Kesä

  • Claudina

Kesäloman loppuminen on tänä kesänä haikeampaa kuin ennen. Tämä oli ensimmäinen yhteinen kesäloma mieheni kanssa ja vaikka moni asia jäikin tekemättä ja kokematta, oli tämä silti elämäni parhaita kesiä. Viime kesä oli kyllä se tärkein kesä, sillä sain muuttaa mieheni kanssa yhteen, olin työtön ja pennitön, mutta niin täynnä energiaa tuosta uudesta muutoksesta elämässäni. Sain tuoda omat tavarani yhteiseen kotiin, nukkua joka yö tärkeän ihmisen sylissä eikä aamulla ollut mitään kiirettä lähteä kotiin, sillä minähän olin jo kotona, Olen tällä hetkellä työtön, mutta en täysin pennitön sentään. Olen saanut nähdä Porvoon ja ne hienot kadut ja idylliset pienet putiikit. Kävin Orivedellä ja näin kuvan kauniin pienen punaisen mökin omalla pienellä perunamaalla. Se oli juuri sellainen kuin aina olen haaveillut omistavani. Kyllä minä vielä joskus saan oman pienen punaisen mökin omalla perunamaalla ja pihalla. Olen saanut nähdä Korkeasaaren suloiset eläimet ja nauttia aamukahvin ulkona kalliolla. Olen saanut viilettää pyöräni päällä ympäri helteisiä kesäkatuja oman rakkaani seurassa ja nauttinut vain kauniista päivistä.

Vaikka en päässytkään ulkomaille enkä edes risteilylle, niin ei se minua enää haittaa. Toki olin pettynyt, mutta ei se maailmaani kaada. Jos olen koko elämäni jo muutenkin odottanut pääsyä ulkomaille, niin luulisi minun vielä jaksavan odottaa hetken aikaa. Tärkeintä on kuitenkin nauttia elämästä, seurasta ja rakkaudesta. Nauttia omasta terveydestään ja siitä, että kykenee tekemään asioita. Yhteinen aika oman rakkaan kanssa on minulle niin tärkeää ja siitä tulee lämmin olo. On niin mukavaa herätä kauniina kesäaamuna rakkaan ihmisen vierestä ja aloittaa aamu rauhallisesti. Sain keittää kahvia ja loihtia aamupalan pöytään kahdelle ja nähdä kuinka toinen arvostaa pieniä arkisia eleitä. Olen iloinen, että vielä ne perhosetkin minua muistelevat. Turhaan minä loman loppumista murehdin, sillä eihän se rakkaus silti mihinkään karkaa. Saan silti keittää kahvia viikonloppuisin, herätä aamuisin toisen vierestä, nukahtaa syliin ja suukkojen ja halien puutteesta en tule koskaan kärsimään. Tähän asuntoon ei ole vielä arki laskeutunut ja siitä me molemmat pidämme huolen. Meillä tulee aina olemaan kesä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus