitä kuinka tehokkaasti aivot toimivat.

Mainitut esimerkit käyvät yksiin tavanomaisten tapojen kanssa saada ihmiset pitämään itsestäsi. Esimerkiksi olemalla aidosti kiinnostunut toisesta, annat varmasti hyvän kuvan itsestäsi riippumatta sukupuolestasi. Vastaavasti artikkelissa mainitut transsisanat ovat olemassa kaikille ihmisille, näistä tehokkain on henkilön oma nimi.

Otetaan pieni esimerkki. Tavatessasi ihmisen aloita aina hymyllä ja lausumalla tämän nimi:"Terve xxx!". Osoita samalla olevasi aidosti ilahtunut tämän henkilön näkemisestä. Kysy mitä hänelle kuuluu ja mitä hänen elämässään on tapahtunut. Anna hänen kertoa asioistaan ja kysy aina tarkentavia kysymyksiä osoittaen kiinnostuksesi. Sinun ei tarvitse osata puhua, riittää kun osaat kysyä - ei luulisi olevan vaikeaa? Anna toisen tuntea itsensä tärkeäksi. Älä ikinä sano hänen olevan väärässä. Jos olet itse väärässä, niin myönnä se aina heti.

Yllä muutamia ihmisten manipuloinnin aakkosia. Lisää löytyy alan kirjallisuudesta. Todella älykäs asiaan perehtynyt ihminen voi tunnistaa manipuloinnin, mutta 99.9% tapauksista hän ei tajua tulleensa ohjailluksi.

Jos vielä epäilyttää, niin mieti muutamia ihmisiä tuttavapiirissäsi joista kaikki pitävät. Huomaat helposti että he ovat mestareita yhdessä tai useammassa tavassa muokata toisten ajatuksia. He eivät välttämättä tee sitä edes tietoisesti. Toisilta se tulee luonnostaan ja toiset joutuvat tekemään työtä sen eteen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CarlosGhosn

10.6.2004 23:36

Find´em
Fuck´em
Forget about´em

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Uhriina

11.6.2004 14:29

Koko jutun voi tiivistää tähän: älykkäät miehet saa naisia

Syy: koska ne osaa lukea reaktioita. Tyhmänpuoleinen äijä vaan jankkaa omia juttujaan, kun ne on sen mielestä
niin mainioita..
Naisten etuoikeus on olla tyhmiä, mutta tyhmää miestä ei kestä kanakaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

patakunkku

11.6.2004 16:44

Pelimies hallitsee myös pelitaktiikat, eli osaa vaihtaa tyyliä naisen mukaan. Peliareenalle voi mennä hieman etuajassa valmistelemaan tilannetta kun ilta on vasta alulla. Paikalla on silloin aina joku tunnettuun kuuluisaan pelipaikkaan ensi kertaa saapunut donna, joka on aavistuksen epävarma siitä, ovatko kampaus, puku ja kengät juuri oikeat juuri tähän ympäristöön. Ja onko pelipaikalla niin hienoja tyyppejä kuin ystävätär vakuutti viikko sitten.

Silloin, juuri silloin veljet, on lähes selvän, siististi pukeutuneen ja täysjärkiseltä vaikuttavan heteromiehen hetki. Häntä ympäröi tunnetun peliareenan sädekehä ja kaikki Walter-sedän opit voi ottaa käyttöön.

Repliikkejä ja keskustelunaiheita kannattaa vähän miettiä ennakkoon, sillä tungoksessa parin paukun jälkeen ei tule aina mieleen kuin ne pöhköt vakiokommentit.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaska____

11.6.2004 17:46

Uhriina: Paskat. Sillä ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa.

Riittää kun olet itsevarma kusipää, joka ei välitä toisen tunteista. Hyvänä esimerkkinä psykopaatit ovat usein tehokkaimpia don huaneja.

Siinä vaiheessa kun älykkyys on valttia ei enää ihmetellä miksi nörtit eivät kiinnosta naisia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

honey11

11.6.2004 18:32

Jeah... Kyllä pakko myöntää (ärsyyntyneenä tosin), et toimii jollain tasolla. Naiset on turhamaisia ja haluaa huomiota. Myöskään naiset eivät aina halua vakavia suhteita, vaan vain hemmottelua. Silloin tällöin naiset nauttivat vain imartelusta, kunhan se ei mene liika imelään suuntaan.
Suomalaiset miehet on joskus käytökseltään liian tylsiä, kannattaa
esiintyä hiukka itsevarmempina. Esim. Ranskassa
tunnen olevani ihan prinsessa... Mutta nyt mietin vain, että kuinka monta kertaa ne sitten onkaan huijannut mua.. Tai minä niitä
Hauska juttu! hihii
Hyvää kesää

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aitoutta

11.6.2004 19:17

Hihii,
nyt tulee meille naisille hauskaa baareissa, kun olemme lukeneet tämän jutun ja saamme nähdä, kuinka jotkut miehet yrittävät kenties seurata orjallisesti tai ehkä jopa soveltaakin sen kikkoja... Hee! Oikeasti, juuri sellaiset miehet, jotka kiinnostuvat näistä kikoista tosissaan, eivät vedä minua ollenkaan puoleensa. Ärsyttäviä gigoloita! Ja fiksu ihminen tutustuu mielestäni ensin enemmän tyyppiin, ennen kuin hyppää jonnekin - siis jos ei nimenomaan vain halua hypätä sinne jonnekin (mikä ei minusta välttämättä kuitenkaan ole aidosti fiksun ihmisen ominaisuus - eikä fiksuudella ole tässä mitään tekemistä älykkyyden kanssa). Ja itse kyllä olen hurjan rakastunut "mukavaan poikaan", jonka kanssa voi (sinne jonnekin hyppäämisen lisäksi...) keskustella hyvin ja jolla on myös hupsuutta ja huumorintajua. Eikä käyttänyt mitään vääristeltyjä ja kieroja iskutaktiikoita vaan oli reilusti romanttinen. Että näin! Kivat pojat ja aitous kunniaan! Kyllä sen usein huomaa, kuka on luonnollinen ja kuka ei! Riippuu tietenkin myös siitä, kuinka hyvä "ihmisvaisto" on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jiiboy

12.6.2004 00:03

"Mielenkiintoinen" artikkeli..luin tuossa muutaman mielipiteen artikkelista, valtaosan mielestä Bullshittiä..eihän ole? ..valtaosaan tuo toimii oikein toteutettuna, olemme me sen verran riippuvaisia kehuista ja toisten ihmisten ihailusta ja arvostuksesta..ihan samalla tavalla tuo toimii myös miehiin, hiukan vain eri pelisäännöillä..musta on naiivia väittää että: "juuri minua ei kukaan pysty pokaamaan noilla opeilla"..se on bullshittiä..sehän siinä johtoajatuksena juuri onkin, tee se niin ettei hän edes huomaa mitä tapahtuu..eihän tuossa mitään uutta ole.. kiteytettenynä tuon voisi sanoa: Tarjoa hänelle sitä mitä hän eniten kaipaa, niin hän antaa sinulle kaiken mitä voi..kuulostaako kliseeltä?? ..joo, kuulostaa, mutta valtaosaan..korostan, valtaosaan tuo uppoaa, niin surullista kun se onkin..vai onko??

Todettakoon vielä että itse en ole hirvittävän hyvä juuri tuossa, itse harrastan enemmän "ystäväflirttiä"..hieman samankaltaista, mutta en tähtää sillä mihinkään.."pelimiehen" artikkelissa tähdättiin saamiseen, siihen että pääsee sänkyyn..pelkällä saamisella ei ole mulle hirveästi tarjottavaa, niin kivaa kuin se onkin..peräännyn kun juttu etenee siihen pisteeseen että alkaisi saada..olenko idiootti?? ..varmaan monen mielestä kyllä :D ..Oikein vai väärin? ..leikinkö "tunteilla"?
Uskokaa tai älkää, kaikesta huolimatta saan silloin tällöin...ja silloin juttu ei edes ala tuollaisella "skeidalla"...eli pitkistä jorinoistani huolimatta uskon aitouteen :)

by the way...tämä on yksi mieleenkiintoisimmista aiheista keskustella naisen kanssa...ja arvatkaapa mitä..usein se uppoaa älykkääseen yksilöön (juuri sellaiseen kuin haluan) kuin häkä ;)[SIGNATURE]

_______________________
Helvetti on syntisen taivas...[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HUHUUUU

12.6.2004 17:00

[LAINAUS]Jaska____ kirjoitti 11.06.2004 klo 17:46:

Uhriina: Paskat. Sillä ei ole mitään tekemistä älykkyyden kanssa.

Riittää kun olet itsevarma kusipää, joka ei välitä toisen tunteista. Hyvänä esimerkkinä psykopaatit ovat usein tehokkaimpia don huaneja.

Siinä vaiheessa kun älykkyys on valttia ei enää ihmetellä miksi nörtit eivät kiinnosta naisia.[/LAINAUS]

Vinkki: psykopaatit ovat yleensa erittain alykkaita...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JJ___

12.6.2004 18:26

Psykopaatit saattavat olla älykkäitä G-factorilla mitattuna, mutta ihmissuhdetaidoissa eli ns. tunneälykkyydessä (johon tässä älykkyydellä viitattiin, mutta jolla ei G-factorin eli yleisälykkyyden kanssa ole ainakaan kovin suurta korrelaatiota) yleensä idiootin tasolla...

Mitä itse artikkeliin tulee, niin voisin veikata että toimii hyvin toteutettuna maailmalla, muttei Suomessa... Average suomalaisnainen on kyllä mentaalisesti/tunnetasolla aivan friikkiotus maailman mittakaavassa tarkasteltuna (lähinnä joku miehen ja naisen välimuoto, muttei kuitenkaan androgyyni), ettei siihen mitään kosmopoliittisia teorioita edes kannata yrittää soveltaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_Psykologi

12.6.2004 22:09

[LAINAUS]JJ___ kirjoitti 12.06.2004 klo 18:26:

Psykopaatit saattavat olla älykkäitä G-factorilla mitattuna, mutta ihmissuhdetaidoissa eli ns. tunneälykkyydessä (johon tässä älykkyydellä viitattiin, mutta jolla ei G-factorin eli yleisälykkyyden kanssa ole ainakaan kovin suurta korrelaatiota) yleensä idiootin tasolla...
[/LAINAUS]

Lue hyvä JJ joskus oikeita psykologian kirjoja, äläkä niitä netistä löytyviä satuja. Psykopaatit pystyvät helposti näyttelemään ihmistä joka loistaa sosiaalisella älykkyydellään. Karu totuus selviää vasta psykopaatin kyllästyttyä tai huomattuaan ettei näytteleminen tuota enää hyötyjä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jon

13.6.2004 03:30

Olen toki lukenut paljon psykopaattiuteen liittyvää tutkimuskirjallisuutta tunnistettuani Harvey Clecklen klassisen määritelmän ominaisuuksia itsestäni vähän liikaakin...

Se että psykopaatit ovat hyviä näyttelemään ja kykeneviä pelaamaan toisilla ihmisillä on tietyllä tapaa varmasti "sosiaalista älykkyyttä", ei kuitenkaan empatiaa vaan ihmisten käyttäytymisestä oppimista. Vaikeita määrittelykysymyksiä, varsinkin kun tämä "tunneäly" on käsitteenä niin uusi ja vähän tutkittu.

Turha tuota psykopaattiutta mielestäni kuitenkaan on romantisoida! Clecklen mukaan psykopaattien viehätysvoima on lähes poikkeuksetta vain pinnallista; he eivät kykene rakastamaan, eivätkä myötätuntemaan. He ovat epärehellisiä, itsekeskeisiä, luontaantyötäviä, epäluotettavia, epäsosiaalisia, kykenemättömiä häpeään & katuneisuuteen jne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

UUSI_Pelimies

13.6.2004 05:29

[LAINAUS]BellaBella kirjoitti 05.06.2004 klo 06:29:

Pelimiesten takia naiset tappavat itseluottamuskensa ja elämän halunsa, tuollainen roska sakki täytyisi saada sukupuuttoon tältä pallolta. Aamen.[/LAINAUS]

vai niin MUKA!

Olen vuosia turhaan yrittänyt iskeä itselleni vakituista tyttöystävää, jolle todellakin olisin halunnut antaa paljon hellyyttä ja rakkautta, ja jos olisin omana itsenäni löytänyt, mitä etsin, niin sellaisen tytön olisin mielelläni ottanut vaimokseni, ja kohdellut koko elämäni rakkaudella ja hellyydellä.

Mutta ikäväkseni jouduin huomaamaan, että hellä ja rakastava mies ei kiinnosta naisia pätkääkään! Päinvastoin, sellainen saa lähinnä halveksuntaa osakseen naisilta. Eikä tämä johdu siitä, ettei hellä ja rakastava osaisi olla myös kiihkeä! Päinvastoin: yksikin tyttö totesi, että on ihanaa, kun olen sekä hellä että kiihkeä! Tämä tyttö vietti kanssani yhden yön (kun oma poikaystävänsä oli kuulemma huono sängyssä). Mutta ei kuulemma uskaltanut jättää poikaystäväänsä, joka oli kuulemma uhannut vetää typyä näköön jos tulee jätetyksi.

Noh, ryhdyttyäni pelimieheksi olen saanut parissa kuukaudessa enemmän naisia kuin edeltävänä 5 vuotena yhteensä!

Mutta: ei voi todeta, että naiset saavat juuri, mitä ansaitsevatkin: kun kerran aito hellyys ja rakkaus herättää naisissa pelkkää halveksuntaa, niin kertakäyttöpano on ainoa, mitä tuollainen nainen ansaitsee! Samasta syystä muuten: Siinä missä aiemmin rakastavana miehenä olin kiinnostunut naisen nautinnosta ja innokas myös esileikkeihin (ilmankos ne harvat tytöt, jotka silloin halusivat minut edes yhdeksi yöksi, olivat edes sen yhden yön innolla mukana), nykyään tyylini on "rojut ränniin ja menoksi" !

Pelimiehenä saa suomitypyiltä pimppaa. Mutta vaimokseni aion etsiä jonkun ulkomaalaisen naisen. Esim. kiinatar tai japanitar kuulostaisi oikein hyvältä. Te tympeät suomitypyt kelpaatte näköjään vain pimppaa jakamaan, ette mihinkään muuhun!

Aiemmin, kun vielä turhaan etsin sitä oikeaa, olisin laittanut tähän mailiosoitteen yhteydenottoja varten, mutta enää en laita. Pimppaa saa rafloistakin, ja tosirakkauteen ei suomitytöstä ole!

Maistakaa tytöt omaa lääkettänne!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Surullista

13.6.2004 12:48

Tätä ketjua lukiessa ei voi kyllä kuin ihmetellä, että miten ihmiset pystyvät lisääntymään ollenkaan (muuten kuin vahingossa)? Kukaan ei tunnu olevan sitä mitä kukaan toinen haluaa ja erityisesti kaikki naiset (unohtamatta tietenkään miehiä, noita hirveitä tunteettomia paskiaisia) ovat ihan perseestä, mahdottomia ja haluavat vain sitä yhtä ainoaa.

Mutta miespuolisena täytyy kyllä todeta, että jotain perää on kilttien miesten itkussa naisten mahdottomuudesta. En ole koskaan edes yrittänyt iskeä naista baarista, en edes haluaisi, mutta useimmille naisille ei tosiaan tunnu kelpaavan kiltti ja rauhallinen mies. Ei, vaikka soittaisi kitaraa rock-bändissä (eikös tämän pitäisi olla automaattinen magneetti?), olisi hyvännäköinen (muidenkin kuin oman äidin mielestä), osaisi keskustella kaikesta mahdollisesta historian ja astrofysiikan välillä ja tarvittaessa lainata Miltonia tai Edith Södergrania. Sitten pitää tulla itkemään olkapäätä vasten, että taas se Reiska oli kusipää ja löi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Gerly

13.6.2004 15:25

Ihan järkkyä soopaa. Siis, jutun perusteella saa kuvan ettei miehiä edes kiinnosta naisessa mikään muu kuin se yksi asia. Onko miehille oikeasti tärkeintä saada vain seksiä? Teki suorastaan pahaa lukea aivan kuvottavia iskuohjeita, joiden sanoma oli vain älä anna oikeasta itsestäsi mitään vaan luo itsestäsi vain mielikuva: saat varmasti. Eli psykopaateilla käy varmasti flaksi. Naisen pääkopan sisältöä ei tässä jutussa todellakaan arvostettu!!! Ovatko naiset miehille vain vapaata riistaa, joita puuttessa olevat äijät saa huiputtaa (ainakin yrittää) mennen tullen ja tähän annetaan vielä ohjeita!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Suomineito76

13.6.2004 16:19

[LAINAUS]UUSI_Pelimies kirjoitti 13.06.2004 klo 05:29:

vai niin MUKA!

Olen vuosia turhaan yrittänyt iskeä itselleni vakituista tyttöystävää, jolle todellakin olisin halunnut antaa paljon hellyyttä ja rakkautta, ja jos olisin omana itsenäni löytänyt, mitä etsin, niin sellaisen tytön olisin mielelläni ottanut vaimokseni, ja kohdellut koko elämäni rakkaudella ja hellyydellä.

Mutta ikäväkseni jouduin huomaamaan, että hellä ja rakastava mies ei kiinnosta naisia pätkääkään! Päinvastoin, sellainen saa lähinnä halveksuntaa osakseen naisilta. Eikä tämä johdu siitä, ettei hellä ja rakastava osaisi olla myös kiihkeä! Päinvastoin: yksikin tyttö totesi, että on ihanaa, kun olen sekä hellä että kiihkeä! Tämä tyttö vietti kanssani yhden yön (kun oma poikaystävänsä oli kuulemma huono sängyssä). Mutta ei kuulemma uskaltanut jättää poikaystäväänsä, joka oli kuulemma uhannut vetää typyä näköön jos tulee jätetyksi.

Noh, ryhdyttyäni pelimieheksi olen saanut parissa kuukaudessa enemmän naisia kuin edeltävänä 5 vuotena yhteensä!

Mutta: ei voi todeta, että naiset saavat juuri, mitä ansaitsevatkin: kun kerran aito hellyys ja rakkaus herättää naisissa pelkkää halveksuntaa, niin kertakäyttöpano on ainoa, mitä tuollainen nainen ansaitsee! Samasta syystä muuten: Siinä missä aiemmin rakastavana miehenä olin kiinnostunut naisen nautinnosta ja innokas myös esileikkeihin (ilmankos ne harvat tytöt, jotka silloin halusivat minut edes yhdeksi yöksi, olivat edes sen yhden yön innolla mukana), nykyään tyylini on "rojut ränniin ja menoksi" !

Pelimiehenä saa suomitypyiltä pimppaa. Mutta vaimokseni aion etsiä jonkun ulkomaalaisen naisen. Esim. kiinatar tai japanitar kuulostaisi oikein hyvältä. Te tympeät suomitypyt kelpaatte näköjään vain pimppaa jakamaan, ette mihinkään muuhun!

Aiemmin, kun vielä turhaan etsin sitä oikeaa, olisin laittanut tähän mailiosoitteen yhteydenottoja varten, mutta enää en laita. Pimppaa saa rafloistakin, ja tosirakkauteen ei suomitytöstä ole!

Maistakaa tytöt omaa lääkettänne![/LAINAUS]

Ei millaan pahalla, mutta jos et omana itsenasi saanut rakkautta, niin taitaa olla sitten ihan vika itsessasi:)

itse olen nyt asustellut vuoden jos toisenkin ulkomailla, ja pakko todeta, etta kohteliaat skottimiehet, sarmikkaat miehet jotka tietavat mita nainen haluaa kolahtaa. pillunkipeat suomalaismiehet eivat voisi vahempaa kiinnostaa. olen onnellisesti rakastunut skottimieheen ja jatan hyvilla mielilla suomalaismiesten hyvaksikayton ravintoloissa siihen.
ja hei, ei ihme jos saat naisen vaan yhdeksi yoksi tolla meiningilla; rojut ranniin ja menox'.

olet saalittavin suomalaismies mita varmaan maa paallaan kantaa. hanki jalkavaimo, jonka on pakko kuunnella valitustas.

taalla skotlannissa muuten arvostetaan alykkaita suomalaisnaisia, jotka osaavat keskustella, eivatka jaa rakoaan kuten brittipimut taalla. joten, jospa suomalaiset naiset tulisivat tanne saamaan arvostusta ja suomalaismiehet suuntaisivat britteihin saamaan sita helppoa pimppaa.

tsemppia kaikille. ja hei UUSIpelimies, opi kunnioittamaan itseasi silla sita myota kunnioitat myos muita. jaa kotiin runkkaamaan ja lopeta naisten vessoina kaytto.

kesia ja silleen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heikki

13.6.2004 16:41

Niinhän se vain on, "pelimiehen" ei tarvitse pokata.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jiiboy

13.6.2004 19:17

:D ..Kylläpä tämä aihe kuumentaa tunteita..miksi? "penis-/pillu-kateutta" arvaan..sanokaa mitä sanotte..miksi se muuten ketään ärsyttäisi, jokainen hoitaa oman elämänsä parhaaksi katsomallaan tavalla..mutta keskustelun aiheena mielenkiintoinen..
Mielestäni koko "pelimies-käsite" on aika naurettava, puhumattakaan heistä jotka kuvittelevat olevansa "pelimiehiä"..Satuhahmo jota miespolot olosuhteiden pakosta joutuvat esittämään vaihtelevalla menestyksellä..toisaalta ymmärrän heitä, koska näin markkinat ovat paljon isommat...se taas on teidän tyttöjen syytä..älkääkä kukaan vetäkö tästä hernettä nenäänne, en tarkoita JUURI SINUA, vaan koko tätä sukupuolten välistä peliä..jos me miehet lopettaisimme tuon naurettavan pätemisen niin silloin vasta alkaisi aitous purra..te tytöt tunnutte haaveilevan enemmästä mitä me miehet pystymme tarjoamaan..eli joudumme "pelimiehinä" keksimään keinot haaveidenne täyttämiseen..ja ne keinot, ne on mitä moninaisempia :P ..yksikin kaveri selitti olevansa medihelin lentäjä (varsin omaperäistä), tyttö oli ihan lääpällään, yrittihän häntä pokata unelmien prinssi, oikea topgun..jannu vaan ei tiennyt minkä mallista kopteria hän lentää :P
No, onhan niitä oikeitakin medihelin lentäjiä, ovatko näiden tyttöystävät keskimäärin onnellisempia kuin muiden "tavallisten tallaajien" tyttöystävät? ..väitän että eivät..niinpä niin, se vika meissä on että usein haluamme sellaista mitä ei ole.."pelimies" esiintyy sellaisena mitä ei ole..

Kiinnostaisikin kuulla UUDELTA PELIMIEHELTÄ, oletko nyt tyytyväinen itseesi?..miltä tuntuu seuraavana päivänä uuden panon jälkeen? ..tiedätkö mitä, toi sun tarina kuulostaa skeidalta..miksikö? ..siksi koska ihminen ei pohjimmiltaan koskaan muutu,olosuhteet vain muuttuvat..joko olisit aina halunnut olla pelimies TAI sitten olet edelleen se kiva kaveri josta tytöt eivät kiinnostu ja keksit tuon tarinan katkeruuttasi..no, siihen tuskin saamme varmuutta..eikä tarvitsekaan, oli miten oli..

Haluaisinko minä olla pelimies? ..kyllä ja ei ..tietty pidän ihailusta ja tunteesta olla haluttu, kukapa ei..mutta mietin myös sitä seuraavaa päivää..ja sitä seuraavaa..se estää ryhtymästä pelimieheksi..siksi pitäydynkin "ystäväflirtissä" niinkuin edellisessä viestissäni kerroin..saan sen kaipaamani tunteen ilman seuraamuksia (seksi tosin jää väliin mutta se onkin parempaa sellaisen kanssa jolla on muutakin yhteistä) ..sitäpaisi "pelimies" leimataan useinmiten paskiaiseksi jälkeenpäin, "ystäväflirttailijalle" ei käy näin ikävästi :)[SIGNATURE]

_______________________
Helvetti on syntisen taivas...[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

UUSI_Pelimies

13.6.2004 22:54

[LAINAUS]Suomineito76 kirjoitti 13.06.2004 klo 16:19:
...ja hei, ei ihme jos saat naisen vaan yhdeksi yoksi tolla meiningilla; rojut ranniin ja menox'...
[/LAINAUS]

Suomineito76 näköjään joko ei osaa lukea, tai ei ymmärrä lukemaansa. Siis ennen pelimieheksi ryhtymistäni tyylini ei todellakaan ollut "rojut ränniin ja menox", vaan päinvastoin rakastava ja naisen huomioonottava. Tätä osoittaa sekin, että useampi kuin yksi silloin tapaamistani naisista sanoi suoraan, että touhuilu kanssani oli sekä hellintä että kiihkeintä, mitä olivat kokeneet.

Tästä huolimatta seuraa löytyi hyvin harvoin, ja silloinkin useimmiten vain yhdeksi yöksi, vaikka itse etsin vakituista kumppania.

Osoittaa hyvin sen, että kun naiselle tarjotaan hellyyttä, rakkautta ja välittämistä, niin nainen ei arvosta pätkääkään vaan lähinnä sikailee takaisin.

Vasta nyt kun olen tajunnut, millaista paskaa naiset ovat aivoiltaan, ja olen ryhtynyt pelimieheksi, vasta nyt olen ottanut käyttöön tuon "rojut ranniin ja menox" -tyylin.

Olenko itseeni tyytyväinen?

Olen! Mutta jossain vaiheessa aion ottaa itselleni ulkomaalaisen vaimon, olipa tuo vaimo sitten japanitar, kiinatar tai vaikka söpö thaityttö.
Ja vaimoa ei tietenkään kohdella "rojut ranniin ja menox" -tyylillä, sillä tuon tyylin käyttö ei ole omaa itseäni, vaan tietoinen päätös antaa suomalaiselle naiselle juuri sitä mitä hän on omalla inhottavalla ja ala-arvoisella käytöksellään osoittanut ansaitsevansa.

Miksi ihmeessä, jos löydän joskus aidosti rakastavan vaimon, pilaisin suhdetta kohtelemalla häntä kuin hutsua? Ei, silloin ehkä saan taas olla oma itseni, ja käyttäytyä rakastavasti saamatta halveksuntaa osakseni rakastavasta käytöksestä, kuten luonnevikaisilta suomitytöiltä. Näinollen kommentit "jalkavaimosta" ovat lähinnä asiattomuuksia.

Tuli tuossa tällävälin muuten surfattua netissä, osoitteessa
http://www.nomarriage.com/
ja ikävä huomata, että jenkkitytöt ovat ilmeisesti aivan yhtä luonnevikaisia kuin suomalaisetkin.
Itselläni ei ole jenkkitytöistä kokemusta, mutta jos tuon saitin tiedot pitävät paikkansa, niin enpä haluaisikaan!

Thaitytöistä muuten ON kokemusta!
Edellinen tapaamani thaityttö (21v, Bangkokissa) oli paikan päällä oikein mukava, mutta valitettavasti Suomeen paluuni jälkeen hän ei pitänyt lupauksiaan. Jos olisi pitänyt, mitä lupasi, olisin nyt onnellisesti naimisissa suloisen thaitytön kanssa, ja pitäisin rakkaudella.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elovena21

14.6.2004 08:32

Taidat olla, UUSI PELIMIES, aika katkeroitunut elämääsi täällä Suomessa. Ei elämää pidä vaan elää niin, että syyttää muita elämänsä epäonnistumisesta. Itse en voi ymmärtää, miten joko yleistät kaikki suomalaisnaiset noin ilkeiksi, tai sitten vain KOET kaikki naiset samalla tavalla. Ilman, että antaisit jollekin edes mahdollisuutta muuttaa tuota näkemystäsi...Suomessa on tuhansia ja taas tuhansia aivan ihania ja upeita naisia, joilta löytyy hellyyttä, ajatuksia, välittämistä ja ennen kaikkea luonnetta. Eikä kukaan hylkää ketään siksi, että tämä on kiltti, ei todellakaan:) Ehkä vain yhteistä lopullista kipinää eivät tapaamasi naiset ole kokeneet kanssasi.
Luulen, että et lopulta olisi kyllä onnellinen missään muuallakaan, ellet muuta asennettasi. Aina löytyy uusia pulmia ja muita ihmisiä, joita syyttää elämänsä epäonnistumisesta. Kyllä se taitaa kuitenkin niin olla, että onnellisuus on jokaisen omien korvien välissä, sitä ei kukaan sinulle tule tuomaan ja säilyttämään. Elä hetkessä ja tutustu oikeasti ihmiseen, älä vain sen toivossa, että ehkä hänestä tulisi joskus unelmiesi vaimo;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

boord

14.6.2004 15:47

Voi mitä shittiä.

Silloin kun vielä sinkkuilin, huomasin, että parhaiten saa naisseuraa siten, ettei yritä iskeä ketään. Seisoin tai istuin sitten yksinään, seurassa, tai tanssin, tuli ennen pitkään joku juttelemaan, ja minä sitten päätin, haluanko tutustua lähemmin. Iskemään tulevat naiset ovat artikkelissa mainitun ulkonäköasteikon joka portaalta, mutta painotus onneksi oli keskitason yläpuolella. Kai kauniimmilla on enemmän rohkeutta?

Tärkeää tässä metodissa on tietenkin, että erottuu joukosta jollain positiivisella tavalla mutta näyttää kuitenkin paikkaan sopivalta. Ja pitää olla näkyvillä, paikassa johon näkee ja josta näkee ympärilleen.

Tämä metodi ja muut tavat, mm. artikkelissa mainitut, ovat kuitenkin turhia, paitsi jos metsästää typeryyksiä sössöttävälle "pelimiehelle" jalkaansa avaavia neitoja ja muita helppoja hoitoja. Tuskin vaivan arvoista. Kirjoittaisivat perkeleet mieluummin oppaan, jossa kerrotaan mistä löytää kunnon naisia, joilla on pään sisällä kaikki kotona ja jotka pystyvät kunnon parisuhteeseen. Minulla meni aika pitkään ennen kuin keksin vastauksen tuohon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkoAN1

14.6.2004 18:55

[LAINAUS]Suomineito76 kirjoitti 13.06.2004 klo 16:19:

taalla skotlannissa muuten arvostetaan alykkaita suomalaisnaisia, jotka osaavat keskustella, eivatka jaa rakoaan kuten brittipimut taalla. joten, jospa suomalaiset naiset tulisivat tanne saamaan arvostusta ja suomalaismiehet suuntaisivat britteihin saamaan sita helppoa pimppaa.

[/LAINAUS]

älä viitsi: Sulla käy flaksi täällä Skotlannissa ennenkaikkea koska olet 'eksoottinen skandinaavi'...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

venlamaaria

14.6.2004 20:13

Mulle taidettiin naureskella,kun kyselin miten pelimiehen erottaa oikeesti kiltistä naapurinpojasta. Kuitenkin senkin jälkeen on tullut viestejä, joissa naiset kertovat tulleensa "huijatuksi" kusipääpelimiesten taholta. Ei se oikeesti niin helppoa oo, ainakaan tällaselle vielä viattomalle tyttöselle.
Muhun kyllä oikeesti uppoaa kiltit miehet sata kertaa paremmin kun mitkään ällöttävät flirttiäijät. Oon tollasen kiltin pojan tavannutkin...tai sit mua vaan viedään kuin pässiä narussa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flipp

14.6.2004 21:39

Joo, no toimii jos oot hyvännäköne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nathalia

14.6.2004 22:52

Harmi että tässä keskustelussa on sekoitettu pillunkipeät tavikset ja hyvännäköiset hurmurit.
Todelliset pelimiehet ovat aivan jotain muuta.

Kyse ei ole ravintolakaadoista, seksisuhteista tai parisuhteista. Pelimies ei välttämättä ole edes hyvännäköinen. Kunnon pelimies ei myöskään saa tyydytystä pelkästä seksistä, vaan seksi on vallankäytön ja manipuloinnin konkreettinen tulos ja vain pieni osa koko kuviota. Todellisen nautinnon pelimies saa siitä todellisuudesta/illuusiosta, että toinen henkilö on hänen leikkikalunsa. Leikkikaluja on samalla kierroksella usein monta samanaikaista, yksi viettelyvaiheessa, yksi kaatovaiheessa ja yksi jälkihoidossa (hyvin pelimiestä tyydyttävä vaihe). Pelimiehen leikkikalut edustavat usein myös hyvinkin erilaisia ihmistyyppejä, tällä osittain pyritään välttämään samanaikaisten hoitojen "törmääminen". Pelimies on usein hyvin älykäs, mutta emotionaalisesti häiriintynyt. Pelimies ei kykene parisuhteeseen ja piilottaa oman vajaavaisuutensa pakkomielteisen käytöksensä taakse.

Olis mielenkiintoista saada aiheesta kunnon keskustelua aikaiseksi, eikä pelkkää höpö-löpö p***** jauhamista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miesi

15.6.2004 00:57

Miksiköhän tästä asiasta on tehty niin mutkikas? Artikkelihan käsitteli sitä yleisesti tiedossa olevaa asiaa, että pillu on meidän miesten näkökulmasta ihana ja suloinen asia, jota saadakseen kannattaa nähdä kovasti vaivaa ja opetella ymmärtämään myös naisen ajattelutapaa. Onko tässä muka jotain väärää tai moraalitonta? Ja onko se valtava yllätys, että kun mies lähestyy ravintolassa tuntematonta naista, hän on ensisijaisesti kiinnostunut tämän kehosta eikä suinkaan persoonallisuudesta? Jos naiset haluavat miehen olevan kiinnostuneita ajatuksistaan eivätkä kropastaan, niin minkä takia he menevät lihatiskinaittamoihin, kun voisivat sen sijasta kirjoittaa vaikkapa nettiin viisaita ajatuksiaan, joilla saavat miehet rakastumaan siihen omaan ihanaan ja ainutlaatuiseen persoonallisuuteensa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Halo

15.6.2004 02:22

Loistavaa tekstiä, kerrankin ymmärretty mistä se kana oikeen loppuenlopuksi kuseekaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Just_niin

15.6.2004 11:59

[LAINAUS]UUSI_Pelimies kirjoitti 13.06.2004 klo 22:54:

Vasta nyt kun olen tajunnut, millaista paskaa naiset ovat aivoiltaan, ja olen ryhtynyt pelimieheksi, vasta nyt olen ottanut käyttöön tuon "rojut ranniin ja menox" -tyylin.

Olenko itseeni tyytyväinen?

Olen! Mutta jossain vaiheessa aion ottaa itselleni ulkomaalaisen vaimon, olipa tuo vaimo sitten japanitar, kiinatar tai vaikka söpö thaityttö.
Ja vaimoa ei tietenkään kohdella "rojut ranniin ja menox" -tyylillä, sillä tuon tyylin käyttö ei ole omaa itseäni, vaan tietoinen päätös antaa suomalaiselle naiselle juuri sitä mitä hän on omalla inhottavalla ja ala-arvoisella käytöksellään osoittanut ansaitsevansa.

Miksi ihmeessä, jos löydän joskus aidosti rakastavan vaimon, pilaisin suhdetta kohtelemalla häntä kuin hutsua? Ei, silloin ehkä saan taas olla oma itseni, ja käyttäytyä rakastavasti saamatta halveksuntaa osakseni rakastavasta käytöksestä, kuten luonnevikaisilta suomitytöiltä. Näinollen kommentit "jalkavaimosta" ovat lähinnä asiattomuuksia.
.[/LAINAUS]

Hmmm... Miksi sun sitten on pakko jotenkin kostaa kaikille suomalaisille naisille (ihan muuten vaan tiedoksi, esim. MÄ en ole koskaan tehnyt sulle enkä kenellekään muullekaan mitään pahaa)? Etkö voi vaan olla omassa pikku mielessäsi katkera ja odottaa sitä täydellistä suhdetta sen ulkomaalaisen naisen kanssa? Sä olet miljoona kertaa pahempi kuin ne naiset jotka on sua niin kaltoin kohdelleet. Sä tietoisesti valitset olevas kusipää ja käytt naisia hyväkses. Jos muka olet oikeasti NIIN ihana ja kiva ihminen niin anna olla! Ei se maailma mihinkään kallistu sun "kostosta" huolimatta. Vai ootko sä tosiaan NIIN puutteessa? Miesparka...

Sitä paitsi, miten ihmeessä sä kuvittelet löytäväs sen tulevan ihanan vaimos, kun suhtaudut naisiin noin? Tuskinpa kukaan ulkomaalainenkaan nainen ihastuu sun käytökseen. Eiköhän joka ikinen ajatteleva ja tunteva nainen pidä sua pahimman luokan luuserina ja täysin "käyttökelvottomana" pellenä? No mutta, omapahan on menetyksesi, jos et suhtaudu ihmisiin yksilöinä vaan olet vain suorittamassa sitä henkilökohtaista kostoretkeäsi laput silmillä. Tässä maailmassa on paljon ihania, luotettavia ja rakastamaan pystyviä naisia, jopa suomalaisia. Suuremman luokan sääli on vain se, että sä et katkeruudessas pysty tätä käsittämään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Just_niin

15.6.2004 12:02

Edelliseen viestiin vielä lisäykseksi ja selvennykseksi:

Mikä jumala sä kuvittelet olevasi kun "annat naisille sitä mitä he ovat osoittaneet ansaitsevansa"? Joo, naiset voi olla kauheita (kuten myös miehet), mut ei ole SUN tehtävä ruveta ihmiskunnan rankaisijaksi. Ne kiltit tytöt, joita sä "rankaiset", ei tosiaankaan tiedä, mikä niihin iski. Ja mitä he olivat tehneet ansaitakseen moisen käytöksen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-etcetera-

15.6.2004 17:43

Heh, välttämättä yksikään noista "kikoista" tai ohjeista ei toimi. En menis vetämään mitään tuollaista henkeeni, kaikki naiset ovat yksilöitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jiiboy

15.6.2004 19:38

[LAINAUS]Nathalia kirjoitti 14.06.2004 klo 22:52:

Harmi että tässä keskustelussa on sekoitettu pillunkipeät tavikset ja hyvännäköiset hurmurit.
Todelliset pelimiehet ovat aivan jotain muuta.

Kyse ei ole ravintolakaadoista, seksisuhteista tai parisuhteista. Pelimies ei välttämättä ole edes hyvännäköinen. Kunnon pelimies ei myöskään saa tyydytystä pelkästä seksistä, vaan seksi on vallankäytön ja manipuloinnin konkreettinen tulos ja vain pieni osa koko kuviota. Todellisen nautinnon pelimies saa siitä todellisuudesta/illuusiosta, että toinen henkilö on hänen leikkikalunsa. Leikkikaluja on samalla kierroksella usein monta samanaikaista, yksi viettelyvaiheessa, yksi kaatovaiheessa ja yksi jälkihoidossa (hyvin pelimiestä tyydyttävä vaihe). Pelimiehen leikkikalut edustavat usein myös hyvinkin erilaisia ihmistyyppejä, tällä osittain pyritään välttämään samanaikaisten hoitojen "törmääminen". Pelimies on usein hyvin älykäs, mutta emotionaalisesti häiriintynyt. Pelimies ei kykene parisuhteeseen ja piilottaa oman vajaavaisuutensa pakkomielteisen käytöksensä taakse.

Olis mielenkiintoista saada aiheesta kunnon keskustelua aikaiseksi, eikä pelkkää höpö-löpö p***** jauhamista.[/LAINAUS]

Tarkoitat tässä varmaan pelimiehellä esim. kreivi Lindgrenin tyylisiä huijareita?..tai jos parasta haetaan niin legendaarista Rasputinia? .."paskanjauhaminen" on mielekkäämpää, sitäpaitsi täällä on tosi hyviäkin viestejä jotakuinkin kaikkia joinkin koskettavasta "tavispelimies-aiheesta" johon tuo artikkelikin oli mielestäni suunnattu..niin, ja vielä sen verran, mielestäni on kyse ravintolakaadoista, seksisuhteista ja parisuhteista...ja kaikesta muustakin miehen ja naisen välisestä kanssakäymisestä..ei ehkä niinkään pelimies-käsitteenä mutta sitäkin enemmän tuon kolumnin "oppeihin" pohjautuen..

..jos nyt puhutaan taviksista niin itse pelimies-käsite on aika hämärä..mikä on pelimies?..itse liitän "pelimiehen" aseisiin läheisesti valehtelun (ainakin näiden rafloissa pyörivien kolmen pennin gigoloiden)..se on tietty tuomittavaa mutta entä jos jollain toisella on saman verran "kaatoja" ilman valeita tai huijausta, onko hän pelimies? ..onko automaattisesti pelimies jos on paljon naisia? ..niinkuin joku tuossa kirjoitti että jotkut miehet vaan miellyttävät naisia ja toiset taas eivät..ovatko ne pelimiehiä jotka vaan miellyttävät?..hehän käyttävät osittain samoja keinoja..

Onko "pelimiehen" taustalla useinkin tunteita loukannut nainen/naisia (niinkuin uudella) vai tekevätkö he sitä vain omaksi ilokseen..??[SIGNATURE]

_______________________
Helvetti on syntisen taivas...[/SIGNATURE]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

UUSI_Pelimies

16.6.2004 17:32

[LAINAUS]Just_niin kirjoitti 15.06.2004 klo 11:59:

Hmmm... Miksi sun sitten on pakko jotenkin kostaa kaikille suomalaisille naisille (ihan muuten vaan tiedoksi, esim. MÄ en ole koskaan tehnyt sulle enkä kenellekään muullekaan mitään pahaa)? Etkö voi vaan olla omassa pikku mielessäsi katkera

Sitä paitsi, miten ihmeessä sä kuvittelet löytäväs sen tulevan ihanan vaimos, kun suhtaudut naisiin noin?

Tässä maailmassa on paljon ihania, luotettavia ja rakastamaan pystyviä naisia, jopa suomalaisia.
[/LAINAUS]

1. "MÄ en ole koskaan tehnyt sulle enkä kenellekään muullekaan mitään pahaa"
Niinhän sä LUULET!
kuinka monta hellän ja mukavan miehen lähentelyä oletkaan torjunut? Vain siksi, että pääsisit seuraavaksi jakamaan itseäsi jollekin kusipäiselle (tai sellaista leikkivälle, kuten minä muutoksen jälkeen) miehelle.

Ovatko naiset todella noin tyhmiä? Hei eivät käsitä, etteivät pelimiehet ole ryhtymneet pelimieheksi sattumalta! Vaan siksi, että he ovat kyllästyneitä NAISTEN käytökseen! Siihen, kuinka naiset puheissaan ja kirjoituksissaan kertovat kaipaavansa mukavaa, hellää, rakastavaa ja luotettavaa miestä. (juuri sellainen olin ennen tietoista muutostani) Mutta kun nainen tapaa tällaisen mukavan miehen, mitä hän tekee? Sanoo kylmästi "ei kolahda. Sori, sä et oo mun tyyppiä. Ollaan vaan ystäviä". Eli naiselle kiva mies kelpaa kaveriksi, jonka olkapäätä vasten itkeä, kun nainen on ensin satuttanut itsensä "tosimiehen" kynsissä. Mutta silti nainen ei senkään jälkeen ole valmis parisuhteeseen kivan miehen kanssa, vaan hän etsii uusia kusipäämiehiä yksi toisensa jälkeen.

Pelimiehenä oleminen on kivan miehen ratkaisu, joka ei suinkaan ole itsetarkoitus, vaan seurausta naisten omasta käytöksestä. Jos suomalaiset naiset oikeasti alkaisivat arvostaa kivoja miehiä parisuhdekumppanenina, ilomielin lopettaisin pelimiehenä olemisen. Mutta sitä tuskin koskaan tulee tapahtumaan. Nainen ei halua uskoa, että hänen jatkuva törmäily kusipäämiehiin ei ole sattumaa, vaan hänen oman käytöksensä ja omien valintojensa syytä.

Eli sinä nainen, joika oikeasti haluat kivan ja rakastavan miehen, mitäs jos menisit iskemään sen luokkasi/koulusi nörttikundin, josta yksikään tyttö ei ollut koulussa (ja tuskin on, vuosia myöhemmin, vieläkään) kiinnostunut. TAKAAN, että kun isket hänet, saat luotettavan ja rakastavan miehen ihan ikiomaksesi koko loppuelämäksesi. Hän ei petä eikä jätä ja varmasti kohtelee sinua rakkaudella.
Ja tämä pätee ihan siitä riippumatta, missä päin Suomea koulusi kävit. Mutta jos olet jo lisääntynyt jonkun pellekundin kanssa, niin tiedä: tuskin se nörttikundikaan yh-äitiä ja sen lasta riesakseen haluaa. Jopa se nörttikundi arvostaa itseään senverran, että EI halua. Eli yh-äidit eivät tulekunnon miestä saamaan. Iskekööt he pelimiehiä (kunhan älyävät edes hankkia lapsenvahdin, eivätkä raahaa lasta muklaan treffeille). Tai sitten mustia miehiä, niitähän täällä Suomessakin riittää, kiitos demaripoliitikkonaisten.

2. Ulkomaisen naisen löytämisesä ei varmasti ole vaikeuksia, Häntähän kohtelenkin rakkaudella!

3. "Tässä maailmassa on paljon ihania, luotettavia ja rakastamaan pystyviä naisia, jopa suomalaisia"

Ai on vai? Missä ne tytöt/naiset olivat viimeisen 15v ajan ????
Aloitin hakemisen juuri, kun olin täyttänyt 13v. Ja täytin juuri 28v. Tänä aikana yritin iskeä satoja naisia, ja suurin osa otti just tän "sori ei kiinnosta" -linjan. Muutama halusi yhden illan sexisuhdetta, mutta ei parisuhdetta.
Olen jopa joskus seurustellutkin suomalaisen naisen kanssa. Mutta he ovat petollisia, koskaan et tiedä, milloin nainen "löysi toisen"... Eli naisilla on haku päällä vaikka he seurustelevat!
Ja tuon 15v ajan siis kohtelin naisia rakkaudella. Mutta eipä suomityttö sitä arvosta.

4. Väität, että olen pahempi kuin minua huonosti kohdelleet naiset. Mutta tosiasia on tämä: Minä sellaisena, kuin olin viimeiset 15v, en taatusti olisi saanut sinua seurakseni, vaikka todellakin olisin aidosti halunnut rakastaa ja helliä.
Mutta nyt, ryhdytttyäni pelimieheksi, voi hyvin olla, että seuraavan parin vuoden sisällä sinä olet yksi tilapäisistä seksisuhteistani. Ja kun tapaat minut, et aavistakaan että se olen minä. Ja lankeat juoniini ihan kybällä. Ja muista: olen ollut pelimies vasta muutaman kuukauden. Jos olisit tavannut minut vuosi sitten, voit kysyä itseltäsi: mikset silloin huolinut joko mua tai jotain muuta mun kaltaista miestä? Olisit saanut kivan kundikamun ja myöhemmin aviomiehen. Mutta ei, sinä halusit mieluummin odottaa, että pääset jonkun kusipään sexileluksi. No, saamasi pitää!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi