Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

ärsyttäviä arkisia asioita ja ilmiöitä, osa1  1

- sätkynuket jotka räpläävät kadulla ja julkisissa tiloissa kännykkäänsä minuutin välein... näille idiooteille elämä on aina toisaalla, ei koskaan siinä immanentissa tilassa ja tilanteessa jossa ne sillä hetkellä ovat. ärsyttävä kyrvänjatkeen tai -korvikkeen masturbointi julkisesti on sinänsä ilmiselvää jälkimodernin ajan skitsofreniaa jonka mobiili tekniikka mahdollistaa tai pikemmin jota se ylläpitää ja lietsoo kaikille ulkoapäin ohjautuville marioneteille mutta jokin raja kaksijakoisuudellakin?

- kassalla notkuvat asiakkaat jotka eivät vaivaudu erottamaan ostoksiaan liukuhihnalla kapulalla tms. jäljessä tulevien tavaroista; näille entisajan aristokraateille ja nykyisille kansallisen kokoomuksen äänestäjille pitäisi kai persekin pyyhkiä valmiiksi kuin Ludvig XIV:ltä konsanaan... piika-avun ja kotisiivouksen aktiiveja käyttäjiä jotka voivat kätevästi vähentää passaamistaipumuksestaan 3000 euroa verotuksessa.

- facebookissa norkoilevat laumasielut jotka tilittävät sinne miltei jokaisen vessareissunsakin ja joilla on sata virtuaalikaveria mutta ei yhtään ystävää joka auttaisi konkreettisessa hätätilassa tai silloin kun tarvitsisi käytännön apua - aidosta läsnäolosta kuuntelusta ja osallistumisesta puhumattakaan...hankkikaa nyt saatana elämä reaalitodellisuudesta, se on paljon antoisampi kokemus. suosittelen. kokemuksesta.

- väärää puolta kadulla vastaan tuleva, useimmiten älyllinen tylsimys, joka ei vieläkään ole oppinut että suomessa on oikeanpuoleinen liikenne (on ollut virallisesti jo vuodesta 1858). aina löytyy joku matalamielinen luisuotsainen musikka joka painaa väkisin vastaan väärää laitaa etenkin jalankulku- ja pyöräteillä eikä suostu väistämään. kyse on tietenkin vallankäytöstä johon toinen osapuoli joko suostuu tai sitten ei.

- erilaiset yhden asian vaahtoajat ja fakki-idiootit... mitäpä näistä sen enempää. kun psyykeen ei mahdu kuin yksi madonreikä joka ei kuitenkaan johda mihinkään toiseen ulottuvuuteen tai rinnakkaisuniversumiin niin sen ahtaan aukon kanssa on idiootin sitten vain elettävä.

- iltapäivälehtien iänikuiset yhdentekevät julkkisjuorut ja melodramaattiset otsikot jotka eivät edistä kenenkään eksistentiaalista kehitystä lineaariseen länsimaiseen eteenpäin mielivään suuntaan millään tavalla. tämä on ollut kestoärtymykseni kohde jo vuosikymmeniä ja kunniaksi suomalaiselle iltapäivä- ja seiskalehdistölle voi todeta että se on onnistunut närästämistehtävässään erinomaisesti. henkisten antasidien ja limakalvon suoja-aineiden kysyntä säilyy kyllä tasainen korkeana sensaatiouutisoinnin ansiosta jatkossakin! voisiko suomessa todella olla ihmisiä joita eivät KERTA KAIKKIAAN KIINNOSTA vanhasen seksiviestit tai heidisohlbergien raskaudet tai jarisillanpään sairaalakäynnit jne.jne.jne.