pöllyssä pitkin päivää

  • viiste

yli viidenkymmenen kilometrin pyörälenkki tänään, ihan tyydyttävä tulos kun ottaa huomioon että vasta maaliskuun loppua edetään. olen ehtinyt tosin polkea yhden miltei yhtä pitkän matkan jo viime viikolla joten ihan eka kerta ei tänäinen "kolmen kunnan ympäriajo" ollut; sopivahkoja pyöräilykauden avauksia kuitenkin kumpikin. minulla tosin kausi jäänee hyvin lyhyeksi joten on nautittava siitä nyt kun on vielä mahdollisuus. pyöräily lienee ainoa asia elämässäni - ehkä juoksemisen ohella - joka antaa minulle jotain autenttista iloa ja mielihyvää, mikään muu aktiviteetti tai harrastus ei tuota samanlaisia tyydytyksen tunteita - ei seksi, ei syöminen tai juominen, eivät edes elokuvat.

tylsää on vain se että joudun polkemaan yksin sillä lähipiirissäni ei ole ketään joka olisi "cyklomanian" vaivaama... kuntoakin ja kestävyyttäkin kun pitäisi seuralaisella jonkin verran olla sillä saatan kepeästi polkea kahden-, jopa kolmensadan kilometrin päivämatkoja ympäri pirkanmaata ja joskus suomeakin.

omakohtaisesti havaittuja kevään merkkejä tänään (mitä nyt helvetinmoisessa katupölyssä yleensä näki tai kuuli): peipon laulu radanvarren koivikossa, leskenlehdet pirkkalassa...

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.