Olga

  • RKK

Katselin naisten painonnoston EM-kisoja. Raskaassa sarjassa oli ylivoimaisena Olga ukrainasta, joka 21 ikävuodestaan huolimatta oli ehtinyt käydä harjoitusten lomassa jääkaapilla sen verran usein, että oli kerännyt massaa 164kg
Olihan pituuttakin naiselle riittävät 185 cm mutta en kaikesta huolimatta nauttinut huippuunsa trimmatun euroopanmestarin ulkomuodosta.

Toiminta oli vakuuttavaa tempaus 133kg uusi euroopan ennätys ja työntö 153kg, jossa huomasi kyllä kyykystä ylöstulossa pieniä puutteita, koska oman massan suuruus jo rajoitti työnnettävää painoa.

Voimaa löytyi ja tekniikka oli ihailtavaa. Mutta ei homma silti kovin terveelliseltä vaikuttanut ja kaikesta seksistisyydestään huolimatta olisin toivonut tähän lajiin liitettävän arvostelutuomarit, jotka arvioisivat urheilijan ulkomuotoa, jotta saataisiin hieman terveempää touhua.

Mielestäni moinen arvostelu sopisi paremmin tähän lajiin, kuin mäkihyppyyn. En haluaisi kärsiä pahoinvoinnista moista katsellessa.

Olga tuskin kilpailee kymmenen vuoden päästä, vaikka huipulla olisi mahdollista olla vielä 20 vuodenkin päästä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus