Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Aamunaureskelua  1

Kävin toss kurkkimas jengin kirjoittelua. Jestas kun jotkut osaavat kirjoittaa hyvää läppää. Naurattaa niin vieläkin. Johtuu varmaan aamu-unisuudesta. Kohta nukkumaan.

Näköjään nykyään on muotia panna ikäänkuin överiksi ja se näkyy tuolla kirjoituksissa. Ei elämä niin vakavaa saa olla.

Eilen harjoittelin taas kameran käyttöä. Kävin heurekalla kuvailemassa ilta-aurinko kuvia ja hyviä tuli. Olis kiva tavata se nainen. Se taidevalokuvaaja joka 30 vuotta sitten piti meidän kerrostaloyhtiössä valokuvauskerhoa. Se nainen, jos luet tätä.

Kiitos opista! Mä muistan ne kurssit, kuin eilisen päivän. Kipinä, rakkaus valokuvaukseen syntyi noista päivistä.


Kamera saapui..  2

Nonnih. Tännää se tuli. Hui ko miten tuo kapistus on kevyt. Tuntuu kuin kantaisi tyhjää pakettia :D Uskomatonta, ennen nuo kamerat olivat suurinpiirtein rautaa ja nyt muovia. Laturi heti lataamoon ja tädille syömään ratgetteja. Nyt kirjoitin tuon sanan väärin. Ragetti.. ei.. raggetti.. ääh olkoot. Semmust sveitsiläist juustojuttua, vitsi ol hyvää. Kummityttökin oli tullut Kuopiosta ihmettämme, Ikeaa katsomaan.

Huomenna meen kamulle tekee perukirjaa. Ylihuomenna formulaa kattoon. Siinä sitä ohjelmaa taas.


Punttisali alkaa tuottaa tulosta.  1

Jassoo. Kävin töissä elektronivaa'alla (Suomen tarkin vaaka!) mittaamassa painoni ja näemmä punttisalilla käynti ja ruokavalio alkaa tuottaa tulosta. Näin vähän en ole painanut 15 vuoteen :-o Tänä vuonna olen pian laihtunut lähes 9 kiloa. Jestas! Emmä mitään anoreksiaa halua. Tahdon vaan, että tuntuu hyvältä (ja ehkä vähän että näyttäisikin :P) Täytyy vissiin ilmoittautua Finnbodylle kun alkaa puuduttaa työpaikan punttisalilla käynti. Olisi siinä enemmän vastapainoakin työnteolle. Lisäksi saisi enemmän palautetta suorituksesta ja tekniikasta.


Lauantai  3

Tulipa käytyä tosi lyhyillä treffeillä. Tavattiin ja sitten erilleen. Joskus kolahtaa ja joskus ei. :P Kamu siinä soitti sopivasti treffien jälkeen että tarttee auton huomiseksi mennäkseen katsomaan autoa Jalasjärvelle. Kävin viemässä auton hänelle. Kiisselillä pitkät matkat halvempaa körötellä. Siellä olisi Celica GT Four. Uih, sellaisen hankin vielä itsekin joskus. Joku sportti se pitää olla!

Kävin mummille viemässä maitoa, olutta saunajuomaksi ja hesarin. Nauhoitin jutteluamme taas muistoksi. Varmaan jonkinlaista henkistä valmistautumista itselläni tämä nauhoittelu. Isoäippä on kyllä niin rakas, että miten sitä valmistautuu oikein? Ei varmaan mitenkään. Elämä vain jatkuu. Se on fakta :S Opastin hänelle digiboxin käyttöä. Onneksi hänellä on sen verran yksinkertainen digiboxi että helppo oppia ja opettaa.

Pitäkää itsestänne huolta lauantai-iltana C'ya.