Huoh. Ne naiset. Ei niitä ymmärrä erkkikään..

  • freeboy

On se kumma miten sitä välillä hajoilee. En ymmärrä miten mä onnistun. Olenko mä tyhmä, vai enkö mä ymmärrä naisia. Nyt tuntuu etten kohta ymmärrä itseänikään.

Hajoilen vaikka nyt siihen, että eräs nainen, jonka olen tavannut pari viikkoa, ei ole yli viikkoon pitänyt minkäänmoista yhteyttä. Ei mitään pornoa siis, vain kaveripohjalta olemme olleet. Hän itse sanoi, että ollaan kavereita. Asia selvä. Mutta voisi nyt helvetti ilmoittaa, että "Mul on toinen". "Mua ei kiinnosta". "Moi, olen kipee".

ARHGHH.

Vai onko tämä merkki, että sitä ei kiinnosta?

Tietämättömyys ja epävarmuus on kyl pahimpia odottavan ihmisen tuntemuksia. Miten osaatte lakata odottamasta?`Onko siihen keinoja?

Tähän voi vielä yhdistää ikävä. Ikävöin lapsiani, ikävöin varmaan myös jotain muutakin. No, ei kaikkee kerralla. C'ya :)

2 kommenttia

freeboy

29.11.2007 17:42

Kiitos vastauksista. Vähän outoa olla vain kaveri tytölle, vaik onhan noita kavereina ennenkin ollut. Mä paan vissiin liikaa tunnetta peliin, kiinnyn. Mul on kuulemma joku läheisyyssyndrooma. Se taas johtuu siitä, kun isä jätti mut 6 vanhana. Sen jälkeen näin häntä ehkä kerran vuodessa. Voi sitä pojan ikävän määrää isänsä luo :S Nyt tuo ikävä heijastuu vanhempana kait.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus