Lenkki ja paluu

  • freeboy

Olihan mahtava pikku retki. Tuttavillani on Turun lähistöllä saari, jonne menimme veneellä. Ihan hauskaa oli. Lämpimät ilmat ja alkeellinen, vailla sähköä olevat mukavuudet.

Vesi alueella oli kirkasta. Vähän harmitti, kun ei ollut räpylöitä ja snorkkeleita. Uikkaritkin olivat jääneet kotiin. Uimalasit ja hortsit löytyi laukusta, ja eikun veteen, kun ihan ilkosillaan sentäs uskallas. Sielhä voip vaik hauki hyökähä *lol*. Tuli siinä uiskenneltua ja sukelleltua kolmenkin pikku saaren ympäri kuin pikku poika. Tuli hyvä olo.

Tänään palasin kotiin. Huhhuh, kiva siinä autossa ja ilman ilmastointia. No, ainakin omalta osaltani tuen ilmastonmuutoksen vähenemistä. Pakko oli viel lenkille lähteä ihan omantunnonkin vuoksi. Rullikset ja sauvat mukaan ajellen autolla tonne Kolohonkaan. Sieltä sitten limuostoksineni matkaan. Vähän hankala luistelusää kun aurinko porottaa täydeltä taivaalta. Voi mahoton mikä hiki. No, hyvä olo taas kun palasi kotiin ja suihkuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus