Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Sabotaasia Pyhän Hengen temppelissä

Nykyjään puhutaan paljon sukupuolen korjausleikkauksesta. Korjauksesta? Meikkausta ja tatuointia ym käsittelevässä blogkirjoituksessa minä jo otin esille monia Raamatun paikkoja. Esimerkiksi se 1Moos 1,27 mikä sanoo että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Tai 1Kor 6,19 kuin sanoo että ihmisen ruumis on Pyhän Hengen temppelu.

Nyt tulee vielä mieleen nykyisessä tilanteessa Paavalin 1 kirje timoteukselle:

Niin pitää seurakunnan kaitsijan oleman nuhteettoman, yhden emännän miehen, valppaan, raittiin, siviän, vierasten holhojan, opettavaisen. -1tim 3,2..

Yhden emännän miehen. Siis mies jolla on yksi emäntä. Ei niin että se emäntä olisi siinä miehessä itessään.

En halua yksittäistä ihmistä lähettää helveettiin eikä minulla mitään tuomion valtaa olekkaan. Mutta ihmettelen kirkon virallista kantaa --- ja se kai on virallinen kanta kun arkkipiispa Jukka Paarma sen sanoo --- että kun sanoo ettei näe siinä mitään ristiriitaa jos pappi vaihtaa sukupuolensa. Olisi ihan kiva tietää että millä perusteella arvon arkkipiispa sitten voi hyväksyä moisen toiminnan? Ei ainakaan Raamatun SAnalla.

Tottakai se on niin että armahtavaisuutta pitää olla eikä saa ketään ruveta väheksymään mutta synti on sentään aina synti. Yksilöinä me emme mahda mitään synnille mutta olisi hyvä jos kirkon virallisena ohjenuorana ja tavotteena oisi synnin poispaneminen ja Jumalan Sanassa pysuminen!

Sukupuolensa tuhoaminen ja väkisin toiseen sukupuoleen vaihtaminen on hengellisesti ajateltuna synti. Maallisella järjellä ajateltuna se on pervoa, ällöttävää ja sairasta.

Rakas Taivaallinen Isämme! Varjele maatamme ettei sille kävisi niin kuin Sodomalle ja Gomorralle aikanaan kävi!