Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Jussi Lahdessa

Olin Juhannuksen Lahdessa esikoisten Juhannuseuroissa.

Menin perjantaina iltaseuroihin, olin lauantain kirkossa ja seuroissa ja sunnuntain molemmissa seuroissa. Yöpyä sain sellaisen ihmisen kodissa, jota en tuntenut aikasempaan. Harmi että en voinut enää jäädä maanantaiksi. Kiitos Lahden veljille ja sisarille!


Homoliitot Kaliforniassa

Tänään 17.06.08 Kalifornassa oli ensimmäiset homoavioliittojen siunaamiset. Ällöttävää. Jos on oltava homo niin miksi siihen pitää saada Jumalan siunaus kun Jumalan sana osoittaa et homous on synti?

Ei sinun pidä miehenpuolen kanssa makaaman, niinkuin vaimon kanssa; sillä se on kauhistus. [3.Moos. 18; 22]

Miksi homot haluaa avioliiton jos he kerran ei usko Jumalan sanaa? Avioliitossa haetaan Jumalan siunausta. Mihin homot sitä tarvitsevat jos he eivät usko Jumalaan? Ja jos homot uskoo Jumalaan niin miksei he sitten usko Raamatun opetuksia?

Eikä kannata tulla sanomaan että tuo sitaatti on Vanhasta Testamentista. Minä tiedän että se on, mutta VT on samaa Jumalan sanaa kuin UT. Jeesuskin lainasi paljon VT'tä omissa opetuksissansa. Voi karrikoiden sanoa että VT'n ja UT'n ainoa ero on siinä että VT'n aikana synnit sovitettiin eläinuhrien kanssa mutta UT'n aikana itse Jumalan poika tuli uhriksi ja eläimiä ei enää tarvita käyttää. Oppi on sama.

Voi maailmaa pahennusten tähden!