Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.
Edellinen

Kohti uutta vuotta  1

Tänään jos kävis kurkkimas ainakin yyyyhtä asuntoa tost Hiekkaharjust. Pitää vissiin alkuun tyytyä iiha pikkukämppään ja vaihtaa sit ehkä isompaan joskus... niin tekisi mieli ihan uutta asuntoa, mut jos sitte joskus viel?

Onko se niin, että halvin tapa päästä omaan asuntoon on ostaa remontoitava yksiö? Säästöjä ei ole.

Sekään ei oo halpaa, jos muutat halpaan asuntoon ja yhtiövastike on ihan jotain älytöntä.

http://www.youtube.com/watch?v=yHRHftnQYGI



Mitä tekisit :)  4

Jos Saisit minut sinun huoneeseesi lukittuna 24 tunniksi ja saisit tehdä kanssani ihan mitä vain, mitä sinä tekisit? Jätä kommentti ja sitten kopioi tämä omaan blokiisi ja katso mitä muut sanovat. Saatat yllättyä.. Jos et vastaa ja kopioi tätä..

Oli iha v...n kireet farkuist leikatut hortsit XD iho punasena LOL
Oli iha v...n kireet farkuist leikatut hortsit XD iho punasena LOL

Ave Maria  1

Kylläpä pimeys vallitsee tosiaankin iltaisin ilman lunta. Mutta en anna sen masentaa. Yritän kääntää asiat huumorille välttääkseni masennuksen. Kait. Toivottavasti en loukkaa sitten tällä käytökselläni muita ihmisiä kotona, töissä, missä vain. En voisi itselleni antaa ehkä sitä anteeksi. Se kun ei ole oikein ominta itseäni. Sellaisen pienen roolin suon itselleni.

Välillä tuo huumori kyllä heittää vähän yli. Silloin tarttee pienet hermosauhut. Kai siinäkin on omat rajansa, ainakin mulla. Ainakin itse yritän varoa kuitenkin toisten loukkaamista.

Ihana vastaanotto oli Nordeassa. Ovelta asti tultiin hakemaan ja ohjattiin virkailijan huoneeseen. Ei siis minnekkään tiskille kaikkien nähtäväksi. Wau. Soon meijän henkilökohtainen pankkineuvoja, tosi ihQ tyyppi :P


Hamppilääkäri kunnallisessa toimii loistavasti :D  1

Nonnih. Tulihan ravattua. Kävin Jumbos viemäs kännyn, jos nyt neljännellä kerral sais vihdoin uuden puhelimen kun sama vika ilmenee edelleen. Peekele.
Onneksi on tuo kommari varapuhelimena, niin sain synkronoitua kalenterin ja yhteystiedot taasen.

No sitten otin asiakseni soittaa hamppilääkärille. Kerroin, että tuo viime viikolla paikattu hamppi on vieläkin kipee ja mitä tehhään? Täti puhelimen päässä siihen, että kyllä se siitä tokenee - kuulemma saattaa kestää useampikin viikko kunnes hamppi turtuu. No voi voi. Ei siinä mitään. Harmittelin vielä, että iso reikä toisella puolella ja vasta huhtikuussa seuraava aika.
-"Ei teillä satu peruutusaikoja olemaan? Pääsisin 10 minuutissa paikalle, kun asun niin lähelläkin".
-Täti siihen että heillä olisi peruutusaika puolen tunnin päästä, ehtiikö herra saapuumaan.
-Minä tietenkin, ilman muuta :D

Kyllä turha valitella hamppilääkärin odotusaikoja, ottaa vaan puhelimen käteen ja rupee neuvottelemaan.

Sitten ajaa hurautin Mellunmäen kirpparille. Muistin, että siell oli yks Stigan rattikelkka hintaan 15€. Ajattelin käydä kurkkaamassa, vieläkö se kelkka siellä on. Oli se. Nyt on yksi kelkka lisää varastoon, ja muksuilla vähemmän tapeltavaa talvella kun mennään mäkeen. Loistava päivä.


Soutelua  1

Tulipahan taasen huhkittua. 2000 metriä aikaan 8.25 min 10 tasolla. Kunto on kasvusessa. Tavoite alle 8 minsaa. Siihen menee pari viikkoa? 1000 metriä perjantaina 3.55 min 10 tasolla. Silloin aloittelin liian lujaa.

Kävin ostamassa Fazerin Tuttifrutti-pussin. Voi ziizus mikä hemunälkä ollut jo pitkään. NAAAMMM. Liitukarkit LURPS. Täytyy suoda itselleen hemupäivä. Siitä tulee kyllä hyvä mieli.

Nyt päätin ruveta työstää tota kämpän hankkimista. Ja mä haluun oman! Täytyy soittaa pankkiin ja varata se aika. Sitten pitää kilpailuttaa noita pankkei. Paljonkohtan voisin saada? 100 donaa? Kauhistus, soon kyl iso summa :S


tommya  1

Joo!
Kiitti vaan vitusti
Vituttaa niin vitusti tämä saatanan elämä
Vittu!
Kiitti vaan vitusti elämästä.
Vuokra maksamatta,
tili miinuksella,
verikoirat kintereillä.
Ei muuta ihmissuhdetta kuin
Esinahan ja sormien välinen hutera liitto.
Pitkän tähtäimen suunnitelmana kitata vitun pitkä kalja
Niin vikkelään kuin kurkku vetää.

Muista poika aina vaan, niin paljon sitä täällä saa (Joo! Joo!)
kun uskaltaa rakastaa. (Joo!)

Vittu!
Niin että kiitti vaan vitusti tästäkin päivästä.
Vittu!
Vitusta tänne tultiin
Ja päin vittua täällä myös menee.
Ja jos kuolema,
Vittu,
On yhtä vittumaista kuin tämä elämä,
Niin meikäläistä alkaa vituttaa niin pahasti,
Ettei suostukaan arkkuun,
Vaan painelee jonnekin vittuun
Kittaamaan vitusti kaljaa.
Vittu!

Muista poika aina vaan, niin paljon sitä täällä saa (Joo! Joo! Kiitti vaan vitusti!)
kun uskaltaa rakastaa.
(Muista poika vaan rakastaa, rakastaa...) (Joo! Vit! Joo! Kiitti vaan vitusti!)

Muista poika aina vaan, niin paljon sitä täällä saa (Joo! Joo! Joo!)
Kun uskaltaa rakastaa. (Joo!)
(Muista poika vaan rakastaa, rakastaa...)

Vittu!

Tommy Tabermann


treenit tännä ja polttamati  1

Ei kerpele, pitäs yrittää olla polttamatta ennen treenejä. Toivoton yritys. Argghh.. Enkä puhu ny kirkon polttamisesta, kuten joku ehdotti tuol chatis :D

Vähäx oon tyytyväinen, jäpä sitkeesti opasti mut tekemään liikkeet oikein jivess. Nyt ei oo yhtään tönkköä, vaan lantiossakin tapahtuu jotain :D Kuhan opin ettei kanta-askeleit kantapäil.


Hamppilääkäri ja pikainen ihastus  1

Hälleluja. Hamppilääkäris meni melkein puoltoisttuntia, eikä kyseessä ollut muuta kuin paikkaus. Ensin odotin sopivat 45 minsaa. Hää oli myöhässä. Päätin jo eilen, etten polta yhtään tupakkaa ennen lekurille menoa (pitäis päästä usseemmin lekurille, ni tulis varmaan lopetettua tuoki). Noh, odottele siin sitten hermostumatta. Itseasiassa ei tehnyt yhtään mieli tupakkaa. Lisäksi päästin yhen kundin edelleni, sillä hänellä oli tikkien poisto ja se kesti 2 minuuttia. Sanoin sille, että kyllä mä nyt joudan täs 2 minsaa viel odottaan.

Olinpas hyvällä tuulella. Johtuikohan se eräästä hammashoitajasta, joka oli aikas söpö ja se kävellä köpötteli siinä ohi vähän väliä. Uih se tuoksui hyvälle :) Sil oli ihan musta tukka ja ponnarille vedetty takaata. Häntä heilui kivasti kävelles.. siitä sais hyvän otteen kun... ARGGGHH.. noh noh.. hhyyyi mua :D

Edellinen