Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

Citys ihastuminen  1

Ihastun helposti, vaikka vain kuvan perusteella. Laadukas kuva on tällaiselle valokuvausihmiselle aina kiva katsoa. Sitten kun ihastun, haluan kommentoida asianomaiselle. Mitä ihmettä mä kirjoitan? Haluaisin tehdä hänet iloiseksi, tai jotenkin piristää. Onko tässä järkeä tietäen, että noin 20 miestä tekee hänelle mahdollisesti samaa /päivä.

Nämä naiset ovat livenä ihan tavallisia ihmisiä, siinä missä muutkin. Heillä on mahdollisesti käynyt tuuri, tai sitten heillä on taito, tai sitten joku muokkaa heidän kuvistaan kauniita, että kuvat näyttävät hyviltä miehen silmään.

Kun johonkuhun ihastuu, tai hänestä tykkää, niin pitäisikö se sanoa sille ihmiselle suoraan? :D Uskon, etten ole ainoa mies ihastumassa. Tarkoitan, että ihastumista on erilaista. Toiset ilmaisevat asiansa suoremmin. Toiset haluavat panna heti. He toteavat, ooh, aika pantava, tai sitten 'vittu mikä kurttu' :D Toisia taas kiinnostaa luonne ja keskustelu ihmisenä. Tai vain todeta ääneen, Wauhh.

Ihania kuvia lisää naiset!!


Tiritombaah tombaahh  5

Eksyimpä lukemaan toisten blokeja. Siitä vaan kurkkimaan taakkepäin otsikon syytä. Tuli hyvä olo vaihteeks, hyvillä mielin nukkuun pääsee.

Tästä tuli mieleen että löysin yks päivä Elviksen tulkitsemana biisin bridge over trouble water.. ja uskokaa tai älkää, kuuntelin sen valehtelematta 30 kertaa putkeen :D Ei oo todellista

Nyt jos sais luettua ton Mannerheimin-kirjan loppuun - ellen nukahda taas kesken. Tuleepahan nukahdettua helposti.



Paluu arkeen.  1

Dodii. Paluu arkeen sitten alkoi. Tuntuu ihan hyvältä. Toiminnot ne itun vakiot hautajaisten jälkeen. Lätkämatsi, kavereitten ja systäri mukana Tiksis laulamas karaokee ja parit hömpsendaahlit. Sama panetus ko ennenki. Jotkut antavat ymmärtää, mutteivät antaa. Sit ko tarjoutuis mahis, niin sitä ollaan niin ronkeleita, nöwwei. Pari lontoopuhelua olisi ollut kyl paikallaan :P

Terveiset vaan Tussulan kotiideaan. Sielt löyty divaani ja runk-patja. Tavarat tulivat perille ja teimme hyvät kaupat! Osa-aikais-Sisustussuunnittelija saa paikan! winkwink.

Oon täs funtsinu, että mitä mä tääl citys? Parempi ko ei mieti? :D Antaa ny rofiilin olla ku kerran luotu.

Nokkotzckalle kiitos lahjasta. Vihdoin ja viimein. Kannatti odottaa!

Kiitos myötäeläjille. Ne merkitsivät mulle paljon, vaik emme tunnekaan oikeasti. Ja mistä sitä tietää että...

Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset kamuille.


Itsesääli  2

Sääli on sairautta. Joten voinen jäädä siis sairaslomalle?

Vittu että osaa olla semmonen vitutus että heippa! Tänään muutan patjan, viltin ja tyynyn kera tölliini. Paan kylpyammeen täyteen totikuumaa vettä. Ristin veden sääliksi, siten voin siis kylpeä.. rypeä säälissä :D

Ai niin. Se kupillinen kuumaa kahvia ja kirja. Ja arvaas, tekeekö mieli vetää rööki?


Onneton  1

Huomaa, ettei mua oo luotu sisustajaksi. Kai se pitää lähteä ettimään divaania ja joku runk... siis runkopatjasänky.

Kaverien mielest toi tölli ois iha siisti nyt alkuun. Muuttoa vaan sisään ja tekee remppaa sit ajan kanssa.

Eli. Seinä, jonka olin ajatellut purkaa, onkin kantava. Täten siis, säästyy rempparahat. Voin ostaa tonne läppärin ja sohvan, keittimen ja sängyn.

Porukat lupas jääkaappi-pakastimen, mut täytyy kattoo riittäskö vain jenkkikaappi. Jokatapaukses kaapin pitää olla sellainen, että ovi avataan sellaisella kahvalla. Mä kuitenkin, joka kerta, Huom! Joka Kerta, unohdan ottaa jääkaapist jotain, ja availen sitä ovea monta kertaa. Ärsyttävää avaa kaappia peläten että se kaatuu tai tippuu lattialle. Sama juttu mikron kanssa. Oven pitää avautua kätevästi!


Runo isille  2

Vihdoin näet.
Et tunne kipui
Vihdoin olet rauhassa.
Toiveesi totetui.
Sä vain nukuit pois.

Kenestäkään et pahaa sanaa koskaan sanonut.
Nyt sen oivalsin.
Sitä lienee sulta oppinut.
Vaiks useinkin viime ajat
sut tapasin
Elämäsi pienet palat
Lapsilleni keräsin

Olit usein hassu ja hauska.
Olin isin poika.
Moniin vuosiin tapasin äitis.
kun vasta nyt
Komeutta näin isin kuvis.
Huomasin mistä
tuli isin poika.

Olit kerran vahva kuin korsto.
Nyt olet kevyt ja hento.
Et kadottanut voimasi mielen.
Löysit Jumalan kielen.
Sä yritit mulle hetken samaa
Mut tietä luoda halusin omaa

Näytit mulle vaik olit sairas
Et ollut tyhmä
Vaik poika sua testas
Oli hän se tyhmä
Mulle opetit
et meis kaikis on hyvää