Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.


Silta yli synkän virran  1

Totuuden nimessä täytyy sanoa, että ihastuin tähän biisiin ihan kybällä kun Ari Koivunen lauloi idols-karsinnoissa tämän biisin. Kävin heti Youtubesta katsomassa Kirkan versiot. Tänä aamuna opettelin kitaralla, hieno biisin johon helppo saada tunnettakin mukaan ja aikas melodikas biisi laulaa. Ootas Vekku ko esitän tän sulle niin sult putoo simmut päästä :D Mut vähäx oon kade Kirkan ja Arin äänelle, iteltä ei löydy millään noin kantavaa ääntä. Myös Fredi on todella kaunisääninen laulaja.

Huomatkaa, ettei tämä tarkoita, ett' mä tykkään jostain klassisesta musasta. Kyse on nimenomaan laulunlahjoista, äänenkäytöstä ja kyvystä laulaa lujaa ja puhtaasti ilman soittimien apuja, se vaatii kanttia ja taitoa!

Kirka - Silta yli synkän virran
kieli fin suomi
sanat Reponen Pertti Juhani
vuosi 1970

Kyynel vierii, putoaa

Taas tunnet pienuuden

Ehet' suojaa saa

Puolellas oon, taas kun aikaa on

Kun ystävää et nää

kertosäe:

Silloin näin yli synkän virran

Sillan rakennan

Sulle vain yli synkän virran

Sillan rakennan

Kun oot rauhaton, pelko vallan saa
Kun yön sä mietit taas, mikä odottaa
Niin luokses käyn, taas kun aika on
Kun tuskaa vain on tie

kertosäe

Taivas valkenee, uudestaan
Nyt katseen loistaa suo
Varjot pois on yltä maan
Käy rinnallain, jos sä uskot vain
Mä että auttaa voin

kertosäe



töihi  1

Nii se taas loma ohi. Kohta töihin. Jee. Varmaan pari päivää taas menee jotta pääsee rutiiniin kiinni. Tiistaina saan ton yhen mastercard-systeemin maksettua ja sit alkaa oikea jorma-säästäminen =D Oma kämppä ois kiva. Hirvittää vaan noi hinnat. No, aika näyttää miten menee. Nyt, töihin.


vika lomapäivä  1

Noniin, loma ohi on. TJ 0. O-ou :S

Ja olihan ne uikkarit mukana olleet siel reissus. Peekele =D Laukun pohjalla niin, etten ollut huomannu. Tänään kävin Kuusijärvell ja sit hurautin kaivopuistoon rullailee. Oli ihan hauskaa. Outoa oli se, ett menin ilman sauvoja. Ja ehä mä ilman ossoo. Ääk =D Kattovat varmaa ett eihä toi ukko osaa ees luisteloida =D No hällä väli. Hiki mikä hiki. Kivat maisemat ol. Otin kuvia kännyl. Ei muuten huonoi kuvia kännyks ookkaa!


Lenkki ja paluu  1

Olihan mahtava pikku retki. Tuttavillani on Turun lähistöllä saari, jonne menimme veneellä. Ihan hauskaa oli. Lämpimät ilmat ja alkeellinen, vailla sähköä olevat mukavuudet.

Vesi alueella oli kirkasta. Vähän harmitti, kun ei ollut räpylöitä ja snorkkeleita. Uikkaritkin olivat jääneet kotiin. Uimalasit ja hortsit löytyi laukusta, ja eikun veteen, kun ihan ilkosillaan sentäs uskallas. Sielhä voip vaik hauki hyökähä *lol*. Tuli siinä uiskenneltua ja sukelleltua kolmenkin pikku saaren ympäri kuin pikku poika. Tuli hyvä olo.

Tänään palasin kotiin. Huhhuh, kiva siinä autossa ja ilman ilmastointia. No, ainakin omalta osaltani tuen ilmastonmuutoksen vähenemistä. Pakko oli viel lenkille lähteä ihan omantunnonkin vuoksi. Rullikset ja sauvat mukaan ajellen autolla tonne Kolohonkaan. Sieltä sitten limuostoksineni matkaan. Vähän hankala luistelusää kun aurinko porottaa täydeltä taivaalta. Voi mahoton mikä hiki. No, hyvä olo taas kun palasi kotiin ja suihkuun.