Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Uusi kirja ja kunto noussut ja tanssikurssit  1

Innostuinpas aloittaa uuden kirjan. Nicholas Sparksin 'Viesti Mereltä'. Siitä tehty leffakin on katsottu monen monta kertaa, ja toista kertaa nyt luen kirjana. Leffassa esiintyy Cevin Kostner, yksi näyttelijäsuosikeistani.

Joojoo, tiiän että oon kai sitten yltiöromantikko =D So what :P

Kuntosalilla on tultu käytyä joka päivä. Jumatzucca ko voi olla tyytyväinen olotilaansa. En oo ollut näin timmi sitten 20-kesäisen :D Kiloja on tänävuonna tippunut semmoset 9 kg ja nyt alkaa vissiin painon nousu kasvavan massan myötä.

Niin niin. Et tykkää isoista lihaksist, mut mikä on iso lihas? Etenen rauhallisesti, enkä yritä mitään yltiöbodya, vaan sillee sopivat. Ajattelin, että keskityn pelkästään jalkalihaksiin, kun niitä en ole treenanut oikeastaan salilla koskaan, paitsi juoksumatolla ja soutulaitteella. Aloitin kuntosalitreenin loppukesällä, kun rullaluistelulenkit päättyivät. Ajattelin että aloitan ihan varovasti kehittäen tekniikkaa samalla. Ei mitään ruisrääkkiä heti alkuun.

Nyt kun lihakset jalois kehittyneet, niin oon huomannut, että selkävaivat hävisivät :-o Positiivista!

Mitäs mä keksin käden jännetupen tulehdusvaivoihin? Noh kokeilen siihenkin varovaista lihasjumppaa. Ajattelin, että tupen ympärillä olevat lihakset eivät ole tasapainossa ja siksi tulehtuu. Monipuolisesti voimistelemalla käsiä, voisi tuokin parantua ilman kortisonia. Venyttelyä ja kylmähoitoa myös.

Tänään jännittää. Menen tanssikursseille. Ei mitään tahnua eikä humppaa, vaan ihan vakio- ja lattareita. Jospa musta tulis kilpatanssija viel vanhoilla päivillä heh. Saas nähä.