Ei adoptio-oikeutta homoille.

  • esikoislesta

Ei adoptio-oikeutta homoille ja lesboille.

Vihreät ja ketkä sitä aloitetta nyt kannattaakin niin sanoo että tällä on tärkein tavoite parantaa lapsen asemaa ja toisekseen tuoda homoparit lähemmäs oikeita aviopareja.

Kakkapuhetta etten paremmin sano. Ensinnäkin pikku lapsi jolla on kaksi "isää" muttei äitiä laisinkaan tai sitten päinvvastoin niin eikö sellainen lapsi saa vääristyneen esikuvan? Kyllä saa. Eli jos pikku poika näkee vaikka kaksi "isäää" pussailemassa ja halimassa niin kyllähän siinä maailman kuva särkyy kun vähän kasvattuaan hokaa että yleensähän ne onkin heterot eikä homppelit kun pussailee..

Toinen on tietty koulukiusaus. Varsinkin ensimmäisten homojen t. lesbojen kasvatit joutuu ihan varmasti kuulemaan pilkkaa omista kotiolostaan ja jos vielä sattuu olemaan vähän herkempi tai jotain niin siitä kun suuttuu ja muuta niin ihan varmasti joutuu vielä kovan pilkan ja kiusaamisen kohteeksi.

Ja sitten vähän eri näkökulmasta: MIksi ihmeessä homot ja lesbot pitäis tuoda lähemmäksi avioliittoa? Olen sitä joskus ennenkin kirjottanut ja taas ihmettelen. KUN Jumalan Sana kerran täydellisesti kieltää homosuhteet sun muut eläimelliset menot niin MIKSI ihmeessä sellaiselle pitäisi antaa kirkossa Jumalan Siunaus? Eikö se ole Jumalan pillkkaa? On se. Jos haluaa elää Jumalan Sanaa vastaan niin ei sille tartte Jumalan Siunausta pyytää kun ei sitä kuitenkaan voi saada. Eläkööt homot, jos yhdessä on pakko kerta elää niin avoliitossa (=huoraliitto) kuten niin monet muutkin ihmiset nykyään elää. Halutaanko homoliiton siunaamisella maksimoida kerrytettävä syntitaakka vai yritetäänkö sillä vaientaa huono omatunto?

Hyödykästä luettavaa:

http://koti.phnet.fi/petripaavola/Kirkko%20ja%20homoseksuaalisuus
http://koti.phnet.fi/petripaavola/Luonnoton_seksuaalisuus

En tiedä kuka on Petri Paavola ja mitä uskon suuntaa se edustaa mutta ainakin hänen artikkelinsa ovat tosissaan hyvää lukemistoa kaikille.

4 kommenttia

Flash-Bang

25.4.2009 16:03

Täysin luonnotonta ja perverssiä. Ihmisinä kaikki pitää hyväksyä, teot tuomitaan. Mutta nyt on kyse lastensuojelusta eli paljon suuremmasta asiasta kuin mitä nuo håmåhihhulit ymmärtävät. Pysykööt pois kirkosta ja uskonnoista kun eivät niistä mitään haluakaan ymmärtää. Perustakoot oman uskontonsa! Mitä ne valmiille tulee tössimään, tanan tunarit.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Betrus

26.4.2009 13:29

Luulin ensin, että tämä merkintä on vitsi, mutta tosissaan tässä taidetaan olla.

Hylätyn lapsen on siis parempi kasvaa lastenkodissa, kokonaan ilman vanhempia, jotta ei tulisi koulukiusatuksi?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

esikoislesta

27.4.2009 16:01

Jos ihmiset ovat joskus saanut omia lapsia niin ne ovat peräisin miehen ja naisen välisestä suhteesta. Heterosuhteesta. Siinä lasten on hyvä myös kasvaa.

Jos lapsen isä muuttuukin simsalabim homoksi ja äiti samaan aikaan lesboksi ja ne molemmat hommaavat itselleen omaa sukupuolta olevan kumppanin niin siinä tapauksessa lastenkoti tai vaikka joku lähisukulainen on lapselle parempi kun omat vanhemmat. Jos vaan toinen yhtäkkiä huomaa olevansa homo/lesbo ja toinen säilyy heterona niin silloin lapsi ehdottomasti yh-äidille tai -isälle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus