Maailmanparantajat

Politiikan tähtikaarti blogaa Cityn nettisivuilla.

Suomen kiinnostavimmat tuoreet poliitikot blogaavat toukokuun alusta lähtien Cityn nettisivuilla. He eivät säästele sanojaan, älä siis sinäkään. Lue politiikan terävimmän kärjen ajatukset ja lausu oma mielipiteesi osoitteessa www.city.fi/maailmanparantajat

Olkaa hyvät, esittelyssä Cityn uudet blogistit. Panimme heidät kehumaan toisiaan vaikka hampaat irvessä.

Carl Haglund Paavo Arhinmäestä:

Paavo on kansainvälinen tyyppi, joka puhuu suomen lisäksi ruotsia. Paavossa on asennetta. Vasemmistoliitto yrittää olla heikompien puolella ja pitää kiinni arvoistaan. Valitettavasti heidän politiikkansa on jossain määrin ajastaan jäljessä, eivätkä heidän näkemyksensä kansantalouden hoidosta ole tätä päivää.

Paavo Arhinmäki Antti Kaikkosesta:

Antti on osoitus siitä, että kaikki keskustalaiset eivät ole ahdasmielisiä vanhoillisia. On myös joitakin liberaaleja, modernisti ajattelevia, ympäristöstä ja vähemmistöistä huolta kantavia ihmisiä.

Antti Kaikkonen Johanna Sumuvuoresta:

Johanna on sisukas, sitkeä ja sähäkkä kansanedustaja. Hän tuo mielipiteensä esiin vaikka ne poikkeaisivat valtavirrasta. Vihreät tavoittavat muita puolueita paremmin nuoria sukupolvia, mikä liittynee imagoon. Puolue joutuu kuitenkin tasapainoilemaan periaatteiden ja arkirealismin välillä.

Johanna Sumuvuori Jussi Halla-ahosta:

Halla-aho on yksi tehokkaimpia nettipoliitikkoja. Perussuomalaiset ovat onnistuneet puhuttelemaan ihmisiä, jotka eivät yleensä ole kiinnostuneet politiikasta. Ihmisiä on kuitenkin puhuteltu populistisella kritiikillä, jota ei ole tarvinnut testata hallitusvastuussa. Jos persut olisivat hallituksessa, voisi olla eri ääni kellossa.

Jussi Halla-aho Carl Haglundista:

En ole ikinä kuullut tyypistä. RKP on hämmästyttävän tehokas lobbausryhmä. On käsittämätön suoritus, että puolue kykenee niin pienellä ryhmällä ja mitättömällä mandaatilla vetämään hallitusta narussaan. Hatunnosto siitä.

Jaana Pelkonen Maria Guzenina-Richardsonista:

Maria on määrätietoinen, fiksu ja hyvännäköinen nainen, joka kipuaa vielä urallaan korkealle. Olen demarisuvusta ja duunariperheen tyttö. Kiitos demarien, olen kuitenkin kokoomuslainen.

Maria Guzenina-Richardson Saara Räsäsestä:

En tunne Saaraa, mutta tunnen hänen äitinsä. Jos omena ei ole pudonnut kauas, Saaran kirjoitukset ovat teräviä. Meillä on KD:n kanssa samoja päämääriä sosiaali- ja terveysasioissa. Eriäviä näkemyksiä on esim. perheen sisäisestä adoptiosta. Heidän ajatuksensa eivät ole mielestäni ihan tätä päivää.

Saara Räsänen Jaana Pelkosesta:

En tunne Jaanan politiikkaa, mutta Jaana on kaunis, edustava ja sanavalmis nainen. Kokoomuksessa arvostetaan työtä ja yrittämistä. Mainostoimistopolitiikka ei kuitenkaan yksinään toimi, eikä imago saa olla politiikassa kaikkein tärkeintä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi