Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Isin muistolle  4

Sinä lensit kohti valon. Pääsit kivuistasi ikuiseen rauhaan. Minä vielä tulen katsomaan sinua. Minä teen sen, mihin sinä et pitkään aikaan kyennyt. Sinä et nähnyt minua enään pitkään aikaan. Tai näit, mutta et sairailla silmilläsi. Huolehdin sinut vielä lepoon ja turvaan. Sinne missä kukaan ei sua uhkaa, sinne kukaan ei kurki ja tirkistä. Sinne sinnä menet ja olet lähellä minun uutta kotiani. Viimisinä epäitsekkäinä ja rauhoittavina sanoinasi sinä sanoit. Kuule Teemu, älä huolehdi, jos tänään et ehdikään tulla. Tule huomenna jos ehdit. Jos et ehdi, kyllä mä pärjään. Se oli sinun tyypillinen tapa rakastaa.


Tuus tuus  1

Hellöy Tuusula,
täält tullaan :P
Toissapäivänä tein tarjouksen ja eilen se hyväksyttiin. Jeee.. pääsee omaan kämppään! Paljonkohan on veroäyri tuusulas ja mistä johtuu että Kerava on huomattavasti halutumpaa aluetta kuin Tuusula? Tuusula ei kait ole kaupunki, vaan kunta?


Carpe Diem pohdintaa  1

Kävin faijaa katsomas taasen sairaalas. Soon siel eristyksissä. Oli ihan pirtsakalla päällä. Vein sille kahvia, kera maidon ja sokerin. Ilahtui siitä, kun sai taas kahvia vähäsen.

Onkohan tehty tutkimusta, montako suomalaista ei ole tavannut iso-äitiään, vaikka tietää sellaisen olevan olemassa ja että miltä se heistä on tuntunut? Tunnen muutamia kavereita sellaisia ja tästä olen heidän kanssaan puhunutkin. Kommentit olleet aikalailla samankaltaisia kuin itsellänikin. Jotenkin kuvittelen, että se, jonka isoäiti on kuollut, tai se, joka usein tapaa isoäitiänsä, ei voisi ymmärtää sellaista tunnetta kuin tämä kokee, jonka isoäiti elää, mutta joka ei ole koskaan muistanut syntymäpäiviä, käynyt synnytyslaitoksella, ollut kastejuhlissa tahi rippijuhlissa, ei soita, ei lähetä terkkuja tms. Kysymys kuuluu? Mikä olisi tämän lapsenlapsen rooli tämän jälkeen? Pitääkö mennyt vain unohtaa ja aloittaa itse olemaan se aktiivinen osapuoli.

Tähän täytyy todeta taas, ettei ole yhtä oikeaa vastausta. Vastaus riippuu varmasti siitä, miten asiaa katsoo. Vastaus voi olla ironinen, sarkastinen, tai siinä voi olla hitunen anteeksiantoa ja nöyryyttä. Pitäisi vaan katsoa eteenpäin, elää tätä päivää, eikä murehtia mennyttä, jo tehtyä asiaa. Niinkuin sanonta kuuluu. Carpe Diem.


Kämpän haku  1

Vittu mä ihmettelen (sori tuo kiroilu HUPS) tota kiinteistömaailman tsydeemiä jossa asuntoa myydään huutokaupan tyyliin. Tulipa taas eilen kurkittua yhtä kämppää ja olin niin asennoitunut tarjoamaan 85 tonnin asunnosta 77 tuhatta. Hieno oli kämppä kyl, ei siin mittää. Kämppä jo näköjään mennyt kun ei näy netissä ilmoitusta enään.