Citys ihastuminen

  • freeboy

Ihastun helposti, vaikka vain kuvan perusteella. Laadukas kuva on tällaiselle valokuvausihmiselle aina kiva katsoa. Sitten kun ihastun, haluan kommentoida asianomaiselle. Mitä ihmettä mä kirjoitan? Haluaisin tehdä hänet iloiseksi, tai jotenkin piristää. Onko tässä järkeä tietäen, että noin 20 miestä tekee hänelle mahdollisesti samaa /päivä.

Nämä naiset ovat livenä ihan tavallisia ihmisiä, siinä missä muutkin. Heillä on mahdollisesti käynyt tuuri, tai sitten heillä on taito, tai sitten joku muokkaa heidän kuvistaan kauniita, että kuvat näyttävät hyviltä miehen silmään.

Kun johonkuhun ihastuu, tai hänestä tykkää, niin pitäisikö se sanoa sille ihmiselle suoraan? :D Uskon, etten ole ainoa mies ihastumassa. Tarkoitan, että ihastumista on erilaista. Toiset ilmaisevat asiansa suoremmin. Toiset haluavat panna heti. He toteavat, ooh, aika pantava, tai sitten 'vittu mikä kurttu' :D Toisia taas kiinnostaa luonne ja keskustelu ihmisenä. Tai vain todeta ääneen, Wauhh.

Ihania kuvia lisää naiset!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus