koskenniemeläistä aamutunnelmaa

  • viiste

aamukävelyllä iidesjärven rantaryteiköissä; laulujoutsenpari jonka huomasin viikkotoista sitten järven itäpään poukamassa (lintutornin lähellä) oli edelleen maisemissa, joten ilmeisesti jäi sinne kesäksi asumaan. kamerakin oli mukana mutta ilman kauko-objektiivia pariskuntaa oli turha kuvata. muutamia kuvia tuli kuitenkin napsittua.

sääli ettei tässä kaupungissa tai edes tässä maakunnassa tai maassa ole toista itseni kaltaista homomiestä joka pääsee sunnuntaiaamuisin ylös ennen yhdeksää vaikka lenkille tai luontoon --- on vain noita paikallisissa tai valtakunnallisissa piireissä aamuyöhön notkuneita tyhjänpäiväisiä ja typeriä tusinahinttareita joiden arvomaailma ja "life style" ovat minulle vastenmielisiä ja vieraita tai jotka määrittelevät [seksuaali-]identiteettinsä jonkin anglosaksisen termin kautta (alkaa se sitten geellä tai quulla...) eivätkä siten kiinnosta minua henkisellä älyllisellä eivätkä etenkään eettisellä tasolla - kuten eivät ideologiset idiootit ja minkä tahansa systeemin säätelemät sätkynuket ja laumasielut muutenkaan millään elämän alueella.

edes joskus olisi virkistävää jakaa jotakin kokemaansa ja näkemäänsä toisen miehen kanssa, miehen jolla olisi OMAT AIVOT, OMA TAHTO ja OMA I-D-E-N-T-I-T-E-E-T-T-I, joista mitään ei tarvitsisi hakea jonkin omahyväisen pinkkiunelman tai tympeän sateenkaarifantasian tai edes homouden ilosanomaa levittävän setan jakelutiskiltä ja joka vieläpä nauttisi samoista asioista kuin minä mutta häntä ei yksinkertaisesti ole olemassa. on vain näitä pinkkipervoja ja sateenkaari-idiootteja...

lähetys päättyy tältä erää tähän. Vitun väliä...

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.