Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.
Edellinen

Valssia  1

Treeneis oli kivaa. Opimme uuden kuvion. Tosi nastaa! Treenasin himass musiikin kanssa. Aika kallista tuo musiikki. Tupla-cd maksoi 30€ :-o ja yksittäinen olis maksanut 22€.

Sit. Vitsi meen tajuu miten toiset voivat oppia laulun sanat kerrasta. *kade* Mun itse pitää eka kuulla se biisi ainakin 100 kertaa. Sitten luen ulkoa paperilta. Sen jälkeen vielä kantsuu kirjoittaa ne itse ylös. Lol. Mut sit osaanki varmaan loppuikäni. Toi Bridge over troubled water on ihan taivaan hieno biisi (varsinkin Elviksen Japanin keikan versio on hieno, huh. Sain sen kaapattua youtubesta ja muunnettua mp3-musiikiksi -nyt pääsee kuuntelee autossa, JEE). Saas nähä ilkeekö karaokes käydä koilottamas :D


Huoh. Ne naiset. Ei niitä ymmärrä erkkikään..  2

On se kumma miten sitä välillä hajoilee. En ymmärrä miten mä onnistun. Olenko mä tyhmä, vai enkö mä ymmärrä naisia. Nyt tuntuu etten kohta ymmärrä itseänikään.

Hajoilen vaikka nyt siihen, että eräs nainen, jonka olen tavannut pari viikkoa, ei ole yli viikkoon pitänyt minkäänmoista yhteyttä. Ei mitään pornoa siis, vain kaveripohjalta olemme olleet. Hän itse sanoi, että ollaan kavereita. Asia selvä. Mutta voisi nyt helvetti ilmoittaa, että "Mul on toinen". "Mua ei kiinnosta". "Moi, olen kipee".

ARHGHH.

Vai onko tämä merkki, että sitä ei kiinnosta?

Tietämättömyys ja epävarmuus on kyl pahimpia odottavan ihmisen tuntemuksia. Miten osaatte lakata odottamasta?`Onko siihen keinoja?

Tähän voi vielä yhdistää ikävä. Ikävöin lapsiani, ikävöin varmaan myös jotain muutakin. No, ei kaikkee kerralla. C'ya :)


Cha cha chaa  1

Huh. Poika vetää jo aikas hyvin. Tytöl nyt klassiset eleet ollut aina. Wau. Tulivat toiseksi. Tärkeämpää mulle oli kuitenkin saada halit ja turista kuulumisia ja olla heille paikalla. Miten minä sanoin kuvailisin isin ikävää. Sanoisinko, että olen huono poislähtijä. Aina se on yhtä vaikeaa. Huoh.


Ylpeä Iskä  1

Tänään murut näkyvät telkussa, piti heti laittaa sukulaisille tekstari. Saas nähdä innostunko paikan päälle katsomaan, olisi tänään vielä kisat.

Seuraavat sanat ovat opettelussa. Harvinaista, yleensä en enkuksi opettele, mutta tämä on kyllä hyvä. Elviksen laulamana ihan yliverta
http://www.youtube.com/watch?v=ZyjRjyc-Mbg&mode=related&search=

When you’re weary, feeling small,
When tears are in your eyes, I will dry them all;
I’m on your side. When times get rough
And friends just can’t be found,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

When you’re down and out,
When you’re on the street,
When evening falls so hard
I will comfort you.
I’ll take your part.
When darkness comes
And pain is all around,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

Sail on silvergirl,
Sail on by.
Your time has come to shine.
All your dreams are on their way.
See how they shine
If you need a friend
I’m sailing right behind.

Like a bridge over troubled water
I will ease your mind.
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind.

© 1969 Paul Simon


Meetinki  1

Jahas. Tänään olis biljardiliigan miitinki. Ihan soittivat mulle ja tulevat oikein hakemaan. Vähäx otettu :-o Kysyivät mukaan ihan pohjanmaata myöten. Ympäri Suomea tulee osanottajia. Kiva kun muistavat, pidin tuota liigaa kolme vuotta.

Oikein mieltä lämmitti ja ilahdutti, kun kaverini kertoi vaimonsa (on kuskina meille ukoille) nyrpistäneen naamaa, kun kuuli että pitää yksi lisäkoukkaus tehdä. Sitten oli kysynyt ketä pitää hakea. Vastaus: freeboy. Oli ilme kirkastunut ja silmät auenneet "Tottahan me Free haetaan" :D



Soutulaite  1

No johan tuli innostus soutuun. Vedin 500 m 2 minuuttiin 6 tasolla. Pitää kokeilla, saako 1000 metriä alle 4.30. Taisi olla 6 tasolla. Olis hauska tietää toisten lukemia, paljonko tarvitsisi petrata tuloksia :P

Mitenköhän paljon nuo soutulaitteet eroavat toisistaan. Ei niitä nyt montaa eri merkkiä voi olla.


Tanssitreenit  1

Alkaa olla viikon odotetuin päivä tämä treenipäivä. Tänään opimme tangoa. Tango ja cha cha chaa selvästi mun suosikit tähän mennessä. Hitsi nyt oikein harmittaa, että miksi en aikaisemmin ole lämmennyt tälle lajille.

Eilen tuli vedettyä töissä soututreenit. Huh, hiki siinä pääsi tuleen. Täytyy alkaa pitämään kirjaa oikein, että tuleeko kehitystä siinä.

Viikonloppuna käytiin mckännäreitten kans Tallinnas moikkaamas bestmania. Kävimme lauantaina syömässä eräässä ravintolassa ja siellä oli elävää musiikkia. Lähinnä lattareita ja mm. cha cha chaata ja sambaa soittivat. Kylläpä tanssijalkaa vipatti, oispa ollut Suomessa, oisin voinut jotain hakeakkin tanssimaan.


Mun isänpäiväni.  1

Dojoo. Aamukymmenelt tuli puhelu. Kaks muksuuni soittivat ja toivottivat hyvää isänpäivää. Tuntui hyvältä kuulla heidän äänensä. Juttelimme hetken ja se oli siinä. Vähän on vänkäjuttu kun tytär haluaa sanoa terkkuja mun exälle. Vaiks olen kuin selittänyt että isi ei ole enään, vaan olemme kaverit. Johtuukohan tämä exän hauvasta, josta tyttö piti kovasti ja siitä jäi hyvät muistot.

Sitten tulikin ravattua kirpputoreilta. Mukaan sielt tuli pari kirjaa. Siel oli yks hieno mikroskooppi, josta varsinkin siskonpoika saattaisi tykätä kovasti. Katsella ötököitä meinaan. Olipahan skoopilla hintaa 13o€, ei irronnut vaiks tarjosin 20 e :)


Aikamoista asemyyntimeininkiä Suomessa  1

Olikohan se päivän Aamulehdessä juttu, jossa oli kuva Suomi-konepistoolista erään Helsinkiläisen aseliikkeen näyteikkunalla. Siellä se oli esillä Suomi-konepistooli ja täysin toimintakuntoinen myytävänä!! Ei oo tosi :D

Ymmärtäisin aseenkantoluvan niinku edes rinnakkaislupana sillain, että päälupa olisi vanhemmilla. Sillain luvat olisi valvottua ainakin.

Ethän sä saa autollakaan ajaa kuin aikaisintaan 17v.

Edellinen