Tyyli

Aatteet ja vaatteet

ERRORChic-hipin aatteet on vaatteet

Blumarine, Celine, Versace, Max Mara – kaikki rummuttavat hippi(v)aatteen puolesta. Halvalla hipiksi sonnustautuu housujen päällä roikkuvalla tunikalla, leteillä tai inkakorviksilla. Hippityyliä säestää folkloristiikkavirtaus, jossa ei ole väriä (eikä ilmeisesti makua) säästelty. Maltilliset voivat kokeilla esimerkiksi valkoista pellavaa Max Maran tyyliin.

Käsilaukku on taas KÄSIlaukku

Käsilaukkua on kiikutettu viime vuodet milloin olalla, milloin pitkän narun varressa olan yli. Nyt käsilaukku heiluu taas kädessä kuten täti Monikalla ikään. Guccin kevään käsilaukuista suurin osa on kuin kädessä kuljetettavaksi tehtyjä. Ja kokoakin on. Nyt siis laukkuun mahtuukin jotain.

TJEU: www.gucci.com

Bridget Jonesiksi Top Shopissa

Maaliskuun 24. päivä jaetaan taas Oscarit ja muotilehdet raportoivat seuraavan kuukauden, kuka pisti mitäkin päälle. Oscar-ehdokkaana on myös Renée Zellweger elokuvasta Bridget Jonesin päiväkirja.

Se lienee ainoa elokuva, jossa vaatteet eivät olleet diorguccicelineloiusvuitton-merkkiä, Renée Zellweger oli elokuvassa puettu ihan tavallisen brittiläisen fast fashion -ketjun TopShopin vaatteisiin. Hennesiin mars.

Tyyliä videolta: Bridget Jonesin päiväkirja -ostovideo noin 20 euroa.

Omalaatuisia katalogeja

Olisi uutinen, jos Dieselin katalogi ei olisi omalaatuinen. Tänä vuonna ollaan Onnen laaksossa, jossa seikkailee Diesel-maskotti, punkkari-Teletappia muistuttava Donald. Donald on eräänlainen Ronald McDonaldin irvikuva. Dieselin viimekeväinen kampanja luksusafrikkalaisista on niittänyt mainosalan palkintoja. Omalaatuista yrittää Henneskin. H&M:n kevään mainostempaus on oma b-luokan kauhuleffa, jota voi tuijotella internetistä, jos vain jaksaa….

www.hm.com

Kirkas tai varkaan lasi

Tänä vuonna aurinkolasi on kirkas, ellei jopa läpinäkyvä. Kirkkaita laseja on ainakin Guccin ja Christian Diorin mallistoissa. Uutena lasimerkkinä Suomeen tulee Yves Saint Laurent. Toinen aurinkolasi-must-have on jo viime keväänä vaikuttaneet Ocean’s Eleven -elokuvassa nähtävät ”Top Gun” -lasit. Ovat muuten merkkiä Oliver Peoples.

Ostoslista

1. Calvin Klein: Eternity Rose Blush
Kleinin kymmenen vuoden takaiseen hittituoksuun lisättiin ruusua. Ei aivan pärjää emolleen. Jos pidät Ralph Laurenin Romancesta, pidät tästä. EDP 50 ml, 48,15 euroa.

2. Maybelline: One by one
Mainio ripsiväri, jonka pieni harja todistettavsti ottaa huomioon jokaisen karvanhaituvan. Mustana ja ruskeana. Hinta: 7,40 euroa.

3. Vo 5: Straigh gel
Hyvä luonnonkiharoiden hiusten suoristaja, joka ei heti ”likaa” hiuksia. Lisätietoja: www.vo5.fi. Hinta: 4,02 euroa.

Tyylifakta: Celine

Celinen tuoksut lanseerattiin Suomeen. Ja nyt moni kysyy itseltään, mikä Celine. Ranskalainen vuonna 1947 perustettu luksusmerkki sai uutta nostetta, kun päädisaineriksi palkattiin vuonna 1998 yhdysvaltalainen Michael Kors. Celine oli elokuvissa ja lehdissä. Muun muassa Rene Russo puettiin elokuvassa Seikkailija Thomas Crown varpaista hiuksiin Celinen vaatteisiin. Celine tekee miesten ja naisten vaatteita, asusteita ja tuoksuja. Merkin omistaa maailman suurin luksustavarayhtiö LVMH.

Celinea myy Suomessa muun muassa Boutique Enele Kluuvikadulla. Celine-tuoksut muun muassa Stockmannilta. Naisten edp 50 ml, 68 euroa, ja miesten edp 50 ml, 50 euroa.

www.celine.com, www.lvmh.com

4 kommenttia

Aatteet IN!

5.3.2003 11:23

Ei mikään aate ole muotia!? Olen erittäin vihainen siitä, että nämä saatanan muotisuunnittelijat suunnittelevat "hippi"vaatteita. Sitten sellaset yläaste ikäiset pimut ostaa Hennesistä niitä ja sanoo et mä oon vähän hippi. Oikee aate syntyy siitä, että oikeesti uskoo siihen hippiaatteeseen ja haluaa säästää luonnonvaroja ostamalla vaatteensa kirpputoreilta tai käyttämällä toisten vanhoja. Keskittykää muotisuunnittelijat tästedes suunnittelemaan niitä helvetin hepeneitänne!?!?!?!?!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

juujuujeejee

27.12.2005 23:50

puhut ihan asiaa...täytynee kuitenkin sanoa että itsekkin kuulun tuohon "hippi"pilvenpolttajaryysy ryhmään, mutta vain siksi että tykkään hippien muodista, tiedän kyllä hippien tavoitteet ym....tässä varmaankaa mitää tolkkua, pajautelkl u taas liikaa... =)
peace and love

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hölmö

15.4.2006 16:54

siinä kyllä olet että hipiksi itseään ei pitäisi sanoa vain vaatteiden perusteella vaan ennemminkin aatteen, mutta jos oikeasti itse syvällä sydämmessään kokee oikeasti olevansa hippi niin silloin ei mun mielestä pitäis niin kauheesti suuttua jos jotkut pitävät hm:n vaatteista ja kutsuvat itseään hipeiksi, mitä väliä sillä on mitä toiset on? Keskittykää itseenne!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jepjpe

30.10.2006 00:01

Kyllä näin on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi