Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

Ei adoptio-oikeutta homoille.  4

Ei adoptio-oikeutta homoille ja lesboille.

Vihreät ja ketkä sitä aloitetta nyt kannattaakin niin sanoo että tällä on tärkein tavoite parantaa lapsen asemaa ja toisekseen tuoda homoparit lähemmäs oikeita aviopareja.

Kakkapuhetta etten paremmin sano. Ensinnäkin pikku lapsi jolla on kaksi "isää" muttei äitiä laisinkaan tai sitten päinvvastoin niin eikö sellainen lapsi saa vääristyneen esikuvan? Kyllä saa. Eli jos pikku poika näkee vaikka kaksi "isäää" pussailemassa ja halimassa niin kyllähän siinä maailman kuva särkyy kun vähän kasvattuaan hokaa että yleensähän ne onkin heterot eikä homppelit kun pussailee..

Toinen on tietty koulukiusaus. Varsinkin ensimmäisten homojen t. lesbojen kasvatit joutuu ihan varmasti kuulemaan pilkkaa omista kotiolostaan ja jos vielä sattuu olemaan vähän herkempi tai jotain niin siitä kun suuttuu ja muuta niin ihan varmasti joutuu vielä kovan pilkan ja kiusaamisen kohteeksi.

Ja sitten vähän eri näkökulmasta: MIksi ihmeessä homot ja lesbot pitäis tuoda lähemmäksi avioliittoa? Olen sitä joskus ennenkin kirjottanut ja taas ihmettelen. KUN Jumalan Sana kerran täydellisesti kieltää homosuhteet sun muut eläimelliset menot niin MIKSI ihmeessä sellaiselle pitäisi antaa kirkossa Jumalan Siunaus? Eikö se ole Jumalan pillkkaa? On se. Jos haluaa elää Jumalan Sanaa vastaan niin ei sille tartte Jumalan Siunausta pyytää kun ei sitä kuitenkaan voi saada. Eläkööt homot, jos yhdessä on pakko kerta elää niin avoliitossa (=huoraliitto) kuten niin monet muutkin ihmiset nykyään elää. Halutaanko homoliiton siunaamisella maksimoida kerrytettävä syntitaakka vai yritetäänkö sillä vaientaa huono omatunto?

Hyödykästä luettavaa:

http://koti.phnet.fi/petripaavola/Kirkko%20ja%20homoseksuaalisuus
http://koti.phnet.fi/petripaavola/Luonnoton_seksuaalisuus

En tiedä kuka on Petri Paavola ja mitä uskon suuntaa se edustaa mutta ainakin hänen artikkelinsa ovat tosissaan hyvää lukemistoa kaikille.


Liharuoan säilyttävä kouluissa  3

Hesarissa artikkeli, http://www.hs.fi/artikkeliredirect/1135245196448

Vihreät toivoo että kouluissa olis vaan yksi päivä viikossa lihaa ja muina päivinä jotain kasviksia. Tuli vaan mieleen yhen esikoislestadiolaisen saarnaajan sana. Kun joku rupesi kauheasti puhumaan kasvien syönnin puolesta niin tämä saarnaja sanoi että Nebukadnessar söi ruohoa ollessaan päästään nöyrä.

Ei se ihmistä saastuta, mikä suusta menee sisälle, mutta se, mikä suusta tulee ulos, saastuttaa ihmisen. -matt 15,11